Melissa horn

Hennes nya album <3 jag älskar henne och vill gå på konserten den 12/11 . Hennes förra konsert jag va på var helt underbar ! Hon är om ännu vackrare i verkligheten ! Gudomlig :)

Nu är det typ en timme tills jag är framme o det nästan pirrar i magen . Längtar längtar !!

Nästa vecka blir det jobbjobbjobb , vuk&iza-time över en långfika med gossip från helgen , fö denna helgen händer något alldeles speciellt för Vuk. Imorgon på wonk händer det som han väntat på sedan den galnaste förfesten hemma hos mig i somras . Finaly :)
Sen blir det Benjamins 5års kalas :) sjukt vad tiden gått fort , inte klokt . Tur att jag redan köpt present så slipper jag komma ihåg det .

Efter det ska Jag hålla tjejmiddag för de bästa av vänner man kan tänka sig . Mat, vin o izas mojitos. Har aldrig gjort det förr men dom kommer rocka . Hallon-mojito för hela slanten :)

på söndag drar vår familjetävling igång igen . Blivit en liten tradition nu verkar det som :) förra året körde vi "halv 4 hos mig"-tävling . Samma koncept som TV4 s halv 8 hos mig . Jag kom två då för Jag e drottning på att laga mat :p
I år vet jag helt ärligt inte riktigt vad tävlingen går ut på haha . Vi ska tydligen ha en "göra något kul"-tävling. Vad det nu innebär . Vi ska se vem som kan komma på det roligaste att hitta på . Jag tänker att jag vet lite mer vad det går ut på när söndagen är förbi. Så jag hoppas det är kul haha . Knasig tävlig men det ska bli kul :)

Så nästa vecka blir fullproppad men rolig :)

Måste förresten säga att melissas album påminner om en blandning av Hennes förra skiva o Lars winnerbäcks förra skiva . Känns som man hört dom innan men texterna är kanon !


:)

Stannade i hbg o det kom på massa folk. Två döva kvinnor gick fram o tillbaka o ville hitta plats . Sen tecknade dom o frågade om jag ville byta plats så dom kunde sitta ihop så jag flyttade längst fram i bussen ist . Så nu sitter jag här precis bakom chaufören. Han va så söt . Han tackade mig för att jag flyttat fram , men det är ju så klart ingen fara sa jag . Men han bjöd på en vattenflaska som dom annars säljer hahah . Så jävla söt .

Förresten , ska du åka med buss i Sverige. Åk lätt med bus4you häääärligaste sätena Ever ! Stora mjuka säten med inbyggt fotstöd ala "lazy boy" o massa utrymme för benen . Me like :):)


Lätt uttråkad

Bara suttit på bussen en timme men är rätt uttråkad redan . Läst igenom en hel skvallertidning, uppdaterat mig på Facebook och twitter o spelar wordfued men alla är så sega på WF så man blir galen :p haha
Lyssnar på spoti men fantasinivån är rätt låg just för ögonblicket så det blir till att lyssna igenom Adeles nya platta :)

Förresten glömde kolla idol-röst-resultaten igår o undrar om nån vet vem som gick vidare ?

Gillar blogg-appen starkt :)

Jag har redan börjar längta till jul (eller ja det började redan för en månad sen) sett alla julfin er jag har hemma o Peter jöbacks julskiva har spelats mer än en gång haha :p längtar till julafton. Fy fan vad mysigt det ska bliiii. Jag o min älskling ensamma. Baka, laga mat, öppna paket , tända ljus, mys , film o massa julmusik :):) målle gillar ju inte riktigt allt sånt trams men jag ska tvinga henne o hon ska lära sig älska det haha annars kommer hon bli galen på mig så lika bra att vänja sig :p
Kom på att jag måste köpa Grinchen på dvd för jag hade den på VHS haha old school . O nu e den också borta :p

Jag är den lyckligaste idag för jag har haft en toppen dag på jobb, ska träffa min kärlek o ha en dunder helg . OCH som lök på laxen ska jag få presenter av min älskling . Kan inte vara lyckligare . Ska få bästa Suki hudvårdsprodukterna av henne . Dom e så jävla bra , men bättre är målle <3

Förr hatade jag att få presenter , fy vad jobbigt det var . Men med en sån flickvän kan man inget annat än att älska det haha , man har inget val . :p nää men tack för allt älskling <3

Senaste två veckorna har jag nog köpt alla skvallerblaskor som finns . Bild, NU, cosmopolitan, hänt extra, bild igen(nya nrt) , glaze, ja jag vet inte ens vad alla heter haha så nu kan jag allt som alla kändisar o skvaller haha så om någon är intresserad av hjärndött-kändisskvaller är det bara att Hojta :)


Fredag

Sitter på svävarterminalen o väntar på bussen. Satt mig på trottoarkanten för att få njuta av den sista höstsolen. Det är verkligen förvånansvärt varmt idag . Sitter i skjorta o det är fortfarande för varmt :)
Dagen på jobb har varit bra . Vi fick in 25 000 o på måndag visar det sig om vi varit tillräckligt duktiga . Det är nämligen så att vi har en team-tävling. Att det team som säljer för minst under september ska gå en hel dag med lösmustasch . O jag tror vi precis gick om den andra teamet som vi legat närmst så jag tror vi klarar oss undan :)
Jag sålde inget idag :(:( men men det kommer snart igen . Precis en min innan jag skulle gå drar sebbe in en stor på 16 lax. Sjukt jävla bra avslut på dagen :)

Nu sitter jag o väntar på bussen o som vanligt är tidspessemisten alldeles för tidig haha . Så om 4 h är jag i Göteborg o ska ha en underbar helg !! :)

Återkommer nog om en stund när jag sitter uttråkad på bussen :) ciao


Idol

Sitter o tittar på idol . Röstade på Moa härrom dagen o hon gick vidare , idag hoppas jag på linni , roshana el Molly .
Bard växer hela tiden , började som vedervärdig nu e han söt haha :)

Hur har dagen varit då ?
Ganska så segt med motivationen på jobb, men destu roligare med arbetskamraterna . Super bra gäng. Många som är av samma skrot o korn som en själv :)
Efter jobb åkte jag in till stan o träffade emma . Umgicks med henne en stund sen åkte jag hem o till mobilia för att byta en film-box som jag köpt på hemmakväll o fick med mig bourn-triologin hem också . ÄLSKAR dom filmerna :) fattar inte att Matt Damon vägrade vara med på en fjärde film . Hallåå jag vill ha en bourn-film till !! :(

Imorgon blir det jobb igen o det känns strålande . Längtar efter det nästan för arbetskamraterna är så jävla härliga :)
Efter jobb bär det av till min älskade i götet. Ska få mysa med henne o bozco heeela helgen . Längtar :):)

Ja nu är det den tiden på året igen då jag antingen gör mitt tredje misstag eller så blir det tredje gången gillt . Jag ska köpa årskort på teäningscenter, o denna gången blir det 24/7 , för det ligger 3 min hemifrån haha :p o om jag då inte tränar är jag officiellt VÄRLDENS lataste människa haha :p nej men fan denna gången ska det fan bli bra :) en investering ist för en kostnad .

Nu ska jag fortsätta kolla på idol . Ciao


Back again

Nu när det finns en blogg.se-app kan man blogga lite oftare haha :p varit ett par döda månader här . Men det ska det nog bli ändring på . Om någon ens fortf följer bloggen . Funderar på att påbörja en ny , out with the old in with the new .

Just nu sitter jag på bussen till jobb.
Flytten till Gbg avbokades så Malmö är det som gäller . Fick jobb på Eniro. Heltid . Så det klippte jag till på .
Jag o min älskling är still madly in love . Hon har haft ett par hårda månader o förra veckan opererade hon hjärnan. Så jävla stark hon är . Jag är stolt o full av beundran . <3
Hösten är här o fy vad mysigt det är !!!! Varma halsdukar , fina skor o härliga jackor :):) jag gillar hösten !!

Återkommer lite senare för nu ska jag strax hoppa av o knalla upp till jobb :) ciao