Good things come to good people

Inte nog med att jag e lycklig över Thailand och att jag har världens finaste flickvän .
Jag har nu .. Äntligen .. Men mkt jobb .. NÅTT MIN MÅLVIKT :D:D
Fan vilken känsla att se det på vågen. Klappar mig själv på axeln :)

Ciao


Känner smaken av salt på läpparna

Inte från tårar utan från havet!
LÄNGTAR!!
Idag vaknade jag tidigt för att åka till stan, handla, växla, sola, sen tvätta, packa och städa.
Men som vanligt blir inte mina dagar som jag planerat . Men nästan, o egentligen bara i en annan ordning.

Gick till solariet o la mig för att sola , men bara några minuter in, börjar hela jävla maskineriet brumma högt och vibrera så jag for upp. (jag har en liten skräck för solarium, att rören ska spricka och man får grova brännskador , sånt har ju faktiskt hänt. Plus att rören var nya) efter det vågade jag inte lägga mig igen så det blev en total flopp haha :p

Gick hem o satte igång tvätten , så fram tills nu har jag sprungit upp o ner i trappan med tvätt, städat lägenheten och packat.
Jag e rädd att min väska väger för mkt fast jag försökt att knappt packa några kläder . Men det är väl alla produkter som väger . Det bli ju faktiskt en del om man ska ha med sig schampoo, balsam, två olika sololjor, solkräm, body lotion, olika nagellack , parfymer o deo. (kanske dom 5 paren skor och böckerna som väger lite också) Men hälften kommer inte åka med hem så det är lugnt , kan shoppa loss :)

Ikväll ska vi till mina kusiner o kolla fotbollen , Kroatien-Sverige . Sen runt 23 kommer målle med tåget o då kommer det cellofan kännas som att vi snart lyfter från marken :)

Undra om det blir nån sömn ikväll , kommer va för spänd. Kanske lika bra så kan man sova på planet, det tar ju faktiskt 10 timmar så.
Imorgon kl 10 kommer snällaste palle o kör oss till Sturup !

And of we go !!


Lucky girl

Trotts all galla jag spydde över jobbet igår så är det just sånna här dagar som idag som får en att verkligen förstå hur fantastiskt jobb man har .
När man är lugnet i stormen för någon, när man är en Klippan i deras liv. När någon krampaktigt håller fast i ens hand ,för tröst, i all smärta , sorg och död.
En boende sa till mig idag att jag finns i hennes hjärta .
Det är sånna stunder man lever för.

Trots detta så har jag tagit ledigt imorgon för att vila upp mig inför semestern (låter helt sjukt I know, men en sköterska misstänkte att det var magkatarr som spökat hos mig de senaste dagarna) och hinna tvätta, handla o packa allt inför resan.

Tänk att på torsdag natt (fredag morgon i Thailand) ligger vi på en sandstrand o solar o njuter av livet ! Kommer bli obeskrivligt !

Imorgon ska jag iväg o växla pengar o köpa nitar. O annat som behövs (kommer dock inte på något annat just nu)

Ikväll ska jag försöka plocka ihop småsakerna som jag absolut inte får glömma men säkert kommer göra det ändå, o sen ska jag bara vila o ta det väldigt lugnt !

Hare bra !

Nu ; bad !


Fabulöst

Dagen har varit riktigt jobbig. Mått as dåligt , illamående o hängig o febrig hela dagen men nog fan jobbade man 9 timmar för det plus att man fick göra andra människors jobb.
Börjar bli duktigt trött på det nu, antingen ger dom mig dubbelt betalt för att jag gör dubbelt (trippelt ) jobb eller så får dlm fan fixa det på nått annat sätt så man slipper köra slut på allt man har . Tämligen irriterad idag!
Skulle packat idag men sen jag KLM hem har jag legat i sängen o mått piss så det får bli packning imorgon efter jobbet ist .

Nu till något roligare .. Helgen !
Den har f a n t a s t i s k !
Började i fredags med tjejmiddag hos Linda . Det var en jävla massa dans ! Sjukt kul ! Efter det mötte jag upp Maria för "efterfest", även där var det jätte roligt , hemgång nån gång på efternatten.
I lördags mådde man som man förtjänade . As bra alltså ;)
Gick över till Ronja på kvällen o när emma kom blev det all in. Lite för mr för vissa kanske ..
Åkte till wonk o träffade vänner man inte sett på år och dar. As kul med massa dans men kanske mindre kul med allt drama som kom med det!
Helt sjukt vad gayklubbar kan framkalla . Det räcker och blir över för flera år och jag kan ärligt säga att det kommer dröja lääänge innan jag går dit igen.
När folk kan hålla reda på sig själva så man slipper bolla 185 olika draman samtidigt så skicka en inbjudan :p

Men summan av kardemumman .. Helgen var skit bra ! Haha :)

Nu är det två ynka dagar sen drar vi till paradiset !! Kan knappt fatta det .
Jag och min kärlek kommer ha det SÅ JÄVLA UNDERBART !!!!!!!!
Var avundsjuka.!! Med all rätta ;)


En obekväm sanning

Det är vad som försiggått de senaste dagarna . En vän behöver stöd och stöd får hon. Har flyttat in där i princip tills jag åker till thailand men jag måste jonglera jobb, packning och familj i det hela också . Och nu kommer Tarek hem från London ett par dagar och honom måste jag hinna träffa . Sen är det tjejmiddag imorgon med jobbtejerna och utgång på lördag. Puuhh!! Är helt slut i huvet .
Men vad gör man inte för sina vänner , man ställer upp i vått och torrt ! Kärlek till henne <.3
Och kärlek till min älskling som knappt fått prata med mig senaste dagarna för jag har haft fullt upp! Hoppas bara på myyycket bättre och ljusare tider för min vän ! Ska göra allt JAG kan för att hjälpa, men det står tyvärr inte i min makt ! :(

Nu jobb ; 11-21 !


Det här med lägenhet

Det är ju en mörk djungel.
Nu har jag smått börjat leta lägenhet till mig o målle . Förhoppningsvis sker det inom de närmsta månaderna.
Har ju inte råd att köpa en lägenhet så det får bli hyres. Men då kan man inte vara allt för kräsen för drömlägenheten är nog jävligt svår att hitta , och antagligen jävligt dyr i hyra . Men vi letar en 2a eller 3a.
En tvåa räcker egentligen men vi vill ha ett hobbyrum där jag kan måla mina tavlor o pyssla , och där målle kan sy kläder och dylikt .
Jag vill ha en lägenhet med balkong i solnedgångsläge (haha) , en lägenhet där solen aldrig lyser direkt IN i lägeneten men den ändå är ljus, tvättstuga i samma trappa, där det inte är 150 hushåll som ska dela på en tvättstuga, hiss om det är på 3e vån eller högre (så man slipper bära tunga möbler upp för massa trappor) , jag vill helst av allt ha ett halvkaklat fräscht badrum och drömmen hade varit ett rätt så stort kök så man får plats med en ö och väggarna i köket ska vara tegel. Och hyran ska vara Max 7000 kr . (med el o vatten inräknat)
Om någon råkar trilla in i en sån lägenhet så , give me a call !! Deal??
Är man svårflirtad eller vet man bara vad man vill ha ?
Snälla snälla , jag vill ha en sån lägenhet !

NU! <3


Drömmer

Igår efter jobb åkte jag o mötte målle, Sandra och Amelie i stan . Vi käkade Sen bestämde vi oss för att bio kunde vara mysigt så vi kollade på "en gång i phuket " . Oj oj oj va mysig film.
Lite livkrisångest kanske men helt fantastiskt :) nu längtar man om möjligt ännu mer dit ! Och SNART är vi där ! Får rysningar


pepp

jag e så jäkla pepp inför att komma i form till sommaren, men jag gör det på MITT EGET SÄTT! vi får se om det ger dom resultaten jag vill ha , men jag e på god väg iaf. men ibland blir det en eller annan omväg. men så får det va ! man måste få njuta ibland :D SNART THAILAND !! blev så jävla sugen idag när palle pratade om hur dom hade haft det. ooohhh.... snart snart snart ! ! sola, bada, upptäcka, shoppa, NJUTA !!!

alla <3 dag

dagen har varit bra ! den har hittills firats med Palle som kom hit på lunch. skit god mat ! och sen fick vi för oss att baka semlor så vi bakade 16 st. några st slank ner. men wtf man lever bara en gång :P snart kommer min kärlek hit o myser med mig :) fin dag <3

Oh yes !

Walking dead är tillbaka med nytt avsnitt !!!! Så det ska tittas på slaktade zombies !
Och vaccinationen är gjort vilket resulterat i att jag har fått hjärtinfarkt i armen.
Imorgon är det en skjutglad ängels dag och min kärlek kommer ner och firar med mig !

Det är bara måndag och redan är min vecka gjord ! <3


inte allt för mkt ..

tålamod idag. ! det var varit väldigt kort med tålamod idag, vet inte vad det beror på ! men men.. NU QX gaygala ! mkt trevlgt :) Sen blir det bingen för imorgon ska det upp och jobbas tidigt ! längtar till måndag då man är ledig :) Och snart är det tisdag, då får jag träffa min kärlek igen :) Thailand börjar närma sig också.. 19 dagar kvar bara :D SÅ FUCKING AWWSSOOMME !

Alis med is

Bästa barnserien när man var liten !

Imorgon blir det en helkul heldag med emma ! Med start kl 1, på lunch hemma hos mig o sen blir det mer roligheter!


Marcus Birro

Läste något som Marcus Birro skrev i Expressen ! Så jäkla bra !

Marcus Birro: När en människa blir gammal i det här landet plockas all mänsklighet av henne



Hemvård är inget för veklingar. Redan efter första dagen som hemvårdare satt jag darrig och gråtfärdig på spårvagnen hem. Jag orkade två dagar till. Sedan gick jag in till chefen (som råkade vara min mamma) och sade som det var:
- Jag orkar inte. Jag gråter när jag kommer hem.
- Du har varit här i tre dagar, Marcus.
- Jag vet. Men jag orkar inte.
Hon förstod. Hon har alltid varit en väldigt bra mamma.
Vi konstnärer älskar att tala högt om vårt yrke som ett kall. Vi tar oss själva på stort allvar. Men låt oss vara extremt tydliga med en sak. Att skriva böcker är en rätt liten grej om man jämför det med att dagligen skänka livskvalitet, värdighet, glädje, tröst, kontemplation, mening, utmaningar, energi, motion, renlighet, skratt och tidsfördriv åt människor som en gång, för inte alls länge sedan, var som vi med både drömmar och ljusa skratt mot himlen.
När en människa blir gammal i det här landet plockas all mänsklighet av henne. Som ficktjuvar snor vi hennes värdighet och hennes livsglädje. En gammal människa strippas på namn, kön, identitet, minne. Jag känner människor som talar med större intellektuell spänst till sina akvariefiskar än till sin egen mormor.
Liv är heligt. Vi har en skyldighet mot detta heliga liv också sedan personen blivit gammal och huden full av veck.

Finns det något vackrare än en riktig gammal, skrynklig man eller kvinna som spricker upp i ett leende? Att våga le i dödens närhet. Det är mod, det. Att vara ung och vacker och dansa fram längs den vassa eggen natt efter natt är väl ingenting i jämförelse med att halta fram över plastgolvet på ett servicehem och våga garva åt allting som gör ont.
Jag känner gamla människor som räknar timmarna, sedan minuterna och till sist sekunderna tills deras hemhjälp äntligen ska komma, dra upp persiennerna, ställa fönstret på glänt, diska en kopp eller två, sätta på en kanna med kaffe, vika ihop kläder, bädda, och tvätta den där gamla, stolta, vackra kroppen som har fått tyngd av ett helt livs outsäglig mystik.
Hemvårdare med stora, ljusa hjärtan. De hörs knappt. De syns nästan inte alls. Men de lämnar små fjädrar efter sig. De lever sina liv i en vardag som handlar om att ta hand om andra. De tar hand om din mamma medan du sitter rak i ryggen med slipsen knuten som en knytnäve under hakan på ännu ett möte du ringat in i din kalender med röd tusch.
När ringade du in det mänskligt väsentliga senast? När tillmätte du någon annan lika stor vikt som dig själv?

Okej. Det är som det är i Sverige. De gamla ska inte vara en börda för sina barn. I min värld är det där ett helt groteskt sätt att se på nära relationer. En mor eller far kan aldrig vara en börda. En mor är en mor. Alldeles oavsett vad som hänt genom livet. Du älskar henne, kanske avlägset, som ljudet av en kyrkklocka på avstånd. Som när ett försiktigt blomhav av blåklockor gror under frosten.
Människor som tar sitt kall på allvar och ägnar sitt yrkesliv åt att ta hand om våra gamla är värda alla våra omsorger, all vår empati, all vår uppmärksamhet och flera tusen kronor mer i månaden.
I ett land som ägnar sig åt ett diskret sönderfall från alla håll är de tillvarons allra heligaste hjältar.


Sjukt opepp


Snart där ..

Min helg har varit jätte bra . Startade med att jag åkte upp till Gbg direkt efter jobbet på fredan , åkte hem till min älskling o vi åt gott och mös :) saknat henne så !
I lördags vaknade vi självklart rätt tidigt , bara för att vi kunde sova hur länge vi ville :(
Vi hade en lugn dag o på kvällen åkte vi o bowla och åt middag med Målles systrar och Calle. Jätte kul :) jag kom inte sist iaf :p
Igår firade vi hennes mammas och hennes systers födelsedagar. Fullt hus! God mat och massor av bebismys . <3

Helgen har gått för fort :( har knappt hunnit med alls :(:( o nu sitter man åter igen på bussen , hem till Malmö och jobb direkt !

Snart är det Thailand . 24 dagar kvar bara <3


Sällsynt och lycklig

Förstår ni hur sällsynt det är med en människa som vill få ALLA ens drömmar att gå i uppfyllelse ?? Visst , alla säger att dom vill få ens drömmar att gå i uppfyllelse , men det är vääääldigt få som verkligen gör det !
Jag har hittat en sån människa ! Min kärlek , hon är en sån människa ! Det är inte bara prat utan hon verkligen gör det . Under detta året som gått har hon fått några av mina högsta önskningar att slå in ! Helt otroligt !
Jag tackar min lyckliga stjärna för att jag får ha henne i mitt liv. Och jag kan bara hoppas att jag kommer kunna ge lika mkt tillbaka !
Ett liv med dig är att få leva drömmen !
Du är guld, du är kärlek !
Jag älskar dig <3