Nam tok

Vilken dag !! O bara halva har gått .
Imorse blev vi hämtade med buss , åkte till en hamn och tog en long boat ut till pah ön.
Vi trodde bara att vi skulle ut dit o vara där ett tag sen hem med det visade sig att vi åkte till två olika snorklingsställen, ett där man kunde se nemo-fiskar o ett annat som var fiskarnas paradis men tyvärr så var vattnet för grumligt för att se ngt pga att det varit så mkt vågor senaste dagarna . Men det var nice att snorkla lite ändå. Men strömmarna var rätt starka där ute så vi fick kämpa oss tillbaka till båten.
Sen åkte vi till pah-ön. Det är en sand ö, en sanddyna mitt ute i havet . JÄTTE fint. Der fanns inget på ön, bara sand och några stockar och ett spirit house (litet som en fågelholk) . Där fanns fantastiska snäckor överallt och koraller , som havet blåst in. Där badade vi lite , snorklade och tog bilder :) men efter bara ca en halvtimme på ön , började den försvinna. Vattnet rullade in och täckte sakta men säkert hela ön så vi packade ihop och käkade lunch på båten , sen åkte vi in mot land igen.

Efter det Åkte vi till ett tsunami memorial med en ENORM guldig buddah , en vägg med massa namn och bilder för offren och andra minnessaker.
Därefter åkte vi till två fiskebåtar som också ligger inne på land efter tsunamin. Allt var så överväldigande att man fick tårar i ögonen.

Där efter trodde vi att vi skulle hem men då åkte vi till ett vattenfall (samma som vi var på i lördags men idag var det bara vi och några till där ) så idag fick vi bada i vattenfallet . Det var så uppfriskande , kallt o härligt :)

Nu vilar vi lite sen ska vi in o gå på den lokala marknaden som är 3 kvällar i veckan :)
O till en ny restaurant som vi hittat med jätttttte god mat o mysig omgivning.

Det var allt från oss idag , ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback