somewhere far away

jag vill ut i världen !!!!!

men är nöjd med mitt här ! allt börjar falla på plats o jag är lyyckliiig !! tack !

dagen i salongen gick frott ( som benji säger ). hade två drop in imorse. en av kunderna var hos mig för nån vecka sen med sin mamma som jag klippte och han sa att han och hon har aldrig varit så nöjda med en klippning som dom var när jag klippte henne så han ville också testa mig o visst blev han nöjd :D. så kuuul o höra att kunderna är nöjda !!

köpte min vinterjacka idag. testade den förra veckan men den storleken var för liten i bysten så jag köpte en större o när jag testa den när jag kom hem var den också för liten i bysten. så jag fick byta till en större. o den är liiite för stor men nu kan jag iaf andas.  sjuukt att deg är såå stor skillnad på storlekarna. så jag o palle har bestämt oss för att skapa ett eget klädmärke med udda storlekar med :) haha :P

ikv är despan inställt. typiskt, när jag för en gångs skull är hemma en tisdagskväll. men jaja. ikv har jag iaf tagit ett lååångt bad. mm så skönt. nu ska jag bara chilla o vila.

ooh längtar till jobb imorron :D ska bli kuuul. två kunder inbokade o jag hoppas på lite drop in. öppethus i söndags gjorde nytta. en av dom som var inne då kom idag o boka slingtid o en annan klippning. yeey !! nu rullar det kanske på lite ? bara synd att 50 proc av allt jag tjänar går till skatt o moms. jävla rån alltså.

whateveeeer !! ngn gång ska man väl hamna på en grön kvist ! den som lever får se som dom säger :)

no longer afraid

oj det var ett tag sedan jag skrev.jag har inte riktigt orkat.

i onsdags tog jag det bara lugnt. chillade hemma o mös. i torsdags åkte jag o palle o köpte pulkor. hon kunde inte åka den dagen så jag ringde natte o dennis. vi åkte på vår gård o svansjö. jag har varit rädd för att åka pulka sen jag var liten o had en enligt mig som barn " en nära döden upplevelse" haha åkte på kroksbäckskullarna på min kälke med min kusin o det gick lite illa. men denna gången var der shit kul. inte alls rädd. nästan tvärtom. kullarna var för mesiga. så nästa gång är ddet kroksbäckskullarna som gäller.

i fredags jobbade jag men åkte hem tidigare, runt 3. chillade lite hemma sen åkte jag till pincho o sov där. mys :) i lördags var jag å salongen o fixade min moster, kusin o palle. sen åkte jag o palle hem till pinnen o hade spelkväll :)

igår hade jag öppet hus på salongen. julskylltning o första advent. det var faktiskt jätte mysigt. kom runt 40-45 pers. miikeet nice :)

idag har jag varit ledig. var hos gyn. imorse o skulle ta nya cellrpover så nu är det bara till att vänta en månad elr två på svaren. men det såg bra ut iaf :) efter det åkte jag hem o städade undan lite o lagade mat. sen åkte jag hem till pinnens mamma o fikade med henne tills pinnen slutat jobba. då gjorde vi lite ärenden o sen bakade vi pepparkakor. eller rättare sagt jag bakade medan dom andra kollade på.
var hos mina kusiner en sväng på kvällen. inte varit där på över en vecka. saknat dom. spec benji o gabbi. söötnosarna. gabbi pratar mer o mer o lär sig mer kroatiska. han är dödligt gullig.

nu har jag kollat på csi, sjukt bra program idag. känner mig lite halvkrasslig. hoppas inte jag blir sjuk :(.

imorron ska det bli -8 har jag hört. FYYYFAN det kmr bli tufft att gå utanför dörren då. ush.

jag har massa att säga men inget jag vill dela här då jag egentligen inte vet vem som läser min blogg längre.

haaaa det så bra alla. god natt, för ikv knyter man mig tidigt. puss


vet nt riktigt..

precis tonat mitt hår.fick ju egentligen det resultatet jag ville. fast inte med lika mkt varmt i som jag hoppats.. men nu ser det mörkare ut än jag trodde. hmm.. vet inte om jag är sjukt nöjd eller inte. behöver nog vänja mig kanske ?. whats done is done. antingen låter jag det vara eller så slingar jag det. men då är jag tillbaka där jag började för jag ooorkar ju inte med utväxten o på mig syns den efter en vecka. med den här färgen kan jag slippa en så synlig utväxt och få tillbaka min naturliga färg. som kanske inte är så snygg egentligen. hahah shit vad jobbigt det blev. jaja det återstår att se..

åkte hem tidigare från jobb. ooorkade inte vara kvar o slösa tid på ingenting. så jag åkte hem och städade och lagade mat och brände skiva. julpyntade inte riktigt allt. bara lite dukar o ljus. baka gör jag en annan dag för jag hinner inte med allt.

det är en dag imorron med och SNÄLLA gud. gör mig mer pepp på mitt jobb, för just nu tycker jag inte om det så mkt.. plllssss

14.39

tiden har gått ganska fort på salongen idag fram tills nu. ska fan hem tidigare idag. palla sitta här när ingen jävel ger sig ut i snön o vill klippas.

sitter och lyssnar på måns zelmerlövs julskiva. första gången jag lyssnade var den urkass men nu diggar jag den ändå :) längtar tills jag kan åka hem o städa så vi kan julstöökaa . såå myysiiiiggtt :D happy me.

vet nt varför jag skriver här igen men har inget bättre för mig.

suttit i telefon större delen av dagen för att fördriva tiden. tick tack. kom igggeeenn.

hej mitt vinterland

snö snö snö. me no lajk ! eller om man är inne är det okej. eller om det är massa kramsnö o inte kallt ute, så att man kan åka pulka o bygga snögubbar. jag o palle ska införskaffa oss var sin pulka för i år blir det ååk !!

igår gick dagen på jobb shit snabbt. mysiga kunder o julstämnig. fast jag måste bränna ngr julskivor ikv så vi får riktig stämning. ojj snön har visst gjort så att jag äntligen kan släppa ut mina julkänslor. brukar börja i september men i år har jag försökt vänta lite, så ikv smäller det. ska julpynta hemma , baka lussebullar o lyssna på julmusik o kolla på tomten är far till alla barnen och polarexpressen. wiiie :D

igår åkte jag hem till pincho efter jobb o hjälpte hennes mor förstöra mattor haha, det gick lite snett men det fixade sig tillslut. vi kollade på film o mös. green zone. sjukt bra film. fucking illuminati hahah :P

nu sitter jag här igen och har bunkrat upp med kaffe ( JA. iza ska dricka kaffe haha ) och massa tidningar. ska bli myyys idag.

ska tona mitt hår ikv. hoppas hoppas det blir bra :O är lite nervös för jag pallar nt fucka mitt hår. det brukar ha en egen vilja när det kmr till vilka nyanser det tar upp. förhoppningsvis blir det bra !

ha en bra dag sålänge.

in a happy place

yes yes yes mina dagar har guldkant. :) min värld har stannat allt för fta senaste dagarna men det är välkommet.

helgen gick förbi för fort. men det vr sjukt mysigt att jobba på hyllie, saknar det lite faktiskt. jobba med massa mysiga människor man känner väl. det tråkiga med salongen är att allt är över så snabbt. tur man har stammisar som kmr tillbaka som  man lär känna, annars hade jag nt pallat.
idag håller vi på att rensa ut igen. har hållt på o städat undan allt skit i två veckor. ingrid har bunkrat upp med massa små saker öööverallt och det ser fan inte bra ut. men nu rensar vi ut mkt så sakta men säkert blir det bra.
jag har putsat skylltfönstret. rensat bort ALLT, så nu är det julpynt som gäller. ska fram med alla julgrejerna i fönstret. myyyyysss. ska hem o bränna massa julskivor så vi får stämning här. och i dagarna ska jag o mor baka lussebullar. mumsss !!

igår efter jobb hämtade vi palle, jag duschade o sen åkte vi o handla lite till pinnen. sen åkte vi dit o spelade bluff med henne o hennes pappa. han e asgrm på bluff så jag borde inte syna honom för jag har bara fångat honom en gång. sen fick dom gästen o vi blev välkomnade till "den turkiska familjen" :D. supergod mat. muummss.. sen lekte vi med världens sötaste flicka, hoppade hage, läsa om stjärntecken ( oxen är förövrigt en trofast älskare o mkt annat bra ) haha. vi umgicks o hade myyys.

sen åkte jag o palle hem o kolla film.

haa en bra måndag allihop. ciiiaaoo pusss

born like this

ooooffffff ! ! konserten igår var obeskrivligt bra ! hands down den bästa konserten jag ngnsin varit på. jag har ändrat min uppfattning, gaga är GRYM! hon är ehlt otrolig live. hennes röst är sjuk, hon skriver all musik själv och hon sätter upp sina föreställningar helt själv. planerar allt. den var så grym ! allt var fantastiskt. ush kan tjata på i år om hur bra det var men det är det ingen som vill läsa :P tio tummar upp iaf !

efter konserten åkte jag o gabbz in till volym o träffade reza, johan o c/o. gillar inte volym. för hög funk musik för att man ska kunna prata, lokalen är dåligt planerad och det är för trångt. så pinnen hämtade mig sen åket vi o käka sen hem o nanna.

idag skulle jag gå på pinnens match hr vid mig men när jag avr på väg fick jag sms om att hon var på akuten så jag åkte dit. hon röntgades o sen körde jag henne i sängen genom halva sjukhuset haha trodde jag skulle krocka men jag klarade det bra :P nytt jobb kanske ? satt med henne ett tag, var tvungen att dra o jobba men stannade 45min extra för jag ville inet att hon skulle vara själv. läkarna kom fan aldrig med svaren. men nu är hon hemma o vilar stackarn. krya på dig !

på jobb går det bra, jobbar men en ny tjej, jenny. sjukt trevlig. så här är allt frid o fröjd. kvällen är sjukt chill. myys ! . imorron blir det mer jobb o ´sen myspys .

ikv ska jag lägga in alla mina fantastiska gaga-bilder på datorn o njuta. :D

ha emn fin helg. puss på er

harry gaga

igår var jag o tim på HP7 part 1. suuperbra. eller ja hade jag nt läst böckerna o varit ett freak hade den nt varit så bra. jag gärt en skvätt när doby dog, kan bara tänka mig hur mkt jag kmr gråta i sista filmen oh my god. nårga småtjejer brevid oss grät så tårarna sprutade när doby dog haha aaw kan förstå dom :P.

ikv är det lady gaga !! kl 5 drar jag till gabbz o dricker öl o peppar. sen bär det av. ska bli sjukt kul. showen kmr vara sjuuk antar jag.

jobb i helgen. hmm orkaa !!.

nästa söndag är det första advent :O fatta snabbt det gått.. fyyfan. ska ha öppet hus på jobbet men pallar nt egentligen men va fan, ingrid tyclker det är en bra ide. då får man väl göra det eftersom hon är en gamal räv i detta yrket.

11.11

empty

håller det på att rasa ? är det detta som kallas att kämpa ? än ger jag inte upp, inte än.

blödig ?

vet inte om jag e lite väl blödig idag men alla har väl sånna dagar.
pratade med en peron igår om att skaffa barn o så. jag sa direkt att "nej inte nuu ".. min första tanke när det kmr till barn är , allvar , ansvar o begränsningar. innan jag skaffar barn vill jag "hitta mig själv", resa massa och komma till rätta. men nu när jag sitter här på aalongen och har tråkigt och tänker, så inser jag att man nog aldrig är "färdg rest ", man vill väl resa hela livet. "hitta sig själv", det tar väl hela livet eftersom man ständigt utvecklas som människa hittar man ju hela livet nya egenskaper och man är nog aldrig " en komplett perfekr människa" ( inte för att jag hade velat vara det heller,.finns inga sånna ) o komma till rätta... det finns ju alltid ngt man kan "förnya". vem har sagt att för att man har eget företag, egen lya, stabil ekonomi o har rest , har kommit till rätta. det är nog också ngt man gör hela livet.
så min dröm är att skapa ett hem med den jag älskar. ett hem dit jag längtar varje gång jag går utanför dörren, där jag känner mig trygg . där mysfaktorn är 10 och tända ljus och god mat o en varm famn att komma hem till står på det dagliga schemat. barn i framtiden, då jag lyssnar på all sorts musik för att min unge ska bli allätare, målar bilder på min mage med fingerfärg tillsammans med min älskling o är helt uppslukad med att inreda barnrummet. vill resten av mitt liv sväva på rosa moln och känna pirret i magen. kärlek...

hmm nu till verkligheten och nuet.. igår blev med massa kortspel. och fyfaan vad kass jag var. spelade säkert skit gubbe 10 ggr o jag vann inte en enda.panik vann jag 2 av typ 8, bluff 2 av typ 8. jävlar. jaja jag får hoppas att det betyder att jag har mer tur i kärlek än i spel.

har hela veckan glömt bort att det är harry potter-bio imorron. bokade in en kund kl kvart över 5 när jag behöver åka från salongen kl 5 :O men det fixade sig. bestämde nästan planer två gånger. ojoj men nu ska jag inte glömma det.

hare bra puss

trust in me

hmm helgen ja.. i fredgas var det förfest med kul spel o old school musik. sjukt nice. kvällen urartade en aning framåt småtimmarna. jag ber om ursäkt för mitt agerande och kan bara lova dig ÄN EN GÅNG att aldrig tvivla igen. men att folk kan vara sånna svin att dom njuter av att hitta på lögner som de VET kommer ha förödande konsikvenser. sånna människor tycker jag bara synd om, för de är så djupt olyckliga. but never the less - SVIN

på lördagen vaknade jag tiiidigt efter bara 4 timmars lite orolig sömn, äte hem lite bakis o bakade tårta o lagade mat o inhanldade frukost o packade present till mamma. mysig dag.
efter det åkte jag till tim för hp-marathon. vilket blev ganska misslyckat för jag var astrött o sov typ hela kvällen, kul sällskap. men jag ska nog aldrig mer ge mig på ett marathon med 6 filmer man redan sett 10000 ggr.

i söndags kollade vi på lite mer film o då sov jag inte :) sen åkte jag till mina kusiner o mös med gabbi o benji.

helgen överlag har väl inte varit den bästa men ändå tillräckligt bra haha :)

i veckan blir det hp-bio o lady gaga. grr ska bli kul att se gaga live. inte för att jag bryr mig särskildt mkr om hennes musik. men hade möjlighet att köpa en biljett lätt o hennes show kommer vara storslagen så why not. en upplevelse iaf :)

förövrigt blir dt mer jobb i helgen.. palla :(

I KNOW WHERE I STAND IN ALL OF THIS, NOW I JUST HOPE FOR THE BEST ! but baby, this time its love !

way away

hmm hatar söndagar

nej

dåliga dåliga magkänsla gå bort !!

put it down on me

god dag !

igår efter jobb åkte jag hem och blev klar med skattepapprena och sädade mitt rum. kickade loss med yellowcard så mossan trodde jag hade blivit knäpp. palle hämtade mig o vi hämtade pinnen och åkte till möllan för fika. mkt trevlig fika. men sjukaste grejen hände.

en asfull man trillar omkull med sin cykel mellan bobs och mascot, så kan han inte resa sig upp. folk börjar skratta och till slut går en killkompis som sitter på bobs , fram till honom och hjälper honom upp. sen ska mannen försöka cykla vidare men först lägger han ner cykeln på marken och ska ta upp sin väska så han kliver med benet mellan ramen ( herrcykel ). sen ska han försöka resa cykeln men han inser inte att det inte går för han står med benet mitt i triangeln på ramen. tomas, en annan killkompis går fram till honom och hjälper honom ur och på med väskan. sen tar mannen cykeln o trär den över en liten stolpe så stolpen är mitt i ramen.sen försöker han få upp den o tillslut går tomas fram igen och hjälper honom, tar cykeln o låser den vid en stolpe. medan han gör det ska mannen ta på sig ryggsäcken men han trär en över ena armen och huvudet så han fastnar. tomas hjälper honom att få på den rätt och säger åt honom att gå hem. mannen går två meter sen går han tillbaka och lyfter cykeln över axeln och går helt normalt. stannar utanför mascot o säger " det funkar alltid" sen låter han upp cykeln o cyklar iväg.
sjuuuukt. mannen lossades vara full för att se hur många som skulle hjälpa honom. jävla grymt alltså. och av alla som satt på tre pubbar är det bara två som hjälper honom. vi andra borde skämmas.
man vill tro att man är den personen som skulle hjälpa någon i nöd, men när det verkligen gäller är man passiv. hemskt.
tjejerna som satt bakom oss ville filma det o lägga ut på nätet. skam!!

idag vaknade jag tidigt och promenerade till jobb. det är en ganska lång bit. men med yellowcard i lurarna och vantar på händerna var det urskönt. nu har är full av energi. när jag kom till salongen städade jag o ingrid allt. skura golven, putsa alla speglar och dammade o torkade alla ytor. nu är här rent o fint. :)

-när jag är med dig svävar jag på rosa moln

ha en bra dag ! ciiaaoo

uttråkad

till max. städat lite bland alla mina grejer på salongen o sorterat och tvättat m.m. spelat kort hundra gånger. kollat facebook hundra gånger. tagit enstaka rökpauser, snackat i telefon, läst en bok och ätit lunch menäändåå har bara 6.5 timmar gått. 2.5 timma kvar. fan vad tiden går långsamt. uussh!! i wanna go home !

ikv blir det fika med palledos :D. vi har inte träffats sen i måndags har redan absitnens. illa !! men först blir det pappersarbete o städ hemma.

ngn som kan ngt bra kortspel när man är själv ?

lill-lördag

denna omgången av warriors har jag varit superkass. bara varit på en halv. stannade inte hela. uush. dåligt. men ja jag får skylla på jobb. nu är det inte lika lätt att festa till det på vardagar som det var förr när jag hade oregelbundna arbetstider. men men.

idag mår jag braa ! sitter på salongen o spelar kort o läser. dryyygt när man inte har bokade kunder. denna veckan går segt, fast igår var jag ju bara här två timmar så det kanske inte är så konstigt.
jag har redan börjat fucka upp, jag räknade ut hur mkt jag tjänat sen jag började den 14/9 och det var mkt mer än jag trodde, då undrar jag var alla pengar har tagit vägen. jag har handlat produkter o betalat försäkringar m.m men resten är gooonee ! shit . jag som sa att jag inte skulle nalla av dom pengarna. ibland tar jag hundra kr om jag behöver till ngt men min morbror sa en bra grej.
" nu när du tar hundra kr och tjänar som du gör känns det inte mycket, men sen när du tjänar mer , då kommer du öka den summan o kanske ta tusen hit och dit. då försvinner allt" såå sant. måste sluta NU! jag ska inte ta alls o sen i slutet av månaden när allt är inköpt o betalt kan jag ta ut lön och sen lägga undan resten som buffert. yes så måste det bli.

pinnen vann mig på panik en gång igår :O grymt gjort :P haha grattis :)

hoppas att dagen går fort för jag har trååkigt. har du vägarna förbi limhamn så kom in på en fika vettja :D

hare bra allesamman :) puss

bus eller mus ?

blev en kort dag på jobb. kände mig helkass. hängig yr och illamående så jag åkte hem, tog två alvedon ,sov en stund åt och sen mådde jag bättre. när pinnen slutat kom hon och hämtade mig så åkte vi till henne och spelade kort lagade mat o hade det mys :).
sen åkte jag till min morbror för att fixa med skattepapper men jag hade glömt alla pappren på jobb. dumme !! så jag lekte pirat och peter pan med benji. :) sjukt mysig är han :D. .
efter det åkte jag hem o kolla på lite tv tills pinnen slutat träningen, då kom hon o hämtade mig igen haha vi körde malmö runt o sen var det hem igen. nu kollar jag på couger town, niiiice serie.

imorron blir det jobb jobb jobb. hoppas det kmr ngr kunder. seen blir det till att verkligen ordna med skattepapprena. min morbror kmr hit och fixar det åt mig. borde nog städa mitt rum med. kaaaooos. havoc !

yeey harry potterfilmen har kommit på reklam nu. taggad till tusen !!

god natt alla. puss

tisdaag

för er som undrar vad jag gjorde på sjukhuset så var det inget allt för trevligt haha, skulle göra koloskopi. en kamera i tarmarna för att ta biopsiprover. ush det var iinte kul. fick massa smärtstillande o lugnande så jag var hög hela dagen. yr o illamående. men när dom gjorde undersökningen var det sjukt snöigt. jag kunde titta på en skärm som förstorade bilden massa gånger o så när dom tog prover var det som en enorm järnhand som drog loss stora köttbitar. såg sjukt häftigt ut. jaja nu vet ni allt för mkt :P.

när jag vaknat upp på sjukan för andra gången kom palle o hömtade mig. vi åkte hem o kollade på den osynlige o sov. vid 3 kom pinnen o hä tade oss , åkte frisörgrossen så jag fick handlat det jag behövde till jobbet o sen middag o filmmys hos pinnen.

idag mår jag inte riktigt bra. lite yr o illamåeende. hade jag nt haft bokat kund idag hade jag åkt hem o vilat. men men. ikv måste jag ficka med pappersarbete för salongen, moms ska betalas. orkaa !
mina visitkort har kommit nu, ja jag ångrar nog mitt val men shit samma, får beställa andra nästa gång.

har en dålig magkänsla idag... men förhoppningsvis förflyter dagen fläckfritt !!

ciaoo ha en bra dag

första dagen på en ny vecka

jobb går var sjukt mysigt. hade jätte kul med eva, vi hittade på lite bus haha så tillslut var där blåbärsoppa på väggarna. illa. tur att inte cheferna var där. :o haha

palle kom till mig på kvällen o vi kolla film o mös så gott det gick :P uppe med tuppen idag. inte allt för rolig morron. ska snart till läkaren o palle, som för övrigt är bäst sov här så att hon kan köra mig o hämta mig sen när jag vaknat upp igen. bästaste palle !! tack.

efter sjukhuset om jag nt är för trött o groggi ska vi till frisöörgrossen så jag får handlat det jag behöver o sen blir det hem o ääätaa ! har fastat sen igår kl 5 o får nt äta förrän typ ett idag. hårt !!

ikv blir det förhoppningsvis filmmys hos pinnen, om jag nt är för trött men det tror jag inte.

ha en bra  dag alla.

fou lyckatill idag !

mysig höstpromenad

bestämde mig för att promenera till ´jobb så jag laddade ner lite nya myslåtar till mobilen sen bar det iväg. såå skönt väder det var, solen sken o det var inte alls kall, perfekt. mmhmm älskar mysiga promenader.

nu sitter jag på jobb. hittills har det gårr jätte bra o det är kul att jobba med eva :) bakat lite, spelat fia & lyssnat på musik. bra söndag !

ikv efter jobb kmr palle till mig o nannar. vi ska ha lite filmmys. sen imoron är det lääkarbesök så det blir inget kneg för min del.

haa en bra söndag people. puss

grattis babe !

grattis grattis grattis baabbbyy !!! :D

igåfr efter job blev det rush hem o duscha ol städa undan innan mamma kom hem från tyskland. sen kom palle i vi stressade till salongen för att fixa hennes rockfrilla :) vid 8 tiden kom vi till pinnen o då var vi utklädda. jag var utklädd till hmm ja zombie kansske eller jag vet inte. hade iaf vita ögon sönderrivna strumpbyxor o blod på halsen. det blev ganska bra ändå. hos pinnen mös vi med hennes sjuukt mysiga o trevliga familj. kände mig hemma direkt .
vi spelade spel o dansade o hade sjukt trevligt. sen åkte vi till wonk o kicka loss där. såååå fattiiigt koncept det var igår. vi hade föreställt oss ett spökhus där man knappt vågar gå en meter utan att vara rädd för att ngn ska skrämma dig. men det var inget. dom hade bara en avdelning som dom hade byggt upp lite spökligt.
men kvällen på wonk var ändå kul. spenderade den med dom bästa !!

idag blev jag väckt av min morbror som stog nere o plinga sönder klockan. ooh orka. men jaja trevligt med besök ändå. snart ska jag jobba :( eller ja.. det blir nog kul iaf. alltid kul med eva.

haa en bra dag alla o speciellt duu babe !

pussss

lördagsfeber

yoooo !! good day today. jag o pallinka vaknade tiiiidigt o satte på musik o började flippa dirr. helt otroligt. sen körde hon mig till jobb så nu är jag här. har gått mkt bra idag :) niiice ! kul arbetskamrater :D

igår shoppade vi lite på entre och sen hyrde vi film, bakade pannkakor, o dansade loss i köket. sjukt kul. sen kom pinnen o vi satte på en film. har sett den innan så koncentrerade mig inte så mkt. men d var mys :)

ikv är det parttyy !!. tvekar lite på min utklädning för den är kanske lite för tråkig men wtf. skulle tänkt på det innan o inte nu i sista sekund. det blir nog braa ändåå !!

nuu ska jag jobba vidare. ciaaao amigos !

one in a million

gick hem 4 igår från salongen för att hinna duscha o vila lite innan mötet och mötet gick bra. inget skäll. men sjukt onödigt. vi åt vidrig grönsakssoppa i 45 min, kaffe i 30 min sen informerade dom lite om sånt man redan kan o vet efter 5 år på samma arbetsplats. döööö onödligt !! men får iaf 2 timmar betalt.

när jag kom hem kom pinnen o jag lagade pannkakor o vi spelade kort. FUSKIS är det nu stämplat på min hand men det var inte jag som fuska. INGEN har vunnit över mig i panik. pinnen var grymt nära men lyckades inte :P yey ! har kvar min titel som segrare :P. kvällen var full av alla olika saker men en underbar kväll iaf :) thx pinnushka

idag är jag grymt trött. ooh det var svårt att komma upp. skulle haft en kund dirr på morgonen men han dök inte upp.. drygt. så nu väntr jag på nästa bokade kund. vill hem tiidigt idag men det blir nog inget med det.
hade en kund igår, en ung kille som hade blivit rekomenderad att komma till mig . wiiiee !! kul att bli rekomenderad.  o tjejen som rekomenderade mig kmr hit idag. kuuul :)

ikv blir det lite shopping o sen ska palle jag o emma mysa film hemma hos mig :)

imorron blir det jobb o det ska faktiskt bli lite mysigt. beror lite på vem jag jobbar med men det blir alltid bra iaf :)

den 18e november ska jag o tim timme tim tim gå på HARRY POTTER och dödsrelikerna vol 1. är såååå peppad. ska bli suuper kul. mitteln näst längst upp. super platser. OCH vi ska klä ut oss ( om jag får som jag vill :P ). tim ska va harry o jag luna. craazzyy shiijjeet !
innan vi går på bio ska vi ha marathon. kolla alla 6 filmer. o tim har räknar ut att det tar 15,5 h. woopsidoo !kmr vara en låååång dag  men kuul :) . ja nu kan man ju alla filmer utantill så det kanske inte blir intensivt tittande. o så måste man ju ha mat o kiss pauser. kmr bli superkul. men vet nt när vi ska hinna titta på dom då jag alltid jobbar o nästa vecka fyller moren år. ojj vad fan ska jag köpa till henne då :O ? jaja ngt bra blir det väl :)

this time, Im sure ! you one in a million baby !

haa en uunderbar daag amigos !! puuus ciaoo

moulin

var på cabaret moulin igår med pinnen.på tango palatset. det var gryymt kul. jag apploderar alltid när jag är på föreställningar, kanske lite för mkt ibland. och igår klappade inte pinnen så jag sa åt henne att man ska klappa för det är oartigt annars. om man själv står på scen hade man velat att alla klappar. sen vid ETT tillfälle, när babushka frågade om hon var snygg ikv, apploderade inte jag. vi satt i ett hörn, delvis dolt av en stolpe och en högtalare. men tro faan att hon såg mig o säger i microfonen ( med polsk dialekt) : du där, tjejen i blondt, jaa du ! varför klappar du inte tycker du inte att jag är snygg". så kmr hon fram till mig med microfonen o håleler fram den. paniik. vad fan ska jag göra ? så jag börjar busvissla o klappa. sen gick hon. PIIINSAMTT !! men kul iaf :) showen var gryymt bra. jäkla kul faktiskt. vissa saker var mindre bra men i helhet, bra betyg !

idag har jag haft tre kunder. kuligt. o så idiot som jag är glömde jag ta mina MKT VIKTIGA tabletter imorse så när palle kom hit o vi var färdiga med henne tog vi bussen till mig o jag drack tabletten, sen körde palle mig i min mors bil till jobbet igen. taack älsk. palle är fan bäst henne kan man alltid lita på. ni som har lyckan att ha henne i era liv. visa uppskattning ! she roocks !!

ja nu sitter jag här på jobb med lite ont i ryggen o vill bara hemm. ska ju på cp-möte ikv. vill inte :( men hoppas det går fort bara ! blää. sen kmr pinnushka till mig ikv o dricker obooy o snackar shit.

ciiaaoo sålänge !! pusss

yeey

nuu nuu nuu börjar det rulla. hittills har jag haft/ska ha 11 kunder denna veckan o sen hoppas jag på drop in :) kom en drop in imorse o sen fick jag en bokning tills precis så nu väntar jag på anna bara. så tre kunder idag oo har fått 3 bokningar till imorron o fredag. såå kuuuull :D i loove iit !!
jag älskar att klippa killar. d e roligaste för d blir alltid sån förändring o d e kul att styla :) så kommssii pojkar :D

är sjukt pepp på ikv :) men inte lika pepp på imorron. ska på möte på hyllie o kmr nog få en utskällning. blää jag vill inte diiiiiiit !! rädda mig ! ush o fy

onsdag

sitter på salongen o lyssnar på AP, fett tungt hahah ! " meningen mdd livet, hmm det vet jag shii, kan det va verkligheten vi lever i " grymt braaa låt !!

idag har jag bara en kund bokad :( anna kmr o ska klippas o färgas. ska bli kul men hoppas på lite drop in. komssii !!

kollade på million dollar baby igår igen. sjukt pepp film :) braaoo! imorse skulle det komma en man o hämta nyckel för att sätta ny fläkt men han kom preciis när jag vaknat så jag öppnade helt kaos i håret o i pyjamas haha pinsamt . o så kom han in o fixade det direkt. jobbigt att nt vara sj på morgonen.

ikv blir det cabaret med pinnen. ska bli sjukt kul o se. dragqueen show med dans o sång. yeey !!.

äntliigen

nu har det börjat rulla i salongen. kul med nöjda kunder :) pengar rullar in som de ska, det går bra nu :)

igår var pinnen hos mig o drck varm oboy o snackade samma. myyysss :)

veckan som kmr är full av roliga mysiga planer :) längtar till halloweenfesten på lördag. ska vara scaryy as hell ! grrrrr..

ääääntligen börjat släppa efter, äntligen börjat öppna igen, äntligen känns det dunder, bara det blir bra denna gången !!

-

att riskera allt för en dröm som bara du själv kan se...

million dollar baby

myyyys !!! fou !!! tack !! :D!! puss !! god natt !!

ny vecka

ganska så utvilad efter en hård helg. mysig dag på jobbet.  finaste emma o geönan var här o bv assexiga i nya frillor :) yey !

snart ska jag nog hem. stänger tidigare idag. ska iväg till sjukhuset till min kusin som fortfarande mår dåligt o är inlagd. tråkigt för henne :(. ushhh

ja egentligen finns det inte mkt att uppdatera med o det är tråkigt att jobba från mobilen så nu lägger jag på locket för den här gången.

caio