att aldrig växa upp

Ibland får man fnatt & blir som ett barn igen. Idag har det regant o åskar & blixtrat heela dagen så vi har bara suttit inne o kollat film o myst. men när vi skulle ut o käka så hade vattenpölarna blivit enorma så påvägen tillbaka hem hoppade benjamin som en galning i alla på vägen. tillslut blev jag & tina så sugna att vi ställde oss o hoppade vi med. vi kom hem helt dyng sura. man ska ha barnasinnet kvar hela livet ! folk måste trott vi var dumma i huvudet, me det gör inget.

Igår gick vi ner till strandbaren & satt & drack tequila & GT´s :) efter det åkte vi iväg till "byn" där konserten skulle vara. vi satte oss o drack mer gts o tequila & senare drog vi oss till nattklubben. där var det fullsmockat & mysigt. artisten som spelade är en känd artist i kroatien men eftersom jag inte lyssnar på kroatisk musik trodde jag inte att jag skulle känna till mer än en eller två låtar. men minnsan , jag kunde nästan alla :) vi dansade som galningar & drack på tok för mkt vovo-shottar. MUMS vad goda dom är. när det ljusnade & folk började droppa av drog vi oss till nattamaten & sen hem i en fullpackad bil. vi vaqr väl hemma vid 6 & då vaknade benjamin så han fick gå med mamma så vi fick sova. vaknade runt 1 sen somnade vi om och sov till tre. drog upp till morfar & käka lunch & spelade kort. helt galet vad det har regnat. sen har jag & benji kollat på "kalle blomkvist & rasmus" och "emil i lönneberga". helt underbara filmer. astrid <3

jag har blivit som en extra mamma till benjamin, jag leker med honom hela dagarna. bygger sandslott, sjunger sånger, tittar filmer, badar, hoppas vattenpölar. min mamma sa att hon tror att jag skulle behöva ett barn nu, men ICKE sa Nicke ! får väl hitta mig en partner först elr? men mys är det

idag sitter vi nog bara hemma tror jag. eftersom vädret är kasst så har vi ingen större lust att dra ut på upptåg. sätter nog bara på en film & dricken en kall bavaria :)

jag har fått en spricka i tån. inte i skelettet utan "köttet" & det gör såå fruktansvärt ont. har haft det ett tag nu men det blir bara värre & igår på klubben trampade en tjej på min tå så blodet rann. fyfan vad jag ville skrika. jaja d går väl över tills jag gifter mig, som mamma alltid säger :)

ni där hemma får ha en underbar fredagskväll :) Puss


mörka moln i öster

nu rullar dom in. ser oroväckande ut, men förhoppningsvis blir de inget reng utan dom bara passerar. gjort mig fin för dans & bygger upp stämningen med bra toner ! egentligen känns det fel att sitta o skriva här eller på face för detta ska var semester & då ska man inte ens veta vad klockan är. men jag kan ändå inte låta bli.

tror precis ett jag såg en blixt men jag hoppas att det är inbilning.

som jag gjort hela resan, sitter jag med en bavaria i handen & njuter. inte bra! känner att kilona kanske rullar in dom med som dom mörka molnen, men vet du vad? just nu, I DON CARE ! jag ska bara njuta. kanske simma ett extra varv :) det tar jag är jag kommer hem.

nu ska vi snart upp till morfar sen ner till strandbaren för förfest med tequila :) hela byn ska med på konserten så det lär bli fett ös.

the old me is gone. I feel brand new, and if you dont like it, fuck you !

sandslott

Igår satt vi nere i båda strandbarerna, jag tina, zorana, micke, maja & hennes pojkvän. drack bavaria & snackade shit.

idag vaknade vi tidigt & var nere på stranden kl halv 10. det blåste rätt mkt imorse men det var skönt för man kände inte värmen, men inget bad blev det för jag gillar inte att bada när det blåser. men vi byggde ett fiiint stort sandslott ist :) jag tina, benjamin & en annan liten kille.men det var mest jag o tina som tyckte det var kul haha. sen har vi städathär hemma & nu ska vi sola & bada igen. ikv är det feeest som gäller. konsert & kaoos!måste nog sova lite middag sen för att orka hela natten. ingen åker hem förrän 6-7 på morgonen här från klubbarna så det gäller att vara utbvilad.
jag kollade om jag kunde skjuta upp min hemresa några dagar men det kostar 2895kr för att byta datum & det betalar jag inte för 3-4 extra dagar. så jag kommer hem som planerat.

Månen här är fantastisk. när den börjar gå upp är den brinnande orange & lika stor som om du håller upp en  5-kr mot himmeln. Ju mer den stiger, destu ljusare blir den, tills den är helt vit & lyser upp allt. igår när jag gick hem lös den upp min väg,där inga lampor fanns. mörkret blev till ljus. FANTASTISKT <3

nu har jag gjort en playlist med one wish, far away, the sky is the limit & dont be afraid. sitter & njuter & minns allt !

ha d bra där hemma. ciao

vill aldrig hem

skrev precis en hel bok här på bloggen men datan dog o allt försvann så jag tar det i korta drag.

resan gick shit bra , tiden gick fort, vi var i wien 8 ½ timmar & shoppade, ät, promenerade & kollade fina kyrkor & umgicks som vi inte gjort på länge.

detta är andra dagen vi är här o det känns som om vi varit här i 5 dagar. igår badade vi, solade & satt i strandbaren hela dagen & kvällen. idag har vi vatt i stan o handlat massa, badat, solat, suttit i strandbaren & umgåts me vänner man inte träffat på ett år. MYS <3 vi har installerat internet & högtalarna så nu pumpar högsta volymen ! dricket bavaria (min favvo öl från holland): vill aldrig komma hem. imorron är det konsert & fest al night looong baby! massa inplanerade fester & resor när vi e här. häärligt. ska ringa till flygbolaget o försöka få min hemresa uppskjuten 4 dagar & försöka fixa med jobb så jag får ledigt. hoppas !
som alltid släppte all stress o shit när man kom hit. här gäller det bara att leva för dagen & njuta så mkt man kan.

ska snart upp till morfar & äta kvällsmat & sen bär det av på äventyr & mer bavaria :D

hoppas allt är bra där hemma, saknar er inte :P eller jo vissa kanske :D ha d så braa!

hälsningar från ett sagolikt kroatien ! <3

the sky is the limit

I Found you, but then we went our seperate ways. Maybe our roads will cross again some day!

And Im off..

Saying I love you
Is not the words I want to hear from you
It's not that I want you
Not to say, but if you only knew
How easy it would be to show me how you feel
More than words is all you have to do to make it real
Then you wouldn't have to say that you love me
Cos I'd already know



Nu åker jag snart ! Ojojoj.. 19.5 kg i väskan & allt e inte packat än. lite ångest. men hoppas på att kunna lämna någon av mina 5 böcker där nere när jag åker & nått plagg som jag tröttnat på. var ska annars allt man handlar få plats. eller så slösar jag helt enkelt mina pengar på att bara festa ?

Idag har jag jobbat. det var inte lika kul som vanligt men det var ändå ganska nice. Nu sitter jag & chillar lite o försöker komma på om et är ngt jag glömt. kl 4 ska jag upp & sen iväg. Denna resan kommer bli lite jobbigt är jag rädd för. kl 05.02 går tåget till kastrup. 7.15 går flyget. kl 9 är vi i Wien. kl 16 o ngt går flyget till zagreb & där emellan ska vi åka in till stan o kolla lite, där ska vara jätte fint. kl 18.10 är vi i zagreb. kl 19.30 går bussen ner till zadar. kl 22.30 är vi framme. kl 23 går färjan över till ön och runt midnatt är vi framme på plats ! men det ska bli så skönt att komma ner. pratade nyss med min kusin som bor där & hon sa att det är massa stora fester inplanerade på ön. ska bli fettt kuull !

ska bli skönt att komma iväg. detta året känns det inte som om man lämnar ngt viktigt efter sig. varje år har det funnits något som förankrar en i malmö pga olika saker. men detta året känns det så skönt att inget står i vägen för ens totala frihet i två veckor.

ciao!




free fall

tom petty - free fallin (grym med john mayer med )

nu är det bara två dagar kvar, eller ja denna dagen går mot sitt slut för min del. Upp och jobba kl 6. idag har jag laddat ner mer än 300 låtar för att bomba datan med all musik jag kan kunna tänka mig att jag kommer vela lyssna på i kroatien. min kusins internet funkar inte där nere :S så vi kommer inte ha lyxen spotify så skulle jag egentligen bränna skivor men lika bra att ta med hela datan. enklare så. 
sen har jag färgat mammas hår, laddat ner filmer och varit hos micke & hämtat min bikini som jag glömde där sist. idag är det faktiskt kallt. jag har haft långbyxor o hoodie för första gången på hela sommaren. tråkigt. men snart åker jag till väärmen så det gör inget.

igår satt vi på johannas takterass & grillade , drack röda cocktails & drinkar, dansade salsa & sjöng med till melissa. UNDERBART ! sen drog vi till en fest där det var SMOCKAT med människor. aldrig sett så mkt folk i en 2a. där träffade man lite gamla klasskamrater & vänner. mysigt. sen drog vi till jesusparken till Slabang-gänget. Efter det hade jag en dejt med det förflutna. Det tar hårt på en , men det är det värt ! härlig natt allt som allt.

jag har upptäckt att jag har en passion för fotografering. älskar att fotografera natur & föremål. & om jag får säga det själv, är jag ganska grym fast jag har en fattig digitalkamera. ska snart pryda väggarna med mina bilder.

<3


3 days left

bara tre dagar kvaar sen åker jag ! längtar som baara den ! har packat en del men inte allt. mina skor kom idag, passar perfa & e shit sygga :D wiie !
Ikv blir det final på takterassen. Jag & johanna ska grilla & dricka drinkar. denna helgen är det möllevångsfestivalen, och om man ska tro på vad som skriver i tidningen är detta den sista också. dumt ! sjukt bra festival. så vi ska ner senare & kolla på en spelning & sen får man se vart kvällen för en. Imorron är jag ledig & då blir det städning & packning av det sista.
Maja, en vän från zagreb kommer vara nere när jag kommer , har inte träffat henne på två år så det ska bli superkul.

en vän till min blev pistolrånad härrom natten . katastrof. blev shit ledsen. vad som helst kan hända dom man bryr sig om och om man inte har så bra kontakt , kanske man inte ens får reda på det förrän långt efter. det skrämmer mig. malmö = katastrof.


utlämnad.

På mina väggar har jag fullt med bilder från den glada tiden. jag har ramat in rapplåten du & maria skrev till mig på min 20års dag. fotoramen med bilder från förr står på samma plats , där den har stått sen jag fick den , på min 18års dag. jag har förnekat min sorg över det som hänt, försökt skylla på dig i ett desperat försök att må bättre. tipexat över allt med ett leende. men sanningen är den att jag saknar dig så det gör ont i själen. jag saknar allt. jag saknar oss. jag tror att alla har en person som är ens "person". den man delar allt med, som är en del av en. utan den delen är man inte hel. en person som är viktigast för en. du var den personen för mig, och jag tror att du fortfarande är det. men jag vill inte känna efter, för att det gör ont att inse att det har försvunnit. jag saknar dig så att det gör ont, jag undrar om du någonsin saknar mig ?

<3


SATC 2

dom som sagt att sex and the city 2 är kass måste vara idioter ! det är hands down, en av dom bästa filmer jag sett. mitt i prick ! efter tio minuter var jag tungen att börja blinka bort tårarna. uuuuuunderbar film ! 

senaste nytt..

eller inte..

ledig idag ! nice ! mina kläder kom igår. dom är sååå fina :D men 2 klänningar var för små i bysten så 2 av dom skickar jag tillbaka & en passade mamma perfekt. men det gjorde inte så mkt. tur att jag beställde så många.
jag har börjat packa smått, eller lägga fram det som ska packas iaf. kläder & nagellack har jag ställt fram det som ska packas. nu försöker jag hitta vilka böcker som jag kommer vela läsa. jag läser fruktansvärt mkt på sommaren. förra sommaren i kroatien läste jag 9 böcker på 4 veckor. crazy! ngn som har ett bra boktips?

igår var jag hos min kusin & lämnade baslådan till mina högtalare som vi ska ha med till kroatien. paartyy ! sen åkte jag hem till micke. vi jammade lite på gitarrerna men jag har för oviga fingrar för det haha. måste öva upp dom!  jag fick ta ett E, medan han jammade loss lite :) sjukt mys me fet gitarrmusik .

nu ska jag boka biljetter till kvällens mys med johanna. sex and the city 2. sen ska jag packa lite & iväg till Kajsas salong på lite fika. idag är det inte så fint väder . :(

jag har börjar röka igen dum som jag är. men är det inte det härligaste, en kall öl & en cigg på sommaren ? men det är bara en säsongsgrej. efter kroatien är det finito igen . och YES jag kommer kunna sluta igen. men fyffaan vad man slösar pengar på det , helt sjuukt dom pengarna som jag har "rökt upp" senaste två veckorna hade kunnat betala två av mina klänningar. ekonomiskt failande !

ja nu måste jag kila & fortsätta med mitt plockande. ha en bra dag. ciaoo

momofoko

gryym spelning! så jävla mkt gung! perfekt dansmusik. förstår inte hur vissa kan kolla på konserter & stå still, men här var det inte många som stog still. d va nårra människor som verkligen flippade ut där framme, niice ! (lyssna på dom på soptify). efter konserten drog jag & johanna på bio & mös. d va Eclipse. Så braa! Mmmmmhmm!

idag jobbar jag till 21.15 sen ska jag hem till maria o hänga lite., inte träfft henne på 2 veckor nu. imorron e d kneg igen sen e jag ledig på onsdag !  niice! då blir det bio me johanna igen, sex and the city 2 :) hoppas den e braa! .

hoppas på att mina kläder som jag beställt kommer imorron ! ! ! håll en tumme åt mig :) & i dagarna måste jag hinna packa.. hur ska det gå! 100kg med mig !

ooooh ner till värmeeennn <3<3<3

mmhmm

onsdag: jobbade till 3 , sen stack jag hem & vilade lite. på kvällen drog jag till johanna & hennes uuunderbara takterass med kvällssol. vi o frode & kalle grillade shit gott kött o drack supergoda rom & cola med massor av is o citron. efter ett tag anslöt sig micke, krisse, filip & max. det var mickes födelsedag så vi firade med pompa & ståt ! när det blev lite kyligare drog vi ner i vardagsrummet & dansade loss. runt 2 tiden drog vi ner till ribban för att bada. det var ur skönt i vattnet & johanna hade med sig sina två stoora badringar som kom väl till nytta. det blev race & simhoppstävlingar. när solen började gå upp drog vi oss hemmåt. LYCKAD KVÄLL!

igår vaknade jag relativt tidigt, satte på en maskin tvätt & drog till stan för att fixa med banken, ta en fika me johanna & frode och inhandla alkohol på systemet. sen var det hem & fixa sig inför kvällen. Sen bar det av till johanna igen för mer grill. vi lagade dom gooodaaste hemmagjorda hambrugarna jag ngnsin ätit. MUMS! för goda var dom, vi åt tillsvi dog lite. MATKOMA ! vi var såp mätta att vi nästan inte kunde prata på en halvtimme. vi drack goda drinkar & jag visa upp mina skills. jag ha lärt mig knyta en knut på ett körsbärsskafft med tungan i munnen. det kan man nästan skriva på sin cv haha :P kalle kom & joina. efte ett tag drog vi hem till frode för lite förfest med DD & micke 2. därefter cyklade vi ner till Amore & skaka rumpan på utedansgolvet till fet musik. när vi hade fptt huvudvärk drog jag & johanna ner till bo01 & satte oss på trädäcket & snackade & kollade på stjärnorna. sen träffade vi upp micke & krisse & satt o snacka ett tag innan vi cyklade hem & la oss.

idag jobbar jag & det blir ingen utgång men det ska bli skööönt att bara vila. imorron är det jobb kl 7 & sen är det MOMOFOKOOO! ;D längtar ! efter det blir det nog nattdopp som vanligt :)

nu ska jag kila hem från jobb. ciao


ledigheten

yes en dag ledigt, imorron !
idag har det varit hett hett hett på jobb men nu e d niice  ! ikv ska jag hem till johanna & dricka vin & dansa till hög musik på hennes takterass & njuta av sommaren . sen blir det såklart ett svalkande nattdopp.

livet är underbart !

T.G.I.F

Linda på jobb ska gifta sig i augusti så vi ville ordna en möhippa men hennes mamma varnade oss att det aldrig skulle gå fölr linda skulle inte gå med på ngt förnedrande så vi sket i det & bestämde oss för att ha en mysdag ist. Linda kom in på jobb i tron om att jobba, men då tog jag & vicky med henne till sibbarp där vi åt glass & jäste i solen & snacka shit. sen åkte vi hem till Linda & drack skumpa som vi köpt & åt körsbär & fixade oss & skålade & snackade ett tag. sen tog vi taxi ner till stan. Linda trodde bara att det skulle vara vi tre men där mötte 3 arbetskamrater upp oss utanför T.G.I.F så satte vi oss o åt en suuupergod middag , drack drinkar, gav presenter & skrattade så vi fick ont i magen. underbar dag. sjukt kul när man har underbara arbetskamrater <3<3 trivs som faaan på mitt jobb, tråkigt att sluta. :(

Nu sitter jag här & chillar lite innan jag ska slänga mig i säng & sova. är ganska trött. har inte vaknat 6 på en vecka, det tar på en haha :P men på fredag är jag lediiig & då blir det massa att stå i. bl.a fixa med företaget. orka! sen blirre feest ! jobbar helgen men det ska bli kul :) & på söndag spelar Momofoko :D ska bli sviin kul att se dom live igen. dom e grymma! kom & kolla. det är på gröningen vid enighet ! kl 19.00. :) ( gör lite reklam för dom :P )

ciao amigos  !


bubbleroom

det är livsfarligt med internetshopping, men fyfan va lätt, enkelt & braa det är. när man inte har tid eller tålamod att svira runt i stan för att leta kläder så tar det bara nårra klick så e d betalt, packat & på väg hem till en.
varje år fyller man garderoben me massa sommarkläder som man nästa år inte vill använda för dom inte passar eller inte är snygga eller ngn annan anledning. Nu ska jag fylla den med 11 nya klänningar, 4 linnen, 5 cardigans & 1 par leggings. det är iaf en bra början. shorts o linnen har man ju sen innan. men ja wtf , nog om mina kläder.

idag jobbade jag för första gången på en vecka, ganska chill ändå ! :) imorron är det upp kl 6 som gäller & iväg till jobb. efter jobb ska jag & vicky lura med linda till stranden & dricka vin & äta jordgubbar. sen ska vi till lilla torg o möta upp resten av folket för att äta middag. linda ska gifta sig i augusti men det är nere i kosovo så vi får nt firat det med henne så vi tänkte först göra en galen möhippa men det sket sig så det får bli en mysig dag me alla ist :) kommer blir kanon. och på kvällen blir det nog nattdopp på handikapp me micke & kanske johanna & krisse :) häärleet  ! det bidde inget bad idag :( men som tuuur var , var det inte skoll hett heller :)

aja god natt mina vänner ! Pusa

bubbleroom

det är livsfarligt med internetshopping, men fyfan va lätt, enkelt & braa det är. när man inte har tid eller tålamod att svira runt i stan för att leta kläder så tar det bara nårra klick så e d betalt, packat & på väg hem till en.
varje år fyller man garderoben me massa sommarkläder som man nästa år inte vill använda för dom inte passar eller inte är snygga eller ngn annan anledning. Nu ska jag fylla den med 11 nya klänningar, 4 linnen, 5 cardigans & 1 par leggings. det är iaf en bra början. shorts o linnen har man ju sen innan. men ja wtf , nog om mina kläder.

idag jobbade jag för första gången på en vecka, ganska chill ändå ! :) imorron är det upp kl 6 som gäller & iväg till jobb. efter jobb ska jag & vicky lura med linda till stranden & dricka vin & äta jordgubbar. sen ska vi till lilla torg o möta upp resten av folket för att äta middag. linda ska gifta sig i augusti men det är nere i kosovo så vi får nt firat det med henne så vi tänkte först göra en galen möhippa men det sket sig så det får bli en mysig dag me alla ist :) kommer blir kanon. och på kvällen blir det nog nattdopp på handikapp me micke & kanske johanna & krisse :) häärleet  ! det bidde inget bad idag :( men som tuuur var , var det inte skoll hett heller :)

aja god natt mina vänner ! Pusa

regn !

ohh jag vill ha regn NU !

Igår efter att ha städat, lagat mat & vilat sönder mig ringe frode & sa att alla var på stranden så jag drog ner. badade i det uuuuuursköna vattnet. tror aldrig vattnet har varit så behagligt som det var igår, varmare än i luften. underbart ! men all den tången kan slänga sig ! vi chillade lite nere på ribban i den sköna sanden sen såg vi mööörka moln rulla in & alla blev nojjiga att det skulle ösa ner. alla stack hem , jag & johanna stack hem till micke. där satt vi o kollade film & såg hur det blixtrade. regnet kom aldrig så efter filmen vad jag badsugen igen. johanna & krisse drog hem för dom skulle upp tidigt o jobba. då började det regna liite. jag & micke bestämde oss för att ändå sticka ner till handikappsbadet & ta oss ett dopp. på vägen ner slutade det regna som tur var. vi tog oss ett dopp, så sköönt. sen drog vi hemmåt igen. härligt att svalka av sig innan man ska sova , mmhmm. :)

idag är jag glad för att vädret är som det är. det behövs lite svalare dagar nu tycker jag. så om 1½ timme ska jag till jobb för första gången på en vecka. tror nog att en del har ändrats. orka.. det är såå skönt att bara vara ledig. kanske blir ett kvällsdopp efter jobb, får se.

nu jobbar jag tis-tor ledig fredag, jobbar lör-tis ledig onsdag, jobbar tors-söndag sen åååker jag till kroatiiieen :D:D 2 veckor tills dess & det ska bli såååå underbart ! sååå såå sååå såå såå så så så så så så så skönt ! längtar !

fyfan börjar bli lite smått stressad. jag måste starta upp mitt företag, vilket det var meningen att jag sulle göra nu när jag var ledig . men det fanns det ingen tid för. jaja jag får fixa det nån dag :O

ha en braa dag ! ciao

final

ojoj vilken match. Hmm inte allt för spännande tyckte jag faktiskt. men fyfan va många gula kort, tror fan hela holländska laget fick gult kort.
Igår kom regnet, skööönt. fast jag var ute o cyklade hem till frode & mange precis när det började ösa. kom fram helt blöt, men man ska inte klaga. satt där en kort kort stund sen bar det av till kristoffer men johanna, micke & gabbi. kollade på matchen & mös i bastun som var kristoffers lägenhet. gabbz & krisse höll på spanien & vi andra på holland. men som väntat vann spanien. lite sugigt men mitt liv förändras inte av en vm final. Ja jag antar att bläckfisken Paul får leva vidare i frid.
Efter matchen skulle vi hem men jag & micke var sugna på bad så vi två cyklade ner till handikappsbadet & tog oss ett dopp i helt uuursköna vattnet. inget går upp mot ett svalkande nattdopp. Sen satt vi där ett bra tag o snackade & bara njöt av lugnet som fanns där ute på bryggan. som en vägg mellan oss och stadens ljud & brus. härligt! när natten hade lagt sig cyklade vi hem.

Idag sitter jag här o svettas. Blöööh va varmt. men jag har bestämt mig för att inte lata, så jag håller på o städar hela lägenheten grundligt & ska laga en supergod middag. ikväll blir det kanske vollyboll. om jag får med ngn, det verkar som om det bara är jag i hela malmö som vill spela vollyboll. Men jag ska nog lyckas övertala ngn :)

så caio sålänge, nu fortsätter jag städa. !

LIFE IS GOOD !

DUNDER VECKA <3

onsdag: Första lediga dagen! hääärligt ! åkte till kajsa på morgonen o blev slingad & klippt. fint fint ! jag blev människa igen haha. sen åkte jag till centralen o mötte upp emma. tåget som gick precis när vi kom fick vi inte åka med så vi var tvugna att vänta en halvtimme till nästa. men det blev massa strul & vi blev lite blåsta av en person så vi satt i princip på centralen från halv 3 till 5 innan vi kom iväg. väl i båstad var vi tvugna att promenera rätt långt för att hitta en bra tältplats. nära havet :) tänkte att vi kunde ju natt & morronbada då. vi satte upp tältet, grillade, lyssnade på musik & snackade om allt mellan himmel & jord. SJUKT NICE ! kvalitetstid med emma <3 sen ringde hanna mig & sa att hon o en polare skulle joina oss. så kl halv 12 på natten kom dom & vi hade precis satt upp deras tält , när en vakt kom. "det ät tältförbud här, ni måste flytta" WHAAT ! jaja d e bara & dra, men det visade sig att det var tältförbud i HELA båsad & att allemansrätten inte gäller där. SUCK! Tur att hanna & Jihia hade bil, för vi drog bara in alla grejerna i den o åkte. det var mörkt, jag & emma va ganska toppade redan & vi viste inte vart vi skulle så vi körde mot ängelholm & in i en skog på vägen, ut igen, hit & dit. Tillslut hittade vi en sjö med en grillplats. Det var kolsvart så vi fick starta en eld för att kunna sätta upp tälten. Sen ringde mattias & jonte till hanna & dom kom väl runt 2 tiden. då var festen i full gång ! vi hade musiken på högsta volym från bilen hela natten & batteriet dog inte , grymt  ! vi grillade, dansade, hade b-dance battles, nattbadade & LEVDE LIVEET! det var den SJUKASTE kvällen på såååå länge. Alla levde för nuet & inget annat fanns. platsen vi tältade på var såååå vacker ! 50 m från tälten låg sjön & när solen gick upp där var det nog ngt av det vackraste jag sett. vi tog nog 300 bilder. Dagen efter vaknade vi i en bastu i tälten, katastrof. det var bara direkt upp & ner i sjön. så härligt ! sen grillade vi, badade & chillade resten av dagen. underbart. men jihia var såååååå klumpig & råkade radera ALLA bilderna från kameran. SNACKA OM STÖÖÖRIGT! men det finns i huvudet. minnen för livet. UNDERBAAR RESA!

fredag: tillbaka i malmö. vi kunde ine bestämma oss för om vi skulle ut på nya äventyr o campa eller om vi skulle stanna hemma. men eftersom vi va ganska panka så stannade vi hemma. Jag åkte hem till johanna som hade en vän, camilla på besök. vi satt på johannas takterass med utsikt över malmös tak. SJUKT FINT! där satt vi tre, & efter en stund joina kalle oss & vi spelade spel, lyssna på musik & drack drinkar. Sen cyklade vi ner till stranden & nattbada. frode joina oss på bo01. underbart i vattnet. underbar kväll.

lördag: vaknade trött & varm. åkte till salongen & klippte Bob. sjukt kul & klippa e ny frisyr & snyggt blev det. de kvinnan passar så bra i kort hår. önskar att jag gjorde det med. sen åkte jag hem till mina kusiner för grillning. alla var samlade, hela familjen plus cyntias familj, mamma pappa syster & bror. maten va asgod , ölen var iskall & vädret HETT! lite senare skulle jag o min kusin bara åka iväg en sväng. & när vi kom tillbaka var alla blöta. efter ca 30 sek var jag med det & vattenkriget bröt ut. vi lekte som barn. galningar. jag & natty sprang ut på gatan för att vi blev jagade.. riktigt svalkande var det. shit mysig dag med familjen :)
sen åkte jag hem & gjorde mig iordning, cyklade hem till johanna igen & satt på terassen & drack sangria & snackade massa shit. senare kom det 5 killkompisar till johanna & vi började spela ölspelet vilket resulterade i sjuuuka planer för kvällen & jäävla massa michael jackson moves & ljud. när det blev för mörk för att se trots alla stearinljus drog vi oss till en av killarnas polare på "inflyggningsfest", eller som det egentligen var "kom & hjälp mig dricka upp min sprit-fest". Dogge hade hela kylen  full med olika shots, vodka, vin, rom, cola, gin m,m. det var heaven ! & han sa att vi skulle dricka upp allt om vi kunde för han ville göra plats för ny sprit. & det är man aldrig svår för. den lägenheten kallas från och med igår för bastun för alla var så heta & svettiga.  det slutade med att alla (utom tjejerna) satt i bara byxor. svetten rann av en. men efter ett tag glömde vi det när trubaduren satte igång & spela gura. vi satt fram till kl 4 på morgonen & sjöng & spelade. det var helt underbart ! vilken stämning. riktig allsång i sommaranda. kl 4 droppade nårra av men jag, johanna , camilla, peppe, kristoffer o dogge drog ner till bo01 för ett natt/morgondopp. det hade blivit ljust & där var fullt fullt med folk. vi hoppade i o jag o kristoffer simmade ut o rundade bojjen vilken ligger typ 400m ut. sjuuukt skönt i vattnet. vi låg o jäste lite & hade det otroligt nice. sen drog vi hem & nanna kudden.

idag: blev jag väckt av johanna kl 13.20. lagom tid :/ . låg på soffa lite sen drog jag ner på stranden & badade me tjejerna. asmkt folk. helt galet. men såååå härligt. ikv är det VM final. håller på holland. tycker att spanien inte förtjänar att vinna. HOLLAND HOLLAND ! den ska antingen ses hos frode , johanna eller möllan. men antagligen inte på möllan för vi e ute försent. denna kvällen kommer vara ett perfekt avslut på den bästa veckan på hela sommaren. i veckan väntar massa jobb. FYFAN ! ledig imorron med & då blir det dalby eller bara stranden här hemma. hääärligttt! 

OOHHH vad jag lever livet !! helt underbart  <3<3<3<3 living my dream!


"

fyfan vad man behöver skriva av sig ibland. men detta är varken rätt tid eller plats att göra så  !

kaaooooss !

sjuka sjuka sjuka människa ! feminism är ngt man strävar efter, ett jämnlikt samhälle. Där alla är lika mkt värda och detta ska då visas genom våra löner tycker dom. Visst jag ät kvinna och jag "borde" vara arg & sur för att jag får sämre lön men det är jag inte. Visst hade det varit nice med mer pengar , men jag tjänar det jag tjänar och klagar inte. vem fan fick den idiotiska idén att man skulle elda upp 100.000 KRONOR för att visa hur mkt mindre kvinnor tjänar i minuten än män. DIN FUCKING IDIOT ! sry jag e bara så förbannad på vilket sätt dom har velat visa detta på. bara i sverige gör man en sån sak. Det var två pr-män som donerade pengarna till just detta ändamålet. Visst det är deras pengar , ur egen ficka, men WTF! alla som inte har mat på bordet, som går i håliga skor, som inte har rent vatten. GE DOM PENGAR ISTÄLLET FÖR ATT BRÄNNA UPP DOM ! nej jag kommer aldrig förstå det !


jaja nu till ngt annat. Sista jobbdagen inför en veckas semester. NICE ! ikv ska jag klippa min morbror & sen blirre fotboll hos maria. Imorron ska jag till frissan, det var på tiden !

Förra veckan snackade jag o emma om att åka ut o campa ngnstans denna veckan. så hon ringde idag & vi besstämde oss för att imorron, efter frissan , tar vi vårt pick & pack o drar till Båstad.tennisveckan . kommer blir FETT ÖS ! vi två = KAOS ! YES d kommer bli suuperbraa! ooh I LOVE THE SUMMER ! Nuu ska jag packa ! jej!

så imorron blir det ingen fotboll för mig, men om ngn vänlig själ vill smsa eller ringa o berätta hur matchen slutade, vilka som är i final så skulle jag bli glad :)

Ciiaaooo <3<3

hjärtavtryck <3

vad våra händer än rör, så lämnar vi fingeravtryck. På väggar, möbler, böcker , ja allt ! det är oundvikligt. Men har du någon gång fått en känsla av hjärtavtryck ? ett avtryck av medkänsla, förståelse och kärlek. Avtryck av vänlighet och uppriktig omtanke. Det är ovärdeligt!

Senaste tiden har jag inte haft lust att blogga, inte tid heller för den delen ,då jag aldrig är hemma längre. Vilka heta dagar det ha varit. jobbar min tredje dag i rad nu & imorron är det sista dagen sen är jag ledig i 6 dagar igen. hääärligt ! :D inte så mkt planerat. förhoppningsvis blir den en tältning nån dag, vollyboll & vm semi & final !  På onsdag ska jag till frissan, ja kajsa ska göra mig fin. mys o träffa henne! & på fredag ska felle fira sin födelsedag vilket ska bli shit kul & få träffa henne. Har inte träffat henne sen hon blev sjuk innan examen :( man saknar visst klassen lite ändå, men nu har det gått " så lång tid" att man inte längre känner saknaden av skolans trygghet. Livet är väl fööör härligt på sommaren? alltid finns det ngt att hitta på o upptäcka. man träffar helt underbara människor. var finns dom på vintern? Roskilde har nått sitt slut & jag e avis som fan ! hade velat vara där. men nästa år kanske!  Kroatien närmar sig, bara 3 veckor kvar så ska jag booooort ! hääääliigt! vill ner till friheten & enkelheten & allt det som inte är komplicerat ! Så underbart !

I miss, I miss , I miss, I miss , I miss <3<3<3