fri som en pingvin ?! :)

haha bästa liknelsen . (citat av timpa) :P

yes idag fick jag åka till salongen kl 10, eftersom hon bokat in två kunder på mig idag.. fattar inte varför.. men det var ju bra pengar iaf. kändes dumt o konstigt att säga till kunden "att jag kommer inte vara kvar här", när dom ville ha visitkort.. men men shit samma.
och så ska jag plocka med mig alla mina saker imorron o blåsa stället på tecken att jag varit där. bort med allt från fönstret, i skyllten o överallt.
nu försöker nog ingrid blåsa mig på lite pengar också tror jag. men det ska hon inte lyckas med. jag frågade hur vi skulle göra med nykeln, då sa hon att jag skulle lämna den hos blomsterhandlaren brevid. inget "du kan komma in med den nån dag" utan det var verkligen, "jag vill inte ha ngt mer med dig att göra" BALL TANT ! shitsamma jag slipper henne iaf.
jag drog till frisörgrossen för att handla en perm.olija som jag var skylldig ingrid. o dom frågade hur det gick för mig så jag fick ju säga att jag inte skulle vara kvar. stannade där i 45 minuter o snackade. sjuukt trevliga. dom sa tillomed att jag kunde komma tillbaka fast jag inte skulle ha kvar mitt företag. dom kunde bara sätta det på mitt nman o adress ist för på företaget. shyst. dom sa att jag alltid är välkommen tillbaka o att dom ska hålla tummarna för mig. BRA MÄNNISKOR :)

ni sitter jag här hemma o e lite frusen. ska ta mig tid idag o städa o fixa med mitt rum. för nu har jag tid. lat som fan har jag varit.. ikv blir det en runda till kusinerna.

imorron är då sista dagen. jag känner mig otacksam mot ingrid på något sätt, men det borde jag inte vara. hon har gjort mkt för mig. men jag har fan gjort mkt för henne med. jag har tvättat alla handdukar o torktumlat dom HEMMA varje vecka, så hon har inte gjort det sen i september. jag har haft med mig hemmabakade kakor varje vecka som vi bjudit HENNES kunder på, för jag har inte haft allt för mkt stora jobb så jag bjudit på fika. jag har köpt kaffe, fast jag knappt haft nån kund som druckit kaffe. MAX 10st totalt på alla månaderna. jag har storstädat varje vecka, dammsugat o moppat heeela lokalen, dammat av o tvättat alla ytor, dammat av tak o väggar, rengjort allt. jag diskar alltid, vet inte sist hon diskade ur sina färgskålar, lagar kaffe, BOKAR HENNES KUNDER, SVARAR I HENNES TELEFON, packar upp HENNES varor. jag gör allt hennes jobb, UTOM att just klippa hennes kunder. så d e fan inte som om jag har utnyttjat henne. jävla hagga. blir lack när jag skriver detta för hon e så sjukt oproffsig i sitt beteende. hon e så jävla omogen . hon kunde skött detta snyggt ist för att fucka upp allt såhär.

grejen är ju att hon ändrat sin historia helt från när jag började. hon sa till mig att jag skulle TA ÖVER salongen efter jul. att hon skulle dra sig tillbaka. men det har hon ju inte. o inte nog med det. hon SKA inte heller göra det. hon har inte berättat för mig men hon har pratat med kunderna framför mig så att jag skulle höra. hon har sagt att " jag ska ta en två schamponeringsstolar, så kan jag ta in en till tjej som hyr in sig här. då kan jag ha min stol o komma o gå som jag vill. jag kan ju vara kvar i tio år. o när jag slutar kan min dotter ta över salongen". HALLÅÅÅ!?? e hon cp eller. hade jag varit RIKTIGT fittig, hade jag kunnat fucka för henne, för ett muntligt avtal är lika viktigt som ett skriftligt. men jag vill fan inte ha den salongen ändå. jaja nu är det som det är. o jag ska bara släppa detta o gå vidare. längtar tills allt är klart. men hon ska fan inte få lura mig på ett öre. men hon kan försöka om hon vill. Tur att man har en flickvän som håller koll på allt o hjälper en med allt . Tack <3

igår efter salongen hämtade palle mig o vi drog till maria, o se vidare till lilla torg o T.G.I.F. mums vilka goda milkshakes dom har där... oreo är bäst ! satt o snacka skit o tarek kom 45 minuter försent. ALLTID ska man vänta på honom. vi satt där en stund sen drog jag o tarek o käka o snacka om allt som hänt sen vi träffades sist i somras. alltid lika kul att träffa honom. när jag o målle åker till london har han lovat att ta ut oss på fedefest :) ska bli riktigt kul. :)

jag är lyckligt lottad som får ha målle i mitt liv. <3 underbar! på fredag kommer hon o bosco hit. då ska vi göra stan osäker med Emma :) mishet rulet ska det bli !

nä nu sätter jag på mamma mia ( den gör mig glad ) o börjar fixa mitt rum :) ciiiaaaoooo

Malin "målle" Cederbom <3<3<3

  

the start of something new

Ja... då är mitt liv förändrat !
Kom till jobb imorse, satte på kaffe, tog in posten och la fram tidningarna. Ingrid kom och jag märkte direkt att hon var riktigt sur. "hur var det i göteborg, var det lika kallt som här?" . jag hörde på henne att hon skulle spricka av illska. Sen sa hon ; "jag har tänkt under helgen, och du får ta dina inbokade kunder denna veckan , sen får det vara slut" jahaaa.. ?!:O!!
jag ska alltså BARA vara på salongen när jag har kunder, mellan kunderna får jag inte vara på salogen. Då är jag för första gången glad att jag inte har många kunder bokade. bara tre denna vecka, o det är större grejer, sling o permanent. så jag fick åka hem efter en kvart.. och ska tillbaka halv 4 o ha min kund.
jag frågade om hon var arg på mig , så sa hon att hon var jävligt besviken. men HALLÅÅÅ!!! jag har fan inte gjort detta med meningen. ! tror hon seriöst att jag vill "misslyckas" , eller att jag vill hata mitt jobb o vantrivas som fan, eller att det ska bli jobbigt för henne. NEJ!! idioooooott.... så nu ska jag försöka få min kund på fredag att komma på onsdag ist så att jag slipper vara i salongen när ingrid är där. HOPPAS det går. annars skiter jag i henne o avbokar. för jag har ingen som helst lust att komma dit på fredag o lossas som inget. för hon vill inte heller ha mig där.

just nu känns det hemskt.. fast skönt men hemskt att det kan ha blivit så jävla fel. o nu tillslut sitter jag här o känner mig hemsk som har strulat till allt såhär, genom att bara vara sann mot mig själv. jag har ju faktsitk bara stått upp för mig själv, o gjort det som är rätt för MIG! man kan ju inte gå igenom livet och tänka på att man ska göra andra glada. visst man måste ha respekt för andra, men om det inte finns ngt "fint/rätt" sätt att göra ngt på, så måste det bara göras.
det känns bra när jag tänker på att nu kan jag göra VAD JAG VILL. jag kan flytta, jag kan resa, jag kan ligga hemma o kolla på film, måla, trääänaa!! allt jag vill kan jag göra.

men nu ska jag kontakta alfakassan så jag får lite hjälp nu, o så har jag ringt mina chefer på hyllie o sagt att dom alltid kan ringa mig. mer kan jag inte göra..
jag vill inte slänga mig på ett nytt frisörjobb nu direkt. för jag vill smälta detta o känna efter vad jag vill först. jag måste tänka lite nu, för jag har inte gjort det hittills o då blir det bara fel...

jaja nu till helgen som gått:
jag o palle åkte ju upp till målle i freedags. när vi kom dit drog vi ut till chez med ingela o tog några cider o ba snacka . sen åkte vi hem o kollade film o somnade, alla var trötta.
i lördags åkte vi till stan o käka, shoppa lite, o sen drog vi till ingela. jag klippte av henne håret . :O var grymt nervös , att hon skulle vantrivas. för vi klippte från axellångt till 4,5cm kort. stor skillnad. ! men hon blev jättenöjd. o va snygg hon blev. det blev verkligen super. man såg hur hon sträckte på sig o höll huvudet högre än innan. Så underbart när man ser en person skina så som hon gjorde !
vi lagade mat sen kom alla vännerna. pinsamt, nervöst ? Nej faktiskt inte. alla var skit härliga. när vi satt o käka kollade jag o palle på varandra o vi fattade vad den andra tänkte.. är det såååå folk ser oss. helt flippade människor (på ett bra sätt då) haha jag o palle kände igen oss lite :) our kind of people.
vi förfestade där hemma o sen drog vi till sagabar. det blev en dunderkväll, verkligen. kul folk. bra musik. härlig lokal, god sprit :) haha. flippade ut på dansgolvet. riktigt bra !
igår var vi sååååå lata. vi orkade inte göra ngt. vi tillome beställde hemkörd pizza för vi palla nt gå ut. när det var dags för oss att åka hem var vi tvugna att åka till ingela o hämta våra saker, sen var det bara centralen o tåget hem som gällde. helgen gick förbi allllllttt för snabbt :( saknar mmin älskling jättemkt :(
men på fredag kommer hon o bosco hiit <3<3<3<3

idag är det meningen att jag ska tträffa tarek som är hemma från london. om vi får tag på varandra så ses vi, men jag har inte hans nr på denna mobilen o han e fan ta mig segast på facebook så vi får la seeee...

jaaa! ha en bra dag . jag vill inte till salongen senare :(:(:(

<3<3<3<3


Sann mot mig själv

Idag har jag gjort ngt som för mig, är ett stort steg. Enda sedan december förra året, när jag fortf gick min utbildning , kände jag att frisör kanske inte var rätt för mig. jag mådde SÅ dåligt av att plugga det att jag inte viste vad jag skulle göra. men sen vände det. Jag blev skit glad o lycklig av att hålla på med det. Men sen har det varit en berg och dal-bana. När det var dags att börja på salongen ville jag inte riktigt. Jag kände att det skulle bli helvetesjobbigt o jag brann inte för det. sedan mitten av september har jag mer eller mindre tyckte det varit jobbigt att gå till jobb. Visst så har det funnits många ljuspunkter och jag har tyckt det varit skitkul. men mestadels ( mkt pga Ingrid ) har jag pinats inför nästa jobbdag. och jaa.. ni har ju läst mkt om det här så ni vet..
men idag tog jag tag i det hela och sa till henne att vi måste ha ett möte när vi har tid. men då sa jag allt ist idag för vi kom ju in på det. jag förklarade att jag inte viste om jag ville vara frisör. jag sa att jag inte trivdes här, och att jag inte vill ge upp än. men att jag måste inse att det är bättre att "ge upp" innan jag förlorar mig själv, genom att bli deppig för att jag vägrar att "ge upp" . mitt välmående är viktigare än ngt jobb i världen. jag sa att jag vill jobba med människor, men inte på det sättet som jag gör på salongen. jag vill göra ngt som jag känner är viktigare för mig.
Hennes reaktion chockade mig. Hon var helt lugn och sa ; ja men jag har kännt det på mig och om man inte brinner för det ska man inte jobba med det. vi diskuterade det lite och det kändes nog som en lättnad för oss båda. för det har väl varit en börda för henne att ha mig där med när jag inte ger allt jag har.
hon har en tjej som alternativt ska börja där, antingen som 3e person i salongen eller så tar hon min plats. Jag sa till ingrid att jag rättar mig efter henne och om hon vill att den tjejen börjar nu så rättar jag mig efter det.
Hon ska tänka i helgen sa hon.. så nästa vecka får jag väl reda på vad som händer. men det känns så sköööönt. ingen press. Plötsligt ligger världen för mina fötter igen. jag kan göra VAD JAG VILL! jag kan resa, jag kan flytta, jag kan plugga, jag kan måla, skriva, jobba, drömma.. ja vad jag vill. och det känns underbart. 
 
jag funderade lite igår vad jag hade velat jobba med, och plugga . för det måste jag väl göra till att börja med. vård kanske. inte för att jag gillar blod o skit , men jag har ju jobbat inom vården länge o jag trivs bra. eller socionom, eller hur fan d stavas. inom det finns jobb som jag hade trivts jättebra med. men jag ska nog kontatka en studieväggledare som får hjälpa mig med vilken väg jag ska ta, när jag försklarat vad det är jag vill göra med mitt liv. förhoppningsvis så kommer jag dit jag vill vara snart..
eller så vinner jag en miljard på lotto o bara jäser :)

nu ska det packas lite inför imorron :) då bär det av till min älskling..

ha en bra helg alla ! och kom ihåg, var sann mot dig själv. För i slutendan har vi bara oss själva att lita på. det är dig själv du måste leva med resten av livet, och jag vill inte se tillbaka i backspegeln när jag är 80år o säga " fyfan vad feg jag var, som inte vågade göra som jag själv ville, utan gjorde som andra ville, för att det var lättare " GLÖM DET !

Idag har jag gjort ett obetydligt steg för mänskligheten, men ett STORT steg för mig själv !

slut på smekmånaden

imorron kommer Ingrid tillbaka.. suck ! berhöver jag säga mer ? hon var inne 10 minuter idag o så FORT jag såg henne drogs en rullgardin ner, ett mörkt moln skapades över mig. INTE KUL ! helt sjukt hur EN person kan ha så dålig inverkan på en. Vår energi krockar. hemskt hemskt hemskt. dessa två veckorna har varit SÅ sköna att det inte går att beskriva. Jag har tyckt det varit KUL att gå till jobbet , vilket jag inte kännt på jättelänge. det har inte varit ngn press alls. Jag har kunnat slappna av o bara fokusera på mig själv o mina kunder. inte tippa på tå för att inte trampa fel. Jag måste sluta där ! men hur fan säger man det till henne ? och det är redan några kunder som uttryckt att dom inte vill att jag flyttar nån annan stans. Nu har jag ganska många stamkunder faktiskt. sjukt kul :) fast inte tillräckligt många.. Men det är nog lika bra eftersom jag inte vill vara kvar där ..
men en kul grej hände förra veckan. En av ingrids kunder klippte sig hos mig o när jag frågade honom hur han ville bli klippt så sa han ;" ja nu när ingrid inte är här, kan jag säga att jag har inte varit nöjd med hennes klippningar den senaste tiden". WHAAT ? 43 års erfarenhet lixom.. men jag var nöjd när jag fick höra det. Hon är sjukt grym, men att höra det, gjorde min dag. han sa att han var supernöjd när har gick och "ja nu behöver jag inte gå hos ingrid o klippa mig mer, nu kan jag komma till dig " . så hoppas att han gör det.
målle hittade en stoor salong till salu i GBG. 129m2 för ett SJUKT billigt pris. hyran var inte alls dålig för att va så stor o man fick så mkt. men hade jag hade ngn som velat hyra in sig så hade jag fan slått till. o pengarna för salongen såklart. men jag hade gått i konkurs efter en timme om jag hade köpt den som det är idag.

Efter jobb idag har jag badat o myst. det är den bästa lösningen när man är frusen. nu sitter jag här varm o go :P kollar på halv 8 hos mig med mor. Gissar på att Tim sitter i arlöv o tittar :D haha
SJUKASTE lägenheten killen haar ! jävlar alltså. det är Gay-vecka i programet. men den lägenheten alltså. VILKEN DRÖM !! heelt crazy.. fyfan vad jag ska ha det så, eller iaf liknande när jag får mitt eget.

i helgen bär det av till GBG igen :) och denna gången följer min tvillingsjäl Palle med :) det ska bli såå kul. ska träffa knubbe o resten av gänget med. NERVÖST? .. LITE ? !!!!!! men kul ska det bli !
känner mig så jävla hemma hos målle. mer hemma än hemma hos mig för fan. längtar.. <3

kärlek kärlek kärlek kärlek kärlek <3<3

ojj vad detta inlägget blev negativt. inte meningen. men ville ba skriva av mig lite. Nu ska jag pyssla lite :D PUSS PÅ EEER MINA HJÄRTAN

kärlek

igår var alla hjärtans dag. jag jobbade till halv 5, sen åkte jag med tåget till Göteborg. där väntade målle på mig o vi åkte hem. fick de finaste blommorna och min underbara, övergenerösa, fantastiska flickvän gav mig en weekendresa. valet av destination o när väljer jag själv. vi snackade lite om vart vi ville åka o tänkte på london eller paris. London känns mer lockande, trots att man varit där flera gånger. Storstad med mkt att se, uppleva och göra. Bra nattklubbar o shopping. Paris är jättemysigt. men där är det lugare tempo än i London. och där går man mest omkring o kollar på allt det fina. Fransmän är dryga, otrevliga människor. Inget jag orkar med. och just nu e jag inte alls sugen på Paris. Så London blir det nog. :) MYS ! <3<3
Vi åt gott, umgicks o hade jäääättemysigt.
imorse gick tåget kl 6. Ville inte åka :( ..
Men ska tillbaka på fredag så jag blir inte borta allt för länge.

Detta med distansförhållande har gått mkt bättre än jag vågat drömma om. senaste 1 ½ månaden har jag varit i Gbg 5 ggr o Målle här 3. var av 2 av ggrna jag varit uppe bara varit över natten. men resten av resorna har varit 3-4 nätter. Så det funkar great tycker jag. fast att det är drygt att inte få kramas o pussas när helst man vill. men snart .. :D

Snart är Ingrid tillbaka i salongen. På torsdag. jag har tyckt det varit SÅÅ skönt att vara själv. Haft full rulle nästan varje dag. förutom idag o igår. Det har varit e befrielse att inte känna att man måste ta hänsyn till någon annan hela tiden. Att man måste "lyda" hennes minsta vink o att jag heela tiden måste vara på allerten o svansa runt i salongen. För gud förbjude om jag satt i personalrummet i en halvtimme under dagen.. AJA snart är det slut på sånt skit.

Ikväll har jag klippt min morbror, badat, läst o nu ska jag kolla på tv. Couger Town :D längtat i en vecka ! bästa programmet ever !

Bytt nummer igen förresten .. Denna gånger behåller jag numret haha Såå mitt nya nr är 0769-46 49 55. SPARA DET !!

Puss på er! <3

Valentin

imorron är det alla <3-dag. kommer inte ihåg vad jag gjorde förra året.. men det kan jag nog ta reda på bara jag läser min blogg. men det orkar jag inte. inte så intressant :P

men imorron ska jag "fira" alla <3 dag för första gånger på nårra år. och dagen ska tillbringas med min kärlek i göteborg. längtar ...


har jobbat hela helgen. i fredags blev det födelsedagsfirande hos Betka. skitkul lekar o folk. sen drog vi till big bowl. fyfan va duktig jag var om jag får säga det själv. jag gjorde 5 strike. ! :) vann 2/3 rundor. första rundan överlägset. jag hade 122poäng, o 2an hade 76. det kallar jag grymt. vi kicka loss på dansgolvet där. mkt rolig kväll :)

igår skulle jag till johanna med jag orkade inte . fick jobba morron idag ist för kväll så det blev till att gå upp tidigt. försov mig o vaknade 20 min innan jag skulle börja. det är tur att man har en fin mamma som kör en !

ikväll har jag bara tagit det lugnt. varit lite hos kusinerna o tagit mig ett låångt bad när jag kom hem.

"hello tja tja"

godnatt ! <3

take two

veckans händelser kommer jag inte kommentera för dom har jag lämnat bakom mig. nu är det bara till att blicka framåt, vara sann mot sig själv o dom man älskar. och hoppas på det bästa. Och jag hoppas på det bästa <3<3<3.

på en vecka har jag o målla ba vatt ifrån varandra en natt. myyyys ! så skönt att få vara henne nära ! <3

nu gittar jag vidare . ciao

this is where my heart is

vill föralltid stanna här i din famn <3

en vecka senare

det har nog hänt ganska mkt senaste veckan, lyx för alla dom som har ett minne som kan hålla alla händelser. så lyckligt lottad är inte jag. men ska iaf ge det ett försök o berätta vad jag kmr ihåg haha :)
i måndags gjorde jag nog inte minnesvärt, haha. men i tisdags var jag på jobb o efter kom malle o hämtade mig. vi åkte o shoppade skor, fan va d e beroendeframkallande haha :P sen åkte vio hem till henne o lagade mumsig tacos, o kollade på den helige miljonären. jag o malle har inte träffats på tu man hand på 1 år. vilket känns helt sjukt. eftersom hon brukade vara min tvillingsjäl, min syster. det kändes skönt att ha hittat tillbaka till varandra o att allt är som det alltid varit. <3<3
onsdag : jobbade, åkte hem vid halv 6 o fixa mig sen var det bira hos Jonas med min kusin o padde. sen åkte vi till Tangpo palatset o åt middag, drack öl o kolla på transor. Sabina dansade så vi visade vårt stöd :) mkt bättre denna gången än sist :) stanken o nårra till var också där, så efter showen åkte vi hem till sunk o drack sambuca, öl o jäger. lyssnade på musik o snackade natten lång. det blev inte så mkt sömn, som vanligt när man är hos sandra. så på morgonen åkte jag till jobb utan massa sömn. kom dit men mådde sååå sjukt dåligt. jag "kastade upp" på jobb o åkte hem, skakis o frossig. la mig i soffan o vilade o sov lite. var febrig o gnällig. men på kvällen kom målle till mig som en frisk vind :) vi spelade sega 8bit :D så jävla söööt hon är som köpt det till mig. jag blev ööverlycklig när jag såg att "Alex the kidd" fanns på den. hade glömt bort det. oooh vad jag älskar det spelet. jag blev som ett litet barn. fyfan vad det ska spelas alex nu :):)
på fredagsmorgon åkte målle med första tåget hem till götet o jobb. jag sov vidare, sen kom palle vid 12 tiden. danijel, olli o gabbi kom lite senare o runt 4 när jag mådde lite bättre åkte vi till salongen så jag fick klippt dom. sen var det bara att åka till stationen o sätta sig på tåget till gbg.
fredag : jag kom till götet vid halv 10, trött o lite småsjuk. åkte hem o mös delux med målle :) fredagen försvann väldigt snabbt.
igår : målle åkte till jobb tidigt o jag sov kvar lite. sen gick jag upp o gick ut med bosco. mös med honom o städade lägenheten. fyfan va jag var duktig. ändrade om rätt mkt i köket, kaklet fick en annan färg :) sen tände jag massa ljus, lagade tacos o väntade på älsklingen.
hon kom med en bukett röda underbara rosor :) fiiin !!
vi kollade film, drack öl, spelade spel, o mös satan. underbaart :D:D
idag : jag mår fortfarande inte bra. varit febrig idag o ont i magen o illamående. men jag reder mig. sitter här i nördar mig för målle är hon sin mor som fyller år. jag följde inte med, mår ikke så bra. bosco myser med mig. han e världens finaste hund. ska alltid mysa o pussas :)
helgen har varit jättefin. åker med första tåget hem imorron, men kunde fan ha tagit ett senare med tanke på att jag antagligen nt kmr gå till jobb o må såhär. men vi får se. men snart är jag tillbaka i götet. innan du hinner blinka :)
veckan bjuder på MKT MKT vila. ska inte göra nååågot alls på kvällarna. bara ligga hemma o vila kroppen. håller nog på att gå in i väggen, detta funkar inte . helgen som kmr bjuder på mkt mkt mkt bra !! bettan fyller år så det ska firas på fredagen :) det blir drinkar, bowling, nattklubb o massa goa tjejer som jag inte sett på länge :):) o på lördag blirre inflyttningsfest o födelsedagsfest hos johanna :) ska bli kul kul kul.
känns som om jag lever i en värld parallell till min egen. vet inte varför. det känns som om jag väntar på något. kanske livet att börja ? eller kanske för livet att bli som jag vill. jag trivs inte på jobb o vill bara sluta där. känns som om det är det jag väntar på. väntar på att hitta mitt kall i livet. vad det nu kan vara... ? senaste månaderna, eller kanske året , har det känts jättekonstigt. jag är lycklig.. men .. ja MEN .. det känns konstigt. kan inte förklara det. min värld var komplett o trygg o kanske tråkig förr. rutiner rutiner rutiner. men sen vändes den upp o ner när jag kom ifrån malle, började umgås med Elliot o kom i kontakt med en "annan värld", fick upp kontakten med människor som på mååånga år inte funnits i mitt liv. fick bra kontakt med min familj. allt löste sig med min mamma o nu förstår o respekterar vi varandra för dom vi är. jag kom in på ett spår som jag aldrig ens funderat på, frisör. älskade det, hatade det, älskade det igen, blev rädd för det, älskade det igen, hatade det igen, o nu vet jag inte längre. jag älskar det, men INTE DÄR ! det stället får mig att hata det. o det är inte okej. jag hittade "kärleken" men det var upp o ner i ett år, "gick ifrån" den kärleken o hittade mig själv igen. förstod att jag är bra som jag är . o inte behöver vara orolig för att det jag säger ska tas på fel sätt o behöva dissekera alla meningar innan jag säger dom. hittade mig själv igen. fann min väg tillbaka till malle <3 nu har jag förstått vilka som är äkta vänner. träffat personer som satt avtryck i mitt liv, o jag i deras. TIM <3. hittat kärleken igen, o mår underbart, är lycklig. allt är guld o gröna skogar. MEN ändå så känns det som ett parallellt liv, en annan värld o tiden har stannat o jag bara väntar på att DET ska hända.. vad nu DET är.