Måndag

Kom till jobbet . Lite lagom trött men mest nere . Kände direkt att jag inte skulle orka dagen. Men jag smällde in 6000 innan kl halv 11:) skönt . Så då ligger jag på 54.000 i försäljning denna månaden . Men jag hann aldrig regga det jag sålde idag så det får vara min start på november :)
Jag hade ett möte med min chef , där jag berättade för henne att jag funderat på att säga upp mig . Att jag inte trivs med jobbet. Jag sa att om det inte varit för teamet så hade jag slutat för längesen.
Hon tog det väldigt bra :) hon sa att hon ser mig som en av grundstenarna o teamet och att hon inte vill se mig gå. Att jag har utvecklats jätte mkt senaste månaden. Och det har jag också gjort . Men jag sa att jag inte tänte sägs upp mig idag eller imorgon men bara så att hon viste att jag går i dom tankarna .
Sen åkte jag hem vid lunch.

Resten av dagen har jag o målle kollat på film o myst.. Kronjuvelerna blev det. Rätt bra film men ganska så utdragen.

Och nu till dagens snackis .. Håll i hatten !
Natahlee från jobb ringde o skulle skvallra lite .
Det visade sig att efter jag har gått så har TRE stycken från mitt team sagt upp sig :o:o gissa om jag blev chockad. En av dlm chockade mig inte , men de andra två. SJUKT TRÅKIGT !! snacka om att detta kommer dra ner teamet :(:( så jäkla synd . Får se hur länge folk håller sig kvar , och FÅR va kvar . För chefen berättade för mig idag att det snart var dags att utvärdera alla o se vilka som skulle få va kvar . Oj oj oj .. Spännande .

Nu ligger jag som vanligt i badet :p ska strax upp o umgås med min kärlek .

Ciao ciao <3


Värt att tänka på

Det var en gång en liten pojke som lätt blev arg. Hans pappa gav honom en näve full med spik och sa till honom att varje gång han blir arg ska han gå bakom huset och slå i en spik i staketet. Första dagen slog pojken in 37 spikar. Efter några veckor lärde han sig kontrollera sin vrede och antalet islagna spikar minskade hela tiden. Han märkte att det är lättare att behärska sin vrede än..................... ......att slå in spikar i ett staket. Slutligen kom den dagen då pojken inte blev arg en enda gång. Han sa det till sin pappa och denne föreslog honom att dra ut en spik från staketet varje dag han inte blir arg alls.

Dagarna gick, och efter en tid kunde pojken tala om för sin pappa att det inte fanns en enda spik kvar i staketet. Då tog pappan pojkens hand och ledde honom till staketet. Där sa han till honom: "Det var bra gjort, min gosse, men titta på alla dessa hål. Det här staketet blir aldrig mera som det har varit. När du säger något i vredesmod lämnar det just sådana här ärr. Som om du skulle sticka in en kniv i en människa och dra ut den igen. Det spelar ingen roll hur många gånger du ber om förlåtelse, skadan är redan skedd. En skada orsakad av ett ovänligt ord gör lika ont som ett fysiskt slag.


Sömntuta

Jag somnade en stund, skönt som fan. Men ville inte sova länge för såfall hade jag inte kunnat somna ikv.
Jag tog mig ett varm bad o sen la Jag mig på soffan igen . Målle sov djupt .
Så åt jag nötter o helt plötsligt säger en "sovande" målle : akta dina tänder.
Hahaha kul "wake up-line" :p
Nu kollar vi true tallent :) duett kväll med deras tränare :)

Skönt att vi vridit tillbaka klockan. Annars hade hon varit 9 nu o jag skulle nog somnat om en stund . Men iom att människan är psykologiskt styrd så psykas min kropp till att inte va lika trött för klockan är ju "en timme mindre"


Hem ljuva hem

Målle fick komma hem !!:D
Läkarna pratade med henne och bestämde att hon fick åka hem o vila . O så ska hon få remiss till Lunds sjukhus i veckan . Mkt bra !! :)
Skönt att få ha henne hemma . Hon får vila o hon är inte ensam .
Tyvärr måste jag jobba imorgon men jag får iaf va me henne när Jag kommer hem o hela natten !

Nu har hon somnat lite . Hon är ju så trött stackarn .
Jag kollar på Sally :)

Skön kväll ikväll :) <3
Ikväll blir det tända ljus, te o massa filtar !


NeuroObs

Sitter på sjukan . Målle somnade för en stund sen. Stackarn har inte sovit mer än en timme inatt.
Hon får bra vård , sköterskorna är så jäkla trevliga ! Verkligen omhändertagande och söta ! Här kommer hon ha det bra om hon måste stanna en natt till.
Ronden är snart så då får vi se vad läkarna säger . Hon vill hem, o jag vill ha hem henne men man måste vara realistisk o tänka att här får hon bra vård . Bättre om hon stannar så dom får övervaka henne en natt till o se hur det blir .
Jag har inte sovit så mkt inatt . Vaknat varannan minut känns det som, o kollat på mobilen så att jag inte missat nått sms .
Jag vet inte hur jag ska göra med jobb. Jag har en as viktig återkomst imorgon som jag skulle behöva ringa . Men det hade Jag kanske kunnat göra hemifrån. Be sebbe kolla nr till mig o Sen ringa härifrån. Jag vill ju vara med målle o om hon går åka hem måste Jag va med ! Får se hur det blir. Ångest :(

Jag hoppas målle blir bra o att hon slipper åka upp till Gbg , till sjukhuset där .

Älskar henne så mkt ! Du är min hjälte , hjältinna ! Du är en riktig kämpe <3


:(

Fy fan vilken natt .. Inte för mig utan för min kärlek ! Hon fick stanna på sjukan . På neurologen. Där var fullsatt så hon fick inget rum . De la henne VID HISSEN ! fick ett sms av Jenna vid 5-6 att hon fått svar från ct:n. Och det ser inte bra ut . Hon är livrädd. Jag är livrädd. Va i helvete ska en människa behöva stå ut med? Jag blir så jävla förbannad ! Dom vill operera henne , men iom att hon är skriven i Gbg så kan dom inte . Så dom ringde upp o snackade med läkaren om att skicka upp henne med ambulansyransport, men det sa Gbg nej till. DOM ÄR HELT JÄVLA EFTER I HUVET !!! dom måste fan ge henne rätt vård !! Jävla idioter ! Inkompetenta satans helvetes idioter !!!
INGEN bra söndag !
Snart ska jag åka till henne men besökstiden är 10. Det är också stört . Hon är ensam där o i en "ny" stad o ska få va själv . !!

SNÄLLA SNÄLLA Gud ! Hjälp henne !!!!!! Hon klarar inte mer !


Röntgen

Fick gå in till henne en stund . Fy fan vilken smärta hon får utstå :( nu har hon körts in på akutröntgen o jag väntar utanför .
Tyvärr får hon stanna över natten :( kan inte tänka mig så jävla jobbigt det är för henne <3 :(
Jag får gå hem o lägga mig o hon ska sova här helt själv :(
Men imorgon SKA hon hem !!!! Hon ska bara det !! :( <3

Älskar dig målle ! <3


Akuten

Kvällen har varit bra ! Vi drog till sara o Elliot . Sen tog vi taxi till el patio. Men där var fullt så vi fick leta vidare efter en restaurang . Vi hittade ett litet hak som skulle ha live band så vi gick in o beställde mat o vin. Sen började bandet spela.
Jag trodde jag viste vad jazz var . Men efter ikväll är det tydligt att jag ute viste :p det var hemskt . Alla spelade i otakt , det lät falskt o det lät bara som om alla improviserade hela spelningen . Ingen logik alls . Högt oljud. Så när vi ätit upp drog vi till big Bowl o körde en timmes spel. Jag vann andra rundan :) yey! Målle mådde dåligt under bowlingen så vi två bestämde oss för att dra till akuten o kolla upp det . Hon är nu inne o tar prover medan jag får sitta här ute o vänta snällt . Hoppas bara att det inte är något farligt o att hon inte läggs in .

<3


Badbloggarn'

Det är så jävla skönt att ta ett varmt bad o skriva av sig lite :)

Palle o målle sitter i sofforna o kollar på "Sally" . Har du inte sett den serien så ska du absolut göra det , för sen är så jävla rolig. Maria Lundqvist i sina bästa dar'. Dagen har varit väldigt lugnt o skön hittills. Vi vaknade runt halv 11, käka frulle o ba latat oss i soffan . Palle kom hit för att jag skulle färga hennes hår , men så ser vi att just den färgen vi använder till henne , tog vi slut på sist. Så det bidde Inge me det!

Ikväll ska jag o målle ut och äta på El patio med Elliot o sara , sen är det bowling som gäller :) perfekt lördag ! Trevligt sällskap o kul aktiviteter ist för att supa sig redfull o va bakis imorgon :)

Igår var jag o målle på bio o såg "in time" så jäkla bra film! Rekommenderas starkt ! Justin va as bra i denna :)

Jag är sämst på att spara pengar ! Måste verkligen börja spara bättre nu ! Oh va jobbigt . Alla pengar går till skit . Men jag har faktiskt gjort bra köp också denna månaden. Köpte suki-serien igen. As dyrt . För 5 produkter blev det 1300 kr . MEN de är dryga som fan så jag kan ha dom länge . Så det är en investering egentligen :) o så köpte Jag en ny Id-produkt. Den va jävla dyr den med 450 kr . MEN även den håller så jävla länge. Jag köpte ett startkitt från ID i februari och det har ännu inte tagit slut . Den ena produkten (som jag köpte ny nu) är snart slut . Men den har hällt sen februari och att den var mycket mindre än denna nu . Så denna kommer ju hålla ännu mkt längre .
Jag tycker det är bra köp iaf :) haha måste trösta mig lite :p

Nu snurrar tankarna om mammas rum IGEN ! får se vad jag gör . Känns som om allt ba blir kaos haha tankarna går från det ena till det andra :p

Nu ska jag upp ur badet snart o fortsätta kvällen :)

Glöm inte vrida tillbaka klockan imorgon :)


Ingen titel

Nu är min älskling äntligen här !
Hon kom igår när jag slutat jobb, vi tog en snabb runda på mobilia sen mös vi med massa bra serier hela kvällen !

På jobbet har det börjat rulla . Igår fick jag in en på 7000 o idag en på 12.000. ;) målle får nog stanna för alltid för det går bra när hon är här . Allt känns så mycket bättre !

Idag tog vi en runda på stan , handla lite o nu är vi hemma . Jag sitter i badet o värmer mig :)

Imorgon blir det den klassiska dejten, middag o bio :) ska bli as mysigt. Ska se "in time" . Den verkar jätte bra :)

För övrigt är helgen oplanerad. Men allt kan hända :p

När jag sålt det stora paketet på jobb kom mitt team med en delicato-boll o en cola till mig , för "bra jobb" . Så jävla söta . Älskar mitt team .
Vi kör charader varje morgon nu för att bli peppade:)

Idag är en bra dag !

Kom på att jag måste ju köpa "Grinchen" på dvd nu . Snart är det ju november . Då är det Grinchen- säsong . Alltid från mitten (början egentligen) av nov till julafton . Varje kväll . Grinchen . Tröttna ? NEJ inte en chans :)


Brr

Står o väntar på bussen i min fjällräven, så Jag fryser inte . Men fy vilket ruggigt väder . Mörkt , kalt, regnigt . Jobbigt att gå ut sånna mornar ! Now im of to work :) känner på mig att dagen kommer bli guld !

Min älskling kommer ikväll o det ska bli SÅ skönt !! 3 veckor ihop nu :) mm bara att njuta !

Ha en bra dag !


Nu du

Jag är för kass på att uppdatera tycker Jag. Ja vad har hänt sedan sist ?
I fredags var vi hos chefen på middag . I sista sekund bangade alla tjejerna i teamet så det blev ba jag o killarna o Susanne , chefen.
Vi lagade mat alla tillsammans , drack , åt , höll/lyssnade på tal o körde charader. Charaderna var as as as kul ! August i teamet skrev dom o hans fantasi är galen när det gäller sånt . Jag var först ut , o min var " du är en socialdemokrat som hatar röd färg". Sjukt svårt haha men jag var duktig på att gissa :)
Där var vi iaf ett tag o hade jättekul:) sen dog vi in till Malmö o stack till happy bar. Lite sunkigt ställe men Kul ändå :)

I lördags var jag bakis :( blä.. Men vid 6 mötte jag upp emma o vi drog till Natahlee från mitt jobb. Där satt vi o snacka massa skit o drack goda drinkar . Sen somnade emma o sahar. Jag o natta snackade en stund till tills emma vaknat , sen drog vi ut o festa lite .

I söndags mådde jag pyyyyttoooonnn!! Ush vad bakis jag var . :( kunde knappt andas så illa jag mådde . Men Tina o min moster kom , vi åt o sen stack vi o bowlade. Jag förlorade men det gjorde inte så mkt . Vi hade kul iaf , fast jag mådde så jävla illa haha.

Igår var en jobbig dag ! Inga kommentarer om dagen ! :(

Men idag är allt mkt bättre . Jobbet gick okej , efter jobb städade o rensade jag massa i mitt rum . Ut me allt skit :p

Imorgon kommer målle hit o ska va här några veckor :) ska bli underbart att få va med henne en längre tid <3


Inreda eller "utreda"?

Mamma fyller år snart . Mindre än en månad kvar. Jag hade bestämt mig för att göra ett helt nytt sovrum till henne med ny säng, byråar, gardiner, tv, tavlor, lampor .. Ja hela köret. Men nu har jag börjat fundera lite . Mammas rum är kaos nu så hemsk det ser ut . Jag har min garderob där inne som ska slängas för den har sett sina bästa år för lääängesen. O hennes säng är jättestor . O inte precis den modernaste. Men vi har snackat lite om inredning senaste tiden , o hon vill ha nya stora garderober till rummet o en rejäl säng . O det jag hade tänk köpa till rummet hade varit av kanske inte bästa kvalité men ändå bra :) men sängen är ingen hästens, den jag tänkte köpa o garderober är as dyrt . Så jag funderar på.. Att ist för att göra om helt , ba förnya ?
Slänga ut min garderob ur hennes rum så där blir mer plats . Sätta upp fina tavlor o köpa nya småsaker så som lampor o gardiner . Då får rummet en helt ny känsla men det blir billigt , så kan jag lägga pengar på en spadag till henne istället . Vad tycks ?
Ja det är iofs svårt för er att säga iom att ni inte vet hur det ser ut nu. Men jag Tror nog att det får bli så :)

Fast vem vet , så som jag är , har jag nog ändrat mig 10 ggr till innan det är dags att fixa :)


Kapten säger det bäst


Blaha

Så .. Igår efter jobb åkte Jag o träffade Emma Över ett åar öl. :) snackades massa o det var trevligt .
Sen åkte jag hem o mådde pest o pina o la mig tidigt .
Idag skippa jag jobb. Halvt om halvt för att Jag inte mådde så bra med mest för att jag mår dåligt över att gå till jobb för det är så jävla tråkigt . Har sagt att , om det inte varit för kollegorna så hade jag slutat , nu vet jag inte om de räcker till för att stanna för jag måste fortf prestera på jobb.
Så idag har jag sökt typ 15 olika jobb :) hoppas på att få något kul :)

Igår var det 11 år sen pappa gick bort , så idag ska vi till graven o lämna blommor o tända ljus :) saknar honom <3


Outsiders

Någon som kollar på outsiders ikväll ?

Väldigt intressant avsnitt . Det handlar om människor som flyr civilisationen. En kvinna bor i en grotta på gottland 6 månader om året , flyttar hem först när första snön lagt sig . Där lever hon som en grottkvinna, äter maskroser, ruccola o annat hon hittar i naturen.
Ett par flyttade ut i norrlands skogar med familjen , boende i en 20kvm stuga .
Sjukt intressant . Många gånger har man själv fantiserat om att bo på landet , odla sina grödor och va utanför "världen" . Bada i bäckar, vandra i skogen o inte va så materialistisk.

Jag hade nog inte klarat det en längre tid , men det hade varit jävligt kul att flytta ut i en liiiiten stuga pi skogen fr vår-senhösten. Det hade varit intressant .

Jag märker att jag längtar ut i naturen när jag e påväg till Gbg. Jag drömmer mig ut i landskapet, utanför storstadens buller . Hade varit underbart att bo utanför stan med massa natur o sen kanske ha en liten etta i stan som man kan bo i när man vill ha lite mer liv. Men det är bara drömmar .

Idag på jobbet pratade vi precis om detta. Lite bondeliv. Ha boskap, massa djur o jobba med hela dagen . Inte alla bekvämligheter utan få jobba hela dagarna för att leva .

Men det är väl också något jag inte orkat med länge , rastlös som jag är


Eniro

Lägger mer pengar på marknadsföringen nu !

Men man hade kunnat tänka sig bättre sätt art marknadsföra sig än att trycka upp tuggummi o ha samarbete med Blogg.se ?

Men men någonstans får man väl börja:p


Tisdag

Det är väl tisdag idag ? ..

Hmm helgen då : åkte till Gbg i fredags ju , mysig kväll med god mat, bra film och det bästa sällskapet man kan önska sig <3
I lördags var det dags för dop. Kevin grät massa i kyrkan men det var skit kul för alla skratta, prästen fick lite panik o skyndade på o fick nästan skrika för att överrösta Kevin :p dopet var jätte mysigt o fint :)
På kvällen lagade vi tacos, MUMS! o kollade film o mös !!
Helgen flög förbi :( det kändes verkligen som om vi somna så var den förbi :( så jäkla tråkigt :(:( men denna helgen var UNDERBAR!!!! ni anar inte . Helt fantastiskt magisk ! <3

Igår var det jobb igen . Jag sålde en ba. Men hade iaf kul :)
Idag däremot var aaaas seg . Tiden gick långsamt , internet la ner stup i kvarten o alla va ba allmänt sega . Fast teamet o kollegorna är as roliga . Hade det inte varit för dom hade jag redan slutat .
På fredag ska vi till vår chef o laga mat tillsammans (grilla) o dricka o leka lekar . När vi skulle räkna ut hur mkt sprit vi skulle köpa så kom vi fram til 4 flak, 2 bag in box o 3 vin flaskor . På 9 pers . SKOJA INTE ! hahaha så jävla sjukt ! Snacka om att folk kommer va fulla . O så sr hon en jacuzzi ute som vi ska bada i , fast jag kommer lätt skippa det . Aldrig att jag går i bikini mitt i senhösten, full, men chef o kollegor . No way ! Men jag kan kolla på haha :)

Efter jobb idag drog jag sebbe erik o August till 24/7 för att träna . Jag behövde lite tips och det fick jag , så nu känns det som jag kan köra lite hårdare i fortsättningen för ju vet jag hur jag ska göra :)
Nu värker o skakar mina armar o ben så jag har nog gjort ngt rätt :):) skönt !

NU är det dags för ett bad , sen blir det desperata hemmafruar ikväll ;) heaven yeah !


Strul

Nu har appen strulat igen så det har varit några dagars paus. Men ikväll återkommer jag med helgens festligheter .
Men sålänge.. Pls gör följande ;

1) Gå in på www.metrophotochallenge.com
2) SÖK sen i sökrutan till höger på "Fotostorm"
3) Klicka sen på GILLA knappen på alla 5 bilder!
4) JAG TACKAR MASSA

Snälla snälla rösta !! FOTOSTORM !


Åååååka sj-tåg

Nu sitter jag på tåget . Blev lite omplanering där :) målle bokade tågbiljett till mig ist så jag e framme 3 h tidigare . Skönt. Lika bra ju , ist för att sitta hemma o vänta på att klockan ska gå kan Jag komma fram till henne tidigare :)
Sitter på X2000 , lite smått åksjuk börjar jag känna mig men jag får ba sitta snällt o titta ut. :)

Ska bli så underbart att träffa min älskling snart ! Ba 3 h kvar :):) denna helgen ska bli så underbart mysig !

Tagit med mig en bok som jag köpte i slutet av sommarn men inte läst klart . O snart ska den komma på bio så Jag vill läsa den innan jag ser den :) "en dag" heter den :)


Fredag

Igårkväll la jag mig tidigt för jag mådde inte så bra. Idag vaknade jag kl 6, gick upp o sen gick Jag o la mig igen . Mådde inte så bra ännu o kände att om alla andra på jobb kan va borta titt som tätt så kan Jag va borta en dag ! Så JG sov till 10. Vilket betyder att jag sovit i 12 timmar . Men ändå är jag trött . Galet . Fast jag vet att om man Dover för länge så blir man också trött .
Så nu har jag ätit frukost o lagt mig på soffan .

Det är strålande väder ute , kanske lite kallt , hörde att det var -2 imorse . Ush :( vill inte ha vinter än . För ba 2 veckor sen var det 21 grader ute . Ska nog gå ner till mamma i kolonin en vända . Hon har stått där nere i tre dagar o grävt o donat . Gör iordning den inför vintern .

Om några timmar åker jag upp till målle :) längtar !!!! <3<3


Böcker

Böcker böcker böcker . Jag älskar böcker! Jag vill ha ett bibliotek, jag vill ha en vägg av bokhyllor fullproppad med böcker !
Min granne kom upp men ännu en kartong full av barnböcker . O jag tog en massa :) så jävla härligt . Läste snabbt igenom "flickan med svavelstickorna" , hemsk men fin :)

Nu ska jag snart ta en snabb dusch o värma mig , sen är det Robinson ikväll :):)

Idag på jobb .. Ja jag sålde ett paket men det räcker inte :( men bättre ön inget . Känns helt okej :) men det är så jävla härligt att komma till ett jobb med massa polare som väntar. Vi har verkligen skit kul . Till o me cheferna flippar loss med oss .

Hämtade doppresenten idag , skit fin blev den :):) hoppas dom blir glada :)

Om 25 h är jag hos min älskling i Gbg igen . Längtar !!!!


Ut med det gamla..

.. På mer än ett sätt .

Fick för mig att jag skulle börja rensa i förrådet. Kollade igenom ett par kartonger o har tömt två . Hade en hel skokartong full av vykort .Och har en till kartong nånstans. Vissa fina, vissa hemska så jag inte kan förstå varför jag tog dom till att börja med . Samlade på gratis-vykort , tog alla jag kunde få tag på överallt.

När man var liten skulle man samla på allt . Och jag gjorde det . Vykort, bokmärken, suddgummi, stenar, snäckor, servetter , torkade blommor, spice girls-kort , kulor, pogg..... Ja allt skit man kunde hitta typ.
Fattar inte att min mamma lät mig ta in all skit haha :) men det är ju det roliga med barndomen , man hittar skatter i allt. Ju äldre man blir , desto mer ser man allt sånt som skräp. Det som en gång var ens skatt, blir ens skräp.
Men det är väl naturens gång..

Det enda jag samlar på idag är nog nagellack och Harry Potter-grejer hahahaa fast det sistnämnda är kanske inte något jag tar på största allvar :p


Pust

Fan va skönt , nu kan man blogga normalt igen .

Ja var ska jag börja ..
Brittan ; hmm . Ja vi drog ju 2 m från scenen . Kritiken hon hade fått från Köpenhamn var "knubbig lat robot" . Det där men knubbig kan dom slänga i väggen , hon var sjukt vacker . Men lat . YES! Hon dansade knappt, vågade inte alls ta ut rörelserna. Hon såg rädd ut och som om "va fan gör jag här,palla" hon ville nog inte alls ha konsert . Så biljetterna var för dyra för den showen . Men ändå en upplevelse :)

Jobb idag.. En av dom bästa dagarna vi haft . 23.000 sålde vi för men jag fik ba in en idag :( men tror att morgondagen kommer bli bättre :)

Efter jobb åkte jag till stan o träffa Stephie över en fika . Mysigt :) men iskallt. Vill böja använda min vinterjacka nu för det är galet kallt .

Annars .. Inte mycket att berätta son jag kan komma på. Ska ta mig en dusch nu . Puss puss


:)

Blogg-appen funkar igen !


Tjo bre

Ja då var måndagen snart slut . För mig iaf .  Dagen på jobb var kul men inte så bra i sälj :( inget sålt idag . Men Susanne , vår chef är tillbaka och vi började dagen med mysig frukost och berättelser från hennes heelt otroliga resa i Afrika .  Vilken resa alltså . Hon såg elefanter, vilda hundar (som är utrotningshotade) , bufflar, flodhästar, krokodiler o massa annat. Hon bråkade med en arg bambian och hade en orm 20 cm från ansiktet som hängde i vassen dom körde igenom men hon fick inte veta det förrän efter . Ja jag vet inte ens hälften av allt hon har upplevt . Helt fantastiskt lät det iaf .  Efter jobb blev det träning i en timme . Kändes nice :) o sen kollade jag o mamma på "Water for elephants" . Sjukt bra film. Ni måste måste se !!!!  Imorgon blir det jobb igen och efter jobb blir det .,.. BRITNEY SPEARS. ! jag o palle ska gå , och vi har vip biljetter till the golden circle . Alltså på hennes konserter avskärmar de platsen längst fram vid scenen för bara dom som köper dom biljetterna . Där är så mkt plats att man kan dansa omkring utan att trängas. Precis framme vid scenen.  Där stod jag o palle för många år sen , i Köpenhamn . Obeskrivligt fett . Jag hade kunnat köpa billigaste biljetterna men palle måste stå längst fram. Och det är lite för hennes skull jag går så få får det bli så :) ska iaf bli as fett ! 

Mojitoflopp

Kvällen igår då ; MYCKET TREVLIG!! tjejerna kom o vi åt maten som blev aaas god :) jag blandade ju mojitos men dom smakade bara Ramlösa hahah så hällde i massa mer hallon o mynta o t.om hallonsoda för att dom skulle bli goda . Vi spelade "helt överrens" as ball spel :) vi satt här o snacka skit o dansade o flippade till typ , ja jag kollade egentligen inte på klockan, men gissar på 11. Sen drog vi till mascot där vi drack öl o cider . Och så anslöt sig Marias polare till oss o ab köpte ib champagne så imorse hade man huvudvärk . Där satt Vi tills dom stängde sen blev det hemgång för igen ville ut :( bara jag haha men så kan det bli. Idag har jag klippt mig granne, varit hos mina kusiner för min moster skulle ju ordna den där "hitta på nått kul"-grejen. Så vi hade tipsrunda, käkade smörgåstårta och pysslade massa massa . Jag Äldksr ju att pyssla . Så vi gjorde tavlor , målade krukor o massa små saker . Sen åkte vi 4 till bingo för att testa lyckan. Fan vilka spel man får när man inte vinner o alla andra tycks ropa bingo ! Sen åkte vi tillbaka hem till dom o jag klippte Tina . Nu är vi hemma o JAg måste säga att helgen har varit väldigt bra :) mkt familj, mkt vänner men tyvärr ingen flickvän :( men nästa helg är det vi två :):) Imorgon är det en ny arbetsvecka o min säljchef kommer tillbaka efter en tre veckors safari resa till Afrika . Ska bli intressant ! Och träning blir det imorgon med . Utanför regnar det som bara den men man får va glad för uppe i Norrland har dom för fan snö . SNÖ I OKTOBER ! galet !! Men nu har jag iaf köpt en vinterjacka så nu gör det mig inget :p Jag köpte palles fjällräven, prefekt skick o as snygg :) Ja god natt på er alla :) <3

<3

Jag är så jävla kär i Målle Cederbom !

Morfar

Jag vaknade tidigt idag igen :( satte på tvn o kolla på Fab 5. Det handlade om två bröder som ville hedra sin farfar för han var deras allt . Då kom jag o tänka på min morfar . Han e världens snällaste man . Han e så lugn och säger typ inget . Han har en nervskada som gör att han ALLTID har sprängande värk i ansiktet , huvudet och käken. Men han klagar ALDRIG. har aldrig hört honom klaga . Man kan operera det men risken är väääldigt stor att han förlorar känsel o funktion i halva ansiktet och det vill han inte så han lever med smärtan . Min morfar är den mannen som alltid alltid vill göra allt för en . När jag var liten (och iofs fortfarande) tjatade han på en att man skulle äts för han ville aldrig att man skulle vara hungrig . Han e 82 nu tror jag . O har krämpor i hela kroppen men ändå så gick han upp till hönsen varje morgon för att se om det fanns ägg till mig till frukosten (fast jag näsan aldrig äter ägg) han e så jävla söt . Och km vi snackar hemmagjorda pommes .. Då har du inte smakat hemmagjorda pommes innan fu smakat hans . Dom är så jävla goda . Man kan tänka att det smakar ingen skillnad på vem som gör dlm , men det gör det .jag vet inte km det beror på sättet han skär potatisen eller om det är kärleken han lägger ner i det men dom e as goda . Och min morfar får ont i sina händer när han skär upp dom, men han gör det för han vet att jag älskar just hans , inte mammas , inte nån annans utan just hans . Min morfar är underbar !!! Och när jag kollade på Fab 5 började JG gråts för jag saknar honom o har inte träffat honom detta året :( mamma är inte hemma så jag smsa min kusin o fick hans nummer . JG har aldrig ringt min morfar själv utan om mamma pratar med honom , pratar jag lite med honom ibland , men inte ofta . Och det gör mg ledsen att man kan va så jävla dum att man inte ens ringer sin morfar o bara hör hur han mår en gåg i veckan . Så jag ringde honom o pratade lire med honom o när vi skulle lägga på hörde jag att han hade gråten i halsen . Hade min morfar gått bort nu , hade jag varit sp jävla ledsen o haft så sjukt dåligt samvete för att jag inte riner honom oftare sp att han vet att jag bryr mig . Så nu ska JG börja göra det . Mamma berättade en rolig historia igår om min barndom. Morfar hade varit här i Sverige hos oss . Men så hade han åkt hem o jag hade glömt det när jag kom hem från dagis . Så jag hade sprungit Rut och letat efter honom , men mamma fick ju berätta igen att han hade åkt . Så ringde min morbror o frågade mig lite på skoj var morfar var . Då sa jag " nä han e o skiter bara" Haha sjuk unge :p O när min mormor kom hit året efter sa jag till henne att " nj du får ite sova där , det är morfars säng" Taskigt barn haha :p Så idag tänker jag på min morfar , Jag älska dig <3 Finns det någon du tänkt på ett tag men inte hört av dig till för att .. Ja fu kanske inte har modet , eller skäms eller inte orkat eller tänkt .. "jag gör det sen" .. Så GÖR det idag !!!! Du kommer må bättre och personen du ringer kommer bli glad och känna sig ihågkommen.

Askungen

Känner mig lite som askungen nu. Putsa , diska, tvätta, damma .. Har städat hela lägenheten nu inför ikväll. Nu känns det mysigt här hemma :) Lagt inpackning i håret o spelar wordfued :p Känner att jag har rätt ont i magen :( orkar inte . Men hoppas på att det inte är ngt , ba hunger eller nått haha . Blogg-appen funkar inte så det blir genast krongligare att blogga :p Nu ska jag chilla på soffan . Ciao

Hela havet stormar och mojitos

Igår efter jobb åkte jag o palle in o letade vinterjackor. Var i alla tänkbara affärer men hittade bara en jacka jag gillade , en skit snygg fjällräven :) men den va rätt dyr så får se . Palle har en som hon typ aldrig använt , Max 10 ggr så kanske ska köpa den av henne :) då får jag den för 1500kr  ist för den nya för 4000 kr . bra kap:) o palles e brun , o det fanns bara svarta i affären så det är lite roligare med en annan än vart men vi får se hur det blir :)  Idag vaknade jag kvart över åtta av att min kusin smsa mig o bad mig komma för att hjälpa henne inför kalaset , så jag åkte dit , blåste ballonger ,dukade o gjorde godispåsar :)  Barnen kom kl 11, alla lika blyga o ville inte att deras föräldrar skulle gå hem . Så jag lekte lite lekar med dom . Det blev dansstopp, hela havet stormar o hattleken. Vilda små liv ! Inte en lun stund med massa 5åringar som springer runt o skriker . Men det var rätt kul ändå :)  Sen åkte jag o mamma o handlade inför ikväll. Nu har jag köpt all mat o dryck o ingredienser till mojitosen ) ska bli så jävla gott . Har längtat till ikväll i två veckor :):)  Var o köpte is på McD , man får jävla massa is för 20 kr , as bra . Men mindre bra om man inte har plats i frysen till den :p så jag fick ordna om hela frysen för att kunna pressa in den . Man har en full frys när ens mamma äger en koloni o odlar ALLT fu kan tänka dig o fryser in , o när ens mamma älskar att plocka svamp så halva frysen är full av kantareller haha :p men det gick tillslut.  Nu är det snart dags att städa inför kvällen sen ska jag lägga mig på soffan o ta det lite lugnt en stund :)  Jag saknar min älskling men snart går jag åka upp till henne igen . På fredag :):)  På lördag är det ju dop så jag köper en jätte fin present från oss igår :) ska hämta den på torsdag ;) hoppas dom blir glada :)  Fred o kärlek till alla denna lördag <3 

God morgon

Nu e jag uppe , fixad o kollar på "the voice " älskar när Jakob o Björk skriver "FREDA FRDA FREDA" o klappar o visslar :) haha så litet men så peppande inför dagen :)

Snart drar jag till jobb o ska ha en nice fredag med "the dream team" :) våra fredagar har blivit bäst senaste tiden. Sålt för 21-25.000 kr . Så jag hoppas det blir lika bra idag :)

Borde packa en matlåda , men jag orkar inte haha :p men mamma lär bli arg om jag inte gör det så lika bra så e hon nöjd :p

Hoppas ni får en fin fin dag <3 ciao


I <3 twitter

Jag har fastnat i träsket ! Men det är rätt kul att läsa o kunna skriva till dom som man är imponerad av .
När fan blev jag en sån tjej ? Köper skvallertidnigar , läser bloggar o tweets ? Katastrof . Men det är bara en fas . Ist för höstdepp blir det höstpepp på det sätter antar jag .. ?! Ja något ska man väl hålla sig sysselsatt med .

Imorgon blir det all in på jobb, sen blir det en runda på stan med palle för att kolla vinterjackor . Kollat lite på nätet men bättre om man får testa dom . Har iaf hittat en back up på nätet om stan skulle skita sig. Blev lite online-shopping tidigare ikv, men ba en klänning o en cardigan.
Nää va ointressanta saker jag Bloggar om nu för tiden .
Förr var det konspirationsteorier som jag hade researchat i timmar för att inte bli lutad ! Mina innersta tankar kom ner på svartvitt , men nu e d ba skvaller o mög . Haha men om det är nån som tröttnar , får ni gärna påpeka det eller be mig ta upp ngt spec .

Kollat på Robinson ikv med mamma så det blev ingen film . Kör den på söndag istället . :)

Efter jobb o shopping imorgon blir det dejt med Stephie. Kommer inte ihåg sist vi umgicks ba vi två. Läääääängesen!! Så det ska bli RIKTIGT kul :):)
Helgen är fullsmockad ! O jag gillar det skarpt !!

Nu ska jag prata med min älskling sen ska jag sova !
God natt alla . <3


Matlagningsprogram

Nu börjar snart "4 stjärnors middag" , mkt bra program :) älskar Jakob Öqvist :) efter det är det "halv 8" . Såg på "leila bakar" innan . Det är sjukt vad det finns mycket matlagnigsprogram. Vad heter han mannen på 4an , "vad blir det för mat " ? Moberg ? Nått sånt iaf . :) han stör mig alltid lite men han e ändå rätt cool. Han e så jäkla slarvig o slaskig. Slänger ut mat ur fönstret för han inte orkar gå till papperskorgen :p haha men han får det att se sjukt kul ut att laga mat. Iofs så är det sjukt kul .
Snart ska jag o målle tävla mot Sandra o Amelie i vem som lagar bästa 3rätters. Ska bli kul . Vi kommer ju SÅ vinna :) haha
Vilka är dina favvo matprogram?

Och sen är jag lite nyfiken på vilka som läser mig blogg .. Pls skicka en kommentar :) var inte blyg haha


Lottlös?

Såg på tv att det kommit en ny skraplott. Jag o målle ar blivit lite smått beroende av dom. När jag var där uppe sist skrapade vi en jävla massa .
Så jag o mamma tänkte vi skulle testa denna ny . SLÖSERI MED PENGAR. det var den sämsta lott jag någonsin betalt för . Det var ingen spänning o man bara så hur det inte skulle bli nån Vinst för det var inte ett dugg pirrande o förväntansfullt . Så nej .
Här får ni en bild på den så ni vet vad ni INTE ska köpa :)


Hösten order

Då har höstens order av lipsyl kommit . Alla som känner mig väl vet att jag är beroende av min lilla rosa burk o att om jag går hemifrån utan den mår jag typ psykiskt dåligt :p
Nu har iaf mamma beställt 4 var och dom har äntligen kommit . Lipsyl är något jag verkligen investerar i . Dom flesta köper lipsyl för Max 20 kr men jag måste verkligen ha den rosa burken dlm kostar 120 kr . Idiot , kan man tänka . O jag håller med , fast den är ju så jävla bra haha :)
Dom kom i en stor kartong full med typ tusen kataloger, tidningar, parfym- o foundationprover. Onödigt :p men jag e glad !!


Torsdag

Veckan går verkligen snabbt .
Jag har inte mått så bra idag, febrig o hängig. Men jag gick till jobb för vår chef från Ronneby skulle komma ner o ha individuella samtal med oss och det vägra jag missa . Ville verkligen ha det , behövde det .
Vi snackade lite om hur det hade gått och han är så jävla bra . Autoritär men ödmjuk . Vi snackade lite o jag sa precis vad jag tyckte och tänkte. Det som var skönt var att mina tankar var befogade för han höll helt och hållet med mig . och sa att om jag bara blir lite mer aggresiv/pushig/modig i mina samtal så skulle jag lyckas skit bra. Så det ska jag verklgen jobba med :) han sa att det var skönt att ha en tjej som vågar säga precis vad hon tycker o stå upp för sig själv och vågar säga till andra. Vissa på jobb kanske ser mig om en bitch , men jag vill inte vara en bitch det handlar helt enkelt om att jag bara vill att alla ska göra sitt bästa för bästa resultat, gemenskap, o teamkänsla. Jag försöker peppa så gott jag kan . För när jag vet o ser att måon är grym men skiter i att försöka så blir jag frustrerad. Men ja skit i det nu :p

Efter samtalet åkte jag hem för att vila upp mig , nu har jag sovit i en o en halv timme . Skönt som fan !! Men hemtelefonen ringde nog en tre gånger så det störde mig lite .

Nu ska jag bara ligga o dofta hela dagen !
Ikv ska jag o mamma nog kolla på "Water for eleohants" som hon lånat av nån arbetskamrat . :)

Hoppas ni har en fin dag ! Puss o kram


Världens bästa vän

Palle !! Den bästa vän man kan tänka sig . Ställer ALLTID upp. I vått o torrt. Inte bara för mig utan även för min familj o målle . Hon är underbar !!! Lycklig som får ha Henne som vän !!


Gossip time

Ja dagen på jobb gick inte som planerat :( sålde inte idag . Men fick ut en massa offerter ,så jag har bra återkomster .
Imorgon blir det individuella samtal med chefen o det längtar jag till. Imorgon kommer jag sälja som smör !! ;)
Palle sa upp sig idag :( men det var ett smart beslut av henne för hon mådde inte alls bra på jobbet så lika bra , innan hon tappar sig själv.

Efter jobb åkte jag in o träffade Vuk :) palle kom efter en liten stund o vi fick äntligen höra allt saftigt skvaller :) <3 vi käka MFF burgaren på mascot . Så jävla god men fy fan va mätt jag blev . Matkoma på den, så vi åkte hem :)

Nu ligger Jag i badet och ska värma mig lite för det är så fruktansvärt kallt ute . Ska läsa lite SOLO för sen hann jag inte läsa på bussen ner fr Gbg :)
Och ikväll blir det äntligen Grey's anatomi :):) o sen body of proof :) yeeey! Bra kväll.

Vill avsluta med att säga att jag har den underbaraste, snällaste, vackraste flickvännen på alla vis ! Älskar dig <3

Imorgon blir det förresten träning igen :) po de ba !

<3 ciao


Så här räknar vi vår budget

Kul ska det vara


Träning

Men herre hjärtaness, JAg glömde ju det viktigaste . . JAG HAR JU TRÄNAT :p hahaha nu har jag köpt mitt kort o körde ett rätt lugnt pass idag . Tränade inne på tjejgymmet o det är så jävla mkt härligare än att träna med massa män haha :p JAg värmde upp lätt o sen körde jag lite mage,rygg, armar ,ben o bröst . Jag körde på halvfart för Jag är så jävla ringrostig , Jag kan fab knappt ställa in maskinerna längre haha så jag ska få lite hjälp av stortränarna på jobb så jag kan komma igång . :) men det var kul att äntligen masa sig dit o köra !! Nu ska jag inte pressa för hårt i början så jag tröttnar direkt utan ta det i normal takt :):)


Cash is king

Igår efter jobb åkte jag o mamma först till graven o lämnade blommor o tände ljus till pappa, syrran, farmor och till mormor , morbror o kusin i minneslunden. I lördags var det 10 år sedan mormor gick bort och den 19e är det 11 år sen pappa gick bort .

Efter det åkte vi till mina kusiner , käka tårta o byggde legobilar. De ska vara för småbarn, dom ska kunna bygga ihop dom .. Men jag min mamma , Tina o min morbror blev GALNA för det gick inte alls så vi gav upp haha :p
Sen stack jag o Tina o tog en fika o snackade lite. 'minns inte sist vi fikade bara vi två . Mkt mkt längesen.

Idag var jag "on fire" på jobb. Jag sålde för 8000 och har där med säkrat tre dagars budget . Så jävla skönt att ligga på Rätt sida av linjen :)

Min älskling mår inte alls bra o jag e as orolig . Inte nog med vätske o blodfyllnad i bakhuvudet över ärret så har det blivit infekterat OCH blodförgiftat. Hon har fått en reaktion på antibiotikan så hon har fått massa klåda och kan inte andas . Kände inte igen hennes röst i telefonen :( och som lök på laxen har hon dragit på sig en dunderförkylning . Jag fattar inte hur sjukhusen kan va så jävla ansvarslösa att de skickar hem en patient som uppenbarligen behöver ordetlig vård :( jag e så jävla orolig o vara ber för att det ska bli bra NU !!!!! :(:(

Snart kommer palle hit o ska prata lite . Sen är det DESPERATE HOUSEWIFE :):):) fan vad jag har längtat haha . Jävla nörd :p


Whitney Port för bikbok

Jag gillar Whitney . Kanske för att jag är en av dom nördarna som följde "the hills" och "the city" frenetiskt . Så jag tycker det är ball att hon designat kläder för bikbok. Men när jag såg en annons imorse blev jag lite irriterad . Det kanske bara är jag , men jag tycker bilden ser jätte redigerad ut. För det första så ser det ut som om hennes midja är nästan lika smal som hennes underarm, för det andra så ser det u som om dom "klippt" bort halva hennes mage , visst hon är as smal men den bilden ser onormal ut . Men som sagt det kanske bara är jag . Vad tycker ni ?

Blir bara så trött på detta "skönhetsideal" som plågar alla hela tiden. Jag är rött nöjd med mig själv, några småsaker som alltid kan förbättras men i allmänhet är jag nöjd :) men om ni hade läst alla dessa skvallertidningar som jag läst senaste veckorna hade ni också fått spel . Katie Holms som är pinne normalt , tycker hon e tjock o ni ska bara se dom skräckbilder jag sett på henne . Hade jag blåst på henne hade hon gått sönder (återkommer med den bilden senare )

Sorry jag e lite väl negativ men det irriterar mig , o min blogg är faktiskt till för mig för att jag ska kunna ventillera mig :)


Måndag

Ja idag har det ju varit blandade känslor på jobb. Teamet svajjar lite i humöret men jag har iaf fått sålt idag :) är 1000 kr ifrån min Dagsbudget men jag ska trycka in en till innan jag går hem :)
Nu är det öre eftermiddagsfika som gäller i form av ett glas varm choklad för att dra upp energin igen (även om så bara för ett ögonblick.Så kan faktiskt det ögonblicket vara avgörande )

Efter jobb ska jag fixa träningskort o sen blir det iväg till kusinerna för benji fyller 5 idag :) leks lite "pirater o Peter pan" med ungarna o mysa .

Igår hade vår granne som ska flytta , en vän till mamma , kommit upp med massor massor av barnböcker . 4 papperspåsar fulla . Jag son älskar böcker dök ner o hittade en hel påse Jag ville ha . Man har glömt många av ens favoritböcker som barn men igår blev jag påmind igen :) så jäkla kul att ha dom som minne o till sina ungar senare :):)


David batra

Såg någon "the voice" på kanal 5 förra veckan när David Batra var där ? Såg precis en snabb repris . Dom har ju alltid en "farlig fråga" som dom ställer till kändisar som ska va pinsam liksom . Så Jakob frågade David ; vad är det för nackdelar med att leva nacklös.
-helt knäpp tyst-
David; (röd i huvet) eh ja jag vet inte .

Stackare så jävla synd . Man såg hur dåligt han mådde när han fick den frågan :(:( o det värsta är att dom inte berättade att det var en pinsam fråga som dom alltid ställer .
Ush stackare .


Höst

Söndag : imorse vaknade jag halv 8 o kunde inte somna om . Bara för att jag vakna så sent igår haha :p jag gick en morgon promenad med bozco i höstvädret. Resten av dagen låg vi o mös i sängen o kollade på "oskyldigt dömd" jag köpte boxarna till målle men fick lämna tillbaka säsong 2 för det var fel på den . Men vi har fastnat stenhårt för den serien , as bra :):)

Igårkväll när vi kom hem tog vi det lugnt o kollade på massa film o mös :)

Och nu sitter jag på bussen påväg hem :( tråkigt att ba hinna vara där två nätter , men bättre det än inget . Men nu dröjer det nästan 2 veckor tills jag ska upp igen :(:( men då är det dop :) världens sötaste Kevin ska döpas . Det är målles systers son . Gullunge. FAN kom precis på att jag kanske avslöjat presenten här i nått inlägg , men Sandra om du läser detta så får du INTE gå tillbaka o läsa fall du råkat missa det haha för då blir det inte lika kul. :p smart av mig haha :p

Sitter iaf här i en fullsatt buss o lyssnar på Winnerbäck, men just i denna stunden känns han lite melankolisk så jag njuter inte så mkt som jag brukar . Kanske beror på det disiga landskapet utanför fönstret .

Jag vill ha en systemkamera så jävla mkt . Man kanske ska investera i en snart för nu har jag ha velat ha en i flera år då borde det vara på tiden att jag köper en haha :)

Produkterna jag fick av målle är jag så jävla kär i haha . Varje morgon när jag tvättat mig längtar jag till kvällen så jag kan tvätta igen :p haha tack älskling <3

Det har verkligen blivit höst . Men jag tycker det är mysigt . Fina röda, orange o gula löv överallt :)


Romantisk middag

Idag fick vi faktiskt sova länge , till hela 20 över 11 . Låg o drog oss i sängen, jag tog en promenad med bozco sen gjorde vi oss iordning för att kolla på lägenhet till målle o hennes syster .
Läge egen var något av det skabbigaste jag sett. Inrökt så det nästan var dimmigt i lägenheten , katthår o skit o kablar över allt . Riktigt nasty. Men man kunde se bra potential. Hade msn städat upp ordentligt o målat/tapetserat om så hade den kunnat bli as fräsh . På måndag får vi se om dom e villiga att göra det :)
Sen åkte vi in till stan o åt jätte mysig middag :):) levande ljus o as god mat . Super mysig lördag.
Nu ska vi hem o gå en lång promenad i skogen med bozco sen kolla på massa filmer o bara njuta av kvällen o varandra . <3 toppen lördag !!!


Världens finaste

Igårkväll var det massa mys , film , gottis o bozcis <3