flyt

igår etfer jobb möttte jag upp min kusin på möllan, satte oss o fika o snacka. efter en stund kom elvis o satte sig med oss. o sen sofie o leo. nice gäng ! satt där till 11 sen drog vi o käka. när jag kom hem la jag mig i sängen ol satte på film. då ringer fågel o han o momme hämtar mig, vi kör till palle för att ta en cigg men vi slutade i bokskogen o oxie vattentorn. niice men kallt som fan. sen tog vi lagbilder till vårt lag o åkte i bakluckan . haha ball kväll.

idag kom vicky hit imorse o jag klippte henne. mysigt. sen tog vi en fika o snackade shit. sen kom pinnen o jag klippte henne med. plattade hennes hår. sååå sjukt snyggt !! ( hör du det, alltid platt) :P
nu sitter jag här själv o ska snart plocka upp min bok o bli klar med den. ikv ska jag hänga med johanna men det är näta ett MÅSTE att dra till debban, wariors börjar idag. ÄNTLIGEN. såå sjukt fett. d e dj-battle. ööverballl.. galet. fan att jag jobbar imorron :( men en stund måste man ju

längtar till helgeeeen !

fast

jag e fast i min bok. den e dunder bra. imorron är den nog utläst. :) älskar att fastna i en bra bok.

igår efter jobb drog jag hem o duschade, emma kom sen mötte vi upp johanna för att åka till arlöv. dom hade stängt av en del av bergsgatan så bussarna skulle köra bakvägen vilket resulterade i att vi stog still i 45 minuter. då fick vi spel o promenerade till nästa hållplats där en annan buss kom ist.
vi åkte till tim o lekte, bakade kakor o kolla pippi. sjukaste att kolla på pippi nu, dom filmerna är helt sjuka. vad är hon för unge egentligen haha , ball.
MKT bra kväll :)

idag har jag bara haft en kund, lite drygt men shit samma jag har kunnat läsa :) ska iväg o fika med min kusin efter jobb. sen blir det nog mest mys ikv

haaree bra !

måndag

tjoo !

helgen har varit braa ! i fredags chillade jag som sagt hemma o  somna tidigt. utvilad o pepp i lördags. jobbade på hyllie denna helgen. ganska så mysigt. jobbade med eva vilket alltid är sjukt kul o flummigt :)men jag måste erkänna att jag var sjukt ringrostig eftersom jag nt jobbar där på hela månaden.

efter jobb drog jag hem o fixade mig o kollade på tarzan :). sen bar det av hem till johanna. sjuukt mysigt förkrök. åt tacos drack corona o tequiladrinkar. satt på ballkongen med tackor, halsdukar o ljus. snackade om allt mellan himel o jord:) sen begav vi oss till lilla torg o mötte upp palle o vuk. sen drog johanna hem o palle körde mig till emma som var på en förfest. där var det as kalas. efter en halvtimme tog vi taxi till wonk. jag hade inte varit där på.. ja.. 6 månader kanske. eller kanske 5. jätte kul var det ju inte. kul o träffa folk man inte sett på länge men båda fanny o emma ville hem så grönan körde oss hem dit så somnade emma dirrr. jag o fanny o grönan satt på balkongen o skrattade så vi fick ont i magen. pinnen kom förbi o när det blev allt för sent/tidigt körde hon mig hem o jag somnade direkt !

igår var jag nt mer bakis än lite huvudvärk, men det var okej. jobbade fr 2-9. då hämtade palle o avni upp mig, vi drog till lilla torg o fikade. sen körde vi avni hem till lund, men när vi kom dit blev vi rastlösa så vi hämtade boll o spelade fotboll på en shit stor parkering. på parkeringen stod en enda bil, förrutom vår. o du tror ni att bollen rullar under o fasnat. så jag fick lägga mig på marken o kräla under bilen med halva kroppen förm att få loss den. två min senare sparkar vi in bollen i en inhägnad. det fanns inget att klättra på o man kunde inte hoppa upp för den var för hög. så på ngt akrobatiskt vis lyckades palle ta sig in o hämta bollen 
gårkvällen var KANON bra ! inte skrattat så mycker på läge. grym kväll!

idag sitter jag på salongen. har fått nån bokning till senare i veckan. Ingrid är i salongen så jag kan nt ta hit vänner som hänger o fördriver tiden med mig :( hade känts dumt.
men jag har börjat läsa en ny bok, "Väninnan". läst hundra sidor redan nu, började för två timmar sen typ. o den är jätte bra. en lätt bok, skönt språk. :)

ikv efter jobb ska jag träffa johanna o emma. vi ska leka lite :) MMMYYYSSS!!!

haa en bra daaag !

puss

skaparglädje

yo fille flow ! que pasa palle dos ?

hej..

jaa var ska jag börja. hmm idag har det inte hänt mkt men det har varit en händelserik dag iaf :). startade i salongen kl 9. o kl 10 kom brossan. monica, samuel o douglas. har inte sett douglas sen han var tre veckor o idg är han.. hmm tre tror jag ? skämmigt eller vad! fyfan. men söt var han. klippte honomo han var så blyg att han inte ens vågade titta på faster bella. men jag får skylla mig själv när jag inte hälsat på. ändring på det !
klippte brossan med. sjukt kul att träffa dom! saknat dom, vilket jag först inser när jag träffar dom.

resten av dagen var ganska trög. inga kunder men iaf bokningar till nästa vecka. bättre än inget :)

åkte hem o palle kom o hämtade mig. åkte ut på ett litet uppdrag o sen hem igen. käka god mat med mamma o skulle kolla på film. men den kvinnan är kräsen när det gäller filmer. igår satte vi på "perfect effects", den gillade hon nt så vi såg knappt en halvtimme o idag satte vi på " number 23' o den gillade hon nt heller. hon ville se idol ist. jaja alla kan inte gilla samma filmer.

sitter i min säng o bloggar från mobilen, nördvarning eller what?
har burrat upp med massa kuddar o suttit o läst en bok som jag la ifrån mig för ett o ett halvt- två år sen. skummade igenom den så nu e den klar :)

ska strax ut på balkongen i en stor dunjacka o ta en cigg sen blir det harry potter för hela slanten. myyysss !

jaa ikv ska alla andra ut o festa medan jag sitter här efter ett varmt bad o en misslyckad filmkväll. fast det gör inte så mkt. ibland behöver man lite vila.

det var allt från mig idag !

klart slut !

lycklig

ett par undarbara dagar har varit. mkt mkt underbara. :)

idag är jag lycklig, mkt happy. inget speciellt har hänt & jag har ingen "anledning/orskar" till varför jag är lycklig. men det behöver man inte. I dagens samhälle, om man säger " idag är jag lycklig", frågar folk alltid varför. som att man behöver ha en anledning till lycka. livet i sig är lycka. man ska vara lycklig varje dag & man behöver inte ha ngn orsak. satt o läste en bok igår o kom på mig själv att sprudla av lycka, fnittrade för mig själv fast boken var dö seriös . det är häärligt.

ikväll är det fullmåne, exakt 4 månader sen midsommar. kommer aldrig glömma den dagen, natten, månen, ljuset, havet & känslorna. vackert minne 

haft en kund i salongen varje dag sen jag började, känns bra. stabil början iaf. bättre än inget. idag har jag städat som bara den. tvättade tillome väggarna :), duuuktig flicka ! emma var med mig på salongen härromdagen från 10 till typ 4. nice med sällskap & så har palle hälsat på två dagar med. mysigt med väner som besöker en i ens ensamhet på salongen. första dagarna doog jag av tristess, men senaste dagarna har jag njutit av min ensamhet. ganska skönt att sitta själv o filosofera, spela kort, lyssna på radio & rita. :)

i helgen väntar mer jobb, på hyllie. ganska drygt, men ska bli ysigt o träffa alla igen. faktiskt saknat dom lite.

valet var för nårra dagar sen & jag e nog den enda i sveige som inte bryr mig om att sd kom i i riksdagen. jag tror inte dom kmr få igenom ngt som vill så det spelar ingen större roll. men chockad blev jag av att 330 000 hade röstat på dom. nästa val är dock mer avgörande. då kanske dom kmr in på riktigt men den dagen , den sorgen :)

nästa vecka är det parad & det ska bli suuuperkul ! längtar!

kärlek, kärlek, kärlek, kärlek <3<3 det vill jag ha i STORA lass. överrös mig med kärlek, ta mig med storm, älska mig passionerat & gränslöst. jag vill se rosa moln vart jag än tittar, regnbågar på himlen & att hela världen doftar av rosor. jag behöver inte ett stjärfall, för då kommer jag ha allt jag önskar mig !  <3<3

första veckan

nu har första veckan i salongen gått. det gick hyfsat bra. en kund varje dag, bättre än inget. det är en start iaf. veckan som kmr är inte ingrid där förrän på fredag så det blir en ensam vecka. ganska tråkigt, för det är kul med hennes söta kunder & ingrid som skojjar . men jag hoppas att det kmr kunder så jag inte bara sitter o tråkar hela dagarna.

helgen var väl planerad men blev inte allt för genomförd. i fredags chillade jag med johanna palle pinnen & nårra vänner till pinnen, ganska mysig kväll.
igår var jag hos min kusin o fikade, hade shit mysigt. sen drog jag hem o gjorde mig iordning. & sen hem till johanna för förfest. det blev en all girls förfest. 90-tals hits & dirty dancing, sjukt kul ! igår var det 4 superbra klubbar. secret wars, boom bap, kontrast & all out dubstep. vi drog till secret wars & kollade semifinalen, lissabon vann. congrats ! sen drog vi till babel men kön där var SINNESJUKT lång, den gick halvvägs ner för gatan så vi drog till inkonst för o kolla kön, där va ingen kö & bara två pers på rökrutaan så vi drog o käka. där blev det kaos. malle var i sitt esse igår ! sjukt ball! sen drog vi tanför inkonst igen för att ta taxi, mötte upp nårra där. vi viste inte om vi skulle in elr nt. men eftersom det bara var en timme kvar o vi hade tappat humöret lite så drog vi hem ist. kul kväll men inte lika bra som den hade kunnat vara..

idag .. ja idag vad fan ska man göra ? cyntia kmr hit ikv o vi ska pyssla lite, ska nog ta en fika med min kusin på dagen & så måååste jag städa mitt rum som ser katastrofalt ut.

hoppas din helg har varit bra! Pusshaj

klippte till henne

yey då var bollen i rullning. maria kom tidigare o jag klippte henne. shiiit snyggt blev det. hon ser ut som en annan människa nu! kul med nöjda kunder, då kanske det kommer fler snart :D

skatteverket ringde innan idag, när jag skrev in mina uträkningar o skickade in visste jag inte alls vad jag gjorde, och det bekräftades idag. sjuukt dum! måste hem o räkna lite nu. få rätt på skiten. men bolagsverket har ringt o skickat hem mitt registreringsbevis o jag fick namnet pade . nice !!

nu ska en glad izabela hem o leka . ciiaoo

day 1

sitter på salongen o ruttnar. kom hit kl 12, o nu snart kommer maria hit o ska klippas. imorron har jag bara en  färgkund inbokad. hoppas det snart kommer massa massa kunder annars ger jag upp. sen jag kom hit har jag haft grymt tråkigt, ringt emma o terrat henne så hon underhöll mig lite, suttit på internet o läst en bok. blää !! ge mig kunder !

ikv ska jag chilla, bara en sväng till kusinerna sen hem o sooovaaa !

vill gå på robyn konsert i december, ngn som vill med ? :D

välkomen emma , min nya läsare haha . (mobbad)

show me how

riktigt bra vecka !

i torsdags kom palle, grönan & emma till mig. vi chilla lite, dansa lite & sjöng lite. sen åkte grönan till jobb, palle till goran & jag & emma åkte ut till arlöv till tim. där var det gaaaaalenskaper. sverige demokrater & svastikor.. nej det låter värre än det var. det var shit kul ! mkt mkt ironi. sen åkte jag & emma till malmö, fick promenixen o promenerade shit länge. sjukt nice. sen stack vi hem till fanny & chillade tills hon kom hem, hon stängde på jobb. sen nannade vi :)

fredag: vaknade & käka god frulle. jag stack hem & fixade mig. sen träffade jag emma på södervärn. vi åkte till trelleborg & lagade mat, drack drinkar & dumade oss. sen åkte vi till arlöv & tim igen. mer galenskaper där. åkte hem med 4a bussen, mamma kom o hämtade mig hos fanny vid halv 5, snäll som hon är. vi såg en räv på vägen som min mamma bara var tvungen att köra efter för att fota. haha så den jagade vi i 15 minuter inne i smågator & ut på motorvägen hahah! galen mamma !

lördag: palle kom hit när hon vaknat, melita jag & palle åkte till salongen där jag slingade melita & klippte henne. palle slingade mig lite, det blev bra, hon e grym :D sen åkte vi hem & käka. chillade här, åkte till palle & började förfesten. malle & hanne kom sen. gamla gänget samlat sjuukt underbart! satt där till 1, taxi till svartklubben & dansade loss till 90.tals hipphopp. niiice. stack runt 4 & käka. sen sjuukaste taxiresan hem. taxichauffören har nog aldrig pratat med ngn människa för så mkt pratade han med oss. & sjuuka saker. mkt mkt kul kväll. ! sov hos malle & vi vaknade halv 2. lagom?
sötaste palle kom med frulle till mig & malle. vi satt på balkongen o fikade, sen åkte jag o palle ut till netonnet för o köpa gitarr till palle. nu ska vi börja jamma yeeeey!
nu e jag hemma & chillar lite, sen kommer palle hit & kanske ska träffa emma :D BRA helg !

underbar känsla i kroppen. en grej som jag har kämpat för lääänge har blivit tvungen att pausas, men det gör inget för jag vet att en dag... en dag då får jag min dröm!
en annan grej har börjar rulla riktigt bra, utan  större ansträngning, ett tag till så går nog det i stöpet med :)
& en annan, förbjuden känsla har kommit, men jag välkomnar den !

<3<3

and... GO !

nu har jag bestämt mig. på tisdag börjar jag i salongen. första kunden är bokad :) nu är det bara att ringa folk! 250kr en klippning, nt så farligt elr hur ? :D

back to work!


Pass

i söndags var jag & palle hos malle, käka pizza & spelade spel.

igår ringde emma & väckte mig , jag gjorde mig iordnong & tog taxi till fanny. vi snacka lite , sen kom grönan. vi drog ut en sväng & lekte på lekplatsen sen hem till fanny igen. palle kom & vi spelade lite uno & band hero. Sen kom jasse, amir & micke. det blev en liten vardagsfest, men charader, mer uno, mer band hero, galna historier & fucking Åmål. MKT kul dag !

idag väckte fanny mig , : "iza iza iza iza iza, är du vaken?, ska vi spela band hero?" haha så söt. så från kl 10 till halv 1 spelade vi det. vi blev ganska grymma alltså! sen åkte jag hem & nu sitter jag här & väntar på att palle ska sluta skolan om en timme & ikv blir det matchen ute på nån pub tror jag !

denna veckan är INGET planerat ! skönt fast ändå inte. måste nog börja i salongen nästa vecka tror jag .. får se hur det blir.

tja sålänge !


its crazy

BRA helg!

fredag: var i salongen två timmar o snackade lite o hjälpte till. jätte kul! nu börjar jag längta riktigt mkt! snart ska jag börja..
palle hämtade mig vid halv 7, åkte till malle & började festa. Goran, Richie & majd kom efter en stund. det blev shottar & galenskaper. Kollade på matchen, spelade spel, singstar, dansade loss & hade sjuukt nice ! kanon kväll.
Efter det drog jag o mötte johhanna, stack på en hippieförfest med uppträdande :) snöigt men nice !

lördag: vaknade liite bakis men ändå helt okej. chillade hemma till halv 6 då vi åkte till mina kusiner för att ha "fest för toni" för han skulle åka tillbaka till kroatien idag. Kommer in & skriker "heeej" , inget svar, vilket är konstigt för jag viste att där redan var folk & att dom alltid svarar direkt. hör att ngn är i vardagrummet men dörren är stängt. sjukt konstigt för den är alltid öppen. Jag öppnar dörren & där står massa människor o skriker "surprise". Jag trodde dom hade tagit fel på person, att dom väntade på någon annan. så det jag en stor skylt "grattis bella till examen", jag fattar fortfarande inte, så ser jag Palle & då fattade jag. HEEELT CHOCKAD. tydligen har cyntia, tina & melita planerat denna festen sen innan vi åkte till kroatien :) dom hade hängt upp massa ballonger o jyrlanger i taket, dukat bordet i Hawaii tema, alla hade kransar runt halsen, dom hade gjort shit fina snapsvise-häften, drinkar med paraplyer m,m,. SJUKT FINT! Stephie, martina, danijel, oliver melita, mamma, luai, david, natty, palle, tina , toni & cyntia var där. så vi åt god mat, o lekte inte nudda golv, dunkgömme, hela havet stormar, straffleken, ölspelet, karaoke, o dansa kollo. DUNDERKVÄLL! riiiktigt kul var det. alla var peppade. senare kom arad, argon, ezad , carina , daniel, mange & apple förbi. när toni hade deckat o hälften stuckit, drog jag cyntia, tina & palle till breeze. Och vem möts jag av precis när jag går innanför dörren om inte HON! mitt hjärta gjorde hundra hopp o jag kunde knappt andas. helt otroligt. helt sjukt otroligt. min lycka var gjord ! senare anförslöt sig ezad, carina & agron. det blev massa dans på scenen & halv 4 drog vi o käka. tog taxi hem & somnade dirr.

idag har varit en chill dag. vaknade vid halv 11, kolla film & somnade en stund till. palle kom hit efter jobb igen, (nej bo här :P I LIKE IT!) & sen drog vi hem till henne en stund, planerade en fest & drog till malle för tjejsnack, pizza, & massa frågesport. BRA KVÄLL!

BRA HELG!

idag kom emma & fanny hem så imorron ska vi leekaa :D:D <3<3 läängtar ! !

SOMEDAY.. SOON ! <3<3 I HAVE FAITH!

back on track

Igår chillade jag delux! palle kom hit när hon slutat skolan & efter en stund kom min kusin, toni & benji hit o fikade lite :) sen rockade jag & palle loss med rent, sister act 2 & linedance. sjukt ball! otroligt att man kan ha så kul utan ngt att göra ! (Y)

sen åkte vi hem till palle & spelade astrid lindgrenspelet , jag förlorar alltid fast jag är bäst på frågorna :D ;) haha . vi drog till malle & tog en cigg, hämtade upp chrille och körde till kroksbäck & mötte upp Melih, håkan & momme! spelade en match. jag palle & chrille var i samma lag. jag gjorde 6 mål ;) liide stålt :P . sen bytte vi o jag var med melih & håkan. då gjrde jag bara 2 mål. .. man kanske ska fundera på en karriär i fotboll? lite sent kanske :P

Idag skulle jag upp o träna men jag orkar inte. kommer på massa ursäkter för att inte dra dit .. MES! men jag ska strax till salongen & hänga där i nårra timmar, hjälpa till lite & diskutera lite :)
sen blir det hem & förpeppa för festen hos malle ikv. ska bli dunderkul.

imorron ska jag till min kusin på fest. fest för toni som åker hem på söndag ! ska bli shit kul. dom har laddat upp med tequila till mig :P det lär bli en håååård kväll. efter det ska jag iväg till gustav & sanna en stund som har inflyttningsfest. dom vill att man ska komma utklädd som sin favorit .. vad som.. favorit färg, djur, kändis, vän, bok m,m... inte det lättaste.. orka ! jag brukar var den första som vill klä ut mig, men inte med kort varsel. sånt kräver planering :P..

Aja nu beger jag mig, hare braa!
på tal om harar, jag & palle räddade en blind halt hare från att bli påkörd igår. han villade omkring mitt i gatan, hoppade jätte dåligt & viste inte åt vilket håll han skulle. det kom bilar som stannade medan vi försökte få in honom till kanten & tillslut lyckades vi, jag fick plocka upp honom o sätta honom på gräset så han inte skulle bli road kill. gårdagens goda gärning !

manos al aire

dejten blev en flopp men det är bra, nu vet jag att den personen nt är ngt för mig. :) kul att dejta fan !

Ja tisdag:
dejten då! efter det hem till palle för lite astrid lindgren spel :) sjukt kul ! vilken humor alltså. kaos ! sen drog vi till möllan & mötte upp mange, celia, frode, axl, o 5 andra. frode fyllde år  :) satt där o drack öl & snackade sen anslöt sig robin & tomas & det blev show.

onsdag: Jobbade till 21. sjukt kul att jobba med fiona :D sen åkte jag hem & sen på förfest med robin, bob, tomas & c/o. efter det inkonst. det var inspark. ganska kass musik , fast när klassikerna kom & vissa rnb låtar ägde vi dansgolvet :) sen stack bob & robin hem, o bob hade min mobil så vi drog hem dit fast dom hade somnat så jag & tomas satt o efterfestade själva :) mkt kul !

idag är man lagom bakis, men fyfan vilken bra dag redan! pratade med emma & fanny. dom gjorde min dag !saknar dom.. men måndag, då ska vi leka :D

snart kommer palle hit sen blir det fillura !

ha en bra dag puss