La vie

Ush jag har fått ont i halsen, hoppas det går över under dagen. Ja inte är jag bakis heller. Super :D Igår bar det av till Ronja. Vi blev en mindre skara än tänk men som valigt var ljusnivån som om hundra man fanns där. Superkul att träffa Tarek. Madde kom också helt otroligt :D Jätte kul att festa med henne efter sååå lång tid (2år). Jag kan inte bestämma mig för om kvällen var rolig eller inte haha. Det pendlade väldigt mkt. Men mestadels var det kuul :D Som vanligt hade vi show med Rent & till & me lite kroatisk folkdans:/ steffie kickade loss hahah:P Men taxifärden var nog den roligaste :P Jaa väl inne på Wonk ångrade man sig kvickt att man inte drog till Debaser. Ush var hemskt det stället har blivit. Massa 14åriga pojkar med deras poppiga flickvänner, massa "gäng" & pack. Blev en jävla massa bråk & polisen fick komma. SÅ typiskt. Ikke att jag sätter min fot där på ett bra tag om ens alls igen. Fyför  & musiken sög ganska hårt denna gången.. Nää det är på väg utförs..

Nu ska jag snart jobba men en glad sak som jag kom på inatt på bussen hem. JAG ÄR LEDIG IMORRON ! :D så sköönt ! Så denna veckan blir det bara skola tis-ons:O Sen blir det stockholm för hela slanten :D

<3 Inget fanns gömt i dimman :(


Party!

Den vita månaden är officiellt slut. Det blev inte riktigt en månad, det blev 3 veckr med 2 öl . Men jag är nöjd :) Idag har jag jobbat & tränat. Härligt det var att vara tillbaka i gymmet! Nu sitter jag partysuge & finklädd & väntar på att Ronja ska komma & hämta mig. Det blir middag med "Pallå bruden" som vanligt :D Sen kommer dett massa partysugna nissar som förhoppningsvis är uppsjungna & redo för singstar battle som jag SÅ kommer vinna:P Jag ska ta med mig mitt high school musical singstar. NÖRD i know. Ivan jag tror nog jag ska få dig att sjunga det en dag :D;) . Sen blir det antingen Wonk eller Debaser. Får se vart vinden bär :) Har inte varit så här partysugen på läääänge! & har fatsitk inte varit ute på lääääänge. Har aldrig kommit ut dom gånger det var menat. så ikväll vänder jag på plattan :) Haa en superduper lördag. Festa inte för lite :D 

Farsan

Igår efter skolan mötte jag upp Sandra på Body art. Impulspircingar kan vara bra, OM man har någonstans att pirca sig. :P Sandra kund inte prica sig ngnstans hon ville , Helt otroligt :P Men en fin blev det tillslut. Sen åt vi världens vidrigastet pizza :/ & sen blev det "Farsan" på bio. SHIT ROLIG!,Sååå braa, ! Alla måste se den, rekomenerar den vaarmt ! .. Sen blev det bingen för mig :)

Ganska svårt att komma upp idag efter bara 5½ timmars sömn men det var man tvungen till. Så skönt att det äntligen är ljust när man gåt upp :) Våren närmar sig ! :D Nu har vi lite rast på jobbet. Linda fick komma in idag :)NIce att jobba med henne ! Tarek kommer idaag så ikv blir det fedeförfest hos ronja. Vi blev visst fler än väntat :D ca 15 st. Så är sara & karin nere från GBG & ska också komma :D SUPERKUUL ! <3<3

Idag måste jag träna, jag har varit allt för lat denna veckan, ush! Så efter jobb blir det workout deloúx ;D ska brännas riktigt ! SNAAAAAAART stockholm , för det ska bli bravadér ! <3


fredag igen

fy vad veckorna rusar förbi. det var ju precis fredag :/..
vaknade på strålande humör :D hade en bottenfärg & klipp på morgonen, sen träffade jag sandra i stan för att käka lunch . som vanligt blir det inget nyttigt :( BK denna gången. Vi stog i kön & skulle precis betala så ringer Kajsa från skolan & säger. " Du är du i stan fortf? För din kund är här.." (det första jag tänkte va , JAG HADE VÄL INGEN KUND NU :O ).. K: " med en stoooor" (ooh neej! var den hon jag färgade? har hon en fläck:O) K: "bukett röda rosor till dig" . WHAAT! :O Gulligaste kunden. Hon hade varit & köpt rosor till vår klass "Men speciellt mkt till IZabela" . DÅ BLIR MAN GLAAD! shit vad gulligt alltså!. :D:D

Sen hade jag min första "tantklipp" idag. Ganska många moment men det gick bra :)hon blev mkt nöjd :D jaa nu sitter jag här & väntar på att klockan ska bli 6 sp jag kan gå hem. Eller jag ska träffa Sandra & ronja istan & käka middag. Sen blir det "Farsan" på bio :) Hoppas den är bra !

Jag trivs sååå bra i mitt ljusa hår :D IM back ! Känns som alla späningar de senaste månaderna släppte så fort jag blev ljusare hahah :P kan inte förklara why, men så äre :)

Ciao! Ha en trvlig fredag yall! :)

Jag älskar allt det där du hatar

 

grand finale

Nu är jag äntligen nöjd med mitt hår. Blev blond men inte platina :) NICE! Det var mkt mkt trevligt hos frissan, vi snackade massa strunt om yrket & annat. Hon är tydligen god vän till min morbror :) världen är liten ! Sen åkte jag hem & lagade supergod mat. min favvo POTATISGRATÄNG med Kassler  & mumsig sallad. ooh jag kan frossa i det!
Sen visade jag mina nya kläder för mamma, kunde inte bestämma mig för vissa men efter massas tips så behöll jag alla. Allt passade utom EN klänning som var för liten i bysten, det ante mig :( Men den passade mamma perfekt så inte lönt att skicka tillbaka :D Så nu har jag rensat ut lite gamalt ur garderoben & hängt in det nya.
Det jag köpte var : 4 klänningar, 4 toppar, 4 cardigans, 3 bälten, 2 byxor, 1 linne,  1 tunica & en halsduk. Många av kläderna var såklart svarta . typiskt. Men liite dimmrosa fanns det med :D & en suuperorange halsduuk som jag älskar ! MYS!

Livin´in sin is the new thing . Three is a charm, two is not the same. I dont see the harm, so are you game?

Imorgon blir det salong. ska bli riktigt kul :D Sen blir det bio med Sandra & Ronja. Kanke Emma ansluter sig. Det blir nog "Farsan" :) På lördag blir det work :) härligt ska det bli ! & sen blir det TRÄFFA TAREEK <3 äntligen :D . Förfest hos Ronja, med Minh som ska laga mat :) Antagligen MASSA singstar. Sen har Ronja lyckats övertala mig att följa med till Wonk. Går bara för Tareks skull :) Men det blir säkert superkul som vanligt med dom busungarna :D 

Ser positivt på nuet, framtiden, på livet !

Shoopppaaaa

Idag gick skolan jätte bra. en bottenfärg & 3 klipp. Nice. tiden flög förbi. Sen blev det käk med Sandra & en fika. Mkt mkt roligt. kamelcin is back in the game:P 
Jag fick mina kläder som jag beställde i helgen. jag har inte orkat/vågat testa dom. Är rädd att dom inte ska passa . då blir jag ledsen & sur . :P Nej men dom passae säkert :D Imoron blir det frissan:P Jag fick beställa en tid hos min gamla frissa så jag kan fixa håret ordentligt :D Så IM GOIN REALY BLOND! :O Sen blir det lite ärenden i stan & fika med sandra :) Yeah!

Jag är trött & kommer sova så gott. kan sova enda till 10 :D supernice ! Nu har HP varit i DVDn JÄTTELÄGE , kanske dags att byta .. vad gör man när man är trött på alla sina filmer? Köper nya, eller kanske kollar på dom man inte öppnat än haha ! Jag har forfarande inte sett klart "en obekväm sanning" som jag köpte för över1 ½ månad sen. Kanske ska göra det. Men den måste man vara på rätt humör för att se. We´ll see!

<3 Stockholm närmar sig ! Sen försöker Sandra lura med mig till GBG. Men det får vi se om ekonomin tilllåter :D MEn det hade varit bravader! fooow shoooww!

solsken

Underbart att vakna till solsken. Idag var första gången på 2 månader jag har dragit upp mina rullgardiner & jag överdriver inte. I like it dark ;) Skolan går braa, kunder hela dagen. Imorgon är jag ledig & dp blir det en tripp till min frissa & fixa håret. kan inte se ut så här. Så nu blir jag helt blond igen ;).. ME LIKE! trivs nog bättre som blond. men det tar tid att vänja sig.

Ikväll blir det en mysfika med Sandra & sen hem & chilla :D  tjaa sålänge <3

framtiden ser ljus ut

Skolan idag var supernice :) Tiden gick fort & jag hade 3 kunder. Mitt hår ser katastrofalt ut, vi försökte reparera skadan lite men det blev inte mkt bättre. så imorron ska Söta Felle slinga mig igen & försöka rädda mitt hår. men då blir jag blondare :O då blir  jag verkligen jätte blond. Vet inte riktigt om jag vill det. Fast jag trivdes ju jätte bra i deet när jag var blondie & som alla vet så har blondiner roligare :P haha :) Jaja det lär ta tid för mig & alla andra att vänja sig. Tänkte på det. Massa människor har bara kännt mig som brunettt, det lär bli en liten chock :)
Efter skolan blev det fedeträning :D Afro. Det var sista gången med denna koreografin, niice för nu kan jag den för bra :P

Livet ser ljust ut :D Vänner <3

Imorgon blir det salong igen, sen är jag ledig på torsdag.. projektarbete ? hmm vi får se.. Ska iaf träffa Sanda :D & sen ska jag klippa moster.. kanske hinner träna en vända.. I helgen jobbar jag.. men TAREK KOMMEEER! :D såå det ska bli sååå mkt kärleek <3<3<3 saknat!

Wooooh vad stockholm kommer lägligt :D Massa mys med underbara människor. Vi ska bo precis i centrum , underbaart ! Det blir BRAVADER i högsta grad! Kanske det kommer män med blå jackor & ((

Kärlek på er alla <3

Blond?

Dagen har varit urskön. Bara fixat varandra hela dagen :D lite synd för kajsa, hon fick färga tillbaka håret exakt som det var när hon kom imorse, efter att först ha avfärgat & färgat in det i den färgen hon ville. men det blev inte bra så vi fick smälla i samma som från början. Lite drygt kanske..
Ja jag skulle ju då bli ljusarem & MAN det blev det. Ojoj, så här ljus har jag inte varit på 8 månader & det känns helt konstigt vet inte rikigt om jag gillar det för det är precis mitt emellan hha. & i topparna är det lite dassigt. Ush ! Får ha det så här nårra dagar & låta håret vila för jag höll på att bränna av allt :O Det hade inte varit så kul.

Jaa nu är iaf resan bokad :D Den 5/3 7.00 ska jag Sandra & Emma befinna oss på buss-stationen & åka till STOCKHOLM! Oooohh det pirrar i magen så kul det ska bliii :D Det kommer vara en resa som inte går att glömma. Oslagbart med de resekompisarna :D  ÅÅh lyckaan idag när vi hittade en billig resa :D Tack till min kusin för hjälpen :D <3<3 Ush jag börjar nästan skratta bara av tanken på hur mkt skratt det kommer bli . GALEEEEETTTT!!!!

Ikväll ska jag träna lite, titta på tv & ta det luuuugnt ! . Köpte ett nytt Te i helgen , (hatar när folk skriver THE, det stavas TE) :D Kvällsro hette det, Men inte tycker jag att jag fick det. Hade svårare att somna än i vanliga fall.. kanske får ge det en chans till :D Gott var det iaf..


Hata söndagar?

Förr hatade jag söndagar för att det var dagen innan skolan & man var tvungen att gå upp tidigt dagen efter. Nu gillar jag söndagar, det är den dagen man verkligen bara kan ligga på soffan & inte ha ångest :D <3 Så det är så min dag ser ut. Jag latar mig & shiter i träningen tror jag. Ska kolla på söndagsmattinén & hogan knows best, ta ett LÅÅÅNGT bad, läsa Liza Marklund, göra ett litet hemmaspa & bara vara ! :D

Imorgon blir det skola & vad jag längtar. Det är äntligen egenvård igen & jag ska bli ljusare i håret :D

Gårdagen var sjukt nice :D Jag vaknade tidigt, tvättade (lite halvt, mamma tog över som alltid:P ) handlade massa god frukt & lite annat onyttigt med mamma. Kollade på filmer & beställde massa kläder för nästan 4000. Ibland måste man :) Jag kom på mig själv att tänka; Igår var den första lördagen jag inte hade ngt planerat & INTE hade ångest över att jag missade ngt. jag VILLE bara vara hemma & ta det lugnt. Det har jag inte kännt på flera år. Så underbart! Jag är inne i en förändring, & jag älskar det <3

Du sa du behövde tid, du hade tid. Nu ger jag upp hoppet om att det ska bli bra igen!

Jag älskar Winnerbäck , det vet ni. Inte bara för att han är en av dom största poeterna i modern tid enligt mig. Jag beundrar honom inte bara för att han blivit SÅ stor som han har, utan publicitet i media. Inte bara för att han sjunger rakt in i hjärtat & alltid träffar en som ett skott. Utan även för att när man ser honom live, finns det inget bättre. Lyckan flödar & omfamnar alla i lokalen. Han inleder alla låtar med ett annat intro så man inte riktigt vet vilken låt det är förrän han börjar sjunga & då kommer ett vrålrop av lycka från alla. Obeskrivlig kärlek till honom <3

Blå män & orgasmer

Wow vilken kväll! Sandra kom hit & vi lagade supergod tacos, som vi trodde vi skulle kränga som fan. Men vi orkade bara en var, sen blev det torr melon som efterrätt :P Vi skvallrade lite & sen bar det av till, håll i hatten ICE :O trodde inte jag skulle sätta min fot där. Men det visade sig bli en TOPPENkväll. Emma anslöt sig lite senare & inte en trosa var torr i rummet (det kan misstolkas haha ) Magmusklerna arbetade på högvarv, vilket dom alltid gör när vi är tillsammans <3 Det blev massa orgasmer för de andra medan jag smuttade på mina 2 öl. JA jag syndade & det är jag värd :D Ingen ångest idag inte.. Säg vad du vill :P Karaoke, Män i blå jackor med stora ögonbryn, psykon med löpande hamstrar & maskiner blev det. Boende betalt? Eller kanske inte hahah :P

Jaa nästa utflykt är så gott som planerad nu. Den 5-7 Mars bär det av till vår huvudstad. Vi ska göra stockholms gator osäkra ! Live it to the limit and love it a lot! YEAAH!! <3

Idag vet jag inte riktgit vad som händer. Ska tvätta iaf. Kanske dra en vända till kusinerna & sen bara chilla . Vad som händer ikv vet jag inte. otroligt! Det har inte hänt på flera ÅR att jag inte planerat mina helger. Så befriande!

Maria <3 Kämpa på ljube! Du är bäst! 

mums

Steffi klippte mig i skolan, niiice. Nu är det slitna borta ! & på måndag blir jag ljusare :D
Snön har börjat smälta bort, så skönt ! Äntligen ! Men skulle det bli snökaos i helgen igen ? Hoppas inte. Nu vill jag ha vår ! Snaart kommer Sandra hit & då blir det storkok :D Massa tacos. Vi ändrade oss. Inga fajitas ikv :) Sen blir det nog lilla torg. Hmm funderar på om jag är värd en cosmo? Skulle ju ha vit månad, men egentligen så kanske man kan ha en kväll denna månadn då man unnar sig lite gott att dricka? Får se hur det blir :) tror att om det blir en cosmo så blir det två till & då kanske det inte blir träning imorgon. Jaa nog om det nu :P

Jag har inte så mkt mer att tillägga vid tillfället. Blir nog en uppdatering imorgon för ikv lär det bli annat att göra :D

Haa en UNDERBAR fredagkväll ;) :D <3 Hejjdååå


Nu blir det Fredagsmys

Ooh vad skönt jag sov inatt, men kanske lite oroliga drömmar om skottlossningar ändå. Aja..

Uppdaterar lite nu när jag väntar på att färgen ska verka på min x-kund. Ja vi är bara 6 från klassen som är här. 3 av oss stannar hela dagen. Resten åker hem för att det redan är snöstorm högre upp i Skåne.

Vad kvällen bjuder på får vi se. Kommer nya bud på bordet hela tiden & vi kan inte bestämma oss för vad vi ska göra haha :D Men laga mat & snacka shit blir det iaf :) Helt otroligt vad mkt vi kan snacka. Tror nog att vi sitter i telefon minst 3 timmar per dag & snackar & ändå finns det alltid nytt att prata om. KUL!

Stressa inte, va ? Nej jag märker det ! ..

Undrar vem min anonyma vän är som talar om sanningen! ?

Ciao for now ;) <3

Kom vår

Idag har jag gjort lite på projektarbetet men inte allt för mkt. Jag är så kass på att sätta mig ner & göra det som ska göras. Sen kör jag fast & då ger jag upp.
Sen blev det träning. Jag orkade verkligen inte, men fick en push & nu är jag glad att jag gick. Fick ett träningsschema som inte tog allt för lång tid, ca 1h 15 min, ink 30 min på crosstrainern. (y) :D

Igår blev det en sanningens kväll.Som salt i öppna sår. Men det var mkt behövt & uppskattat.

Imorgon blir det skolan. Undrar hur många som dyker upp pga vädret :( jag har iaf en x-kund på morgonen så det ska bli kul :D Sen blirre myspys med Sandra. Vi ska laga mat & snacka shit. Sen blir det kanske en runda till lila torg. MEN INGEN ALKOHOOL för mig inte :D

Helgen bjuder på mer träning & massa vackra & underbara människor.

TAREK kommer om en vecka . Jag är lycklig  :D <3 <3 Saaaknat honom SÅ!

Oohh Kom vår & varma känslor. Jag vill sitta ute i bara långtröja kl halv 4 på morgonen. Lyssna på lugn musik, ta en cigg & se hur morgonen kommer. Hur det ljusnar sådär långsamt. Oooh jag längtar tillbaka till dom stunderna.

Hemligheten bakom styrkan är viljan!


..

ooh I wiiishh I could tell you how it really is...


music to my ears

Läste igenom gamla mail & meddelanden. Fy för vad fjärilarna flög i magen då! Blev helt chockad att jag kände så! Minns inte jag kände så mkt. Men tydligen.. :/ I efterhand känns det så litet men då var det tydligen stort .. Man ser saker i rätt perspektiv först när man tar ett steg tillbaka.

Dagen låt ; New kids on the block ft Lady gaga- Big girl now <3


Måste grannen stenas?

Kvällen igår blev full av överraskingar :D Heeellllt underbart ! Ljusa nätter är här!

Är jag den enda som blir glad när jag ser en "Varning, rasrisk"-skylt ?

Idag var skolan seg som bara den. Min kund på morgonen dök inte upp så det blev bara en bottenfärg & klipp. Sen blev det kyrkan :/ Jaa , JAG var i kyrkan. Om du känner mig ,vet du vad jag tycker om religion. Men det var minnesmässa för mormor,morbror & kusin så då får man ta sig i kragen & masa sig dit. Jag tänkte; ja va fan jag ger det en chans. Jag skakar inte på huvudet & blockar allt prästen säger direkt. Utan jag ger det en ärlig chans & lyssnar & ser om det kommer ngt vettigt. Så fort jag började lyssna fick jag bekräftat att min misstro till kyrkan & religion är rättfärdigad. Han sa ngt i stil med "Du har syndat, du är synden själv. Ta av askan & bli ren" i princip så. Vem där inne har aldrig syndat? Han syndar säkert hela tiden utan att "se det som synd".
Fick denna artikeln när jag gick på gymnasiet & har sparat den. Helt klockren. 

Öppet brev till de präster som skrivit under uppropet mot välsignelseakten för homosexuella.
Jag har en del frågor till er präster som vet och kan allt.
Jag tänker sälja min dotter som slav (2:a Mos 21:7). Vad kan vara ett skäligt pris?
I 3:e Mos 21:20 står det klart och tydligt att jag får äga både manliga och kvinnliga slavar från ett grannland. En vän till mig hävdar att detta gäller bara människor utanför EU.
Kan han ha rätt?
Min granne som jobbar på Kvantum insisterar på att även jobba på söndagar. Enligt 2:e Mos 35:2 så måste han dräpas. Är jag moraliskt ansvarig för att göra detta själv?
Jag besöker inte kyrkan då jag lider av stor närsynthet och enligt 3:e Mos 21:20 får jag inte närma mig Guds altare om jag ser dåligt. Min son konfirmerar sig nu och del vore kul att se hur han uppför sig i kyrkan.
Är det okej om jag sitter i vapenhuset?
Kan mina barn börja träna fotboll i IFK Värnamo då 3:e Mos 11:7-8 säger att de inte får röra resterna efter en död gris. Eller måste de fortsatta spela här hemma med en plastboll?
En bonde här ute i Tånnö envisas med att odla olika grödor på samma jord och syndar därmed mot 3:e Mos 19:19.
Han har även den fula ovanan att svära mycket. Nu är hans fru inte heller mycket bättre då hon envisas med att gå klädd i kläder som är gjorda av mer än ett tygmateriel (vanligen bomull och polyester).
Är det nu nödvändigt att samla hela Tånnöbyn för att stena dem? (3:e Mos 24:10-16). Kan vi inte bara bränna dem på bål som vi brukar göra med människor som ligger med sina släktingar (3:e Mos 20:14)?
Jag vet att ni präster har gått på djupet i dessa frågor så jag ser fram mot tydliga och raka svar.

Stort tack till er rakryggade präster som tydligt visar att Guds ord är evigt och oföränderligt.


Snälla säg mig nu vem som lever utan synd? Inte är det då jag eller du ! KLOCKRENT!


Imorgon blir det sovmorgon & sen massa plugg. På kvällen blir det träning. Ska ha genomgång med en tränare för bästa resultat :) Nääjjzz!
Helgen är fri från jobb :) Vit helg igen som väntar :) På fredag blir det skola - Salong. På kvällen blir det Fajitas & spelkväll & massa massa shit snack & mys med Sandra :) På lördagen blir det träning . Ska ge mig på StepDansen igen. jag ska ta mig fan klara det. & söndag blir det Dancearobic igen :) OOh så härligt !

Resten av kvällen ska spenderas med att lyssna på mina vänner Lily Allan, Veronica Maggio & La Roux ! Njuuut av kvällen mina vänner ! Ljusare dagar är på väg. Snart ser man stjärnorna igen! Snart badar vi nakna om nätterna!

Du var inte den första i vår, och definitivt inte den sista .

Helt slut

OOhh så underbar!!

hade en kund som drog ut på tiden så 5 i 6 var jag ute från skolan. Kl 6 börjar träningen. Så det var bara till att rusa dit, byta om & slänga sig in i salen. Äntligen är jag inte sämst av alla haha ! Jag var fan bland dom bästa :D När träningen var slut var jag det med. HELT slut! SÅÅÅÅ sköönt! Jag älskar träningen nu ! Äntligen har jag kommit in i det & längtar till nästa gång. :D Nu är jag utmattad & hade kunnat somna vilken sekund som helst. Det ska bli skönt med sömn :D

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

FETISDAGEN!

Igår blev det inget bloggande. Orkade inte :) Ibland får man ta sig en time out. Gårdagen spenderades i skolan med teori. Men det blev bara praktiskt tillslut. Vi fick olika färgupgifter. Min blev att färga Lila botten & apelsinorange toppar. Utgångsläget var brunt så det blev till att bleka 3 ggr a la 40 minuter. Sen blev det att färga in.men det blev inte som det skulle.  Men jag har lärt mig massa & det är det viktiga.

Idag är det salong igen. Ganska dåligt med kunder, har bara en hittills. Hoppas det kommer fler :D Vi har fått gratis kaffe hela dagen & en semla av skolan. TACK robert & Kajsa :D Ikväll blir det afro. Yeah!

Ibland behövs bara en knuff, Thx sandra :D

ITS ON!! <3

Alla <3 Dag!

Upp kl 6, iväg till jobb. Superbra dag på jobbet idag. Jag somnade som en sten igår när jag kom hem & lika bra
är det.  Jag har varit så flitig idag. Alla tyckte jag hade lagat supergod mat & så har jag gjort en JÄÄTTTE fin stoor tårta som räcker till hela skåne. Nu slutar jag snart & då blir det träning som gäller :D Häärligt att komma in i rutinerna. Ikväll blir det klippa mamma & sen får man se vad som händer :)

Det är helt underbart att ha vänner som vissar hur mkt dom uppskattar en & som gör en glad dagligen när som säger att man är viktig. TACK Sandra för att du är den personen för mig & DU ÄR GULD VÄRD! Uuuunderbaart <3

DanceStep

Kvällen igår blev inte riktigt som den var tänkt men ändå trevlig. "The Secret" fick dissen så det blev inget med det! Me jag ger inte upp, folk ska se den :P

Idag vaknade jag 9 & kl 10 var jag redan på träningen. Det skulle bli Dancestep idag. OMG! PINSAMT! Jag såg ju ut som jag-vet-inte-vad. Det var shit svårt att kolla ihåg alla dom snabba stegen & upp & ner & knä hit & spark dit. Himmel & pannkaka det var hemskt. Men liite svettig blev jag iaf. Magövningarna var jag iaf med ordentligt på. Haha jaa så kan det gå. Så imorron har jag bokat in ett Dancearobic pass om jag hinner. Jag slutar jobba kl 3 & halv 4 börjar klassen, så får se om jag hinner.



Denna fick vi på träningen idag. Eftersom det är alla <3 dag imorron, så fick vi Kärleksssaft. Själklart utan socker ;) Tack Sats :D

Nu blir det mat & sen jobb.. ! Hejjdååå!


YEAAHH!

Nu har allt släppt känns det som. :D Back on track ! Haft 4 kunder idag & hade nog hunnit med en till :D Pressa tiderna ! Känns jätte bra idag & alla kunderna gick glada härifrån :) Nu slutar jag snart & då blir det gymmet en sväng sen FilmMys hos Ronja. Ska ta med datorn dit, & får ÄNTLIGEN användning för min fiina dyra dataväska från Beneton som jag köpte för 2 år sedan men inte har använt. För hur ofta tar jag med min data någonstans? Japp, vi ska laga supergod mat & kollar på superbra filmer & allt ska vara super :D

Ojj! Otroligt att allt bara rann av sådär ! De senaste dagarnars jobbigheter är som bortblåsta :D Nu gäller det bara att fokusera på det som är viktigt!

Just nu vill jag bara ställa mig på toppen & skrika ut, för allt känns så JÄVLA braa! :D Livet leker åter igen !

..

Jag tänker inte bara utanför ramarna, jag slår sönder dom!

Glee

Oj jag har hittat en ny kärlek. GLEE! Helt underbar serie för alla oss musikalälskande :D Borde ha lyssnat på mamma & sandra när dom tjatat på mig att jag ska titta ! Wunderbaart!

Här är ett klipp som var shiiit fint!

http://www.youtube.com/watch?v=dgsRof2dtwQ

Kolla gärna. Rysningar i hela kroppen.

Kvällen har gått i nostalgins tecken :D Pratat med min kääre kusin från kroatien som jag inte pratat med sen i somras :D Så kul att höra från honom , nu längtar man ner mer än innan! OOh sommar vill jag ha NU NU NU! Snart måste jag lämna in semesteransökan, uuush! vet inte hur det blir.. Men massa bravader iaf. Vill göra så mkt, festivaler, weekendresor, längre resa till kroatien.Får se vad man har råd med. OOh hade varit fett att åka till Amstedam på Queens Day. När våren är på väg :D Ja det finns mkt man vill, men vi får se var man kommer :D

Nu ska jag faktiskt träna lite & sen hoppa in i duschen. Sen blir det chillidill i sängen :D Imorgon blir det salong, träning, middag & filmis hos Roniz :D  I helgen har man då 2 klippkunder, Ronja & Mamma :P Jobb och mer träning. Yeaahhh! Nu är det dags att rycka upp sig. Ingen kan göra det åt mig, jag måste göra det själv. Helt otroligt hur lat jag är & missnöjd med situationen, men ändå gör jag inget åt det. Men nu ska det bli ändring. Hittills har jag faktiskt hållt ett nyårslöfte- börjat träna :D 1 down 1000 more to go!  Jepp det är bara till att sätta igång :D

Hjälp från Irland & Rosengård

Ush vad det är pyton med detta arbetet. Jag har precis börjat komma igång nu men det är massa jag inte förstår mig på. Sandra ringde precis när jag börjat med arbetet så det blev inte mkt pluggande där i en timme eller mer. Sen fick jag laga mat, det blev hemmagjorde hamburgare med soltorkade tomater & mozzarella i, fullkornsbröd med nötter & solrosfrön & sallad . MUMS! Sen kom jag då igång med arbetet. Och med hjälp från Sandra & Martin har jag kommit en bit på vägen. Jag har räknat ut kostnaderna för renovering och inredning (nästan alla kostnader iaf) & börjat på en budgetplan vilket är CPsvårt när man heter Izabela ..:/ Nu väntar jag på massa mail för att kunna gå vidare. Det är svårt att veta hur stor beläggning man kommer ha de första 2 åren :/ det beror ju helt och hållet på. Hmm ja man ska ju gissa sig fram till ngt som låter realistiskt. Men jag vill inte gissa, jag vill veta! Och hur stort lager av färg kommer man behöva som start? Massa jobb med detta alltså. Men nyttigt är det ! Idag hinner jag inte dra mig till gymmet så massa annat har kommit mellan haha Men jag ska ta mig ett pilates & yogapass här hemma innan jag går & lägger mig.

Imorgon blir det salong hela dagen sen blir det FILMMYYS med Sötaste Ronja :D Sandra & Älin kanske oxå dimper in :D Det ska bli sååå mkt skvaller & mys & INGEN ALKOHOL. Ushh va hemskt att jag tycker det är så "bra" att jag inte ska dricka en helg. Det är galet fel att jag tänker så :O .. det var på tiden att jag slutade dricka på det sättet. Men nu ska jag inte säga "slutade" för jag kommer sälvklart inte sluta dricka helt. men inte i samma mängd & utsträckning som innan. pinsamt ju!

Nu fortsätter jag med mitt arbete innan jag kommer ifrån det helt igen. Önska mig lyckatill ! :D

God Morgon!

Svar på felles komentar: Det var inte dig eller ngn i skola jag menade alls vännen ! Bara allmänt :D <3

Sovit JÄTTE skönt! Men hade en konstig dröm. Jag var på Malmöfestivalen & dejtade en 15åring hahaha . lite läskigt ! Nu sitter man här & ska ta tag i skolarbetet. Fan vad man blir distraherad helatiden. Egentligen vet jag inte hur arbetet ska utformas :/ Men jag gör väl så gott jag kan så får det vara nog ! Ikväll MÅSTE jag dra mig till träningen, tror det blir pilates idag .

Tjaa sålänge :D


Trasig

Ikväll har jag tittat på "Prinsessa". Superbra ny svensk film. Har du lust, så se! Sjukt bra spegling av samhället! Hemsk men så verklig. Älskar filmer med "amatörskådisar". Blir mer verkligt då. (Y)

Just nu sitter jag här som en annan nörd & läser kändisbloggar. Ganska "kul" hur ALLA har "Dagen outfit" & "Nytt shoppat" . Fan vad världen är ytlig. Allt handlar bara om utseende & pengar. Ingen bryr sig länge om intelektuella samtal & drömmar. Har varit på en del fester då folk suttit & diskuterat var dom köpt olika plagg, var dom fixar sina naglar & hår. FINE! Om det intresserar dig så prata om det. Men det måste väl finnas mer än så i deras liv ? :/ Jag bllir iaf galen på det. Dom stunder man minns bäst är väl när man har haft en sjukt bra konversation med någon? När man diskuterar världsproblem, teorier , ja kanske till och med något mindre "viktigt" men som INTE har med utseende att göra ? BLÄ på er alla ! Därför - Kapten Röd-Trasig! (Y)

Society`s narcissistic self obsessions have become my inspiration.

När man utvärderar saker så är det mkt lättare att bara släppa det sen. Man ser det mer klarsynt. Vissa saker skulle man kunna skippa & lägga sin energi på positiva saker. Saker som man trott & hoppas ska vara viktiga för andra, kanske inte är det. Då ser man den med helt andra ögon. Vilket i sig inte är dåligt. Man har ju klarat sig undan massa jobbiga känslor.

Kvällen börjar nå sitt slut & en ny dag kommer snart . Ny dag, nya äventyr :D Imorgon blir det projketarbete, men ska nog inte jobba mig silly på det. Jag ska träna & bara må gott :D Snaart är det alla <3 dag. Vad händer dååå ;) ? Jag säger som Stig i ICA reklamen. Det är bara ett påhitt för att affärerna ska kunna sälja mer, precis som Påsken :D Nä men jag fick en vacker inbjudan från Irland. Att komma dit. Men det går ju inte med skolan. Så det blev förslag på en Skypemiddag. HAHAHAH ! Töntigt men sött !

Just nu vill jag vara i Brännesta, se eldringen på ängen, dansa & sjunga in våren. Känna hur kylan kryper längst ryggraden men ansiktet hettar i värmen & skenet från elden. Jag vill dansa till zigenarmusik live i en lada. Äta veggomat på ett hippiekollektiv där barn & vuxna förenas tillsammans i harmoni. Jag vill vakna till solsken & vårdagg & se att festen fortfarande är igång. Valborg 09 <3




Nu blir det snart bingen för mig :) ska sova sååå länge :D Ska bli nääjjzz! Haarree braa! Syns imorron! Tjaarååå <3<3<3

Tack igen Sandra för allt !


Fett bra!

Hmm dagen har inte varit så bra. ska inte gå in på why! Men det är bra att man har fått klarhet i saker & ting. Thx för att jag fick prata med dig igen, kändes bra! Nu ska man bara fokusera på att ordna upp allt som behöver ordnas. :D

Sandra, du är guld värd ! <3

Idag står det film & mys på schemat ! men vem vet var det slutar..


Blond eller brunett?

Funderar på att bli blond igen. Kanske inte lika ljust som innan men ljusare än jag har nu! Vad tycker du?



Idag gick skolan shitbra! Hade 2 herrklipp. Börjar bli mer säker på det nu. Härliigt ! Sen blev det afrooo :D Nu har jag stretchat i en halvtimme så nu kan jag fan inte ha ont imorgon! Så niice med träning! Imorgon blir det salong igen & träning på kvällen. På torsdag är jag LEEDDIIIGG! eller ja, jag har ju projektarbetet att jobba med men det behver jag inte vara i skolan för. Så sovmorgon blir det ! Nu är jag helt slut & skulle kunna lägga mig redan nu.

Ja då var det allt för mig för idag :D Haa en duderkväll . Puzzhaajjjj!

En dag, men inte idag..

Tittat på "Himlen kan vänta-ett år senare" & två av personerna har gott bort. :( Men viljan & styrkan man ser i dom personerna är helt otrolig. martin hade en sjukdom som heter ALS vilket betyder att kopplingen mellan nerverna och musklerna blir sämre & tillslut dör musklerna, vilket resulterade i att han tillslut hade 10% lugnkapacitet & behövde hjälp med ALLT, satt i rullstol & kunde knappt prata. Men ändå sa han "Jag mår bra, det kommer ordna sig". HELT OTROLIGT. Det är något man måste komma ihåg. Allt kan tas ifrån en, ALLT UTOM möjligheten att välja inställning i varje situation! har du möjlighet så se serierna, underbara!

Jag har blivit påmind om mkt som jag glömt eller lämnat. Jag är inte alls samma person som jag var för ett år sen, både på gott och ont. Jag är mkt mer tålmodig & tänker mer realistiskt än innan då mina drömmar svävade iväg varje vaken sekund. Men samtidigt så hade jag såå mkt mer passion för ett år sen, jag HADE drömmar & inget var bra nog att nöjja sig med. Jag skulle ha mina drömmar förverkligade. Men så står jag här ett år senare & har fortfarande inte tagit tag i allt jag vill göra. Jag har iofs en ny "dröm", ja jag vet inte om det bara är ett tidsfördriv och ett sätt att få gjort ngt konkret med mitt liv eller om det är en dröm som ska gå i uppfyllelse. Det återstår att se. Men jag tänker inte hänga upp mig på en sak. Det finns så mkt jag vill & SKA göra. "Be the change you want to see in the world" & det tänker jag vara. Men jag börjar smått, och jag börjar med mig själv.

En dag ska jag bara resa mig upp och gå. En dag, men inte idag..


Forever Loved <3

Ushhh idag mår man som man förtjänar. jag är inte människa än och det lär nog dröja innan jag blir det. Fyfan vad man gör mot sin kropp :O utsätter den för massa skit hela tiden, Nej nu blir det en vit månad & jag ska hålla det! INGEN mer sprit på 4 veckor ! Ronja & jag har redan planerat in en "the secret-kväll" på fredag :) sen blir det jobb lördag söndag! Skönt!
Igår blev det GALET minst sagt! Det började superbra hemma hos sara i hennes nya lya, SUPERFIN liten lägenhet. Sara & Markus hade kommit på massa lekar & en gick ut på att alla fick en lapp med ett uppdrag som man skulle göra under kvällen. Den som inte gjorde det skulle få ett superstraff & dom som gjorde det bäst skulle få pris. På min lapp stog det att jag skulle slicka på mitt glas 10 ggr när jag pratade med folk, och lossas som inget. jag gick in för det & folk undrade nog lite haha men shit samma! Jag fick ett pris iaf :D Stackars sara hennes soffa blev kvaddad, hatthyllan & ringklockan. Suuuper trevliga människor, det blev Rent, yellowcard & ölbong. INTE bra! Slutade med att jag & ronja somnade i saras säng. Jag vaknade & var tvugen att ta mig hem för jag mådde inte så bra haha ! TACK för en suuuperkväll :D ;) Sara & ronja spenderade kvällen med att försöka få mig att gå på dubbeldejt med dom & en sötis. Vi får se :);)

Idag har jag kollat massa på MADE på MTV! Underhållande program, Me like ! Och så har jag kollar på "Himlen kan vänta" SUPER bra program. Det är som en miniserie om 5 personer som är mitt i livet men har fått dödliga sjukdommar! Helt otroligt hur en människa kan vara så stark och hur mkt viljan spelar roll. Bara man har viljan så kan man flytta berg.
Fick mig att tänka tillbaka på min pappa. Vissa dagar är det sjukt jobbigt. Jag undrar hur min relation till honom hade varit, vad han hade sagt till mig i vissa situationer. Hur mitt liv hade varit med en pappa i bilden. Hela grejen med min pappas bortgång gick så fruktansvärt snabbt. Bara tre veckor efter att jag fick reda på sjukdommen gick han bort. TRE veckor. Det gör mig förbannad när jag tänker på det, hur fan ska man hinna något på tre veckor. Jag viste inte ens om att det var så kritiskt. Jag tänkte hela tiden att ; folk besegrar ju canser varje dag, det kommer han med att göra. Jag såg inte sjukdommen som så allvarlig, kanske beror på att jag bara var 12 och inte riktigt förstod allvaret. Och dom lät mig aldrig se hur allvarligt det var för att skydda mig. Men jag fick höra att han hade några år kvar att leva, alltså massa tid att vara med honom. Sen står man där en dag & ser alla misstag man gjorde. Tiden som man kunde utnyttjat bättre. Jag blir sur & ledsen när jag tänker på vissa saker som jag aldrig kan göra ogjorda! En vecka innan min pappa gick bort åkte han ner till kroatien med min morbror för att "hälsa på" farmor och min bror. Han visste väl att det var kort om tid. Min morbror ringde varje dag & uppdaterade mamma om hans tillstånd. När dom var påväg tillbaka sa min morbror att han inte hade sett min pappa så "frisk" på flera år. han hade fått tillbaka färgen i ansiktet & han var mkt gladare och hostade inte så mkt. Min morbor har berättat att hela resan tillbaka lyssnade pappa på en och samma låt. "Jedan dan zivota" ( En dag i livet ). Låten handlar om att "han" önskar sig bara en enda dag till i livet. för att vara med dom han älskar. Att han passerar genom livet som i en dröm. En rad som fastat är "bara en dag i livet, ge mig ett glas till, för imorgon är jag inte med er, för imorgon kommer jag dö. Mitt liv var kort och jag passerar som i en dröm. Därför önskar jag bara att jag får leva en dag till" . Detta spelas i mitt huvud om och om igen. kvällen då min pappa kom hem från kroatien var han hemma hos mamma, jag skulle sova hos Palle. Jag pratade med min pappa i telefon och precis innan vi la på sa jag "jag älskar dig " men ha  hade redan hunnit lägga på. Klumpen i min mage just då kan jag inte förklara. Jag kan inte minnas att jag sa till min pappa att jag älskade honom, men just då var det jätte viktigt för mig att säga det. Dum som jag var ringde jag inte upp och sa det utan lät det vara. HATAR det beslutet! Dagen efter när min pappa hade gått bort berättade mamma att han antagligen visste om det för han hade suttit och pratat om hela livet med min mamma och sagt att han var stolt över mig m,m. Fan alltså , jag fick inte min tid med honom . Då hade jag inte träffat honom på 2 veckor iom hans resa. Jag kan inte minnas vad vi gjorde sista gången jag träffade honom eller vårt sista samtal. Ju mer tiden går , destu mer glömmer jag. Jag är rädd att en dag kommer jag inte minnas hans röst när han sa" Hej gummis" eller hur han sjöng när han bakade pannkakor till frukost utan recept, utan man , som han sa "Tager vad man haver". Hur det var att åka till jaktstugan med honom eller på alla våra fisketrippar. Eller när vi spelade bingo lotto, eller hur han alltid följde med mig på ridningen fast jag nästan alltid var för rädd för att rida så det slutade oftast med att vi bara stog och kollade på när resten av min grupp red. Kan inte komma ihåg en enda gång då jag & min pappa bråkade eller tjaffsade.  Forever loved! <3




Hmm.. inte meningen att alla ska läsa detta men jag behövde verkligen skriva av mig! Pratar inte om det med någon så ibland måste man ventilera sig !

Andra plats

Inte dåligt det heller. Ja idag har vi då haft sista delen av vår tävling. Jag lagade maten idag & fick mkt bra betyg :) Jag trodde inte jag skulle lyckas så bra men det gjorde jag :D Super gott alltihop :) Men min moster vann & det förtjänade hon verkligen :D

Igår blev det öööös! Förfest hos Malle med massa spel, nytt spel spotify leken. Jätte kul! Sen blev det RENT & Winnerbäck med Sandra, Lisa & Nutte. Superkul! Har nog inte haft en så intensiv musikkväll på länge haha ! Det blev bravader med dans & Mintu. Nääjz! Super kväll minst sagt!

Nu ska jag strax rusa ner på parkeringen. Ronja ska hämta mig sen drar vi hem till Älin & fixar med pressent . Sen blir det FÄÄZZZTT hos Sara :D Inflyttning på gång :D Är PEPP PEPP PEPP! Känner på mig att ikv kommer de bli suuuperööös!

Ha en superkväll :D Pussaaahh!

somliga går obemärkt

Då har Jonne varit här & hjälpt mig med arbetet! Jag bjöd på en lunch som blev mkt bättre än jag trodde. Bjöd på Bog med rosmarin & ingefära, klyftpotatis, sallad & sås. Mums.. Brände mig på handleden :/ så nu har jag ett stort rött brännsår, hoppas det snart går bort. Jag har kommit på hur mitt visitkort ska se ut. kommer bli shit snyggt ;) Sen har jag fått lite klart för mig när det kommer till typsnitt & färger. Nu är det viktigast att komma på ett bra namn. JOBBIGT!

Vet inte om jag orkar träna idag. Har tränat 2 dagar i rad nu, och känner att jag kanske bara ska köra ett pilatespass här hemma istället. Ush , den där latheten alltså. Bekvämt att stanna hemma i värmen ist för att ta sig ut i kylan. Blir det Golden ikv? Vet ejj faktiskt. Skulle nog dra dit med Nirreman & John. Men dom jobbar till halv 10, sen blir det väl inte att man är där förrän halv 11, & så ska man upp tidigt.. Ja jag får se hur det blir med den saken. Sandra & Emma kanske ska med, men tror inte ngn av dom heller orkar haha :P Ush vilken lat dag idag.. men det behöver man ibland.

"A fine frenzy-Almost lover", "Sonja Aldén-Du får inte" <3
Imorgon blir det salong igen. Ush trött på det.. Får man säga så när man är blivande frisör.antagligen inte:( Helgen kommer bli KANON! BOBAN firande i hela Malmötown imorron, yeah! Babel som gäller :) sen på lördag är det för mkt som händer så man får väl välja. Johanna & Basti har födelsedagsfester, & Sara har inflyttningsfest. Men sara ska jag till garanterat men vilken födelsedagsfest ska man på, för båda blir för stressigt.. Ush. Sen skulle man kanske möta upp Sandra & "hemlig gäst" ute :P Ush tiden räcker inte till..

Fått ganska bra kontakt med min brorsdotter Julia :D Super kuuul :D <3


tiden räcker inte till..

Ibland kan man inte vänta på att rätt tid ska komma. Ibland kommer den direkt, och ibland inte alls. Ska man då sitta fint och vänta eller ska man fortsätta på sin egen väg? Ibland blir dessa beslut tagna åt en, kanske lite bra det?


Lullabies

Dagen har varit superbra :D Kul med kunder i skolan, fick göra en ny klippning. alltid bra :D Sen var det träning. Flow blev det idag. Lagom jobbigt . Häärligt ! Imorron blir det pilates om jag hinner. :)

Ikväll har jag lagat supernyttig & god Pizza :) Virkat och kollat på "Super size me". Han skulle BARA äta McD mat 3 gånger om dagen. Morgon-lunch-middag. Han fick inte äta NÅGOT alls som inte kom från McD. Följdera blev så klart katastrofala. Intressant film.

Sen tittade jag även på Andra avenyn. Jag upptäckte att han som spelar Markus Niklasson träffade jag i Kroatien för 3 år sedan :) Då hade han "Bara" varit med i Sandor/Ida, men nu jag har kommit en bra bit på vägen. Häftigt :D

Nu är jag ganska sliten och trött. Imorgon blir det sovmorgon , så sköönt! Sen kommer Jonne och det blir Work work & godaste lunchen. BOG! men denna gången ska det inte ta mig 30 minuter att skära upp den som sist hahah!

Ush nu närmar semesteransökningen sig. Snart måste jag bestämma mig. När ska man ha semester? Jag vill inte vara ledig för mkt för jag kan nog behöva tjäna ihop lite pengar för den första tiden som egen företagare. Man vet ju aldrig hur det går. Vill ner till kroatien så sent som möjligt. Hade velat åka i början av augusti :/ Fast då skulle det nog bli en tripp till stockholm & fira malle & Kolla på LASSE<3 hmm.. Sen hade jag ju velat åka på roskilde, men såhär långt har bara shitband släppt så det lockar inte så mkt. Däremot Siesta, I know. 14is festival. Men Kapten Röd & Bob Hund spelar. :) Jaa det tåls att tänkas på.

Nu ska jag faktiskt titta på "En obekväm sanning". Jag undrar hur många gånger jag sagt det.. Sist blev jag störd i början av filmen & den tog slut innan jag lagt på luren. Såå ett andra försök idag. får se hur det går :P :)

PUSSEN


Slipping trough my fingers

Sitter & diskuterar bölfilmer med Sandra. Hon har precis sett Ps. I Love you, Good for you darl :D Så nu lyssnar vi på Il divo & får rysningar genom ryggraden. Sjukt vad musik kan beröra alltså. Vissa filmer kan man se 100 gånger men ändå så gråter man VARJE gång. Underbart!

Top 5 bölfilmer:
1: The Note Book
2: Armagedon
3:Mamma mia
4: Ps. I love you
5: Stepmom
(Inte i ordning kanske)

Har du inte sett ngn av filmerna så GÖR DET! Speciellt "Stepmom". Det var sjukt längesen jag såg den. En film med Julia Roberts & Susan Sarandon. GRYM!

Idag blev det ju Dansklassen istället för Yoga. Kanske inte bästa valet. Dansen var rätt löjlig & inte alls svår. Visst, man blev varm men det kändes inte som om man kunde ge 100% för att det var så lamt. Kanske en kul klass att ta bara sådär, om man vill dansa lite & sen gå på en annan klass men inte bara den. Så när jag kom hem körde jag ett Pilatespass själv. Nu känns det bättre :P Och ett LÅÅÅNGT varmt bad på det var inte fel.
Imorgon blir det mer salong & antagligen massa jobb för att hälften av klassen blir borta pga snön.. :( Sen blir det Arobicklass imorgon :)

Det är konstigt hur vissa kommer in i ens liv som ett skott, och lika fort är de borta. Men allt har väl en mening antar jag. Vissa vill man bli av med, men lyckas inte. Det kan ta åratal, men sen en dag inser man, att denna personen bara försvann i dimman. Andra personer kommer tillbaka in i ens liv och påminner en om gångna tider. Både på gott och ont. Just nu känner jag att jag är på en bra plats i livet. Finns självkart vissa man saknar & hade velat ha i ens liv. Men är det meningen, kommer dom tillbaka :)


snökaos igen?

Ja idag kom man till skolan o redan hade hela klassen börjat planera hemgång eftersom det skulle bli snökaos igen. Så alla kunder på eftermiddagen blev avbokade UTOM MIN! så jag fick stanna kvar till, ja jag är fortfarande kvar. ;Medan alla andra stack hem runt 12-1 tiden. Shit samma jag ska iaf vänta på att träningen ska börja så jag kan ju fördriva min tid här. Skulle egentligen blivit yoga idag, men det känns onödigt att vänta till kl 7 för att träna så jag tar kl 5 passet , dans :) Ska bli näjz..
Imorgon återstår det att se hur mkt kaos det blir i skolan då säkert hälften inte kommer komma pga "vädret". Hmm drygt att sitta här i 1 timme o vänta på att gå till träningen. Men finns inga kunder jag kan ta heller :( ..

IM ON FIRE TODAAAYYY BABY!  :D <3

mallemys

sitter hos Malle &kollar paradise hotell. Kollar typ aldrig på det. Sjukt korkat & onödigt program egentligen..

tänkte lite på sömn innan. När jag var liten kunde jag inte för mitt liv förstå hur folk ville och kunde sova länge. När folk (någon som var något år äldre än mig) sa att sova är det bästa som finns så tyckte jag dom var helt dumma i huvudet, jag skulle ALDRIG bli sån. Men FAN alltså vad sova är skönt! Sovmorgon imorron:) Sen blir det salong hela dagen & Yoga på kvällen niiice :D

Nu har jag avklarat en del med salongen :D Känns bra så här långt :)

Snart ska jag & malin göra Pilates :)

See u suckers 2morrow :) Peace out!

Din gata

Idag frågade Kany mig om jag ville hälsa till någon jag tyckte om. Så jag ringde in & hälsa till min bästa vän Malle <3. Fy fan va hemskt att höra sig egen röst på radio. Skulle aldrig kunna bli radiopratare.

Maria har varät här en sväng idag. Jag lagade supergod mat :) har börjat bli duktig ju. Sen har jag gjort mina menyer nu . lite pyssel. Ush inte kul när man är tvungen,.

    

nu ska jag dra mig till salongen & ordna med lite arbetet sen blir det mys med malle ikväll :D

Tjarååå ! <3