..lite till

Joodå jag hinner med en uppdatering. Veckan har varit SUPER hittills. Sjuukt härlig! massa Kärlek <3
Igår mötte jag Johanna på möllan för nårra öl! mums! Det blev massa skvaller & snack sen drog jag till Casa De Mange & c/o o spela Mario Cart & mös !
Idag drog jag till skolan & kajsa slingade mig & klippte till luggen lite. Nu är jag sessig för party ;) Sen blev det myslunch & lite shopping. Drog hem & tvätta lite & har nu packat allt. Blev 4 par skor :S men det är trotsallt vår så man måste ha att välja på. Men undra om jag kommer använda alla. jaja wtf ! Nu e jag färdigpackad & väntar på att åka o möta Emma på centralen, för att dra oss till Fanny. Egentligen skulle deet bli öl på möllan ikv igen men Ema var sjuk igår & kanske bara vill ta det lugnt så vi får se hur det blir. Vad som än händer blir det niiice !

Imorron åker vi på kryssningen ! Så jävla kuuul! <3 helgen kommer bli magisk, det har jag på känn!

Just nu känns livet så jäävla braa!!!!! Massa kärlek, sol och äventyr!  Underbaaart!


Piccolo Mondo

Igår började träningsveckan :) inte allt för mkt slit. Efter skolan tränade jag sen var det iväg till Möllan med Kajsa och det blev nårra öl & jäävligt mkt shitsnack! Sen drog vi vidare till Kajsa & drack White Russians & dansade salsa. Gaalen natt!

Idag mår vi som vi förtjänar men det är lugnt ändå. Blev Pizzalunch på Piccolo mondo i solen & lite slit i skolan. Nu ska jag hem och bada, sen kommer en klippkund & ikv blir det öl på möllan igen med Johanna :)

Resten av veckan blir galen, imorron blir det ännu mer öl på möllan men Emma, fanny & A-h. & på otrsdaag bär det aaav! Fest hela veckan, hur ska detta gå :O ?

Kommer troligtvis inte uppdatera hr mer denna veckan så ni får ha en bra vecka, valborg och första maj!

Pusspuss <3

rom o cola

Jaa igår skulle jag ju bara vara hemma eftersom det var kneg som gällde imorse kl 7, men ändrade planer blev det. Eftersom jag inte kunde åka till ängelholm passad jag på att byta turer i helgen så jag kunde gå ut igår. Vackra Emelie var i Malmö efter ett halvår i Sydafrika så vi samlades 8 st på Tusen 2 och åt de godaste hamburgarna i världen. Sen begav vi oss till Kias kollektiv på 210 m2. ENORM jävla lägenhet! Shiit fin :O ! Där blev det paarty & sen drog jag o EmeliK till Möllan & mötte upp nårra av hennes killkompisar, sen drog jag vidare .. :)

Idag mår jag bra! Trött bara. Sitter på jobb med en av mina bästa arbetskamrater o snackar shit! Ikv blir det bara mys för imorron är det jobb igen.

Snaart stockhoolm <3


Mumss

ojojoj vilket flyyt jag hade imorse. Jag hade fixat frisyren, sminkat, klätt Gabby & hon  hade fotats innan 11 :O först av alla var jag klar :) Niiiice! Så jävla skönt att ha det avklarat nu och jag är supernöjd det blev shit snyggt. Bilder kommer senare när jag fått dom!
Efter skolan tränade och bastade jag , urskönt! Resten av dagen har jag bakat gott o nyttigt bröd och suupergod kycklingsallad. Måste skriva receptet på kycklingen om du vill smaka. MUMS!

Tina kycklingfiléer
När de är tinade, lägg de i en plastpåse och häll i :
Olja (av eget val)
senap
salt
peppar
kycklingkrydda
rivet appelsinskal
rivet citronskal
lite citronsaft
soja

Rör runt i påsen ordentligt och lägg in påsen i kylen. Låt den ligga där i ca 2 timmar, gå och skaka på påsen då och då.
När kycklingen har legat i kylen i ca 2 timmar, ta ut kycklingen, häll marinaden i stekpannan och tärna filéerna. Stek kycklingen ordentligt.

Jag blandade som sagt kycklingen i en sallad med matvete, majs, röd paprika, gurka, tomat och isbergssallad. Jag gjorde en dressning som jag hällde över salladen, en senaps dressing gjort på : Senap, olivolja vinäger, salt, peppar, honung, timjan och liiite vatten. OMG vad gott. MUMS! Smaka så får du se!

För övrigt så köpte min kära mamma en ny fin mixer till mig från OBH Nordica så att jag kan börja göra mina smoothies igen :) Så det blir det till frukost ! Ikväll ska jag se Luftslottet som sprängdes och mysa gott! Jag har inte sett den än och har inte haft någon större lust eftersom jag tyckte andra filmen var kass. Men denna ska visst vara bättre.
Imorgon är det SISTA dagen i salongen :O HERREGUD vad snabbt tiden har gått. :O Känns som det var igår jag gick ut där för första gången och assisterade Delvin med slingor. Det ska bli både kul och tråkigt att det är sista dagen. :( Näst vecka börjar träningslägret men jag tror nog jag kommer springa ner i salongen ändå och ta kunder :D

På onsdag börjar äventyret :) På kvällen bär det av till Fanny och förfesten börjar till Stockholm :D På torsdag, den 29e fyller jag ååår :D Glöm inte gratta mig :P. Och kl 8.15 avgår tåget från Malmö Central till Stockholm ! Vi är framme runt 13-tiden och ska nog möta upp Queenie ganska snabbt för lunch & mer förfest , För kl 18.30 avgår båten till Åbo. Kryssningen som kommer rocka hela havet ! Ska bli så feeettt kuuul ! :D Åter i stockholms hamn på fredag kväll, valborg. Vi får se vart det ska firas. Då ska vi ta in på hotellet och sen fortsätta med festandet. Har egentligen lite folk att träffa i stockholm denna gången men vet inte om jag tar mig tid till det. Linnéa, en barndomskompis, Annelie min kära lärare :D, Laki från förr & Fredrik Jesus Christ Superstar har jag lovat att träffa och det ska minnsan bli av :D Ooohhh jag är laddad !

Jag är rädd att jag aldrig igen ska få ha min bästa vän vid min sida :( <3

Vänner som hjälper

Vaknade och kände mig febrig, men hade sling i skolan så jag ville verkligen dit. Det gick väl bra, men världens envisaste håår . Gaaaahh! sen skulle jag egentligen till gabbz & fixa inför fotograferingen imorron men jag mådde piss så jag gick hem o vila nån timme. Malin i klassen får min ros idag! Hon gav mig en påse full med påskfjädrar som jag nu i 5 timmar suttit och sytt på, på ett strumpebyxeben som gabby ska dra över armen så att det ser ut som om hennes arm är en vinge, Shit fett men FETT irriterande. Dom bara trilla av hela tiden så jag fick sy om och sy om .. Men nu är det äntligen klart.
Gabby ställer verkligen upp ! Vilken vän alltså. Jag fick färga hennes hår gaaalet rött & idag eftersom jag inte kunde komma till henne sitter hon hemma och kreppar håret SJÄLV :O Så vi slipper göra så mkt imorro ! Helt otroligt så jävla shyst ! Hon kommer till skolan imorron kl 9 när hon egentligen kunde sovit nårra timmar till. <3<3 TACK för all hjälp!


Love iiit!

YeeaaH! Skolan går så jäävlaa braa! :D allt släppte förra veckan känns det som. jag e inte rädd eller osäker längre, jag e säker på att jag kan nu :D Idag hade jag en permanent, gick svinbra, supersnygg blev hon. Efter skolan tränade jag lite SatsDance, OMG! Jag har vart med på det en gång innan och då kände jag att det inte gav så mkt som jag ville, men denna gången var det katastroof! DET GAV INGET! :O jag hade behövt stanna ett pass till men det hann jag inte. Jag pratade med min instruktör & hon visade mig lite nya övningar jag ska göra .

Det har varit en kampanj ett tag nu, träna 2 ggr i veckan i 12 veckor så får man en sats-träningsväska. Så jag gjorde det, men första veckan hann jag bara träna 1 gng för jag anmälde mig i slutet på veckan. Och sen kunde jag inte träna en vecka pga min fot. Och man hade 2 ggr tillgodo, alltså om man missar 2 ggr kan man ta igen dom. Men eftersom jag missade 3 ggr slängde jag min stämpelkarta. Det var ju inte lönt eftersom jag inte kunde ta igen den 3e gången, så idag frågade jag om jag kunde köpa en väska men det gick inte. Så sa chefen .- " Klaart du ska ha en väska" , så hon gick in o tog en åt mig och gav mig den gratis. SÅ glad jag bleev :D längtat efter den väskan sen jag började. Suupersnygg är den ! SATS är bäst! rekomenderar er att träna där, super kundservice :) <3<3

Imorgon blir det salong & sen ska jag öva uppsättning på gabbz :) jag färgade henne igår, GAALET rött blev det, sjuk färg, men häftigt. Tur man har vänner som ställer upp på allt :) thx Gabbz :) På torsdag är det dags för fotoprojektet och jag har snart gjort allt jag behöver :) hoppas det blir bra bara !

Ikv ska jag bara mysa me D.H ! Ha en skön kväll <3


Its time to face the music

Myys ! Idag har jag bara tagit det lugnt, lagat god mat & kollat på bra filmer. Jag har fortfarande inte hittat min fjärrkontroll och har gett upp tv-tittandet :( men eftersom jag haft tid över har jag äntligen läst ut min bok. Liza Marklund-Prime time. KASS bok! Läs den inte ! Hela boken utspelar sig under 5 dagar och det fanns INGET spännande alls i den. Dryg! Hon är en fantastisk författare annars, men just denna tyckte jag inte om. Så nu har jag bunkrat upp med massa nya böcker, börjat läsa en bok av James Frey- My friend Leonard. Mkt speciellt skriven. Inte massa punkter och kommatecken, inte rätt formulerade meningar och mycket upprepning. Häftigt ! Får se vad jag tycker om den ! :)

Imorgon är det skola, halv dag bara. Men jag är så duktig att jag stannar efter skoltid & gör projektarbete :) Gabbz kommer och ska bli färgad & jag ska öva på uppsättningen. Jag har en idé om hur det ska se ut. Och jag har tillome lyckats hitta påfågelsfjädrar. vilket inte var lätt! Men är fortf lite osäker på min presentation. Inte tänkt på kläder :/ Orka lägga massa pengar på tylltyg som jag senare inte har ngn användning av alls. Orange tyll, vad ska man med det till ? :/ Får se hur det blir !

Stockholm närmar sig och det ska bli superkul ! Längtar verkligen. Alltid galet kul när man är med Emma ! <3 Så ja snart fyller jag år :) detta året ska det bli kul, det tycker jag aldrig annars.

<3

Guess whos back !?

Im Back back back! Nu är jag utvilad från stress känns det som och kan börja blogga igen :)
Jaa dagarna som har gått sen jag bloggade sist har varit härliga! Skolan rullar på som bara den, och det känns suuperbraa! Snart är det sluut ! 20 maj så är man frisörska :O bara 4 veckor till examensprovet & jag fattas fortf en modell. Förresten så behöver jag öva så mkt som möjligt så under veckorna 26/4 t.o.m 10/5 kan ni komma till mig i skolan så klipper jag er :) for free såklart :) Speciellt killar är välkomna ;) haha av den enkla anledningen att jag behöver öva på det mest! Så det är bara till att hojta om du vill komma  & bli fin i håret :)
Annelie, en mkt mkt mkt kär lärare slutade i fredag :( Suupertråkigt. Skolan kommer inte vara den samma utan henne men som tur är slutar vi snart .
Träningen har varit suuuperseg ! Jag skäms. Men nu ska jag ta tag i det igen :)

I helgen har jag varit ledig & tagit mig tid att träffa människor jag inte träffat på läänge. I fredags blev det öl på paddys med Annelie & nårra tjejer i klassen :) Sen mötte jag upp Bob & Reza på Poetry slam. SUPER häftigt ! poesi är underskattat ! GRYMT! Sen drog vi till möllan & tog en öl & sen vidare till Emma :)
Igår segade jag hela dagen, tvättade lite o var lat ! Sen åkte vi till mina kusiner,Gabbi är så jääävla söööt! Finns inget sötare barn än han. MYYS ! Sen drog jag till Mange. Där har jag inte varit på hemskt länge. Där var större delen av det gamla gänget, jätte kul o träffa alla. Det blev fest till max & det slutade med en taxi hem kl 6. Underbar känsla att komma hem när solen är på väg upp. Allt känns så stilla, lyckligt & ljust ! Så nu har jag sovit några timmar & känner mig liite piggare. Bakis är man ju men det får man ta ! Superhelg (Y)

Så under veckan väntar mkt träning & fotoprojekt. Det är även SISTA veckan i salongen :O HELT SJUUUK att tiden har gått så fort. UUsshh vad man kommer gråta när man slutar skolan. Alla vänner man fått har blivit som en familj. Man träffar ju klassen oftare än man träffar sin egen familj. Vi har verkligen blivit som en liten familj. Vi tar hand om varandra & vi vet nästan allt om varandra, t.o.m om varandras pojkvänner och sexliv. Sjukt vad man kommit nära. Vi tjaffsar som syskon och löser det lika fort. älskar min klass <3

Saknar fortfarande min bästa vän :( <3<3

Dagens låt : Sidney samson - riverside . Överskööön ! Sommarlåten -10 Lätt!

Paus

Just nu känner jag inte för att skriva om mina dagar. Så jag tar en paus från bloggandet för att fundera lite o leva ist, för att sitta här & skriva om livet jag vill leva. Jag kanske är tillbaka om två dagar , eller två månader. Det vet jag inte. Men tills dess, ha det suupergott :D Nu är våren på väg .. <3

Nära slutet?

Börjar bli trött på bloggandet, eller det går i vågor. Ibland tycker jag det är asskönt att bara skriva av sig, men ibland som igår & idag känner jag att jag inte vill alls. Men jag gör en liten update ändå..

Igår latade jag mig hela dagen. Låg på soffan o kolla på Rob & Big matathon ! :) Lagade supergod mat & sen träffade jag Malle. Jag tänker inte gå in på detaljer, men kan iaf säga allt det känns mkt mkt bättre nu. En sten föll från mitt hjärta. Får se om tiden läker alla sår eller om detta var slutet! Men det kändes iaf jätte braa när vi sa hejdå!
Sen åkte vi till mina kusiner & satt där o pratade strunt ett tag. När vi var på väg hem regnade det, jag kom hem & drog på mig joggigsskor & en jacka & stack ut o joggade en runda. Sjukt uppfriskande.

Idag mådde jag piss när jag vaknade, sprängande huvudvärk & mådde illa :( Så jag fick sjuka mig. Ska ju jobba imorron så jag mste va frisk, sen är det alex fest som man inte kan sjuka sig från sista minut eftersom det är catering & bordsplasering, hade inte kännt schyst. Peter, en gammal klasskompis sen lågstadiet ska dit. Honom har jag inte träffat sen vi var små barnrumpor & lekte "mamma pappa barn" på fritids :) Ska bli kul & träffa honom :)

Fortfarande inte hittat min fjärrkontroll, snart har den varit gone en vecka.. Hmm!


laaaaaazyyyy as a fuck

Uuush vad seg jag är idag. Känns som jag ska somna hela tiden. Så idag bestämmer jag mig för att lata mig & inte ha ångest för det imorron. Jag ska bara kolla på Big & Rob & chilla på soffan. Laga lita mat, göra lite till fotoprojketet , träffa malle & dra till kusinerna. Ingen träning tror jag deet blir idag :( tar igen det imorron!

hej sålänge


:)

Nu är Queenie inbokad i vår hytt på kryssningen med. Wihooo ska bli kul ! Partyyy!

..för en stund

Idag när Sabina var i skolan pratade vi om Frida & Marcus. Helt otroligt vilken stark kärlek dom hade. Allt de gick igenom men ändå höll ihop. Det hade knäckt så många tidigt. Fast de var så unga, var de så starka.
Fick veta att Frida först hade fallit i koma men att markus dog direkt. Man får hoppas att dom "gick bort" tillsammans och att Frida slapp se honom lämna henne.

Hur kan jag tro på kärlek, när unga dör !

Tack för denna dagen!

Life is good to me

.. har fortfarande inte hittat min fjärris. Ringt runt till hela familjen o efterlyst den & vänt upp & ner på huset. No luck.

Jaa dagen har gått fruktansvärt fort. Härligt! Sabina var min kund imorse :) klippte henne, super cool frilla . kort på ena sidan (precis under örat) som går över till långt på andra sidan ( nedanför axeln :) ) Häftigt på henne!
På lunchen stack klasstjejerna till Dolce & Sicilia och åt SUPERGOD glass. Smakade, vitchoklad, pristage & yogurt. Inte fick man mycket för pengarna, men så är det ju på "fina" ställen haah :P Inte konstigt rika är smala :P Resten av dagen hade jag reception. Liite otur hade jag idag. Min gråhårsmodell till examen blev jag av med. Så om du har ngn som färgar håret & har grå utväxt, be dom kontakta mig :)

Idag har jag tränat. Oh vd skönt. Nu måste jag komma igång igen. Det blev arobic idag. Kände det, att det blivit för mkt styrke senaste tiden, jag tröttnar på det om jag inte kombinerar med annat .

Imorgon är jag leediiig :D Häärligt som fan !Då ska jag planera för fotoprojektet , träna & träffa malle ! We´ll see how it goes. 

Snaart har jag läst ut min bok som jag hållt på med i evigheter, kanske bra att jag inte kan se på tv :P

Hejj sålänge ! :)


..Just det

Jag har de två senaste dagarna varit på jakt i min lägenhet efter min fjärrkontroll till TVn i mitt rum :S fattar inte vart den har tagit vägen. Den är puts väck. Har verkligen letat igenom HELA lägenheten (känns det som iaf) Hmm. jaa jag får väl leta vidare. Håll tummarna för att jag hittar den !

Ängelholm

Ooh jag är inte värd en så fin vän som dig, du säger alltid rätt saker & du gör mig alltid glad. Tack för solskenet igår Ivan :D

Ja, igår bar det av till ängelholm. Tåget dit gick snabbt o smärtfritt. Ida mötte mig på stationen sen fick jag  se lite av staden, mysig stad. Vi mötte upp Corre, Emil & Robin & satte oss på MM. Lite för stelt ställe för min smak men deras vanliga hang-out var stängt. Men det var sjukt trevligt, konversationerna flöt på så som ölen :) Riktigt nice people måste jag säga. :D När det stängde begav vi oss till Corre & Emils lya där vi fortsatte dricka fina viner & lyssna på allt för hög musik för en måndag :D Nej jag måste säga att kvällen igår var en toppenkväll :D Tack för inbjudan Ida :D Jaa snart bär det av tillbaka till Ängelholm, när Ida & Corre ska ha fedefest. Det ska bli nääjjz!

Idag vaknade vi i skaplig tid och inte alls bakis. Häärligt! Men nu får det vara nokk med alkoholen ett tag. Vi blev hämtade o åkte ut till stället där vi trodde modevisningen skulle vara men det var heeeeeeeelt fel.Efter lite sura miner & irriterade människor kom vi rätt. Men då hade vi redan tappat suget. När vi kom dit, ja då blev vi lite mer besvikna. Hmm ! Ja vi visste att det var en modevisning för lantbrukare. Men så oorganiserat trodde vi inte det skulle vara. Tjejerna som annordnade det hela var ju yngre än oss. Aja, vi gjorde det vi skulle (med liiite gnäll) se åkte vi till Väla & käka & shoppa. Mysig  dag med "gänget" från klassen , men modevisningen kunde vi ju skippat. det var inte alls kul. Kändes mer som en plåga haha. Bitter låter jag men det är jag inte :)

Jaa nu är jag lagom sliten & trött. Imorgon är det skola igen jaa, Sabina ska komma & klippa sig hos mig. Myys att träffa henne igen efter ett bra tag :D Sen har jag receptionen resten av dagen. På kvällen blir det TRÄÄÄNING! SHIT vad jag ska skämmas. Jag har varit uuuuurkass på att träna de senaste 2 veckorna. Fy på mig! Men nuu tar jag tag i et igen & kör hårt. Det är ju för fasiken snart stockholmsresa, då ska man va fin :P

Ja denna skolveckan blir ju inte lång :O 2 dagar i skolan bara. Lediga på torsdag igen (eller ja inte lediga, vi ska ju göra fotoprojektet) men  vi behöver iaf inte vara i skolan. Jag har typ kommit på min idé nu, men måste bara arbeta på tekniken lite. Men Gabbz ska iaf vara min modell. Ska färga hennes hår rött som elden & göra om henne till en Phoenix fågel. gabbz har vacker vit hy, septum & tattueringar på armarna, mörka ögon & speciellt utseende, det kommer bli SUUUPERSNYGGT! Men som sagt jag har mkt jobb framför mig med håret.. Ojoj! Wish me luck!

Nää nu ska jag knyta mig! God natt ! <3

Singing in the rain!

Idaag skiner inte solen precis. Jag har varit i stan o fikat med Hanne <3 Alltid lika kul att träffa henne.  Vi har pratat massa glada minnen :D Nuu ska jag snart iväg till tåget och åka till Ängelholm. haha är lite spänd inför ikv.. Men allt kommer gå braa! !

Imorgon är det modevisning, Hoppas det går bra. Lite nervöst för man vet inte rikgti vad man ska göra med dom än, har ju inte sett deras hår. Men det ska bli kuuul :D veckan kommer nog gå förbi fort. Alex stoora fest på lördag, ska bli sjukt kul. Ingen lambo på mig denna gången dock, då går det illa ! Sen är det Wooork i helgen. Hmm ja jag ska inte klaga  , jag har ju varit ledig 5 dagar nu så :)

är ganska trött idag känner jag efter helgens bravader men sova får man göra en annan dag. !

Ha ett par bra dagar nu då :) Hoppas solen kommer fram :D <3

Step up

Idag är jag förbannad på falskhet. Folk tror att dom är så ärliga, men news flash, du är inte en ärlig person om du inte säger vad du tycker förrän man drar det ur dig. Du är inte ärlig om du låter bli att säga som det är. Och du är inte ärlig bara för att du säger att "du är ärlig". Säg för fan som det är ist så slipper man undra. Det är sjukt vilken makt man ger bort ibland. Makten över ens känslor och makten över ens aggerande. Tillslut börjar man skylla på sig själv automatiskt, för "den kan ju inte ha fel, det måste vara jag som ser det å fel sätt". INTE ! Om man har målat upp en person som felfri kommer den alltid att vara det, o då är det illa. För ingen är felfri. Vissa saker inser man inte förrän man tvingas se sanningen och då ser man allt med helt andra ögon. När man tar ett steg tillbaka och ser på situationer, ser man sanningen.
Idag är vi ekonomiska med känslor. Man kan inte ge för mkt av sig själv för man kanske blir utnyttjad & trampad på. Det är en risk man alltid får ta. Men en som inte ger av sig själv kommer aldrig att få tillbaka något heller. "Jag blir tagen för givet", nejj du tar dig själv för givet o står inte upp för dig själv. Och då "ger du såå mkt av dig själv"--> vilket leder till att "folk utnyttjar mig"--> vilket gör att du målar upp dig själv som ett offer. DU ÄR INGET OFFER!  Är så jävla trött på folk som bara tycker synd om sig själva. Gör nått åt det ist. Sitt inte o titta o gråt ,om du inte gör ngt åt det. Och för helvete, skyll inte ifrån dig när du inte vågar ta konsekvenserna av ditt eget handlande. Det är så lätt, att skylla på andra. "Det är inte mitt fel att jag mår såhär .. ! "

NO MORE!

Man är oärlig för att man är rädd för konsekvenserna som följer sanningen!

Tro eller inte?

Massa frågor som kommer upp nu under påsktiden ! Tyvärr kommer man aldrig få svar på de heller. Men om man söker tillräckligt länge ? Men det kanske inte är värt det i slutet? Hmm! Gud, det är en stor fråga..

Jepps igår blev det massa mys med familjen här hemma. Älskar min familj, vi kommer närmare varandra varje dag <3 På kvällen blev det fest hos Arad & det blev vilda diskutioner again & gooda drinkar. Sen bar det av till Carinas bror som hade en sjuuuk etagelägenhet, en sån ska jag ha om ett år :D de ska jag se till :) Där bjöds det på shot o super äckliga drinkar ( tokyo ice tea ) . Idag mår man som man förtjänar, nej så farligt är det inte. Lite seg bara. Såg bröllopsfotografen, good film! (Y) 

Imorgon ska jag träffa Hanne ( för det blev inget idag ) och sen far jag till Ida på lite måndagsfest :D Ska bli spännande o se hur det går ;) .. 

Jag har så mkt jag vill säga men jag tror jag håller det för mig själv ett tag till.. Hare bra! Ciao! 

människor som tror har en chans

Igåår blev det en suuperkväll! Kom till Ronja & hos o Ludde var i gång med att laga maten. Resten av oss minglade & hade shit trevligt. Sen blev middagen klar & ooj så gott det var. :D Jaa som så många gånger förrut blev det vilda diskutioner om Gud, bibeln, Jesus, påsken, sientologi, säckter, vaccinet & massa teorier haha! Det var sjuukt intressant ! <3 Sen damp Stephie in & vi spelade "kropp mot snopp" (kommer inte ihåg vad spelet heter). Jag & sara var i samma lag igen för vi tänkte ju att sist vann vi så vi skulle vinna igen, men tyvärr blev vi utklassade. Men lika gla för det är jag! :) Sen blev det självklart massa singstar & rent. Och kvällens underbaraste stund var inne i Ronjas sovrum. Nej ingen snusk förekom :P Erik, Ludde & Lukas spelade gitarr & piano & vi andra sjöng med. Det var Winnerbäck <3 Uuunderbart! Deet var så somrigt & härligt att sitta där i en ring, dricka öl & sjunga vackra sånger.
Sen stack folket ut men jag & stephie kände att det inte riktigt var givet, så vi gick in till henne & fortsatte dricka öl & snacka massa shit.  MYYS! Så tack för en suuuperbra kväll allihop <3<3

Idaag vaknade jag inte alls bakis :D har haft tur de senaste dagarna :) Nuu har jag & mor städat huset & om två timmar kommer gästerna. Hela tjocka familjen på påskmiddag. Ska bli myys med Gabbi :D han e så jävla gooo! Senare ikväll blir det fest fest fest :D Och förhoppningsvis kan jag dra med mig gänget till Inkonst & DUBSTEEP :D hoppas !

Jag har nog kommit på vad jag ska göra på fotoshootet som är vårt nästa projekt i skolan. Temat är ju fantasi. Jag funderade först på att göra Cindy Loo Who från Grinchen, men det är inte så jätte kul. Ganska svårt att få till en perfekt sån frisyr så jag tänkte kanske göra en Phoenixfågel. Hittat perfekta modellen men nu ska jag bara se om hon vill & om jag kan utföra min idé. Om det funkar blir det aaassnyggt ! Yes vi får see!

Imorgon ska jag träffa Hannee :D <3 Hon är hemma från Gotland o hälsar på ! Ska bli myyys! Men nu ska jag göra mig iordning, Ciao !

Lååångfredag

Då var det påsk.
Igår var mysmys i skolan, hade egenvård och det flöt på shit bra. slingade utväxten så nu ser man ut som människa igen. Bakmys hade vi, jag ida & felle hade bakat så det fanns massa. Sen fick varje klass ett ENORMT ägg fyllt med godis av Kajsa & Robert. i det var det måånga KG godis. snällt av dom, men betalar dom tandläkar räkningen med :P

På kvällen mötte jag upp Emma. Vi skulle på Bredda Vybez spelning men den blev flyttad nårra veckor :S Men vi köpte oss öl & satte oss i Parken. Träffade en mkt trevlig person som vi flummade runt med. Sen kom A-h en sväng & vi drog till Linda för mer bus. Hmm resten av kvällen ska man nog inte skriva ut här hahah , men allt för mkt galenskaper för vårt eget bästa. Men det är en kväll man kommer minnas (eller inte :S)

Nu sitter jag hos mina kusiner o vi ska snart käka middag, fish, ush :( men jag ska få ngt annat :P Ikv blir det fest med ronja & imorron e d DUBSTEEP :D längtar!

Glad påsk på er