söndag

ojojoj va jag inte mår bra. delvis bakfull men ändå mer än så. sitter på jobb o har lite rast.. eller ja jag tar fem min paus mellan varven för jag jobbar me en som fan e den långsamaste på denna jord så jag får springa som en galning.

igår var det fest... HMM! jaa inte den mest lyckade festen.. eller jo. eller.. festen började superbra, massa dans o lekar. men kvällen urartade totalt tillslut . stölder o polisanmälningar.. men men

folk är så oärliga ibland, det är inte klokt. stå för det du säger o gör !

nu gott folk ska jag inte blogga för jag ska jobba vidare så jag kan gå hem o lägga mig. imoron blir det sovmorgon för det är jag värd :) ciao

lördag

då var det lördag igen. dagarna o veckorna bara flyger förbi.. men ändå kan januari aldrig ta slut. okej inte för att jag har brottom men januari har känts vädligt lång.

veckan på salongen har gått jättebra. mycket kunder, löning.. o ingrid har uppfört sig :) jag ska vara kvar där till sommaren sen blirre nog ett annat liv på annan ort. :)

hmm vad har jag gjort i veckan.. ? när man inte bloggar glömmer man nästan bort vad som har hänt. tog en spontantripp till götet i tisdags iaf :) myspys. <3 sen har jag nog inte gjort mkt vettigt, inte vad jag kan komma på iaf :)

ikväll blir det tjejkväll med finisarna hos Johanna. Camilla är nere från halmstad igen så det ska bli dunderkul :) har fått med mig ronja dit med, så det lär bli öööös ! vet inte var kvällen slutar, men med detta gänget lär det inte bli ngt planerat, vi slutar säkert på ribban o nattbadar.. skulle inte förvåna mig haha. men allt är välkommet ;)

hur ser nästa vecka ut då ?... tisdag blir det antingen mys med malle eller så blir det Cabaret Moulin med jonas, danne & c/o. jonas har köpt biljetter åt oss. vi blir en 10 st. men jag är osäker på om det är på tisdag eller onsdag. jaja dragqueen show blirre iaf nästa vecka. o så blir det underbara götet i helgen med. :) resten av veckan får bli som den vill. avslutet på den kommer iaf vara himelsk :) <3

februari lär flyga förbi, hoppas jag iaf. jag vill ha sooommmaarrr !!

nu har jag fått iordning mitt rum iaf, eller halvt iaf. eller nää. d känns fortf för tomt. men det lär förbli så ett tag. inte så lönt att köpa massa nya grejer om jag ändå ska flytta :P hahaha. nä men vi får se hur det artar sig :)

börjat läsa en grymt bra bok. "stjärnor utan svindel" . fastnat såå hårt. grym författare, gryymt språk. oh vad jag älskar att fastna i en bok. härligt. o alla ni som "inte läser" GÖR DET ! man blir iaf inte dummare av att läsa :)
när man var liten så var det "pinsamt" att läsa. alla dom "coola" läste aldrig böcker o om man frågade ngn om dom läst en bok sa dom alltid " jag läser inte ". o vilka är de misslyckade idag.. jo dom som inte läser. inte för att jag tror att livet tar en annan väg om man tar upp en bok o läser då o då. men man var iaf inte ute o gjorde skit på gatorna. eller jo det hann man också med. men jaa.. what ever haha ni fattar.. eller kanske inte..

skit van flummig jag känner mig, säger emot mig själv hela tiden känns det som. :) men som tur är , så är de flesta som läser min blogg lika flummiga som jag :)

alla hjärtans dag.. närmar sig.. o för första gången på nårra år har jag ngn att pussas o mysa med. haha faaan va patetisk jag låter. o d kanske jag är :P men det ska bli mysigt.. lite omväxling. fast egentligen.. alla hjärtans dag är bara en dag för att affärerna ska tjäna massa pengar. en ros som annars kostar en 15-20 kr kostar 50+ då. ILLA !

sitter här o känner mig grymt nöjd med livet. allt faller på plats. o mkt som jag trodde skulle fucka sig i mitt liv har visat sig gå som smort. jag har kommit ut till nästan hela min familj. eller nää men iaf min familj här i sverige plus min moster i kroatien. då vet nog alla snart. o alla har tagit det relativt bra. mina kusiner är bäst. jag trodde dom skulle bli heeelt off mot mig , eftersom resten av vår familj är katoliker o ganska konservativa. men NEJ ! det kunde inte göra mindre skillnad i deras synsätt på mig. skönt som fan. <3 börjat uppskatta min familj mer. eller ja jag har de senaste året kommit dom väldigt nära. andra kallar sina kusiner för släkt, men dom är min familj. dom är som mina syskon. jag har en närmare relation till dom än mina riktiga syskon ( iofs halvsyskon men wtf ) känns bra. värmer i hjärtat. <3

sååååå flummisar.. nu ska jag dra o göra mig iordning :) ha en dunder kväll ! o vecka, för jag vet inte när jag bloggar nästa gång

Rosa moln

ojj nu har jag inte skrivit på ett tag igen. jag är ganska dålig på det ! ska bli bättring.

onsdag : mitt minne är inte det bästa.. haha men jag tror att det var i onsdags jag drog hem till palle efter jobb. vi hyrde eclipse på boxen. vi kollade på halva sen kom malle o vi drog ut en runda. träfade tomi, paul o chris. sen hämtade vi upp maria. det var en craazyy kväll. vi 4 samlade igen.. inte nådligt för ngn.

i torsdags sov palle här haha, fan vad vi inte kan va utan varandra <3 hon är bäst ! kmr aldrig klara mig utan henne. vi fixade mitt hår o jag packade alla grejer till gbg. chillpillade till max :)

fredag : stack till revisorn. mkt trevlig kvinna. pratade mer om handbollen än om det vi skulle haha :) men nu ska iaf hon ordna allt till mig o jag kommer dit var tredje månad med papper så fixar hon allt. skönt att slippa oroa mig över allt sånt . :) men det lär nog kosta en del. men det är det värt.
drog till jobb efter o hade nog ba en kund tror jag , eller två . kommer inte ihåg. haha ..
kl halv 5 kom mor o hämtade mig o körde mig till centralen. skulle ta tåget 17.08 men det blev liiite försenat. som om jag inte redan väntat länge nog för att åka till gbg. men resan gick bra trots att jag satt baklänges (MKT åksjuk) men det blev jag inte denna gången. aldrig x2000 iaf :)
framme i gbg väntade den finaste människan på jorden med bosco på mig. vi åkte till ingela, kim, ebba o dante. mös där , snackade massa skit. kollade lite film, drack lite öl o hade mkt mysigt. sen åkte vi hem o mös :)

lördag: skulle kommit iväg tidigare men tiden gick så fort för oss på morgonen så vi var nån timme sena haha. vi åkte till ingela igen o skulle passa dante nån timme. där var ingelas bror, markus o lille simon. vi lekte hela eftermiddagen o kvällen. lagade god mat o hade astrevligt :D sen var det hem o mysa igen :)

söndag: igen sprang tiden iväg o vi kom lite sent. men vi mötte upp ingela o c/o på bus o leklandet eller lek o buslandet haha :P där var det full fart på oss . åkte massa rutchikanor ( HMM finns det ngn på denna jrd som kan stava till det ) .. hoppade på studsmattor, barnen åkte karuseller o vi hade shit kul.

ja detta var en MKT kortfattar version av helgen.
Den var heelt underbar ! ville aldrig aldrig aldrig åka hem !! :(:( lämnade Göteborg med tungt hjärta. Men snart är jag tillbaka igen. o en dag är jag tillbaka där för att stanna. <3<3

så till jobb. förra veckan var katastrooof! men i fredags gick det bra.. o idag med. allt har bara flytit på, o det har gått bra med ingrid . Men nu har äntligen min ångest släppt. har haft ångest o dåligt samvete. Känts som om jag bara jobbar där för ingrids "skull" , för att jag sagt att jag ska ta över o hon investerat mkt tid i mig o hjälpt mig ofantligt mkt. trodde att hon skulle bli aslack om jag kom o sa att jag ville sluta. men idag har jag fått klart för mig att det skiter jag i o att hon antagligen blir lite lack o besviken på mig men att hon överlever.
jag hörde henne prata med en kund, när jag satt i personalrummet. hon trodde kanske inte att jag hörde, eller var det just det som var meningen. men hon sa iaf att hon skulle köpa nu schamponeringsvask o att hon skulle köpa en till så att vi hade två. Så kunde en tredje person hyra in sig i salongen. Och så sa hon att "jag kommer ju ha en stol här så jag kan vara kvar i tio år. och så har jag sagt till jenny att när jag lägger av så får hon ta över kontarktet".
så nuuuuu känner jag att jag har INGET som binder mig till salongen längre. när ingrid frågade mig om jag ville ta över salongen , sa hon TA ÖVER ! och hon sa att hon skulle dra sig tillbaka efter jul. men så, har jag nu förstått, är inte fallet.
ganska skönt faktiskt. för jag vill inte vara kvar där hela livet.
jag är kvar där ett tag till. iaf fram tills sommaren , sen får jag se. vem vet.. jag kankse flyttar till gbg :P
allt är möjligt.

idag har jag varit rätt trött men haft fullt upp nästan hela dagen, najjs praaajjjs :) så nu ikv ska jag ba chilla. har lite grejer jag måste fixa men annars ska jag ba ta det lugnt o mysa. har inte varit hemma o tagit det lugnt utan vänner på länge känns det som.

fick en jättefin förfrågan av Ronja & Sara. dom vill att jag ska vara toasmaster på deras bröllop i sommar :) dom frågade om jag ville vara det själv eller om jag ville ha ngn från saras sida med mig. Och det vill jag gärna. då blir det inte lika nervöst. Skit tiden går.. måste planera möhippan.. brrr.. yepp ska bli kul som fan !

det är uuunderbart att vara kär. svävar på rosa moln ! <3<3<3<3

Känner att det fattas tvååå änglar. TIM & EMMA!!! saknar er ! saknar våra häliga stunder i höstas med Jesus, fotbollsplaner, Lyrica, dunkgömme, Gösta & Pepp patrullen ! <3 SNART ???

såå mina kära vänner, nu har jag uppdaterat er liite iaf. det får räcka för idag ! tja tja bloggen

en klocka ringer i Wuxi

if the mind is free, there is no limits.

sitter o kollar på "sommar i sverige". fan lika flummiga människor det finns i detta avlånga land. underhållande program :)

idag har det gått helt okej på jobbet. tre kunder, o en jävla massa översättning. :) detta är första gången sedan i torsdags jag inte gått som på nålar på jobbet. det funkar inte så bra mellan mig o ingrid. eller det funkar inte alls bra ! biter ihop ett tag till, sen får det räcka om det inte blir ändringar.

yey, beställt lite grejer som kommer i dagarna :D wiie ! längtar.

imorron är det matchen. äntligen. jag känner på mig att kroatien kmr gå långt. synd att Sola inte spelar längre, han var fet med sitt rosa hår :) så nu ska jag gräva fram min flagga o hejja på mitt land !
imorron blir det alltså en kort dag. ska gå fr salongen kl 15.45 så vi hinner hämta biljetterna o möta upp alla som ska med .

slingade mitt hår idag, själv. inte det lättaste att folieslinga sig själv. det blev hyfsat. lite tigerränder men det fixar jag imorron . chill pill :)

känns som om jag senaste veckorna slutat tänka. Jag har kommit från alla djupa tankar av alla slag. känns lite jobbigt, för jag är en tänkare. jag tänker konstant på massa "viktiga" saker. får väl ta o läsa lite så jag kmr igång igen. men ibland kan det kanske vara skönt att inte analysera allt som händer här i världen.

"kan dra ett sexskämt också, det kan va rätt kul" "utropstecken" !!

känns så skönt här hemma nu när vi fått fixat väggarna. det jobbiga är att få upp allt i rummet igen.. jag vill ju inte ha ngt jag har haft innan. inte ekonomiskt tänkande. nejj det får vänta tills allt annat är betalt .

ska till revisorn på fredag o ordna med deklarationen. sånt kan jag inte alls. kan nog lära mig o borde nog för att prata massa tusenlappar men det får jag ta senare. orkar inte just nu.. lat ?

mitt SATS kort har frysts upp igen så jag måste dit o tänka järnet. får bli efter gbg. dit åker ja på fredag. mmmm ska bli kul att komma bort lite, o spec att träffa den underbaraste.

jag har börjat skriva... det är kul. men jag är inte så bra. men det spelar ingen roll. det är skönt att ba sätta ord på känslor.

fick en historia idag. en gammal asiatisk legend,  om en fågel som heter Jian. fågeln har bara en vinge o ett öga. den är skapad på detta sätt, halv, med mening. Fågelns mål i livet är att hitta sin andra hälft. Den fågeln flyger omkring i världen o samlar på önsklingar, och uppfyller dom. Och i Wuxi, i kina finns ett träd som sägs vara Jians hem. Det är meningen att man ska skriva sin önskan på en träplatta som man sedan hänger upp i trädet. På plattan hänger en bjällra, och när vinden båser plingar bjällran. När Jian hör ljudet , vet den att det finns en önskan att hämta och uppfylla. Jag fick en önskan önskad åt mig, eller för mig. En person som åkte till Kina för en månad sedan, åkte till byn och gjorde en önskan åt mig. jag undrar vad det är. men vad det än är så hoppas jag att den uppfylls. Jag har mina aningar om vad det kan vara. Thx.

imorgon är jag ensam på salongen och det ska bli såååååå skönt. Jag har hatat onsdagar innan för att jag är själv o det är tråkigt. men nu ska det bli riktigt skönt. ingen som tjatar o skäller o kollar ens minsta rörelse. NONO de funkar inte ! blä!

så mina vänner. nu säger jag hejdå. tja tja bloggen :)

fortitudo est penes

<3

måndag

ny vecka ! började helt okej på jobbet faktiskt. inventering, så tiden gick fort :)

nu är biljetten köpt, 20.17 på fredag är jag hon min baby i gbg :) ska bli superskönt ! lääääängtaar ! !

helgen har varit helt okej. kul att jobba på hyllie. saknar det o hade kunnat säga upp mig på salongn o jobba där ist. helt ärligt.. då är det fan illa.. men men. fram till sommaren, har det inte ändrat sig på salongen ger jag upp o gör ngt annat med mitt liv.

ikväll ska jag baaara chilla. fixa med lite papper till salongen o ta mig ett lååågt bad.

sitter o kollar kläder på nätet. det finns fan inte så mkt snyggt :o annars brukar man vela ha allt, men så är det inte idag. kanske bra det.

matchen på onsdag, jippi. ska bli kul. fyyfan va vi ska kicka serbiens ääääss!

jag vill resa, eller gå på konsert ! får lika underbar känsla av befrielse av bägge.

nu har snön snart smält bort. hoppas den inte kommer tillbaka. nu vill jag ha våååår !  fan vad jag längtar efter att slippa jackan, kunna cykla överallt. grilla i parken, spela vollyboll på bo01 o campa vid en sjö ! mm mys.!

nä nu drar jag vidare. ciaaoo <3

baby, du är jackpotttt

caching ! jag har vunnit jackpott ! :)

har inte skrivit på ett tag.. inte haft tid precis. mkt har hänt den senaste veckan. målle kom i söndags o stannade till i onsdags. MYYSIGASTE dagarna ever ! sagolikt ! det blev en runda till akuten men allt ordnade sig tillslut. skönt !

mssa skit har hänt på salognen o jag vill ba ge upp o skicka allt åt helvete ! men inte än.. men fyfan va trött jag är på det ! jävla tabbe alltså!

hemma har vi renoverat lite, målat om i mitt rum, köket o hallen. nu är det ljust o fint här. skönt. ska ba ändra nårra småsaker till så blirre bra  !

känns helt segt att skriva här men lite får ma väl uppdatera.

palle är äntligen hemma efter en vecka i egypten. så fort jag träffade henne så blev jag mig själv igen. känns som jag inte varit mig själv på hela veckan. utan henne är jag halv. <3<3 underbart !!!!

igår efter jobb kom palle till mig, vi drog en runda till maria o flippa ut på old school style ! inte träffat henne på flera månader, det var superkul :) sen träffa jag o palle yuksel. vi drog till entré , o spelhallen. jag är öövergrym på air hocky. jag kicka deras äääs. yuksel håller rekordet på boxningsbollen , 998. jag o palle skulle slå det men jag kom bra upp till 762. jaja jag är nöjd. :) ingen igårkväll slog rekordet fast där var massa krampor.

efter entre stack jag hem o hade en liten telefondejt med min baby, sen sov jag. jag hade inte sovit på 43 timmar så jag var liiiide trött. var hos sandra natten innan så vi o natha spelade gh o snackade skit hela natten, o innan vi ens somnat ringde min klocka så jag fick dra till jobb utan en sek sömn. redbull för hela slanten.

jag är inte utvilad än, men ska till jobb snart så jag får väl sova när jag är död. 

vm-matchen på onsdag & gbg på fredag <3<3

idag är en bra dag baby!  <3

tåget rullar mot malmö..

yoo !! helgen har gått förbi allt för snabbt, nu är det snart en ny arbetsvecka.
igår drog jag o cyntia till casinot o mötte upp resten. ingen av oss ville gå dit men det slutade jättebra. maten däremot.. inte så gott MEN jag är så stolt över mig själv. JAG ÅT TONFISK, OCH RÅÅ SÅDAN. inte så jättegott men jag spydde nt :p jonas blev jätte overraskad så det blev grymt lyckat. jag o cyntia hamnade vid ett bord med sabinas pappa o hans nya flamma. sjuuukt trevliga. hade inte kunnat hamna vid ett bättre bord. vi diskuterade allt från politik, världsproblem till barn . det var två väldigt intressanta människor. sen svirade vi runt lite på casinot men jag spelade inte för jag tror nt på hasardspel :p

idag har jag jobbat, och det var myyysigt. fast jag flängde runt som en idiot för vissa jobbar ju långsammare än ett lik.

nu sitter jag hos sandra o snackar skit. väntar på att målle ska komma med tåget fr stockholm :d yeeey !! äntligen . myyyyyyyyyyys fram tills på tisdag.

underbaaaaart att må såhär.


bravader

igår.. ja va fan gjorde jag på dagen.. bra minne. jag jobbade. ingen kund på heeela dagen, dryygt. men men. efter jobb åkte jag hem o sen kom ronja o hämtade mig, vi åkte till stan o fika o sen såg vi narnia 3d. första gången jag kollat 3d och det var ju inget wow. men ändå häftigt. filmen var bra, den kom igång lite trögt men den var bra. fick lite tårar i ögonen i slutet haha.
efter bion åkte vi o hämtade sara, sofie o evelina. vi drog hem till sandra o steffie kom efter en stund. vi sjöng rent, gamal 90tals pop o sjöng jättemkt singstar. INGEN slog mig :D eller jo ronja på aladin men annars är jag obesegrad :p haha. skryter lite väl nu va?.. folket drog vid 2 o då fortsatte jag o sandra. vi satt o sjöng låt efter låt o hennes grannar måste blivit galna för vi slutade inte sjunga förrän 5 o volymen var inte precis låg. vi låg o snackade om allt skit till kl halv 7 sen deckade vi. korten är lagda på bordet !

idag vaknade vi relativt tidigt, satt o snackade och det resulterade i att vi båda satt o grät. vet inte varför jag o sandra har det som grej. när vi börjar prata massa kommer alltid tårarna. men det är mysigt.
minkusin hämtade mig o så åkte vi till salongen o så klippte jag benji. det gick jättebra. fyfan fick muta sönder honom men det blev iaf skitbra. nu ligger jag på soffan o slappar, ska till casinot ikv. orkar egentligen inte faktiskt men nu måste jag. kommer säkert bli superkul iaf :)

imorron jobbar jag kl 7-3 o sen ska jag fortsätta packa ner hela rummet o köket så dom kan måla. o på kvällen kmr baby till malmö :D längtar, saknar.

puuussss

det vackraste världen har sett

det dök in en tjej här på jobbet med ett blomsterbud till mig. när jag öppnar det är det en heelt fantastisk stor gamelrosa ros och ett kort där det stog ett jättegulligt meddelande. TACK målle.
hon är heelt underbar och  fantastisk. hon ska verkligen reta mig, för jag hatar att få grejer o överraskningar, men då bara mååste hon göra det. haha. söööt ! kärleek

BAAAAAM !

Nu är det bara 2 dagar kvaar. yeey :D

tillbaka på jobb idag. drygt utan kunder. SNÄLLA KOM ! dör av tristess. och så är jag nicotin sugen. jag försöker sluta röka ju. det går bra men är ändå grymt sugen !! what ever. det är mest psykiskt !

idag är det strååålande väder. så härligt när solen skiner och himlen är blåå :D myss. ikv blir det bio med ronja. min första 3d film. är jag sisti världen med att se en 3d ? narnia blir det iaf :) ska bli kul att träffa ronja igen, inte träffats på länge nu..

imorron är det casinot o jonas fest som gäller :D ska bli skitkul. men jag ska jobba på söndag. jaja jag valde det själv. varit ledig för mkt denna veckan, får ångest. så det blir inget all in på lördag men nog ska det festas ändå :D oo på kvällen kommer baby :D bra skit ! :D

ha en braa dag! pusss

3 dagar

ojojoj att gå från 15 till 3 dagar på en dag är inte illa. yeey! Målle kmr ner på söndag :D MYS !

idag har jag packat ner allt i mitt rum. allt på väggarna är nere, allt från alla hyllor o skit är borta. ska måla om här hemma. ska bli niice  ! fast kommer inte kunna sova i mitt rum, hoppas att det går snabbt snabbt. på måndag bbörjar målningen.
på eftermiddagen fick jag nog o drog hem till sandra som ligger sjuk. teresa kom o vi kollade på filmer, käka pizza o hade det supermysigt.

idag har jag gett det ett försök att sluta röka & jag har inte rökt en enda på hela dagen, stolt ! :P men jag tog en snus ist :P haha fusk! men what ever!

imorron blir det jobb och det ska bli skönt faktiskt. hoppas på drop in. helgen bjuder på massa kul :D längtar !

saknaaaaaaaaaaaar finaste <3<3<3<3  god natt

i mina ögon är du perfekt

sitter med finaste målle i telefon :) tur att det finns telefoner , förr fick man ju skicka brev till varandra. 16 days left ! :)

idag har jag inte gjort mkt vettigt. jag har städat o kollat på massa filmer. slumdog millioner kollade jag på, grym film  !

imorgon är det en röd dag vilket betyder att jag inte ska jobba . fast egentligen borde jag fan göra det. denna veckan har varit för chill. men mår man inte bra så mår man inte bra. alla tre har blivit sjuka efter helgen. illa.

fan vad lite som händer när man inte är på jobbet. känns som om det inte finns ngt att skriva om.

palle är i egypten. kmr hem på måndag. gosh ! en vecka utan henne .. hur ska detta gå. sitter o dagboks smsar henne varje dag o uppdaterar om läget här hemma. men hon har inte sin mobil med sig så hon får läsa allt när hon kommer hem haha . onödig I know. saknar henne iaf <3

johanna den jävlen är ute på vift igen, london o Miami. oh den som ändå kunde..

nää nu vill jag inte sitta här o blogga, nu vill jag mysa i telefon ist . Godnatt  !

( ska snart sätta lösenord på bloggen så vill du ha det så säg till. vill veta vilka som läser skiten jag skriver. )

god morgon

och det är en god morgon. finaste väckarklockan.

stannade hemma idag med, mår nt mkt bättre men nu får det fan vara nog. måste jobba. har tre månaders moms att betala denna månaden. jiippii :D..

idag ska jag kolla på film o städa lite. ba ta d lugnt. imorron är det en röd dag så man är ledig. skönt. ja det blir alltså ba en arbetsdag för mig denna veckan.. illa. men alla har vi blivit sjuka efter denna helgen. men det var det värt. om 16 dagar är det gbg som gäller. niiice :) längtar :D

har egentligen inget intressant att skriva så jag skiter nog i det. ( inget som ni får veta iaf :P ) ciiiaaoo

oxe med oxe

ngt stort håller på att ta form och jag är lycklig.

od prvog pogleda

åkte hem tidigtt fråg jobb. mår skiiit. är jätte yr o illamående. känns precis som i börjarn när jag hade svininfluensan. hade nästan varit skönt att bli sjuk så man får vila ut lite. kaos.

åkte hem o la mig på soffan o kolla på 7 pounds. målle tog taxi hit för att säga hejdå o ge mig en present. sööötast ! jag hatar att få grejer, det är grymt pinsamt, men fyfan vad sööt.

nu ligger jag här o kollar på tv o försöker må bättre. ser knappast ut som om jag kmr hinna träffa martin innan han åker. men men. thats just the way it goes.

nu ska jag viiiilllaaa. pusss

my heart sings lalalaalalaa

ooh ! :D blessed ! thats what I am.

igår efter jobb åkte jag till sandrushka o målle. vi kollade på crash o dummade oss.lagade at o snackade skit. dom hade sovit nårra timmar under dagen o var utvilade medan jag var trött som fan. men ändå somnade sandra först. vi somnade inte förrän 5 så snacka om att jag är trött idag. känns som om jag drack 10 l jäger igår o är sjukt bakis idag. men det är väl det som blir om man inte sovit ordentligt på många dagar. men det gör inget.
imorse var det svårt att ta sig ur sängen :( målle åker hem idag :(:(. men vi ska upp en helg tidigare så då är det liiite mindre dagar innan vi ses igen :D

idag har jag haft en kund o hoppas på massa joss så att jag inte somnar..ikv ska jag träffa martin o käka middag. fast hellst hade jag velat gå hem o lägga mig o sova heeela kvällen o natten. trött som fan.

på lördag ska jag till casinot för första gången. jonas fyller år och sabina har ordnat överraskningsfest. ska bli riktigt kul :)
o så har heela familjen köpt biljetter till vm matchen i handboll, kroatien - serbien. 19jan . ska bli riiktigt kul. handboll är en av de fåå sporter jag verkligen gillar att kolla på. :)

snälla klockan.. gå fortare.. :D

the way you make me feel

NYTT ÅR ! god fortsättning allihop.

nyår: drog till kusinerna på eftermiddagen o där var vi pepp. dansade runt i hela huset. när Iva o hennes man kom satt vi o snackade lite sen åkte jag hem. Palle, hanna o Nor kom efter en liten stund; sen kom emma o sist Langren. vi åt o drack o skålade som vilda, dansade  och snackade skit. hade jättte mysigt :D sen kom ejnnie o hämtade oss o körde mig emma o langren till Ämme. däääär var folket inte så party. ämme o marie var jättepepp men resten va typp par o ba satt o mesade sig i soffan så vi drog igång allt. vi kom indansande som tre dårar o drog igång musiken sen fanns det inget stopp. på tolvslaget gick vi ut o slängde oss i snön, trillade i buskar, drack champagne o sjöng. efter det drog vi upp o fortsatte dansandet. ha dog aldrig dansat så mkt på en hemmafest. det var skiiiiittttt trevligt där hemma :D när kl blev halv 5 kom jennie o hämtade oss o körde mig hem . men jag ville inte hem så jag drog till jonas o chillade där lite. jonas o sabinas bror satt o snackade så vi duskiterade en massa intressanta saker som vanligt. sen drog brossan o la sig så vi satt kvar o snacka till kl 8 då drog jag hem, ringde målle så hon inte skulle missa sin buss o sen sov jag.

sov i en o en halv timme för att sedan bli väckt av sandra eftersom vi skulle möta upp målla. BAKKIIISS!!! jag gick upp o såg hur hemskt det såg ut i lägenheten så jag städade upp allt o sen drog jag. mållestackarn var sliten efter en natt utan sömn o bakis :( vi drog med sandra till jobb sen åkte jag o målle hem till mig för att chilla lite. satte på en film men det blev inte mycket tittande. runt 3 åkte vi tillbaka till sandras jobb o käkade. sen drog jag hem igeen för att va lite med mina kusiner o målle o sandra drog hem till sandra.
palle o hanna o nor kom hem till mig en stund o chillade, sen åkte jag till sandra där det var fullt ös på dom två haha. vi drack, sjöng singstar, spelade guitarhero o dansade. teresa anslöt slig lite senare o då blev det vilt. sandras madrass låg på golvet tillslut för vi dansade o hoppade i sängen. sjuukt kul :D kl 2 åkte vi in till stan o gik till breeze, men ´fyyyyyfan vad tråkigt det var där, katastroooof ! så vi dansade lite sen åkte ci hem till sandra igen o mös.

idag vaknade vi bakis o lite trötta eftersom vi inte fick sovit så mkt inatt heller. vi kollade på L word o mös. sen skulle jag till jobb :( målle skulle åka hem idag men hon bestämde sig för att stanna en antt til :D så nu ska jag hem dit efter jobb o mysa lite till :D sen går det nästan 20´dagar tills vi ses igen :( dryyygt  ! men det är bra att det finns telefon haha :D men d e inte samma sak. aja , den som väntar på ngt gott..

helgen har varit fantastisk. kunde inte blivit bättre, joo om jag inte var så bakis. men det e skitsamma :D hoppas er helg har varit bra den med. nu e d  nytt år o mkt kmr att hända. året har börjat på topp iaf !!

open your heart and you will find happyness!