my heart sings lalalaalalaa

ooh ! :D blessed ! thats what I am.

igår efter jobb åkte jag till sandrushka o målle. vi kollade på crash o dummade oss.lagade at o snackade skit. dom hade sovit nårra timmar under dagen o var utvilade medan jag var trött som fan. men ändå somnade sandra först. vi somnade inte förrän 5 så snacka om att jag är trött idag. känns som om jag drack 10 l jäger igår o är sjukt bakis idag. men det är väl det som blir om man inte sovit ordentligt på många dagar. men det gör inget.
imorse var det svårt att ta sig ur sängen :( målle åker hem idag :(:(. men vi ska upp en helg tidigare så då är det liiite mindre dagar innan vi ses igen :D

idag har jag haft en kund o hoppas på massa joss så att jag inte somnar..ikv ska jag träffa martin o käka middag. fast hellst hade jag velat gå hem o lägga mig o sova heeela kvällen o natten. trött som fan.

på lördag ska jag till casinot för första gången. jonas fyller år och sabina har ordnat överraskningsfest. ska bli riktigt kul :)
o så har heela familjen köpt biljetter till vm matchen i handboll, kroatien - serbien. 19jan . ska bli riiktigt kul. handboll är en av de fåå sporter jag verkligen gillar att kolla på. :)

snälla klockan.. gå fortare.. :D

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback