när röda ögon ser svart

Sitter är, redo för att lägga mig strax.Imorgon blir det massa saker att stå i. ATT DET ALDRIG TAR SLUT! Jag ska FAN inte stressa eller planera 2010. orka!
Jag & chilli har klarat oss super hittills. fast hon gömde sig för mig ett tag så jag blev orolig haha. Jag har haft besök av Ronjas granne, som visade sig vara en barndomsvän till mig. SUPERKUL att träffa steffy :D Sen kom en liten förortsunge & la sig i mitt knä :) Mysss! ;) Nu ska jag krypa ner i Ronjas supersköööna säng & lyssna på Melissa tills jag somnar! Gonatt min skatt!

Leka med elden

Sitter hemma hos Ronja nu, min boning de närmsta 5 dagarna. varit & inhandlat nyårskläder, fint men bekvämt. testade en palljettklänning/långt linne. Fyfan alltså , tummen upp för den som bär en sån. Man river ju isönder sig. Så nejj ikke blev det en sån. Blev en "puffig" kjol (inget tyll, blä) svart såklart & en t-shirt, svart med palljetter i silver,rosa & grönt. Ush det låter inte alls snyggt när man skriver det, men jag gillade det iaf :D det som är viktigt. Jag tänkte först ha en blå klänning, supersnygg, men känner mig helt uptight i den. Orkar inte det. :) Håret däremot är problem nr 1. Jag själv tycker ju att jag har ganska kort hår (du tycker jag e galen) men för mig är det fel längd. Känns inte som att jag kan göra ngt med det. Men får se vad det blir. Man vill ju inte bara platta det som alla andra dagar. Fy nu blev det för mkt utseende..

Imorgon är det nyår. fyy! tiden rusar förbi. Det blir middag hos Malle med gänget. Jag står för tårtan. Det ska bli paketleken, turkisk peppar & Dj Rusko! Laddad, men har inga förväntningar . vilket är såååå skönt. För man blir nästan alltid besviken. Fast förra året blev jag inte alls besviken. Det var en supernyår. Amsterdam me gänget. malle Kevan, sluren Jonne & hanne! Kalas ! ..

Vill du bli min nyårskyss?

vem tänder stjärnorna?

Dagen blev inte som den skulle. men skönt ändå! Inte varit lika stressig som jag trodde den skulle bli. Kvällen igår/natten/morgonen har varit suuperkul! massa skratt till Lisa Lamanelli, sjuk komiker! asgrym, kolla upp det! Sen åkte jag hem, lagade mat, skulle klippt natte men det blir imorgon ist. Åkte & handlade till paketleken, vilken jag kommer vinna :D . Åkte till kyrkogården & tände lite ljus, åkte till mobilia & komma nyårs kläder, Fan var det inte finns ngt snyggt :S. Sen åkte jag hem, klippte min kusin. Allt för kort för vår smak, men hon ska vara min aftonmodell så det krävdes att det var kort. Nu har jag nästan fixat alla modeller tror jag, förutom gråhårs & kanske kreativ färgning.

Imorgon blir det massa att göra. Åka till Ronja & hjälpa till med val av nyårskläder, handla nyårkläder till mig sj, om jag hittar. Baka tårta, klippa natte, ta hand om kisen, träffa tarek m.m.. massa massa! & Jag har redan brutit mot mitt nyårslöfte, att inte boka/planera något. Men jag tänker att det inte räknas om jag bokar det innan 2010. och så fick jag ett bra råd. För att klara av mitt löfte kan jag ändra det till att ha 2-4 dagar i veckan oplanerade. ist för att inte få planera alls, vilket hade varit omöjligt.

Sen kom jag på några nyårslöften till. : att lära mig spela gitarr & att åka till graven oftare. & att umgås mer med ina bröder & deras familjer som jag inte träffat på år :( Skamligt!

OOhh you make me soooooooo....................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...

Igår var hela familjen här, fyfan! barn i 3-4års åldern är inte nådiga. Vilket hönshus. men nysigt ändå. klippte mina 2 kusiner, shit snyggt blev det om jag får säga det själv. Bra övning :) Sen klippte jag Benji, 3år = sitter inte still . sjukt jobbigt! Men det gick.. & klippte Dina 4år, det gick bättre! Skulle gått på bio igår men jag somnade , sen resten av kvällen kollade jag på film. Idag vaknade jag 13.42. SJUKT SKÖNT! inte sovit så länge på flera flera veckor. Nu känns det som om klockan bara är 11 men hon är halv 4. :/ ska snart ta mig ett långt skönt bad sen blir det massa mys ikv :D Träffa en kompis som snart ska flytta till Dublin, så vi ska hitta på en massa innan flytten. Ska klippa honom me , lockigt hår= svååårt! men det ska nog gå bra. Imorgon ska jag umgås lite me Dublin :) klippa Natte, filmmys med Nirre & John & träffaa Ronja för att få info om hur jag tar hand om hennes katt. Ska flytta in till Ronja 5 dagar för att ta hand om chilli medan hon åker till friheten uppe i kylan! ha så kul! "För det är du värd:P ". Onsdag blir det mer Dublin, sen baka baka baka tårta till nyår. Senaste åren har det blivit min uppgift, allt sedan 2008 då vi åkte ut till billeberga för världens brakfest & jag hade bakat en super stor tårta i form av 08 i rasta färgerna. Varje gång ngt ska firas så är det bak på gång! Ja nyårsplanerna har iaf börjat arta sig. Fram tills igår var inget planerat. Ska käka middag hos malle, ha paketleken & festa hårt! Sen efter det bär det av till hemlig plats för mkt mer party ;)

Jag har insett att jag inte alls är spontan! eller ja det har jag väl vetat länge men har inte stört mig på det innan, jag har gillat mitt stressiga planerande :D Planerade alltig innan (nu med iofs ) för att jag jobbade så mkt & när jag var ledig ville jag ha planer så jag inte slösade dagen med att ligga på soffan. Sen började jag skolan & då fortsatte jag planera mina helger eftersom jag går i skolan mån-fre 9-18, jobbar varannan helg , så det blir 4 dagar i månaden ledigt. så jag har velat ha det planerat med. Men nu under lovet, när man borde varva ner & chilla, har jag fortsatt att planera. Vad hände med att man tar dagen som den kommer?

Så ett av mina nyårlöften är, just att ta tagen som den kommer. Försöka att inte planera, om det inte är nödvändigt. Det kommer vara suuupersvårt men jag ska försöka. Har bara 2 dagar planerade i januari & inga fler ska det bli.. Eller 3 dagar är nog planerade..

Andra nyårslöften (inte i ordning )

Träna regenbundet
Få MVG på mina examensprov
TA DAGEN SOM DEN KOMMER
Inte ta mina vänner förgivet
Rensa ut människor ur mitt liv som bara gör en ledsen
Läsa massa böcker :D
Resa till Oslo o hälsa på S, som jag lovat :)
Vara öppen för kärleken, vilket jag inte varit på flera år
BARA göra saker som gör mig glad, inte göra saker för andras skull fall det gör mig ledsen
Ta hand om min kropp = inte konsumera lika mkt alkohol

Kommer säkert på fler sen :P..

Vad har jag åstadkommit sen förra året då?
Jag har/håller på att skaffa mig en utbildning
Jag har (nästan) lämnat mitt gamla jobb
Jag har slutat röka (sjukt stolt)
Jag har släppt en person som tagit för stor del i mitt liv
Jag är på rätt väg att hitta mig själv & det känns underbart
Jag har lärt mkt om mig själv, & jag har tilllåtit mig känna & inse saker om mig själv som jag inte riktigt vågat innan
Jag är inte längre rädd för att vara mig själv, take it or leave it!
Jag har varit på 2 LW konserter:P hahaha, fast det hör inte hit!
Jag har konsumerat mindre alkohol sedan 2008 :)
Jag dömmer inte folk som jag hade lätt för att göra innan


Nu ska jag bara fokusera på att vara glad, glömma & förlåta :P
Just letting go.. <3

två steg fram, och tre tillbaka..

Går bara runt i cirklar. Jag är helt säker på vad jag vill och känner. Fåglarna sjunger & solen skiner. plötsligt ligger jag på rygg i en vattenpöl som jag halkat i, regnat öser. Jag har inte märkt det. Dimman rullar in och allt jag precis såg så klart har försvunnit bort. Det finns fortfarande där framför mig, men jag kan inte längre se det.Jag börjar undra vilken väg jag går på, jag kan inte se den. Det skrämmer mig, men samtidigt omfamnar dimman mig som ett varmt täcke och jag låter den gömma mig. Men när jag börjar tillåta mig själv att tänka, förstår jag att jag inte vill bli gömd. Jag vill stå i ljuset och skina som en sol, ta bort skuggorna som skymmer din sikt. Men jag försökt att tänka bort det på alla sätt, men jag är förblindad av dimman. Men snart kommer en vår igen, och strömmen går igång igen. <3


här finns så mycket vackert som jag inte kan se.

Oj, seg på att uppdatera mina händelser de senaste dagarna. Julafton- SUPER kväll. Började ganska tidigt hos mina kusiner, runt 1. Då hade redan min kusin & hennes familj kommit från kroatien. Vi trodde dom skulle komma senare. men det var ju kul. Jag öppnade min bavaria som dom tagit med åt mig. det enda jag bad dom köpa. MUMS vad jag har saknat den smaken. Sen åt vi massa god mat, & hade julklappsutdelning. FY fan vad man kan slösa pengar på skit egentligen. ush! barnen var begravda i sina klappar. Kul för dom ju :) Dina tror på tomten så vi fick spela med. Sen sa hon till mig, jag känner igen tomten, det var min pappa eller hur. Jag svarade : Nej, tomten ser alltid ut som någon du tycker om, som du känner dig trygg hos. så du inte blir rädd när du ser honom. Var det dumt kanske? jag vill inte förstöra hennes fantasi, underbart. Jag vill med tro på tomten. Efter det fortsatte festen med turkisk peppar & drinkar. Jag var nära på att decka kl 6, men fick hålla mig vaken haha. kl 8 stack jag & tina hem till henne dit Amela & nårra till kom för att festa lite. superkväll med liiiite för mkt busdriver & Noyzi haha!

Igår skulle jag egentligen tillbaka till min morbror & äta middag men mådde inte allt för bra efter julaftonskvällen. Åkte hem & kom på att jag hadde tvätt-tid , så det var bara att ta sig i kragen. dagen flöt rätt lugnt förbi. Lite bad, matlagning & massa Melissa Horn <3. Åkte hem till Nirreman & nu John :) Allt för längesedan man träffade honom :( Där blev det massa kul, lite förstörda telefoner & mkt dub! Rörde oss mot Husan talandes om "hemligheten", Jag vet vad den är;) Hos husan blev det massa kramar, träffade people man inte heller träffat på länge :) Mys.. Sen ringes jag & sandra, som var hos emma så dit begav jag mig. Spelade lite guitar hero, SUPER dålig. ush! Ska lära mig spela gitarr nästa år :D (ja jag vet att det inte alls är samma sak ). Sen åt vi världens mäktigaste & inte alls goda kebab. Sandra & jag gick till bussen & skvallrade om allt som hänt senaste. Sen åkte jag hem. Trött som fan!

Idag vaknade jag till solsken :D vacker dag! Snart ska jag hem till morbror & umgås med familjen lite :) Senare blir det förfest hos tarek. Äntligen har han tagit sitt förnuft till fånga & ska utnyttja sitt underbara hem. Så länge jag har kännt honom har vi spelar biljard i källaren 2 ggr. men ikv så ska det slitas ut. ! Tiff kommer från Lodnon, så det kommer bli massa engelska, får ta & öva :D Såå så är det. Sen blir det wonk efter det! tarek hade ju så kul sist ;)..


På andra sidan jorden, på andra sidan stan. Finns ingenting att göra, jag har sovit hela dan. För mycket tid att tänka på allt jag ser hos dig. Jag vet att det går över men det är lika svårt för mig <3

nu börjar livet!.

Så skönt att skolan äntligen är sluuut!!!! detta lovet kommer inte en dag försent! Hade tävling i skolan idag, tyvärr vann vi inte, men vi gjorde en sjukt häftig uppsättning a la japanskt gatumode! Varit & julhandlat lite me mamma men måste iväg imorron igen, fick inte handlat hälften.. ´Nu ska jag hoppa in i duschen sen iväg till Ronja som ska laga middag åt mig :D Sen blir det mys me film & chips & bira! mums! Imorgon blir det massa julpyssel, handlande, & bakande, ska klippa mamma också! Fick nog med mig hela skåpet & mer därtill idag. Måste öva massa under lovet. har några klipp inbokade, behöver du klippas så säg till :) & på onsdag är det julafton! längtar. Inte för paketen, det tycker jag är överskattat. Men min kusin kommer från kroatien me hennes familj, så det ska bli svinkul ! & så e hela familjen taggad, kylarna är fulla & baren svämmar över! precis så det ska vara. Ska nog se Anna ankas jul på julafton, inte kalles, för det har vi aldrig kollat på, tråkigt nog.

liivet går vidare! det bara rullar på. är omringad av massa positiva människor & har sållat bort dom som inte är det! Försöker visa uppskattning varje dag till dom jag tycker om men ibland lyckas man inte. Men dom som är viktiga vet att dom är det ! Show must go on......!

Sakna <3<3

Malin du är bäst! <3

skotta snö

Dagen har varit super! Gick till skolan i tron om att dagen skulle vara superstressig & jobbig. Kom dit & mkt riktigt hade dom redan bokat in en kund till, alltså 4 st idag (vilket är mkt stressigt med tanke på hur kort tid vi varit i salongen). Men direkt fick vi 7 avbokningar var av en var min. Så jag hade 2 herr & 1 dan klipp kvar. Första kunden kom, en kille. Jättte trevlig, hade gemensama bekanta & gått på samma skola. Nästa kund har en kille med rosa hår, han va häftig :) Sen kom en tjej som ville bli superkort. Hade bara massa roliga klippningar idag / fick övat på det jag behöver öva på. Supernice! Efter skolan träffade jag Hanne:D Det blev en öl på lilla torg & massa massa skvaller & deeptalk eftersom hon varit borta i några månader. Där efter gick jag & mötte Tarek, vi handlade mat. Tarek lagade super god marocansk mat till mig , mums! Sen Skottade vi snö i 2 timmar haha. Började med att jag bara sparka undan lite menad han rökte, sen kom alla verktyg fram. Faktiskt kul att skotta men mkt mkt att skotta. Nu ska vi nog sätta på en film eller spela lite biljard :)

Imorron är det sista dagen i skolan, SKÖNT! har bara en tävling, vet inte vad den går ut på men temat är nyår. måste väl ha me allt i skåper hem så man kan öva på lovet. ska bli sååå skönt att kunna sova länge om dagarna!

Denna veckan kommer nog bli suuuper rolig ! ser fram emot den ! ja den har ju redan börjat  bra ;)

Saknar, undrar, backar?..

Hejdå! <3


Nytt inlägg

Denna helgen har varit ganska bra. Passerat för fort & varit lite för händelselös, men ändå kul. igår jobbade jag 7.15-15, ganska nice när man väl är där. Sen åkte jag hem & bada & tog det lugnt. Sen åkte jag hem till maria, vi satt & snacka lite shit & där efter promenerade i i snön hem till tarek, lyckades gå lite vilse men vi hittade snabbt rätt igen. Allt ser likadant ut i snön:P Där hemma var Patte också, suuper kul att träffa henne. Denna helgen blir det massa hemkomster, Tarek, Patte, Hanne & sara, myysigt :D Ja iaf, vi uppdaterade varandra om olika saker & hade mys me vin!. Sen blev det lite snölekar ute på altanen hhaha. Efter det begav vi oss till wonk, där patte stannade ca 15 minuter & sen åkte hem. Men jag & tarek, härdade som vi är, stannade tills dom stängde. Suuuperkul att festa med tarek igen, det var lite Plastic people i London , all over again haha. NICE! efter det skulle vi hem men det var snökaos & bussarna hade slutat gå & man kunde inte komma fram till taxi, & så var alla bokade bla bla.. Men fick ett "vip" nr av en kille, & det gick knappt en signal så svarade dom & taxin var där på 3 minuter, sjukt att det ska behöva vara så. sen deckade jag så fort jag la mig ner i sängen. Tarek mådde mindre bra :( stackaren. Idag har jag bara jobbat, ganska segt :( men nu är jag hemma & är suuuuper trött! VILL INTE till skolan imorron :( läängtar till onsdag då jag e ledig! uush, har 3 kunder inbokade :( orkar inte!. fan va jag inte vill klippa. haha bra att tänka så när man ska bli frisör. Förresten alla killar som vill bli klippta , säg till. Jag måste öva! Nu ska jag snart krypa ner & kolla på "Tomten är far till alla barnen" <3. Ciao!


Saknar.... <3<3<3

gitarrmongot

Woh trött som satan!
Igår var jag i skolan & hade salongen hela dagen, det gick super. Efter det blev det vintermys med varm choklad & e.h. ISKALLT var det dock. & chokladen var inte så varm när den väl kom ut i kylan. men MYCKET mysig fika :D Sen gick jag hem & städade mitt rum, ÄNTLIGEN!!!! har varit så sjukt lat med att göra det. ush. Nu är det fint iaf. Sen blev det massa bak hos malle. Härligt att vara samlade hela ligan igen, eller ja inte hela. Hanne & jonne fattades ju, men iaf.. mysigt. Pepparkakorna blev kolsvarta & oätbara, lussebullarna jäste inte & gräddades inte helt. & sluren kom på den geniala iden att ha i fyllning så det bara rann smällt socker ut bullarna haha. Gott kan jag inte säga att det var. Efter att ha spelar lite plump blev det GITARRMONGOT som tog över. Helgalen film på svt2. Rekomenderar den varmt. Det var den sjukaste film jag någonsin sett, om man nu kan kalla det en film. Det var mer små snuttar med återkommande karraktärer som sattes ihop till en film. youtuba den! sjuk.. ! Har nog aldrig skrattat så mkt i hela mitt liv, kan bero på att jag var trött men filmen var ändå suvve!

Idag har jag varit lat. Var i skolan till ett sen stack jag hem! Hade färgkund. Nu sitter jag här & är suuuuuper trött, hade kunnat somna om jag lagt mig ner. Ska jobba helgen :( ush, läääängtar tills jag inte behöver gå tillbaka dit igen. upp 6 & knega, fy fan va drygt. Imorgon blir det en träff med tarek :D Kanske RENT kväll hos Ronja, men bara kanske. ska iaf ta en bira imorron,det förtjänar jag.

Fy fan va tiden går fort alltså. För EXAKT ett år sedan satt jag malle kevan & sluren & förfestade här hemma. snackade om var vi fick våra första vattenkoppor (gissa var jag fick min ? :/), lyssnade på dålig gb-rnb & festade på inkonst.På ett år så har så sjukt mkt hänt. För ett år sedan viste jag inte alls vad jag skulle göra med livet. Jag jobbade på Evas schema , vilket var rätt schyst. Det var i princip jag malle kevan & sluren som hängde jämt(jag klagar inte, det var superkul).Till nyår blev det Amsterdam & där hade Hanne & Jonne anslutit sig till gänget på riktigt. Efter nyår fick jag massa pengar & hela världen var framför mig. Jag skulle resa hit & dit, men det blev bara en kort tripp till London för att hälsa på Tarek & sen ansökte jag till frisörskolan & investerade mina pengar där! Smart val om du frågar mig!. Det var ju sjuuukt långt till jag skulle börja skolan, tyckte man då!Våren kom & gick utan några större händelser. Sommaren kom & livet var underbart. Gänget höll ihop som aldrig förr. G för Gemenskap :D Massa fotboll, grill & nya vänner. Lur var nog det finaste minnet från i somras skulle jag tro. Jag jobbade till 9, Malle till 22.30, sen hämtade hon mig så körde vi till sluren där hanne & jonne redan var. Vi bestämde oss för att hyra film, det blev "flyga drake". Självklart så grät jag & malin floder, fast filmen inte var speciellt bra. kl 1.30 när filmen var slut gick vi ut i utehuset & tog en cigg & kastade pil. Helt plötsligt kommer vi på " oj alla är lediga imorron" vilket aldrig händer att vi är lediga samtidigt. Vi började skojja om att åka iväg på en resa dagen efter. Men det slutade med att vi där & då bestämde oss för att åka till Hannes stuga i lur. kl 2.00 hade vi 5 packat in oss i bilen, full med gitarr, öl, wiskey, kuddar, skivor, godis, täcken & glada människor. På vägen blev det nårra stopp, jag fick springa efter bilen ett antal gånger, vi stannade till vid en sjö & såg solen gå upp. Väl framme i Lur sådär kl 5  började vi pimpla virre & spela gitarr. Men sen deckade alla. Jag ställde klockan på 11, så åkte vi & handlade frulle & sen käka vi, gick ner till sjön & mös , grilla & malle gick villse i den stora svarta skogen full med Kor. sen åkte vi hem. Sjukt underbar dag!.
Firade den sjukaste midsommaren ever, ute på ett hippikollektiv i Brännesta! Sjuuuukt sjuukt sjuuukt! En upplevelse för livet! Sommaren fortskred & jag åkte till Kroatien. Kom tillbaka & skolan började!. Hanne flyttade till gottland, Jonne började skolan, Kevan kom tillbaka efter några månader i spanien, Sandra & Danne blev "nya" medlemmar i gänget & malle skaffa egen lya. Nu är alla på var sitt håll i princip, men ändå håller vi ihop. ! Därför var det exxtra kul igår när vi var samlade & super kul för IMORRON KOMMER HANNE HEM! fan va kul det ska bli att träffa henne.

Nostalgii <3

Nu var det inte meningen att jag skulle skriva en uppsatts men så blev det iaf. Ikväll ska jag bara ta mig ett varm långt bad & försöka läsa lite i Marilyn Mansons självbiografi som jag försökt läsa ut i någon månad nu man inte lyckats komma så långt. Ska dricka te & äta lussebullar & kolla på film. Ska bli sååå skönt att bara ta det lugnt & varva ner efter en lång men rolig vecka!

Tjaaråå!

vinternatt

Det är underligt hur tyst det blir så fort snön faller, & hur ljus natten blir. Underbart ute, det krasar under fötterna när man går. Men hur stilla det än är så för det med sig mer sorg än man tror. En man krockade precis på gatan ute vid mig, inget farligt. In i en stolpe, men tråkigt ändå! Jag kommer ihåg för några år sedan när vi hade snöbollskrig på malles gård. Jag, Malle, Natha Axel & Ivana, kevan fick sitta inne för hans hjärta krånglade. Så fort det snöar blir man som barn igen. Slängde sig på marken & gjorde änglar, sträckte ut tungan så att flingorna skulle landa på den. Man kastade alltid mest snöbollar på den man var kär i & sen sprang man där ifrån lite halv snabbt så att personen skulle hinna ifatt :) Ooh inatt blir jag ett barn igen..!


steg i snön..

Heelt underbar dag! Vädret är såå skönt!
Skolan idag var mkt lärorik. Börjat öva till deltidsprovet som kommer direkt efter jul, ush :( men det börjar bra iaf. Sen har jag träffat  tarek & maria. Myysigt! Nu sitter jag här High on life & längtar ut i snön. Ska snart träffa malle :D Fick ändå träffat henne igår, superkul! Behövt! Underligt att en människa kan känna en så bra, nästan bättre än en själv & hur mkt det betyder när denna person kommer med råd & tankar. Ska iaf ut i snön & mysa!

<3<3<3

..När vintern kommer och tiden gått för fort

Äntligen! Redovisningen avklarad den med! Det gick ganska bra ändå. :) slutade tidigt idag så tog en sväng hem till Ivan & sam. Gick en runda i snön, sen gick vi hem & kolla på lite family guy & mös me sam. Han är en riktig liten vilding, har bitsår på hela händerna. Sen blev det sanningens ögonblick över en kopp varm oboy. Åkte till kusinerna idag med, skulle träffat malin men hon fick jobba till stängning :( Imorgon blir det skolan, skulle haft med modell till aftonfrisyr men har totalt glömt bort det :( tråkigt att jobba på docka men wtf, kan inte hjälpas. Kollar på Bidget Jones dagbok, fan vilken deppig film alltså, ush!..

Nu är det snart jul. Bara en vecka kvar så har man jullov, nice att få jullov igen =) det var ett tag sn man hade lov. Har inte fått ngr jobbtider, men skulle behöva det.. En kusin & hennes familj kommer hit under jul & nyår, ska bli superkul :D har beställt Bavaria av henne!. mums mums! otroligt att jag ännu inte planerat ngt för nyår men skönt som fan. Vill inte boka upp mig riktigt än..

Jag förvånar mig själv varje dag. Jag reagerar inte alls så som jag trodde jag skulle göra. Jag är inte längre den personen som jag var DÅ och jag söker inte samma saker längre..

Du är gåtan som jag aldrig löser klart!

Livet är en dans på rosor...

.. men det är en dans med svåra steg!

Sitter här & är iskall, frusen & glad! Var ute en sväng med Ronja, promenerade till trangeln & pratade massa skvaller som vanligt, det händer för mkt nu för tiden ! Träffade Pinnen & tog en kort promenad, sen skulle jag cykla hem men "stötte på" Emma när hon skulle börja jobba, så skvallrade lite till. Ska nog åka VIP kupen i the wheel of Malmö med tonade rutor haha , sjukt alltså! varför göra det :S

Äntligen är man klar med arbetet!!! Kanske inte mitt bästa work men bara jag får g blir jag nöjd, orkar inte dalta med det mer. Så imorron blir det redovisning :/ har inte haft det sen i gymnasiet, kommer kännas lite skumt! ush jag stammar alltid när jag ska redovisa haha! jaja håll tummarna! Nu ska jag värma mig med strumpor & filt & "Frukost på Tiffanys" :)

<3 Du är resan som jag velat ska ta fart...




Berätta hur du gör..

.. den känsla som du lämnar när du vänder bort din blick, berätta hur du gör!

Dagen har varit super! Rullade min första korkskruvspermanent på en kund, tog sin lilla tid men snyggt blev det :) skönt att ha det klart nu då! Imorron är det arbetsinlämning, :( hatar arbeten! Men är på god väg att bli klar iaf. Fixade frisyren på dockan i skolan idag!

Nu ska jag ut i vintermörkret & få lite klarhet i saker & ting. Ska även träffa Ronja om 10 minuter, brottom brottom brottom!

Puss & kram vi syns på stan!

When I need you..

Helgen har varit helt fantastisk. Fredagen var stressig fram till kvällen! Då blev det förfest hos Ronja. Emma kom & sen gick det utförs. Vild & galen kväll!. Sebbe kom förbi & det blev massa singstar & dumheter :D Sen bar det av till Tomboy. Helt okej där. Lite för mkt alkohol kanske. Resulterade i glömda stunder, bilder på qx & en rejäl baksmälla på lördagen. Efter tomboy stack jag & ronja på efterfest, sådär kul.. Kom hem lagom till frukosten :P sov någon timme. kl 2, när vi vaknat kom Emma med frulle. Det blev torra scones & möglig fikon marmelad. Men det var en frukost som man sällan glömmer! Underbaart ! :D
Jag åkte hem för att bara precis sätta mig ner innan jag var tvungen att åka in till stan för tarek hade ändrat tiden med en timme utan att säga till. Vi åt en sen lunch & det blev massa skvaller. Happy that your home!<3
Åkte hem & duscha sen bar det iväg till Malle. Där blev det spel me gänget som jag inte träffat på evigheter men kul var det . Sen träffade jag Ronja & vi stack till Wonk!. Fick några efterhängsna snubbar på köpet, ush :(. kvällen avslutades med en massa drama. Men vissa kvällar behöver väl bli så med! Vi åkte hem till Ronja & deckade illa kvickt! Nu sitter ma här & skriver klart arbetet. Ush, så hemskt jobbigt. Införskaffade en gran idag. De senaste tre åren har Malle fixat gran åt mig, på fyllan. Men iår fick det bli en laglig gran. känns bra :p. Så om en liten stund ska den pyntas :D Det snöade idag, men tyvärr så la det sig inte :( får vi en vit jul? I hope so!.

<3 you may not be her first, her last or her only. She loved before and she may love again. But if she loves you now, what else matters? Shes not perfect, you arent either. and the two of you may never be perfect together. but if she can make you laugh, think twice and admit to being human and making mistakes. Hold on to her and give her the most you can, she may not think about you every second of her day, but she will give you a part of her that she knows you can brake - her herat. So dont hurt her, dont change her, dont analyze and dont expect more than she can give, smile when she makes you happy, and miss her when shes not there. <3

A whole new world..

.. with you!

Sitter i skolan & har lunch för tillfället. Dagen har varit suuuper stressig idag. Kom till skolan, skulle ha extensionskund men hon var inlagd på sjukhus så hon kom inte. Fick ta över receptionen, det var 7 kunder som var bokade på personer som inte skulle komma till skolan, så fick fixa det på något sätt fast vi redan var i princip fullbokade. Inga handdukar fanns det, tvättade & tumlade, men tumlarna var sönder så de blev inte torra, tog 3 timmar innan dom blev fixade. Nu har vi iaf handdukar. Snart är det drop in, så blir det väl ganska stressigt med kan jag tänka mig.
MEN LIVET LEKER ÄNDÅ!

Ikväll blir det fest för hela slanten! Längtar..! :D

Ciao bella!

lucka nr ?

Pust! Trött & har huvudvärk. Idag gick jag upp kl 6, lagom slitet. Stack till jobbet & hade en myysig dag. Småungarna från skolan på området kom in & gick lucia. Det var så sjukt fint ( fick hålla tillbaka en tår :$ ). Efter jobb gick jag hem & har suttit sedan dess & skrivit arbete. Fan vad det är jobbigt. Nu förstår jag varför jag inte orkade i gymnasiet. Men det måste göras. Kommit en bra bit på vägen iaf :)

-

Förvirrad ! <3


i <3 telia

Super bra dag! Fick massa saker klart för mig inför mitt frisyrhistoria projekt, Nu ska de bara göras. Ush! Måste plugga massa imorron & helgen :( Men fest hinner man med. TAREK kommer äntligen heem! Saknat honom som fan. Kommer hem från härliga London. :D
Idag förrutom skolan så har jag & pinnen fryst halft ihjäl, stött på massa konstiga människor & haft det allmänt mysigt :D brr. fryser fortfarande.
Imorgon är jag ledig från skolan , men tyvärr blir det ingen sovmorgon, upp kl 6 för att jobba! Sen blir det plugg plugg plugg. Snart helg , då blir det mer av det mysiga :D


<3 I Cant control my destiny, I trust my soul. My only goal is just to be.. There´s only NOW, there´s only HERE. Give in to love of live in fear. No other path, no other way, No day but today. <3

Tjaråå!


Rosor som blommar i December!

Igår var en lugn dag, skolan var ganska seg. Fikade efter skolan med Sandra,Exxon, Bina, Alex & alex bror, mkt mkt trevligt. Sen åkte jag hem till Malle :D. hon hade varit en vecka i Dubai & vi hade massa att berätta för varandra! Mös me pizza & film.

Idag har jag varit ledig, eller tog ledigt halva dagen. Mister Ivan hämtade mig på morgonen & vi åkte för att kolla på amstaff valpar =) Körde fel lite , men hittade tillslut. Sååå hemskt söta hundar. "One eye red" var finast men han var för vild så det fick bli SAM :D ( Jag som kom på namnet (efter världens mest lojala vän, Samwise Gamgee i Sagan om ringen, töntigt i know )  Sen åkte vi hem & kollade på 2012, inte det bästa filmen men den var okej. Efter det fick jag åka hem & nästan direkt till jobbet för att gå på obligatorisk brand & HLR-kurs. Ganska kul, fick släcka en brand, men wow haha! Nu sitter jag här och är super trött & måste plugga :(

Utaför jobbet så blommar fortfarande rosorna, och det kommer nya dagligen, helt otroligt. Snart mitten av december & roserna blommar. UNDERBART!

du finns här <3


En ny era!

En ny tid är här! Mitt liv kommer nog inte vara sig likt från och med nu, och det är mycket välkommet! :)

Helgen har passerat allt för snabbt :( igår jobbade jag till 3, mysigt var det faktiskt. Sen var det middag hos min kusin, Mums va god efterrätten var. Sen en snabbis till Ronja, lekte massa me chilli, & HON GILLAR MIG, fast jag nästan trampade ihjäl henne härrom veckan. nej så farligt var det inte. :) sen begav vi oss till Paula på förfest, där blev det massa vin, porr & galna historier. Där efter drog det till wonk!. Sjukt kul :D åkte buss hem & höll på att decka, jobbig bussresa. Vaknade imorse med värsta dunket i huvudet & mådde pyton. Men inte fick jag ligga & slappa, nej iväg till jobb. trodde baksmällan skulle gå bort om jag rörde på mig men icke, sitter fortfarande här & mår dåligt.
Imorgon är det skola, salong hela dagen! Hoppas det bara kommer roliga kunder. Sen ska jag till min älskade MALIN, som är hemma efter en semester i Dubai. Saknat henne<3 . Vi ska skvallra massa & mysa med Ullared :P
På tisdag blir det vovvar för hela slanten. Ska med Mister Ivan & välja ut en liten amstaff. Ursöta! Kommer nog vela ta med mig alla hem. men det går ju inte. oh mysigt ska det bli :D

Så mkt har hänt senaste tiden. Känner att jag är på rätt väg nu! En sak har jag iaf lärt mig, att man alltid ska våga vara sig själv, inte vara den andra vill att man ska vara. Tycker folk inte om en för den man är så kan dom gå, även om det handlar om familj eller nära vänner. Om man ska gå igenom livet och inte riktigt vara sig själv till 100% så kommer man alltid vara olycklig. <3 Livet är underbart !


allt & inget..

Jag vet vem som skrev brevet ! =) tack för det Mister! :D

Idag har varit en mycket stressig dag. bara 2 kunder men den sista kunden tog mer tid än jag trodde & det var mer att göra. Sen kommer det in massa kunder som ska beställa extensions & boka tider precis när jag måste gå, så fick stressa iväg till en väntande Sandra med Exxon. Liten mysig fika med massa pussar & mys (exxon) , my chemical romance och varm cola. Mkt trevligt. Sen kom Ronja förbi, jag pös hem & lagade mat & nu sitter man här, lagom ont i huvudet. I helgen blir det jobb då! Upp kl 6, börjar 7.15. Jobbigt.. :( MEN man måste ju jobba, jobba i 40 år för att man ska få en "okej" pension för att sen kunna leva på bröd & vatten typ, men jag är inte bitter :D

Imorgon, förrutom jobb, blir det tävling, "halv 4 hos mig". Vi har en liten töntig men rolig tävling i vår familj, idén kommer från "halv 8 hos mig". Vi träffas (jag mamma , kusiner & moster) vi turas om att laga mat, förrätt, huvudrätt & efterrätt. & så sätter vi betyg. Låter lamt men är shit kul :D. Efter det blir det en tur till Ronja, klippa till undercutten på henne, sen lite preparty & utgång. Ska bli riktigt nice. Kanske borde ha en vit helg som alla andra normala människor, men jag hinner inte det :P

Nu ska jag kolla på idol. lagom kul :/

Ciaaao <3

A letter of love <3

Dagen har varit rätt flummig, men bra :D hade 3 kunder i salongen, var av 2 vill komma tillbaka till mig, alltid kul att på x-kunder :D träffade ronja som snabbast för att handla på systemet & planera vidare på helgen. När jag kom hem sa mamma att jag fått brev.. inget konstigt med det. Förrutom att det var ett KÄRLEKSBREV :) så här stog det :

A letter of love

Our hearts speaks and never sleeps, the language of a heart no one understands no words to describe every beat im souting.Only the depth of my eyes is revealing. My heart loves you laugh, smile, hugs & kisses. The only words my heart understands, so speak it every time you get. every beat is a line of a love letter, every day sending you thousand of letters. Not the ones you read, not those you understand, yet those you reply in the language my heart understands and needs. Those it understand, those it loves, the only it speaks, the only it loves to hear. Love is two hearts understanding eachother and love listening. True love is when they speak the language of love in eternity. / <3

SÖTT. haha undrar vem det är som skrivit det. Ingen avsändare, postat i malmö igår & till och med HANDSKRIVET! Ritat massa hjärtan över hela pappret. Är det ngn som vill ta creed så hojta haha:P I wanna know. glad man blir :D Härligt att det är så oldschool att personen skickar det med post. fast ja annars hade det varit pissenkelt att se vem det var som skickade det.

Jaja annars så har jag färgat håret idag, äntligen så får jag lite ordning på kaluffsen. Imorron blir det school, fika med sandra & idol. Work på lördag-söndag. Nice att tjäna lite kosing. =)

Morsning korsning <3


en sån som du..

Brrrr! Så kallt det har blivit ute. 1a dec & det vänder helt. Idag har jag varit i skolan & haft produktkurs med Grezette. Det var ganska chill. hade bara skola i 3 timmar & så fick vi lite produkter att ta hem. aldrig fel :D

Efter skolan fikade jag med Ronja, vilket var jätte trevligt. Blev som vanligt massa skvaller & fest & rese-planerande haha :D sen åkte jag till grossen & handlade lite hårfärg. Imorron blir det ändring på håret. NU får det vara nog med expriment :(.

Ikväll ska jag nog en sväng förbi mina kusiner sen blir det lååååång vinterpromenad med Maria :D

PussHej!


Vänder blad..

Jag trodde inte jag skulle vara den som sitter och bloggar om hur min dag har varit & vad jag tänker på. Men stunden är här gott folk. Antar att det beror på att jag är uttråkad & kanske behöver skriva av mig lite.

Skolan går äntligen bra. Fan vad jobbigt det var ett tag. Undraede nästan varför jag hade valt frisör, det passar ju inte alls mig. Var riktigt osäker på mig själv & mina kunskaper. Men äntligen har jag kommit över rädslorna! Igår hade jag min första manliga kund, vilket jag varit svinrädd för då jag klippt fel varje gång på dockan!. Men det gick svinbra! fått en x-kund till. :D

I lördags var jag med mamma & min kusin på Ullared. Jag hade nog förväntat mig mer. Det var svinjobbigt att gå runt där när det var 1000000 människor runt en som knuffades för att komma fram. köpte väl det jag behövde, mest hårprodukter :/ men men.. resten av helgen har jag julpyntat. I LOVE IT! äntligen har december kommit. I år julpyntade jag ändå sent jämfört med åren tidigare då jag börjar lyssna på julmusik i september & julpysslar i okt-nov.

<3 det är shit svårt att veta vad man vill. känslor kommer & går man vet inte var fan man står i alla frågor som kommer upp. eller vad man vågar tilllåta sig själv att känna. Jag är modig & äventyrlig. Vist det kanske stämmer med ALLT ANNAT än KÄRLEKEN. Då står jag helst gömd i en vrå med en flytväst på. Jag vill våga slänga mig ut & inte tänka på alla följder & ord från andra!