Kramp i kinderna

Igår var det vin o öl hos Jonas o sab med padda ! Jag har nog inte skrattat så mkt sen jagvetintenär. Riktigt kul kväll. Åkte hem runt 2 o la mig , så skönt att vakna och inte vara bakis alls . Fast man drack igår :) redigt najs!

Idag vaknade jag vid 10 o sedan dess har jag o mamma sprungit runt o städat , rensat alla lådor o garderober o organiserat om . Tycker vi gör det jäkla ofta men alltid lila mkt skit man hittar . Nu ska det äntligen bli ordning på saker o ting :)
Solen sken innan men nu kom det lite moln , så man har inte lika mkt ångest över att vara inne .

Ikväll blir det utgång med vukken och stinou. Kommer bli kanoners. :):)


Tar en liten siesta

Eller rättare sagt , åker till siesta !
En liten tripp för bästa vännerna ! The AWSOME 4! Palle Malle Maria o jag !!
Eller ja .. Palle vill inte , men jag har inte förlorat hoppet än. Jag hoppas hon följer med . Och Maria säger att hon ska med .. Men det brukar inte sluta så. Så i annat fall blir det jag o Malle ! Som på gamla dar . Går loss på festivaler !
Drömfestivalen.. Lars Winnerbäck, kapten röd och Timbuktu. DO I NEED TO SAY MORE ???
Självklart är där ett dussin till feta band vi ska se men dom är dom absolut viktigaste !
På tisdag inhandlas biljetten !
Längtar !

Detta kommer bli en BRA sommar .. Den bästa ?? I think so ! :)


Jag ger mig ..

Våren är här trots allt :) faen va skönt !!

Igår efter jobb blev man hämtad av palledos, åkte o hämtade upp stina på Sturup o sen Maria i gethot . Efter det blev det shopping :) man har blivit köpberoende efter Thailand för allt var så billigt där så man bara lassade . Men nu får man hålla i kortet annars springer pengarna villigt iväg .
Vi drog oss senare mot möllan för käk, öl o "tje AWSOME 4" . Jag, palle , Malle , Maria ! Längesen <3
Jag o palle avslutade kvällen tsm m Yuksel och en jäkla massa skratt :) BRA KVÄLL!!

Nu är jag på jobbet och ska strax börja mitt pass. Kommer bli en lugn, rolig kväll.. Jag känner det ! Älskar att komma till jobb . Faktiskt , ingen lögn . :) älskar mitt jobb. Speciellt efter att ha hört hårresande, omänskliga, förärande historier om andra boenden i Malmö igår. First hand, the truth! HEMSKT!
:(
Efter jobb drar jag på dejt med Jonas o Sabina . Efter att ha hört av Jonas att dom hade massa öl o vin som riskerade att bli gammalt , så tror jag att kvällen kommer bli rätt galen.. Om jag känner dom rätt , och det tror jag att jag gör.


Bra vecka in store

Veckan har börjat super o kommer bli super :)
I måndags hade vi möte med chefen och en kollega som begärt möte med mig o Linda . Det gick .. SÅ BRA ! förvånad och glad ! Allt kommer bli kanon !
Igår var det öl, gossip och shopping med Linda efter jobb och senare kvällsfika med palle , Yuksel, Vuk o Guner på lilla torg . Så härligt det är nu när uteseveringarna har ställts upp och alla är glada och sociala :)

Idag har jg beställt en tandblekningspenna. Kommer få skäll av palle men det får jag ta :p förtegen så testade jag din bikarbonat-kur .. Inte tillräckligt bra :) haha
Snart ska jag promenera till jobb i solskenet :) så härligt vår öder ute :)

Denna veckan har/ska jag jobba söndag-fredag sen tar jg välförtjänt helg full med roligheter .

På fredag ska jag på dejt med schäfer och Sab :) och på lördag blir det en rendevous med Vukken :) ska bli roligt .
Bara min kärlek som saknas :(

Nästa vecka är det för fanken redan påsk och jag ska jobba hela veckan , bara ledig på onsdag . Så det blir bra med pengar eftersom det är många röda dagar :)

Men nu ska jag kila ! Ciao


Vilket jävla flås

Varit ute o sprungit ... !
Typ 10 m , men ändå . Haha
Vilket flås jag fick upp, någon borde kanske börja röra på sig mer ? Lat som få!
Men jag fick upp andan o svitt är jag.
Bättre än att inte rört sig alls .


Min kärlek

<3 så fin !


Vill tillbaka

Ge mig värme , Sol o tukktukks


Tillbaka i rutan

Igår kom min kärlek hit <3 saknat henne senaste veckan. Att gå från att vara ihop 24/7 till några telefonsamtal per dag är inte kul :(
Hon kom rätt sent igår så vi stannade hemma o hade zombie-mys . 4 program av walking dead.
Herre min skapare vilka bra program det var ! Oj oj oj , längtar till nästa program !

Jaha idag skiner inte solen precis o vi som skulle ut o åka longboard. :/ får se om vi beger oss ut i dimman o åker ändå ..
Ikväll blir det öl med Vuk iaf :)

Imorgon hoppar jag in extra och jobbar 7-15. Need the cash , spec efter Thailand .
Men det lär bli en jobbig lång dag då klockan ska ställas om till sommartid och jag får gå upp "5" ist för 6. Kul . Haha en timme gör väldigt mkt på morgonen tycker jag . Men det är bara att bita ihop.

Yes , god morgon på er o ha en fijn daug !


I dont care if I fall, at least I've tried

Från och med idag är jag 14,5 cm längre . Snyggaste skorna i stan är mina, nu ska man bara lära sig gå !
Vrickade, stukade, brutna ben ska ikke stoppa mig ! I Will succeed, or die trying !
Någon som har kryckor till utlåns? Lika bra att paxa dom redan nu ;)


Do you want the truth, or something beautiful?

På måndag är det möte på jobb, känsligt ämne . Men det gäller att ta tillfället i akt och vara ärlig, men finkänslig. Wish me luck !


Ut i världen

Jag vill ut o resa igen , NU! jag vill till Paris , promenera omkring i solen, äta baguetter , se den häpnadsväckande utsikten från Sacré coeur på toppen av Montmartre, skåla i champagne under Eiffeltornet och gå om kring i flera timmar inne på Louvren .
Det vill jag nu nu nu !

NU !


Det är vår !

Eller är det ..? Det är svårt för mig att känna vårkänslor när man precis kommit ifrån sommaren ! Men på ett sätt är det riktigt nice , för vi har haft sommar och nu kommer våren , sen sommaren igen. Så vi får sommar två gånger detta året . Känns häftigt :)

Men vår eller inte, solen skiner iaf !


Oväntade svårigheter

Igår gick jag till jobbet , förväntade mig att se alla pigga o glada , bara det att en av damerna låg för döden. Kl 17.00 kom hennes anhöriga ut till mig och bad mig hjälpa dom bekräfta att hon inte hade någon puls . Jag blev lite ställd men sen fick man bara göra sitt allra bästa för att familjen skulle känna sig bra under omstädnigheterna och att damen skulle få det fint runt sig .

Denna damen har jag tänkt på massa under resan till Thailand , hon var så lycklig för min skull och hon sa att hon verkligen såg fram emot att se bilderna . Jag hade inte ens en chans att ge henne presenten jag köpte , en fin blå solfjäder (hennes favvofärg) .

Så kvällen igår var verkligen märklig . Och det kommer kännas tomt idag när man ska till jobb.

Men tyvärr är det sånt man "vänjer " sig vid. Sedan jag började jobba där har minst 35 st gått bort . Känns konstigt, men det är ju deras sista anhallt innan evigheten. Bara att man får vara en del av deras liv är en helt magisk känsla . Dom som inte jobbat inom vården kommer aldrig förstå.

Så vila i frid <3


Tillbaka till verkligheten

Nu är vi tillbaka i kalla Sverige .
Men först ska jag berätta om vår sista dag o kväll :)

Vi kände att vi behövde pressa till Max så vi fick lite mer färg innan vi åkte så vi gick ner på morgonen o la oss i solen . Jag hade med mig en olja som är jätte bra , den är vårdande samtidigt som man får färg så man skulle inte kunna bränna sig . (ingen spf) så vi badade massa o pressade i solen. Runt 2 gick vi upp för att vi var tvugna att packa o gissa om vi då märkte att vi bränt sönder oss . Vi var heeeelt röda !!! Fy Sören. Vi har fortfarande ont o det är 2 dagar sedan..
När vi packat gjorde vi oss iordning för kvällen och gick ner till stranden för att tända en rislampa i solnedgången. En sån där lampa/ballong som ska ge lycka .
Det började med att vi inte riktigt kunde tända den , men då kom en man som bor på hotellet , en arabisk man som vi trodde ägde hotellet för han sitter ALLTID o dricker massa alkohol, till frukost har han en flaska vin .. O alla på hotellet servar honom o managern sitter alltid med honom vid bordet .
Så Mr Ahmed hjälpte mig att tända lyktan o sen fick jag stå där o hålla . Det var bara det att den här metallringen blir ju jätte varm så tillslut kunde jag inte hålla kvar längre så jag släppte , och det var ju tur att den hade fyllts tillräckligt med varm luft för att lyfta :) men det dåliga var att jag inte stod tillräckligt långt ut på stranden så lyktan för rakt upp i träden . Haha snacka om att jag blev lite orolig för att allt skulle brinna upp :p men den bara slocknade efter en stund o la sig till rätta i trädet :)

Sen bjöd Mr Ahmed oss på en drink o vi att o snackade lite med honom o det visade sig att han inte alls ägde hotellet utan han har bara bosatt sig där , bott där 7 månader nu..
Han bjöd oss att äta middag med dom på kvällen men vi avböjde vänligt för att vi skulle in till khao lak :)

Så vi åkte in och åt på vår nya favvo restaurang :) drack gods drinkar o köpte lite småsaker innan vi åkte hem o la oss :)

Vi vaknade kl 2.00 för bussen skulle hämta oss kl 3,05 , mitt i natten . KUL !
Sen satt vi på ett plan i 6 h , med allt för lite benrum.
Vi mellanlandade i Sharjah en timme sen var det tillbaka på planet i 6,5 h till. Snacka om att vi hade ont j rumpan o var rastlösa till Max . Det var ingen rolig flygresa kan jag säga .

När vi väl kom hem var det skönt . Så härligt att träffa mamma :) o visa allt man köpt o alla bilder:)
Sen kom palle , älskade palle :) vi hämtade upp Maria o Vuk och åkte till möllan för nån öl :) det anslöt sig lite annat folk o vi hade jätte trevligt :) så kul att träffa ens bästa vänner en lätt , rolig kväll :) då är det faktiskt lite skönt att va tillbaka hemma igen :)

Det här med jet lag.. Sovit ut men känner mig överkörd. Ska jobba imorgon så jag hoppas man mår prima då :)

Idag åker målle hem :( så tråkigt ..nu har vi ju spenderat varje sekund med varandra se senaste veckorna och det har varit fantastiskt ! All kärlek till henne <3


Slutet närmar sig

Efter hela dagen i stekande sol, ute på öppet hav är jag HELT förundrad över att jag inte brände mig det minsta . Jag har för fanken bränt mig i skuggan varje dag ! Sjukt haha . Men idag fick jag en del färg (alltså bränt mig) men det är nice :p då vet man att man lever

Så ja .. Idag var vi på stranden fr ca 8-15 , räckte gott o väl, man blir helt slut . Sen vilade vi lite o sen upp till restaurangen där vi bokat bord pga att det skulle vara buffé o show. Det var trevligt men om man FÅR klaga lite , och det får man ibland .. Så bar det inte värt 500 bath per skalle. Maten var inte jätte god o showen.. Ja visst var det underhållande . Ett gäng killar som spelade bongotrummor, elgitarr( nån thailändsk variation som var en korsning mellan bas o elgitarr, fet ) o andra slaginstrument. Tjejer som dansade thailändsk dans:) men efter 2 låtar var man lite smått uttråkad (jag vet vad ni tänker , "du har ju inget lugn i kroppen så det är inte konstigt") men alla låtar lät precis likadana och danserna var också precis likadana , det var bara kläderna som ändrades i princip :p sen när vi skulle betala notan hade don lagt till 4 drinkar på vår nota , men då sa vi till. Fast då hade dom höjt priset på våra drinkar med 80 bath stycket (från igår) lite små störande. SÅ SLUT-KLAGAT :D

Just det , marknaden..
Vi var ju där igårkväll :) jätte mysigt , verkligen utlandskänsla med massa folk, moppar överallt, massa matstånd o Krims krams :) lite kul grejer hittade vi :)
Det var en svensk dam som precis stod o prutade på ett pris vi tyckte var jätte billigt (200 bath billigare än på alla andra ställen) o hon fick ner det till ÄNNU billigare ( lite med vår hjälp för vi sa att om hon fick det priser skulle han få fler kunder -oss då) o der körde han på :) NICE !!

Vi har blivit sålda på beats by dre. DOM ÄR SÅ BRA ! det är som om man aldrig lyssnat på musik förr , när man testar dom . Älskar dom !! Målle är uppe i 3, jag har bara ett par men har spanat in ett par till . Tror nog målle lär köpa minst ett par till :)
Vi har sagt att denna resan har converse blivit min grej o beats hennes :) härligt med billiga priser :)

Just det , en sak till. Jag håller verkligen vad jag lovar även om det är något jag avskyr . Innan vi reste hit lovade jag mamma och målle att äta stora räkor och bläckfisk o nu har jag hållt båda :) åt friterade räkor härrom dagen (inte riktigt min grej men smakade ju iaf ) och idag åt jag bläckfisk. Åt o åt .. Men det var ju bara katastrof . Det var ju så gummiaktigt att det inte ens gick att skära i. Så jag slet loss en liten bit o åt . Verkligen oaptitligt.

Innan vi åker hem har vi bestämt oss för att vi måste testa fish-spa . När man sätter fötterna i ett akvarium o så käkar små fiskar på ens fötter . Haha ska bli riktigt kul :p
Och så har jag alltid drömt om att tända en rislampa o släppa iväg in i natten. Så det ska vi köpa , och gå ner på stranden en kväll o göra ! Oh underbart !

Hoppas ni fick lite kul läsning nu iaf :)

Saba di kaa. (hej , (för tjejer) funkar dygnet runt, ( saba di krapp , för killar)

Oh hade velat stanna o lära mig massa thailändska.

Förresten så har jag lärt mig vika servetter i form av lotus-blommor :D

Hälsningar från Thailand <3 puss puss


Sry

Haha förlåt , det är klart att det inte är kul att kommentera när man inte svarar men på appen kan man inte svara på inlägg , men jag kan skriva en snabbis här :)

Munsåret börjar bli bättre . Jag köpte en salva för några dagar sen men den va kass så jag köpte tabletter (viste inte att det fanns ) o d e en jävla dunder kur . 5 tabletter om dagen ! Men hjälper gör dom så jag e gla :):)

O jo , Maria vi kan fika när jag kommer hem :) haha

Så töntigt att skriva svar här men wtf :p


Nam tok

Vilken dag !! O bara halva har gått .
Imorse blev vi hämtade med buss , åkte till en hamn och tog en long boat ut till pah ön.
Vi trodde bara att vi skulle ut dit o vara där ett tag sen hem med det visade sig att vi åkte till två olika snorklingsställen, ett där man kunde se nemo-fiskar o ett annat som var fiskarnas paradis men tyvärr så var vattnet för grumligt för att se ngt pga att det varit så mkt vågor senaste dagarna . Men det var nice att snorkla lite ändå. Men strömmarna var rätt starka där ute så vi fick kämpa oss tillbaka till båten.
Sen åkte vi till pah-ön. Det är en sand ö, en sanddyna mitt ute i havet . JÄTTE fint. Der fanns inget på ön, bara sand och några stockar och ett spirit house (litet som en fågelholk) . Där fanns fantastiska snäckor överallt och koraller , som havet blåst in. Där badade vi lite , snorklade och tog bilder :) men efter bara ca en halvtimme på ön , började den försvinna. Vattnet rullade in och täckte sakta men säkert hela ön så vi packade ihop och käkade lunch på båten , sen åkte vi in mot land igen.

Efter det Åkte vi till ett tsunami memorial med en ENORM guldig buddah , en vägg med massa namn och bilder för offren och andra minnessaker.
Därefter åkte vi till två fiskebåtar som också ligger inne på land efter tsunamin. Allt var så överväldigande att man fick tårar i ögonen.

Där efter trodde vi att vi skulle hem men då åkte vi till ett vattenfall (samma som vi var på i lördags men idag var det bara vi och några till där ) så idag fick vi bada i vattenfallet . Det var så uppfriskande , kallt o härligt :)

Nu vilar vi lite sen ska vi in o gå på den lokala marknaden som är 3 kvällar i veckan :)
O till en ny restaurant som vi hittat med jätttttte god mat o mysig omgivning.

Det var allt från oss idag , ciao


Kap kun kaaa

Betyder tack på thai :) men jag tror jag har fel uttal men dom är nöjda ändå :)

Igårkväll gick vi ner till stranden för happy hour och solnedgång. Vi fick många helt fantastiska bilder . Havet hade dragit tillbaka sig minst 6 m så vi gick på havsbotten bland snäckor och stenar :) så vackert !

Idag har målle bränt sig rätt rejält , hon pressar som ingen annan :) medan jag håller mig i skuggan :) men liite färg får jag iaf :)
Ikväll ska vi in till khao lak o shoppa o äta lite :)
Men jag har fått ett munsår så det ser ut som om någon knockat mig på läppen för den e så svullen , kan knappt prata, le , äta eller dricka haha inte så kul. Men hoppas på en snabb övergång . Håll tummarna PLS !

Tycker ni är MKT dåliga på att kommentera , eller så är det ingen som läser ..? :p

Imorgon ska vi till kho pah. Det är en sand-ö mitt ute i havet. Vi har köpt +50 solkräm så vi inte bränner oss , o med tanke på att jag i förrigår var R Ö D fast jg legat i skuggan kan det behövas . Är lite smått nervös över att inte ha skugga på hela dagen . Men jag överlever nog .. Förhoppningsvis :)

Over n out !


Chang

Chang betyder elefant på Thai.
Idag har vi ridit på elefanter , först satt vi på "bänkar" på ryggen, och självklart fick vi den störtats elefanten i gruppen så vi va lite smått rädda till en början. Men när man kom in i det och när man blev betagen av naturen släppte det . Vi red i djungeln men ormar som slingrade sig på stigen och bergen runt omkring . Känslan av att känna elefantens varma rynkiga hud under sig var speciell. Sen fick vi rida på halsen på elefanten om vi ville , jag svalde rädslan och gjorde det men målle vågade intr . Det var rätt läskigt för man sitter på nackkotornA så man fick kämpa med att hålla balansen som otränad elefantryttare. Men så häftigt det var :) har massa fina bilder av det :)

Vår guid berättade att alla elefanter har sin egen "herre" och det är bara till just den personen som elefanten lyssnar .
Han berättade att Herren är med elefanten 24/7 från att dom är små. Dom går ut med elefanterna till en sjö varje kväll där elefantens får bada och svalka sig (elefanter kan simma i 6 h i sträck utan att stanna) och sen går de ut med dom i djungeln för att dom ska få äta ( dom äter ca 200 kg mat per dag o dricker 200 L vatten) dom sover bara 4 h , resten av tiden äter dom i princip hela tiden
Vår guid var så trevlig o snäll. Han berättade massa historier om kulturen och om tsunamin , hur den drabbade hans familj o khao lak.

Efter det åkte vi till ett vattenfall där vi fick bada om vi ville men precis när vi kom dit , kom det MASSA vitklädda människor och några med färglada kläder. Guiden berättade att dom kom från en kinesisk kyrka och att dom skulle ha en sermoni där , så vi struntade i att bada. Men det var så vackert där :) sagolikt .
Han berättade att de männen med färglada kläder var halvgudar. Hälften människa , hälften Gud. Riktigt häftigt.

När vi var tillbaka la vi oss vid poolen o sola o bada lite.
Nu ska vi duscha o sen gå ner till happy hour på stranden :)

Underbar dag <3


Härligt !!

Får nästan lite panik av att tänka att man ska åka hem om en vecka ! Jag vill VERKLIGEN inte . Inte bara för att det är varmt o sköt här utan för att det känns som om livet är så lätt här . Inga bekymmer och konstigheter. Jag får alltid sånna panikkänslor när jag är på semester . Vill för alltid stanna där ! Här ! Hoppas att jag kan det .. Hoppet är ju det sista som lämnar en !


Sho bre

Det regnar på eftermiddagarna här , Lite stötigt ibland men jävligt nice idag iom våra röda kroppar . Vi har iaf bokat elefant trekking på lördag och åka till kho pah ön på måndag :) spännande !!
Druckit drinkar o öl på stranden idag p badat :) så härligt här är .
Hörde att det snöar hemma i Malmö . HAHAHA :p skönt att va här, hoppas bara det smällt bort tills vi är hemma ! Ciao ! <3


..

Thailand är som en vacker dröm som inte är beroende av den som drömmer , för att existera !


AJ AJ AJJJJJ !!

Fy Sören vad ont !!
Idag kände vi att vi inte fått nån färg så vi skulle vara lite modiga (eller dumma) o inte smörja oss så mkt o ligga mer i solen . BIG MISSTAKE !!
Mina ben är sönderbrända , bikinilinjen (det vet alla tjejer hur ont det gör , kul att ha underkläder på oss ) armar , ARMHÅLOR , över brösten och ryggen, JIPPI !! vi liknar två röda kräftor ! Ajaj! Imorgon ska jag bars ligga i skuggan o hoppas att det går över . Men det roligaste är att jag har fått en tvättbjörnsbränna i ansiktet, röd förrutom där jag haft solglasögonen ! Men sminkar man sig syns det inte o det ar redan börjat gå bort så jag hoppas det är borta tills imorgon hahah kul o ha sån bränna, snyggt ;)

Vi åkte in till khao lak för att äta den goda maten igen o det var ett bra val :)
Vi åkte till ett tsunami memorial sight med , en polisbåt som spolades upp på land . Den låg ute till havs för att skygga drottningen och hennes son från vattenmassorna men vågen var för hög och stark så den svepte med båten in över land , så nu ligger den 2 km in på land , där vågen lämnade den. Det är väldigt långt in på land den ligger så jag blev förvånad att det bara var 2 km. Om den vågen som så långt in så kan man bara föreställa sig förödelsen. Hemskt ! Det är en underlig känsla att se ett tecken från den tiden, för ser man bara allt annat så syns det i princip inte. ( inte om man är här för första gången och inte vet hur det såg ut innan )

Senaste dagarna har jag fått hålla tillbaka tårarna vid 2 tillfällen. Ena gången var igårkväll när vi kollade på dansshowen på hotellet , det slår en att man är här , i tropisk värme , i ett land som man drömt om att besöka sedan man var 8 år och nu äntlgen får uppleva .
Men första gången var härrom dagen när vi åkte mot Phuket och vi kom upp lite högre upp på berget , precis i en sväng så man kunde se kustremsan , hela den fantastiskt vackra lååååånga stranden , der blågröna havet och djungeln bakom. Det är breath taking ! Helt otroligt , detta paradis som man är i. Då känner man verkligen att man lever . Det är underbart !


<3

<3


:):)

!!!


Stannar här

!!!


In löv

Vi kommer inte hem , just so you know !

Sedan jag bloggade sist har det hänt en del .
Målle sålde mig till en thailändsk prins för 10 ton kokosnötter men det visade sig att han bara var en man med en del djungel med kokospalmer så nu får jag plocka dagarna i ända. Ni ska se mina skavsår !
Nej så är det ju så klart inte , men det hade varit en upplevelse haha

Härrom dagen började det regna vid 3 så vi gick till rummet o chillade. Gjorde oss iordning för att åka till khao lak men då öppnade himlen sig igen så vi gick tillbaka in och spelade kort, drack massa singah (öl), beställde room service och mös !

Igår åkte vi på lite utflyckt, vi åkte till världens största smyckes affär. Vi fick se hur dom tillverkade ringarna fr.o.m. Skrach ! Där var otroligt vackra ringar,o dom var inte så fasligt dyra , jag stod o kollade på ringar med röda rubiner , var nära på att köpa en , men bara för att säljarna var så jäkla PÅ . Hittade tyvärr inte nån som jag verkligen fastnade för , vilket var synd . men jag gillar inte för pråliga ringar , äkta bling bling är inte min kopp av te , bara falsk :p hahaha

Sen åkte vi till ett stort shoppingcenter i Phuket. Det var ingen bra shopping där tyvärr :(
Efter det käka vi buffé , och HÖR O HÄPNA !!!... JAG ÅT SUSHI !! hallå !! Alla som känner mig vet att det är sååå långt ifrån något jag skulle äta ! Men , nya o förbättrade Iza ville testa ! Jag kan inte sägs att det var gott , men inte vidrigt heller :) nu kan man iaf bocka av det från ens bucket list :)
Sen åkte vi till pathong . Där var betydligt mkt bättre shopping, o det blev 4 par converse . Älskar det ! Så jäkla billigt :):)

Dagen igår var riktigt nice :) 12 h shopping :) nice !!

Idag gick jag upp tidigt medan målle tog lite sovmorgon.
Jag gick ner o la mig på stranden o sola o läste ! Snacka om att jag aldrig får nån färg !! :( men men , är man van så är man haha :p
Vi badade i havet (vilket vi inte gjort sen vi kom förutom ett dopp pga att jag har världens skräck för vågor , der funkar INTE för mig , men åter igen , jag gjorde det !) och det var riktigt nice :)
Runt 3 började det regna igen så vi gick hem o kollade på film ( vi har HBO på rummet , vilket är en as bra kanal på regniga dagar, visar filmer 24/7 :) .. Utan reklam )
Vi gjorde oss iordning o åkte till khao lak :) där snackar vi bra shopping!! Jag ar blivit KUNG på att pruta ! Det är riktigt kul faktiskt :) så idag har vi köpt passa passa kul :)
Vi åt middag o drack drinkar på den bästa restaurangen ever . Yuppadee seafood !! Alltså ! Det var en uppenbarelse ! Det var så gott , Så att sägs bara säga att var gott är världens underdrift ! Rekommenderar alla som har vägarna förbi att gå dit !!
Vi tog en tuktuk hem :) ( även nått att bocka av på bucket listan)
O när vi kom till hotellet hade dom uppträdande med poolynesisk dans :) eldslukare o dansare ! Så vi tog en drink o kollade in det :)

Nu har ni lite att läsa iaf :) ha det sp bra där hemma ! Saknar det INTE !! inte det minsta !
Jag har allt jag behöver här , värme , sol, hav, billiga priser och min kärlek , så vi stannar här !!!! So long suckers !! <3<3


:d

Promenad på stranden o plocka snäckor


Paradis

!!


<3

Min underbara kärlek


:)

Härligt


Thailand update

Tjooo.
Tänkte logga in o skriva lite här sp ni vet hur bra jag har det :)

Flygresan var .. Hmm.. Minst sagt jobbig . Det rätt trångt o man fick träsmak i röven. När vi kom fram till flygplatsen skulle vi viss passen. Men det var så jävla mkt folk att hela salen var fullsmockad plus ända ut till ingången till der rummet . En man var så jävla full, han sjöng för full hals , nån hittepålåt om Thailand och flygresan, han hade glömt sitt visum på planet och thailändarna som jobbade på flygplatsen blev arga o hotade med att skicka hem honom. Och tro det eller ej, men der gjorde dom. Så jävla synd .
Efter det stod vi i kö i 1,5 h för att visa passen o jag blev svimfärdig o en annan full man trillade framlänges och knäckte näsan. Fullt upp...

När vi kom till hotellet checkade vi in, åt frukost och la oss vid poolen :) varmt o skönt o svalkande i vattnet .
Kl 12 gick vi upp för att vila (alltså kl 6 på morgonen svensk tid) men vi sov enda fram till sju. Der behövdes , för man sover ju inte så bra på ett plan som alla vet .
Sen stack vi o käkade as god middag på hotellet med as god öl :)
Vi gick tillbaka till rummen och somnade om haha trötta som fan .

Men jag vaknade inatt kl 1, o kunde inte somna om så jag låg vaken tills solen gått upp kl halv 7 sen käkade vi frukost och drog till stranden där vi brände oss lite :p

Jag vet inte om det bara är jag , men Thailand får fram tankar på tsunamin för mig. Så inatt när jag låg sömnlös skrämde jag upp mig själv o tänkte på massa olika grejer . Jag blev så rädd att jag nästan kunde höra en tsunami komma så jag gick upp och ut på balkongen två gånger för att försäkra mig om att jag hade fel. Obehagligt .

Men ... Thailand !! Alltså ! Fatta hur underbart. Djugel .
Palmträd med gröna kokosnötter hängandes i toppen, bananträd med klasar av gula bananer , det blågröna havet med vågor som smattrar mot stranden och alla helt fantastiskt trevliga människor . Frukostbuffen med massa frukter ( meloner, papaya, annans m,m) olika drycker , ägg tillagade på olika sätt , bacon, pannkakor, olika sorters bröd o en jävla massa mer . Sitta ute på terassen med palmträden runt om en och höra havets brus.

Jag kan inte förklara hur underbart allt är . Och värmen. Att känna värme för första gången på så länge !! Helt fantasktist .
Vi ska på shopping och rundtur i Phuket nästa vecka, ska rida på elefanter och vi ska snorkla mitt ute i havet vid en sandö.

Det var liite om vår tid hittills här .
Hoppas ni har det bra hemma !
Ska försöka ladda upp bilder , får se om det går !

Ciao <3


GOD MORGOOON

Nu är vi vakna o jag börjar smått bli nervös för flygresan. Så nu ska jag proppa i mig lite tabletter för att hålls mig lugn o hålls illamåendet och åksjukan borta .

........ Vet inte vad jag ska skriva börjar bli så nervös bars GENOM att skriva.
Vill iaf önska att alla har der underbart och tydligen så har målle skaffat en resedagbok. Men tyvärr minns jag inte vad den heter . Men iom det så antar jag att vi har fritt internet på hotellet så det kommer nog komma ett o annat inlägg här med . O bilder :) så ni kan bli avundsjuka :p men om inte .... Så, c u in 16 days!

CIAO <3<3