Upprörd izabela

Finns massa som upprör mig just nu . Ska inte titta på nyheterna mer . Eller jo .

Först ; Syrien . Katastrof det som sker där . Upprörande bilder.

Nummer två; äldrevården. Dom ska spara pengar , så nu ska då gamla få sitta i sitt piss tills det inte får plats mer i blöjorna. Dom sa på nyheterna att personalen ska väga blöjan för att se att det inte får plats mer . KATASTROF !!! detta gäller ett äldreboende i Stockholm . Men jävla fittor . !!!!

Och så tredje ; fucking Migrationsverket. Blir så jäävla lack . En kille som e 16 år , kom till Sverige för 7 år sen med sin mamma . När hon fick sitt tredje avslag om uppehållstillstånd lämnade hon sin son o försvann spårlöst . Nu ska dom utvisa sonen till sitt hemland som han knappt har nått minne av, där han varken har släkt eller bekanta . Han riskerar att hamna på barnhem där , eller till o me gatan .
Hur ska man inte bli förbannad ? Jag blir mörkrädd för fan ! Dom intervjuade migrationverkets presschef om det inte var lite konstigt . Då sa han att vi har kollat på Möjligheterna men det finns inga möjligheter för honom att stanna . SKÄMTAR NI ????? han har en familj han bor hos och han går i skolan . Det är för helvete våra skattepengar som betalar skolan i Sverige !
Man borde fan demonstrera !! Så mkt utvisningar som sker som borde vara förbjudna . Hemskt hemskt hemskt ! Ush !!
Se " between 2 fires" om ni är intresserade av just detta ämnet för den dödar !

Förlåt , det blev lite svart på vit galla här men det måste sägas !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback