Baka liten kaka

Woh! De Senaste dagarna har bara rusat förbi. igår var det suuupermkt i skolan, fick varken lunch eller rast så jag slutade tidigare ist. Sen åkte jag hem till Kaisa som bjöd mig på middag. SUUUPERGOTT.. hon borde bli kock. ! Ostfylld , baconlindad kycklingfilé med ris, sallad & tzaziki, MUMS säger jag bara. Mkt trevlig middag :D
Sen åkte jag o mamma hem till mina kusiner o satt där o flumma lite. Fått nån dille, åker dit varje dag.. kan inte bvara utan min underbara familj :P haha.
Idag gick skolan SUpaaah bra! Hade en korkskruvspermanent vilket kan ta 5 timmar, men det gick på 3. O snyggt blev det :D Jag & Malin gjorde ett super bra jobb om jag får säga det själv.

Imorgon blir det egenvård & kakmyys med klassen. fan vad jag kommer sakna vår klass när vi slutar :( vi är som en liten familj. <3
Efter det ska jag träffa Emma :D Vi ska på Bredda Vybez spelning på bodoni , nääjzz ! Sen blir det bravader natten lång :D <3

LÅÅNGledigt. HÄÄRLIGT! helt underbart hur min ledighet fallit sig denna gången. Fast det hade varit goda pengar med OBn. Men härligt att vara ledig fre-mån.

Fredag blirre fest med Ronja :D längesen vi festade ihop. Lördag -påskmiddag för familjen, träffa Malle & snacka om allt som hänt, sen blirre fest med Tina o c/o :D, söndag -chilla, måndag- åka till ängelholm tilll Ida & träffa massa näjz folk över en öl eller tvåå :D Tisdag- styla till modevisning :D

Snnnaart fyller jag år :O Tiden ruusar iväg. Så snart är det STOCKHOLM igeen! OOohh vad kul det ska bliii!

Nuu ska jag baka ngt gott till klassmyset imorron. Pusaaah!

Följer du med?

Sitter o tänker på mina drömmar o mål. Dom har ändrats fruktasvärt mkt senaste året, både på gott och ont. En person sa en gång till mig  "du drömmer för stort, du blir bara besviken". Detta drog ner mig på jorden. Men nu har jag insett att det inte är "jag" , men båda fötterna på jorden. För att kunna vara mig själv måste jag tillåtas att drömma stort och galet. Blir inte mina drömmar verklihet för dig att se, har du inte funnits kvar i mitt liv tillräckligt länge. För jag vet att alla mina drömmar kommer slå in. Det ska jag se till!

Just nu är mitt mål att ta över salongen i Limhamn till hösten. Eller ja, jag vet inte om det är mitt mål egentligen för jag bävar för det varje dag. Egentligen känner jag mig mer "tvingad" att göra det nu när jag har sagt att jag ska , och har lagt pengar på utbildningen. Hur skulle det se ut om jag inte jobbar som frisör nu när jag utbildar mig till det? Misslyckat? Kanske.. Men jag ser det som en rolig och dyr erfarenhet. Jag vet att det inte är min slutdestination. Tåget går vidare mot nya soluppgångar.

Jag pratade med en arbetskamrat i helgen om drömmar. Vi började prata om Gud ( hon är mkt religiös ) och påsken och kom in på Israel. Då kom jag att tänka på att jag nästan glömt min dröm och mina planer om att åka till Israel och jobba på en Kibbutz & lära mig hebreiska, uppleva kulturen där "allt bröjade". där livet står på spel varje dag, där varje ny dag kan för optimister ses som en gåva. "Varför gjorde jag aldrig det?"- ska jag aldrig tänka på min ålders höst, för jag ska ha gjort det! Om du inte vill följa med mig, ska det inte stoppa mina drömmar!

Eviga ögonblick

Efter jobb drog vi till kusinerna & firade Oliver lite. Smarrig tårta. Sen blev det student- och kroatienplanerande. LÄÄNGTAR till kroatien, som tina sa, "Det är bara 4 månader kvar" haha, shit va lång tid.

Jag & mamma hade myskväll & köpte en film,"Maria Larssons Eviga Ögonblick". AASSSSbraa film. Vunnit 5 guldbaggar och med rätta. Jag rekomenderar den varmt! <3

Har mkt att tänka på ikv..ciao

:D

Tjoo! Inte fick jag sova mkt inatt. var tvungen att vakna 6 (kl 5 vintertid) JIPPI.. Nuu har jag varit duktig o effektiv på jobb. Bakar muffins som jag ska glassera i glada färger :) I eftermiddag blir det tårta hos kusinerna för Oliver fyller år, mys :) & ikv blir det myyyyyysss till max <3..

Satt och tittade på resor igår till slutet av sommaren, vill åka iväg ngnstans 2-3 veckor. Om det inte blir Kroatien med Kizen blirre ngt annat kul. Kansk en vecka hos Tarek i London eller två veckor i israel. Det hade ju bara varit drömmen. :O


work

Oh jag är tröttt. Jag vill inte jobba, jag är gnällig nu känner jag haha :P Men hitttills hard et varit lugnt o skönt på jobb, tiden har gått fortf. Det är inget jobbigt egentligen men jag känner bara för att vara ledig. Jag vill till Secret Wars & dansa loss hela natten, hmm hoppas det är snart igen. Malmö har haft brist på bra klubbar senaste tiden tycker jag, När är det dagt för "All out Dubstep" eller "rumble" ? Gee mig lite Debasers tema-onsdagar, tarek, drinkar & HK! Längtar tilll sommare.

Glöm inte eart hour. ´Mamma har lovat att släcka allt hemma & här på jobbet ska vi släcka så gått det går, Inte alltid man kan släcka alla lampor. Men så mkt som möjligt ska släckas. Hoppas där är bild i tidningen imorron på vår mörka jord. 

ha en myspys festlig lördag ! Puss 

Good Day!

Igår var en riiiktigt bra dag ! Solen sken och lyckan var total ! Stressen från skolan har släppt sekunden arbetet var redovisat och inlämnat. SKÖNT! Nu är det bara ett projekt kvar och det är foto projekt. Vi ska nog ha Fantasi som tema. we´ll see what will come of it .
Igår gick det superbra i salongen, chill , härlig dag. Fick en kund som kände igen mig från förr. sjukt kul på vilken väg hon kände igen mig. världen är så liten! På lunchen blev det till att gå ut i solen o njuta. Glass i solen, mums! Efter skolan mötte jag upp gabbz & c/o i folketspark för årets första parkhäng & öl. Underbart. Sen stack vi hem till gabbz o förfetade lite och sen drog vi vidare till en annan förfest. Sjuukt nice folk. Det blev dubstep & queen tills högtalarna sprängdes. Efter det begav i oss till Bodoni för Jackie Khans spelning. Sjukt jobbigt förband, men jackie Khan var faktiskt riktigt nice :) Efter det dog det för mig o gabbz så vi åkte hem.
De senaste 2 dagarna har en jävla uggla (ingen gök som nån har sagt att det är), en uggla mitt i stan, har suttit i trädet utanför balkongen o hoat som en galning på morgonen. Ohh irriterande. Men som tur var regnade det idag så den höll sig undan.
Idag blir det work. Och jag måste säga att denna helgen ska det faktiskt inte alls bli skönt att jobba. Nu är jag så trött på det och helt slutkörd efter stress från skolan & detta blir min tredje helg i rad. Fyyfan! orkar inte! ..
I veckan som kommer blir det skola, torsdag är det egenvård loch sen blir det bravader med Emmalove & fredag bravader med Roonjalove! <3 Helgen som kommer är jag ledig, (som det ser ut i dagsläget iaf).

Snart ska vi i klassen ( sex av oss) styla till en modevisning i östra ljungby. Den 7e. 20 modeller ska stylas till catwalken, ska bli super häftigt. Då blir det fest hos Ida i ängelholm kvällen innan, woho!

Nuu ska jag njuta av dom sista timmarna innan jobb. Ha en härlig regnig lördag ! <3

Glass i stora lass

OOOhh finns det ngt underbarare än att gå ute i solen i kortärmat & inte frysa? Dagen i skolan har gått super hittills. slingkund :) braa övning. & bottenfärg nu. sen får vi se. OOHH jag är så sugen på öl , längtar till ikv när jag kommer till gabbzz dåå blir det öl o skvaller. Snart är det dags för grill i parken tycker jag :D Fan kan man bli lyckligare än när det är så fiint väder ?

hasjdhaskjdhakshdkashd såå glaaaddd idag :D

OOhhh

ÄÄNTLIIGEN KLAAR med arbetet! Puuuh! SÅ skönt. Jag åkte till min morbror som hjälpte med med budgeten. Jag hade faktiskt gjort allt rätt förrutom att jag glömt ränka in sociala utgifter. Niice ;).. Så nu består arbetet av 10 sidor. Jag är nöjd. Men jag vet inte riktigt vad jag har skrivit för jag har så mkt shit i huvudet nu.. Får läsa igenom det imorron.

Jaa semestern.. Hmm! får se hur det blir. iaf 2 veckor i kroatien & blir det inte mina nya planer av så blir det nog en eller två weekend resor med i slutet av sommaren. men hoppas på att de nya planerna går i stöpet för det hade bara varit den bästa semestern 4 lajf ! :D HOPPASS!!

Innan var jag bitter men det är jag ikke nu längre. Trött dock.. Men sova ska jag snart göra ändå så :D

I helgen blirre myys med Gabbs :) & work!

Nuu längtar jag bara till sommar & sol. Wohoo! <3 

attans bananer!

Jepp idag blev det en hemmadag igen. mår bättre fast foten dödade mig imorse OOH! men nu har det faktiskt blivit bättre.
Idag har jag suttit 5 timmar med arbetet, räknar fram och tillbaka, kommer på lite till jag måste skriva. Ja jag vet inte, mitt arbete är kasst som fan men wtf bara jag har ngt att lämna in. men nu får jag PANIK! Martin erbjöd sig att räkna ihop budgeten. Jag skickade siffrorna till honom förra veckan & han har inte hört av sig än . LÖNT att erbjuda sig att hjälpa till om man bara ställer till det ännu mer. Nu måste jag försöka förstå. Jag suttit o läst om det men jag kanske är den trögaste i världen men jag vet inte vad jag ska göra. Men sen slog det mig att jag kanske redan har gjort den, resultalkalkyl, är det samma sak? Någon som vet, snälla kommentera såfall!

Jaa semesterplanerna kanske ändras IGEN! blir så trött på allt sånt. Jag har inget flexibelt schema och det vet alla! Hmm får se hur det blir med sommaren. Sorry , men jag är sjukt bitter idag..

Textur

Textur, Ja det fick bli namnet på salongen till arbete. Nu är arbetet näästan klart. Suttit hela dagen med det eftersom jag varit kass idag, mår inte så mkt bättre än faktiskt :( hoppas på att bli kry till imorron för då har jag sling i salongen & jag som aldrig får sling inbokat :( MÅÅSTE ha den! håll tummarna för att jag mår bättre. För övrigt har jag inte gjort ngt annat idag förrutom pluggat massa. Hatar arbeten! Nuu e jag cp trött o seg i huvudet o vill bara sova resten av livet. så det gör jag...

du<3


smile

Kom till skolan och såg att dom hade sprängt Hipp som ligger precis brevid. Sjukt onödigt!

Daagen i skolan var lite tråkig. Kändes som om allt jag o alex gjode var att klaga på hur tråkigt det är haha . Men jag fick gjort min långhårsuppsättning och jag tror jag vet hur den ska se ut nu. Fönade vågor och slingade lite. Sen kom Anne och var modell åt mig, fick testa afton på henne. Men hon hade lite brottom så det fick bli en halvdan, men nu har jag iaf e idé om hur det ska se ut.. får se hur det blir. Sen tog jag mig faktiskt ledigt resten av dagen. (halv 4 gick jag) Drog mig till gymmet och satte mig på cyklen 24 min, crosstrainerna 10 och bandet 10. Sen satte jag igång med mitt styrkepass. men mitt i kom en tränare och frågade om jag ville vara med på boxen. Hmm tänkte jag.. jag har ju redan tränat 1½ timme nu.. ska jag orka en timmes box. Men det gjorde jag. Sjukt nice. man skullle vara 2 och 2. Fick va me en tjej som va sjukt nice. Faan vad vi peppa varandra (Y) härligt! Fick till och med beröm an tränaren som sa " du är ju en natur begåvning, var har du varit hela mitt liv" haha fjäsk men kul att höra iaf :) . Sen blev det hemgång och nu har jag gjort lite på arbetet. Men har en del kvar. Paniken kommer nog snart !  Bara jag får G är jag nöjd!

Veckan bjuder inte på så mkt kul tror jag. Inget planerat iaf. Eller joo en sak och det ska bli härligt ! ;) Helgen jobbar jag igen.. puuh sen är jag ledig TVÅ HELA DAGAR helgen efter :P Men i helgen blir det träff med Gabbs, Inte träffat henne sen i somras typ. :O Ska bli kuul !

I never knew what beauty could behold, til you looked at me and I could se forever unfold.<3

God damn it!

peppad till maximum. Suttit och kollat på Step up 2 the streets igen istället för att plugga. Men oh vilken kick man får av dansfilmer, gaalet ! just wanna bust a move! Bra film, me like!

Igåår blev det party baby ;) Vi förfestade hos Tina sen blev det Babel. jag bad om att vi skulle gå nån annanstans men IKKE! "Babel är bäst" . När vi kommer dit slutar det med att bara jag, Esad & Carina dansar. Kvällens musik var Funk ;) Kanske inte mitt främsta val av genre men det funkade bra ändå. blev uppbjuden (haha så gamla skolan :P ) och vi gav "publiken" en show. fett kul ! Måste säga att det var mkt bättre folk där än det brukar vara.. avslappnat & skönt. Sen begav vi oss tillbaka till Tina där vi tillslut somnade.

Imorse vaknade vi tidigt och INTE bakis :D Satte igång & flyttade . Tina skulle flytta ut ur sin lägenhet så det var bara till att montera ner sängen & bära ut allt. Sänggaveln fick jag & tina bära i trappan från 8e våningen. work out of the day måste jag säg. Sofforna fick killarna bära för det klarade inte jag :P Måste säga att det kändes lite konstigt att bära möbler & flyttkartonger i festkläder haha men det fick gå.

Resten av dagen har jag bara seegat hemma. Jag har kollat igenom arbetet lite & bakat smarrig pizza. MUMS för hemmalagat !

Igår begravdes Frida. Det blir så slutgiltigt när det är begravning. Mina tankar går till hennes familj. Tragiskt.. "Hur kan jag tro på kärleken, när jag ser unga dö"

Vi har gjort en massa misstag, men nu är det dags. Vi kan gå hela vägen. Om vi inte försöker, är allt slit förgäves..

I veckan blirre massa skola :( orkar inteee! & massa plugg.. Orkar jag ännu mindre.. Men tänk framååt! Snart är det stockholms resaan :D <3 Dock får man nog inte träffa en viss fillur denna gången , men man kan ju alltid hoppas :P

Dont give up. Be You. Cuz life is to short to be anybody else.

Take me out tonight!

gaah det ska bli kuul kuul ikväll :D Nu har jag tagit mig ett låångt varmt skumbad med Liza Marklund & oliv skrubb. Vaxat, & plockat ögonbrynen. Sminkat mig ordentligt , det har jag nog inte gjort på två veckor :O. Tagit på mig festblåsan och sitter & pumpar RnR på högsta volym! JAG ÄR REDO! Nattens mysteri, omfamna mig! Jag vill dansa för dina ögon, lura dig till nya äventyr och heta andetag!GRR! You're really in for a treat now, but don't fall in love cuz...We just havin' sex.

Tar inga order

Vi lever i ett ensamhälle !

Kan du se igenom deras mask och deras leende av plast. Deras, Botox hysteri, men är det till en lycka eller last när ditt smajl sitter fast? För varje dag som passerar, bevittnar man hur någon ung själ havererar. På grund av något sjukt ideal dom planterat, du är ingen vara man kan reklamera. Men du vet, när dom vill lära dig bli smal utan att banta. Med så mycket plast i kroppen att du går o panta. Men det är inte dig dom vill ha ,det är dina slantar, så dom är inga vänner å dom e inga bekanta.

En regnig lördag som denna har jag gjort nytta! Jag har knegat sen 7 imorse. Skönt. Men nu e jag ganska sliten så jag funderar på att ta ledigt imorron. Tror inte jag orkar jobba 3 helger i rad & går i skolan mån-fre. Jag är ju tyvärr bara människa. Projektarbetet ska vara klart på torsdag.. Hoppas jag hinner göra klart det. Har fått massa hjälp av Jonne & Martin <3 THX! Men hur ska jag redovisa..? har inte power point & tror nästan alla andra ska köra på det. We´ll see! Såå ikväll tror jag bestämt det står FEESST på schemat. Min kusin har utflyttningsfest så det blir massa drinkar. Oh jag kom precis på att jag har vartiit enastående duktig de senaste 1½-2 månaderna. Jag har festat EN helg & det var i stockholm. plus 2 öl när jag var ute med Sandra & Emma för typ 1½ månad sen. STOOLLTTT!

I april bokas båda kroatienresorna, resan med mamma & tina. och resan med Sandra & c/o. Haarleet! 5 veckor av sool,bad & uuuunderbara människorr ! Läängtar som attan! men det kommer gå "göör"snabbt :D veckorna bara flyyger förbi.

Nuu ska jag göra iordning ett mini-spa hade jag tänkt & bara njuuuta till kl 7 när min kusin kommer & festligheterna sparkas igång :) <3 Ciao bella!


Kapten Röd

Detta inlägg tillägnar jag Kapten Röd. Jag har sagt det förr och det tåls att sägas igen. Han är Legend! Känner glädjen i hela kroppen när jag dunkar hans lyrik på högsta volym. Jag kan nästan känna den svala vårvinden på mina nakna ben. Känna hur jag fryser till och hur svettpärlorna i pannan torkar. Känna springet i mina ben & hur jag inte kan stå still. Känna smaken av en halvt avslagen Carlsberg Hoff. Glädjen och lyckan av gemenskapen och rysningar i hela kroppen. Jag kan nästan känna hur det hade känts att stå på sietsa!festivalen och se honom uppträda.

Jag älskar hur han förklarar livet och sanningen. Jag älskar hur han står för sin sak och aldrig kuvar. Jag älskar känslan man får när man lyssnar på honom. Jag älskar Kapten Röd helt enkelt.<3

Dagens låt: Kapten Röd- Elden

Fortsätta sprida elden o vi tänker inte släcka den babylon kommer aldrig kunna täcka den yooo.
Elden, alla ni som kämpar SALUT, låt inte glöden dö ut.


Happieness :D

Oooh är det bara jag som har våårkänsloa i hela kroppen? :D Promenerade igenom stan och skrattet bubblade upp och jag fick rysningar i hela kroppen. Då var min själ nära. Molnen var sådär ljusgrå på himlen. Fick en känsla av midsommar, sådär när man är orolig för att det ska börja regna men man ändå är sjukt förväntansfull över hur kvällen ska bli. Nu är det vår i hjärtat <3 OOh det är så här det känns att vara "HIGH ON LIFE" :D


make it work..

Oh vad house kan vara niiice ! Sitter & lyssnar på Most Precious och tänker tillbaka på mina kroatienresor med Kizen! OMG det kallar jag sjuka tider. Så sjuka att de inte ska pratas om. Men fan vad det var underbart <3

Today har jag knegat! Upp kl 6 & iväg. Superskön dag. Jag saknar nästan att jobba heltid nu när jag går i skolan 9-18 varje dag :(.. Dagen gick superforf & var mysig. Vi hade lite musikcafé då dom fick sjunga "en sjöman" m,m :) Myspys!

Idag orkar jag faktiskt inte träna, får vila ikv. :) Men nyttig mat ska det bli iaf. Spenatplättar , det var helt okej faktiskt. :/ :)

Been doin some thinkin ! I sommar blirre nog 5 veckor kroatien. Tror jag åker ner med mor & kusinen 2 veckor för att träffa morfar & alla. sola & bada & njuta satan. Sen när jag åker ner med sandra & c/o blirre bara 3 dagar hos morfar för att dom ska få se den underbara ön :) Men det räcker inte för mig att bara träffa dom 3 dagar så jag måste nog åka dit 2 veckor innan med. Men då blirre att man missar priden. aja nått får man offra:P men vi får se hur det blir.. Längtar till solen iaf ..

..we can be as happy as we want to baby! ;)

Hard work

Ojojojjjjj vad duktig jag har varit dåå! Jag gick minnsan till tränigen & körde håårt med konditionsträning. 20min på cykeln, 20min på bandet & 10 min på crosstrainern. Plus massa magövningar & hopprep.. Bränn bränn! inte var det speciellt jobbigt heller :S ..

Imoron blir det jobb. Upp kl 6. SKÖÖÖNT! jag e shit glad för att jag ska jobba imorron & helgen. behöver verkligen pengarna.. & min chef ringde o frågade hur mkt jag ville jobba i sommar. Ja sa , ge mig allt du har.. $ catchiiiinng*

såå nu e stockholm klart, nu planerar vi redan nästa resa.. Kroatien i slutet av sommaren. 3 veckor med SOOL & BAAD! OM allt går som vi vill kommer jag, sandra, emma & fanny ha en gaallen semester tillsammans. Hoppas hoppas hoppas ! <3

Fick mig en scare idag ! Fick höra att det var en av mina vänner som blev skjuten igår. Men som TUUUR var, var det falska rykten. Jag fick tag på honom tillslut & det var inte han. Puuuh! Blir ju sjukt rädd.. snart kanske det är någon man är nära.. Var rädda om er alla!!!

Nuu ska Izaaa duna :P (tydigen stockholmsslang & man måste ju öva nu så man blir förstådd)

God natt min skatt <3

orkar inte

ooh jag bara orkar inte träna idaag :/ men jag vet att jag borde.. Oh ge mig lite kämparanda någon!

sitter i skolan & har haft 3 kunder idag, lagom lugnt .. :/ har märkt hur jävla mkt man hinner med på en dag. pressat mina tider som bara den, på klipp. Så nu kan ni alla boka i hos mig i salongen så jag har massa att göraa.

Igårkväll bokades kyssningen :) & tågbiljettterna upp. :) 29-2 <3 Ska bli suuuperkul ! Jag längtar som fan! Och då är det vååår :D:D när vi sitter på Nivå 22 blirre inga halsdukar :D <3

!

Looking for perfect. Surrounden by articificial. You´re the closest thing to real I´ve seen.


YEAH! Nu är kryssningen bokad & betald ! <3

   

Hot fuk

Gick hem från skolan för jag hade väärldens magont, men nu är det bra. tagit lite piller  & vilat. Jag har installerat mina feta högtalare så nu dunkar basen på högsta ! Hot fuk!

Jag har klurat lite på projektarbetet och vet ni vad. Det börjar fan ta mig ta sig :D suttit och räknat massa idag och det känns bättre nu. Martin är supersnällast och ska hjälpa mig med budgeten :D Imorgon är det St Paddys Day  & jag vill SÅÅÅ vara hos honom på Irland & fira med pompa o ståt! :(

Jaa ikväll bokas stockholms resan minnsan :D Med lite ändringar. Sandra stannar hemma & Fanny följer med. Så ligan består av mig, Emma & Fanny ! Ska bli SUPERKUUL! Kikki Danielsson ska uppträda haha :D Jag har bestämt mig för att trycka en t-shirt med texten "Min vän Kikki & jag <3 ". Måste ju såå ta en bild med henne. Så nu blir det snart kryssnings worm up med kikki & breatbox :D

Jag har massa bollar i luften alltid. Vill hela tiden lära mig nytt. Men avslutar sällan något jag påbörjat (mkt dålig vana) Men just idag är jag inne på magdans, superkul. :) Får väl se om man kan bli någe bra:P  haha vilken tönt !..


Beatbox

shit vad jag ska lära mig det :P haha underbart ! http://www.youtube.com/watch?v=Ti-9ZWZ3KsQ MUST SEE! <3 Mitt mål att bli så bra :D

Jaa dagen har varit lite upp & ner. I skolan fick vi "öva på det vi behövde" & som vanligt stänger kroppen ner då. Orkar intee! Men slingade lite & gjorde en håruppsättning & fönade vågor. JIPPI! Sen hade jag samtal med läraren. Fick reda på betyg & sådär. Jag har utvecklats sa hon, men jag e inte nöjd.. fick mvg i kundservice vilket är super men resten var inte alls bra :( inga ig iaf.. Nu e jag supernojjig för arbetet., jag kommer såå få mitt första ig där .. Hmm ! HJÄLP? 
Jag stack från skolan lite tidigare för jag orkade inte vara kvar, så jag stack till träningen ist. Sen blev det stjärnskådning i kylan. mys..

Andas in. Håll andan, ta in alla dofter. Beröringen. Känslorna. Alla begränsningar och tabun. Alla ord som ligger på tungan. Så nära att bita i äpplet, men denna gången når Adams ord fram. Håller tillbaka, håller emot. Känner kroppen skrika, alla muskler och celler vill känna. Men inatt förblir stjärnorna bleka.


måste man veta?

Kan man fortfarande säga att det är mänskligt att göra misstag om man redan innan vet att det är fel? Jag vill bara strunta i att tänka, jag vill för en gångs skull bara göra det jag känner för och inte tänka på konsekvenserna. Ligger även ansvaret på mig fast jag inte har någon skyldighet? Jag vill göra fel just nu. Jag vill låta mina känslor löpa utan stopp. Men om jag gör det, är jag en elak människa, egoist eller tänker jag bara på mitt eget välmående ? Man har ju blivit uppfostrad att veta vad som är rätt och fel. Men om detta är rätt för mig just nu, hur kan det då vara så fel i andras öron? Men jag ska inte bry mig om vad andra tycker. Jag behöver detta.. jag behöver det förflutna.. Jag vet!


Final dags

Hela sverige stannar upp ikväll. Jag kanske låter mkt äldre än jag är när jag säger "det var bättre förr" ,när det bara  var EN melodifestival & inte 4 delfinaler. Hur sjukt tråkigt är inte det. Visst fler får chansen att visa sin talang & för ensama vargar finns det något att göra en lördagskväll. Men jag tycker det är himla tråkigt. Jag vill inte sitta bänkad 4 lördagar för att se vem som ska representera Sverige i Eurovision. "slipp då" tänker ni, ja absolut. Men jag tycker ändå att det skulle vara ETT program då ja ca 10 st sjunger sina låtar. Sen röstar vi & det blir någon av dom som går vidare. Om man tänker efter så har det gått kasst för sverige sen dom ändrade det till massa delfinaler ? Ja jag kommer iaf titta på nån av filmerna ikv :)

Idag steg jag upp kl 6. "Va fan , kl 6 ? Det kan inte stämma" tänkte jag när jag såg på klockan. Men sen slog det mig.. Började dagen med en SUPERGOD Smoothie på hallon, björnbär, kiwi , honung & mjölk. Sen begav jag mig till jobb. en boende fyllde 97. Helt otroligt :D Var jätte mysigt på jobb. Vi snackade lite om de boenden som gått bort & då kommer man ihåg alla söta mysiga vänner. Ibland är detta jobbet så underbart. Man får så mkt tillbaka, alla är så tacksamma & glada. När det är sura miner brukar jag börja sjunga & då hänger dom på. Myys! Imorgon blir det mer jobb kl 7 på morgonen. Skönt att få starta dagen tidigt. :)
Ikväll har jag varit hos mina kusiner där Cynthia & gabrijel var med :D Suupergooaa lilla gabrijel som snart fyller ett år. :D När hon var gravid kommer jag ihåg att alla fick gissa datum och jag önskade o gissade på min födelsedag (29/4) Men han kom tre dagar tidigare :D Oxe är han iaf ;) Familjen <3

Blev ingen bokning av kryssningen igår :( Men förhoppningsvis blir det på måndag . Lite ändrade planer. Blir inget med kryckan & Becca, Vi väljer att ha en egen hytt ba jag & sandra. Sköönt ! :D Bravader till max <3

Examen närmar sig med stormsteg. Ont i magen får man när man tänker på det :O:O Fyyfan !Jag behöver förresten en slingmodell, en kreativfärgning ( färga i flera färger på ngt coolt sätt) och permanent. Sugen?

Nuuu ska jag dricka rabbarber grädd & njuta av en regnig lördagskväll :) Ha det underbart <3


Fredag @ last

skönt att veckan nu nått sitt slut. Men snabbt har det faktiskt gått. För en vecka sedan satt vi & fillurade på bussen till stockholm. Önskar att jag kunde göra det nu med ! I helgen blir det jobb. Ganska skönt att ta det lugnt .

Idag hade jag två kunder på förmiddagen & båda två blev supernöjda & jag fick dricks av båda :D MKT NICE !

Jaaa idag bokas nästa resa :D Kryssningen i stokholm den 29-30/4 , där min födelsedag kommer firas :D Kryckan ska boka hytt till mig sandra henne & becca. Zuper Duper kul ! Hoppas på att kunna stanna där uppe en vecka, det hade varit sagolikt :D Ooh ska bli såå kuuuul :D Bravader till max :D <3<3

Ikväll blirre bara träning & film. mys pys :D


duuktig flikka

oj vad jag har varit duktig idag då. förrutom träningen så har jag bakat suupergott nyttigt govtbröd med massa nötter & frön i. och så har jag gjort müslin som fanns på recept i metro idag. MUMS! Nu kommer jag ha världens godaste frulle imorron. Jag kom på att jag har MASSA frusna bär & färsk frukt hemma. Varför gör jag inte smoothie ? Ska göras imorron. ! mums..

förövrigt vill jag säga att jag saknar sandra & emma galet mkt. Helgens bravader har satt sina spår. <3<3 favotöserna

<33

Livet är för kort för att slarvas bort. Älska de människor som behandlar dig väl. Glöm, välj bort de som inte gör det. Tro på att det finns en orsak till allt som sker. Om du får en chans till, så grip tag i den med båda händerna. Om det ändrar ditt liv, så låt det ske! Ingen har sagt att livet ska vara lätt!

:)

Nu sitter jag i skolan & ska ha föreläsning om ca 40 minuter. och jag har redan varit & tränat. Så skönt. Men nu e jag ganska trött faktiskt. tur att vi inte har en lång skoldag för då hade jag deckat. Nu sitter folk i klassen & pluggar på projektarbetet håär & jag känner ett IG krypa närmare. Fan alltså. hatar att skriva arbeten , spec när jag inte kan ett shit om ekonomi & budget. OOhh! Jag blir väl frisör fast jag inte får mvg i projektarbetet....

Ikväll blir det Myyyyssss <3

soulmate

Bra dag! Klippkund på morgongen, rullade permanen, övade sling & gjorde en långhårsuppsättning. Effektiv som satan idag! Men har dock superont i mina händer efter att ha kreppat i 2 timmar :O ushh. Ida i klassen har blivit bestulen på sina saxar & kniv. HELT OTROLIGT att vissa inte vet vad som är "mitt & ditt". Inte så kul att punga upp ca 4000 för nya grejer nu. Fy fan för vissa. Hoppas dom kommer fram.

Sen blev det iaf träning & jag gav mig på arobicen igen , trots att det inte var så givande sist. Men nu med denna nya koreografi var det SUPERBRA! är typ fortf röd i ansiktet efter träningen. SÅ tufft var det. Mmmm jag älskar :D Resten av kvällen ska jag bara chilla & lata mig :)

Imorgon börjar vi halv 2 . Niiice ! Ska hinna träna innan hade jag tänkt . men lite sovmorgon blir det iaf :) I helgen jobbar jag :/ men det ska faktiskt bli skönt. Alltid skönt att jobba när man är pank haha :P

NUuu är det snart dags att leta efter examensmodeller. Kommer snart ut med en lista på vad jag behöver så om du e sugen , säg gääärna till :D

Dagens låt: Natasha Bedigfield-Soulmate <3<3


vita lögner

Salong idag! En liten stund under dagen var en såndär -vill-inte-bli-frisör-stund. Hatar den känslan. Då vill jag VERKLIGEN inte bli frisör. Jag vill inte känna pressen , vill bara fly bort! Taking the midnight train going anywhare! Men som tur var, gick det över snabbt.Sen blev det träning & som´vanligt den senaste tiden missade jag afron & fick träna styrke. Men det gick bra det med. La på 5 kg på en övning, det var inte riktigt meningen , jag råkade. Men det gick superbra. I början testade jag 15kg, men det var för tungt, det gick inte alls. Men nu gick det bra. Så framsteg.. ;) Nu gäller det bara att börja äta rätt..

Längtar till min födelsedag. Första gången på år som jag gör det. Men det kommer bli superkul om vi åker :D bravader till max.

Jag är så trött på detta nu. Försök inte skydda mig med vita lögner. Hatar när människor inte bara kan vara ärliga & säga som det är. Även om dom är rädda för att såra en eller förlora en. Ljuger du eller drar ut på saker så förlorar du mig iaf för då vet jag att du inte är att lita på. Snart säger jag stopp, för jag tänker inte låta mig behandlas som en idiot.  Bara så att du vet ..


Stockholm

Ojoj va det var svårt att komma upp imorse. Men som tur var hade vi knappt skola. Hade en från länsförsäkringar som berättade lite. Efter ca 30 min var han klar sen pratade vi lite om examensproven. Sen var det bara till att gå hem. Måste göra lite på arbetet idag , sen ska jag bara vila för min kropp är helt sluut.

Nu till helgens bravader. Och bravader var det minst sagt. Det hela började i torsdags så Emma & Sandra sov här för att vi skulle upp tidigt. Vi bakade & skulle kolla på Kung Pow, men tyvärr så blev jag & sandra lite besvikna. Det roligaste va "Tiger, tiger tiger tiger" men var det inte mkt mer hahah:P förlåt emma :P.. men Emma glömde filmen här så jag kanske ger de en andra chas :)
Jaa vi dummade oss iaf & ist för att sova snackade vi massa shit & knäckte cider. Det resulerade i 2½timmars sömn. Bussresan upp gick relativt snabbt. Har man kul så flyger tiden förbi. Väl uppe fick vi en ischock. Allt var is på gatorna. Och jag fick err mkt varmt välkomnande av en full man i tunnelbanan som sparkade en öl på mig :/. När vi hade chekat in i hytten blev det dusch & förkrök. Sen stack vi till Nivå 22, som var ett sjuukt trashigt hak men suuperbillig sprit. Öl,cider & shot 25kr ! Gissa om det blev mkt :P .. Där träffade vi nårra an sandras vänner. Alla var suupergoa :D Bravader i Virren & dans i tunnelbanan hann vi med. Sen blev det Paradise!. Hmm lokalen var fet, men MUSIKEN! OMG! tror inte att dom vet vad bra musik är! . men dragshow med Lady gaga & "tåg" runt dansgolvet blev det såklart!
På lördagen vaknade vi relativt tidigt & åkte in till stan för att träffa Emelie & sötaste Milo<3 Det blev en liten rundtur & god mat ! Sen blev det sexshoppar & porrskådisar för hela slanten. Vi fick privat rundtur i en av stockholms mest exklusiva erotiska butiker, Pompom! Besök. Sjukt mkt fina grejer ! efter det begav vi oss hem för att vila & ladda batteriet! kryckan & hennes vän kom på besök och det blev förkrök. Sen stod nivå 22 på schemat igen, men denna kväll med mkt bättre musik & annat folk. Så trevliga människor <3 Jesus christ superstaar! Där efter klättrade vi i berg, eller iaf upp för Mosebacke ! Ush säger jag bara. inte konstigt dom är smala i stockholm med alla dessa backar haha! Där gick vi in på "Slick" som hade premiär. Men sandra ville inte med så hon gick hem till båten igen. Jag & Emma var inte redo att slänga in handduken så vi festade vidare. Väl inne blev det mer kass musik :O fattar inte ! Otur till max. Man kanske ska satsa på att bli Dj där uppe, Deet kan ju inte vara så svårt att bli kändisDj eftersom dom flesta verkar suga .. På dansgolvet blev det nakenchock & skaka rumpan ! Mys! När vi var på väg hem blev det politiksnack med främlingar & en isbeklädd 100000m lång trappa ner till jorden som gällde. Vi kom hem & där fortsatte bravaderna. Fattar inte hur vi orkade ! :O

Igår vaknade vi tidigt och var tvugna att checka ut. Vi begav oss till T-centralen för frulle. Där blev vi "avvinkade" på nästan samma sätt som vi blev välkomnade. En full man bad emma att stoppa glassen i truten så att hon fick is AHAHAHH! Tiden gick snabbt och innan vi viste ordet av var vi på bussen & hade sovit bort dom 3 första timmarna. Det blev massaaa galenskaper. Stackars alla andr på bussen fyfan säger jag bara. De 3 sista timmarna var vi åter igen själva på bussen & brädde ut oss med. Vi startade med att ta upp 9 säten (alla 5 längt bak & 2 på varje sida näst längst bak) och det slutade med kurragömma i hela bussen. Vi var hemma en timme tidigare än planerat :D Fast det hjälpte inte för jag kom ändå hem när jag egentligen skulle. Martina hämtade oss & skulle köra emma till bussen. men precis när emma hoppas ut ur bilen kör bussen iväg så vi hade streetrace med bussen & körde ifatt till nästa hållplats som var Vellinge. Efter det fick jag martina & sandra oss en tur i skåneland. Vi var nog runt hela. Körde lite fel:P men tillslut var jag hemma & la mig i min sköööna säng. ooh det var härligt.

Men FYFAN vilken rolig helg. Detta var bara en kort sammanfattning. Det mesta som hände under helgen stannar mellan oss :P inget ni ska få veta, hemliiizz! Nuu är vi iaf i full gång med at planera nästa tripp upp :D Kryssningen 29-30/4. Hade varit SUPERKUL! Jag fyller år den 29 så det hade varit det bästa födelsedagsfirandet :D Vi får se hur det blir.. TACK för en superhelg töseer! Och fyfaan vad mysigt folk man har träffat. <3<3


Tjohoo!

jepp pepp! Idag varknade jag efter en hmm vad ska ma säga, mkt skum dröm ! Jag for upp, käka frulle & sedan dess har jag inte suttit still. Jag har lagat mat, städat hela huset & kollat igenom vad jag ska ha med mig för kläder. Just nu snöar det i stockholm så det är inte så kul. Vill inte åka från våren här i Malmö. Men det kommer bli askul så det vill jag visst det :D Jaa nu när man har kollat över ekonomin så har man typ inte ett rött öre efter stockholm, hoppas det är värt det :P Jag har lite mer att stå i. jag ska baka, duscha & fixa ögonbrynen, raka benen, arnarna, tårla ja allt som kan tänkas behövas hahah:P ( Nej jag rakar inte tårna ). Sen blir det träning & träffa Tarek en stund. Måste hinna till systemet en sväng också. Hmm det blir stressigt idag. Ikväll kommer sandra & Emma hit & ska sova här eftersom vi åker så tidigt. Det blir Kung Pow ikv :D Emma tyckte det var bäst att vi sov på madrasser eftersom hon är "så vild i sängen" HAHAHHH

fan vad det kommer blii kuul :D & träffa Kim ska man också göra :D Se globen & det rutiga torget :P som jag ite vet hur man stavar till hahah, äta middag med massa stockholmare, sjunga karaoke på den gröna jägaren & ta massa McD & inte träna :(

Sjukt vad skönt det är att träna varje dag, kanske borde börja med det. fast det kanske är lite överdrivet.. jaja vi får se hur det blir efter helgen. Tarek åker hem på lördag så vi ses inte mer efter ikväll :( tråkiigt1 Har ju inte riktigt hunnit prata så mkt som jag hade velat. Men men..

Nu måste jag gitta för att fixa med allt som ska fixas. Just det skulle berätta en lite pinsam/dum sak som hände igår. Jag var i skolan & hade hundra kr i handen så jag satte dom i mitt förkläde när jag färgade anne för att jag inte hade tid att springa upp till plånboken just då. Sen glömmer jag dom där i när jag går hem. Dumma nöt ! Ja lycklig blir den som hittar dom..

Change!

Vi antar att de stora förändringarna i livet sker långsamt, med tiden. Men så är det inte. De stora förändringarna sker plötsligt. Ibland vet man inte ens om att något har förändrats, du tror att "du" fortfarande är "du" och att "ditt liv" fortfarande är "Ditt liv". Men en dag vaknar man och tittar sig omkring. Och man inser att man inte känner igen sig, ingenting alls.

Pepp!

yeah! Idag hade jag Anne som kund & hon blev blond & fin:) Supersnygg frissa har hon, hade jag vågat hade jag sjölv klippt sån. (Y) resten av dagen har jag haft receptionen. Nu är det bara en timme tills jag slutar men jag går halv 6 ist för jag fick ingen ordentlig lunch.
Så idag blir det Arobic på träningen :) räcker med 2 styrketräningsdagar i rad.
Imorgon blirre packa, städa, laga världens godaste pastasallad att ha på vägen , träning , fika med Tarek <3 & förhoppningsvis ska jag hinna tända ett ljus på gustav för Chile (Jag skrev att det är på stortorget igår, men det var fel. Gutav gott folk) hmm hoppas jag hinner, träningen börjar halv 7 & man ska vara där 6. Bara tänder & sen drar jag. Tanken som räknas, eller? Nja inte alltid. 
Så fullt upp imorron blir det. Skönt ! Sen är det STOOCKHOOLM på fredag! :D Shit vad tiden har rusat förbi nu när man har väntat på att åka. :O Nyss var det nästan 2 veckor & nu e d bara nån dag ifrån. Sandrasöt är sjuk :( Hoppas hon hinner bli dunderfrisk innan vi åker.
Jag mår tipp topp & är hur glad som helst. Senaste tiden blir det bara bättre & bättre :D <3<3

Mmm det är häärligt när livet smeker en på kinden <3

pureroulette

Styrka kommer inte från fysisk kapacitet. Det kommer från en okuvlig vilja.

Idag hade vi salongen i skolan. Hmm ganska segt. Bara en kund. en x-kund som ville bli ljusare så det blev 2 blondortvättar & infärgning. Drog ut på tiden så jag missade Afron :( böev jätte besviken. Men jag & tarek satsade på styrketräningen ist. Jag la till ett moment idag. & så har jag ökat 10kg på benpressen. :) Imorse när jag vaknade sken solen, och kunde man starta dagen på ett bättre sätt. Det till och med värmde i solen :D Sköönt! Men den försvann ganska snabbt, sen blev det snöstorm & blåst. Men sen tittade solen fram igen. Hmm 4 årstiderna idag kanske? Imorgon har jag min vän Anne som kund. skulle egentligen haft receptionen men jag bytte bort den en stund. Ska bli kul :D Sen blir det träning igen. ooh sista skoldagen imorron för denna veckan. skönt! snaaart snaaart bär det av till stockholm och det ska bli SÅ kuuuulll :D längtar.. ;)

Glöm inte att gå till Stortorget på torsdag kl 18.00 & tända ljus för Chile! ( Men något som stör mig lite är att vi minnsan inte gjorde ngt sånt för Haiti, men det gäller väll bara för ngn att starta upp det )

"Jag har hört att ditt leende kan lysa upp hela ens värld"

   

Stanna kvar

Nu har jag tränat & det var urskönt. Men jag tror att jag måste be om fler maskiner för mitt pass är lite för lätt tycker jag.. :/ Fick med mig tarek också vilket var shit kul :) Nu har han med skrivit in sig på SATS fast han bor i London:P haha ja han får frysa det varje gång han åker tillbaka. :) Imorgon har jag bokat ett Afropass :D Från och med idag har dom bytt koreografier på alla pass. Superkul & lära sig nytt nu. Tydligen skulle afron vara den bästa hittills. Push it to the limit! Skola 2 dagar bara. URSKÖNT! Nu ska jag träna varje dag & träffa tarek så ofta det går denna veckan, förhoppningsvis varje dag också eftersom han nu ska träna :) <3 Åh nu har jag tagit mig ett låångt varmt bad & läst lite i min bok som jag aldrig blir klar med.. snart kanske?

I've been waiting too long for you to get naughty.

haha idioten har suttit hemma hela dagen med feedevärk & värmedynor för att lindra smärtan. Jag kollade & vi hade ingen alvedon. Men när mamma kommer hem säger hon att vi har en hel burk panodil i skåpet(som jag kollat i). OOhh! Man ska nog öppna ögonen lite nästa gång. eller skaffa glasögon..

<3 RIP


Jag vill inte vara med längre

Nu räcker det! Jag är så fruktansärt trött på all död runt omrkring. Det är inte rättvist! Fick reda på att en bekant & hennes pojkvän dog inatt. Jag var aldrig henne nära & vi hade ingen kontakt men jag kommer iaf alltid minnas henne från roskilde 07. Hon fick sova i mitt tält när hon blev "utslängd" av paret hon sov hos. Jag kommer inte glömma när vi skulle hämnas på tält-pissarna , eller när vi gick ölrundor :) Fyfan vad hemskt det är när unga dör ! Jag vill inte höra det fler gånger, att : Han har dött, eller hon har dött. UNGA SKA INTE DÖÖ! Vila i frid Frida & Marcus. En mörk kärlekshistoria fick sitt mörka slut..

studiedag

är det meningen att man ska plugga en studiedag? :/

Idag har jag sovit läänge :D Skönt! Idag känner jag mig lat men ska nog ta mig i kragen. I eftermiddag blir det maratonfika med Tarek & Maria. Sen har jag tvingat med  Tarek till träningen :D så det blir press press! Hårdträning till stockholm :P Nu måste man börja tänka på vad man ska packa.. alltid det jobbigaste. Man packar för mkt för fel grejer! Men jag ska nog tänka till ordentligt denna gången :) Vår lilla "resa" börar redan på torsdag då dom två fillurerna ska sova här eftersom bussen går kl 7 på morgonen måste vi komma iväg tidigt. Det blir nog inte mkt sömn den natten. & antagligen inte på bussresan upp heller haha. Jaa det är inte mkt kallare i stockholm än här. Så det är ju positivt , man slipper frysa ihjäl :)

Stanna kvar <3