I know, I know..

jag e askass , men det gör inget :)

Hmm whats new ?.. Jo, jag har börjat förbereda mig för gbg-flytten nu. Sökt 17 jobb, hittills har jag fått 2 intervjuer, men den ena tackade jag nej till. det var på en salong. men jag känner inte för att jobba med det alls längre, jag vill hjälpa människor själsligt och inte ytligt ( även om det kan hjälpa själsligt att få en ny frisyr med, men på ett annat sätt ) . Så nu ska jag på intervju den 8e på ett äldreboende :D ska bli så kuuuuuul. jag hoppas att jag får det. och så ska jag kolla upp undersköteske utbildningar på distans med. håll tummarna för mig att jag får jobbet. HOPPAS HOPPAS HOPPAS. jag har en bra känsla..

för övrigt ska min älskling komma till malmö imorgon o på fredag morgon åker vi upp till gbg tillsammans för nårra dagar där ihop :) längtar längtar längtar. och jag längtar efter att flytta upp. så mycket som jag vill flytta dit nu, har jag nog aldrig velat, jag spricker snart om inte tiden går fortare.

möhippan har tagit några omvägar men nu är det i rullning, får bara hoppas på att folk kommer, alla är så jävla sega. ( STEPHIE SVARA OM DU SKA KOMMA ELLER INTE !!!! ) haha :P

jag har jobbat 7 dagar i rad nu & imorgon jobbar jag också, sen är jag ledig i några dagar då jag ska till gbg sn jobbar jag i 7 dagar i rad igen, sen åter igen gbg för mys & intervju & sen är det dags för möhippas. undrar ni varför jag inte har tid att träffa polare ? där har ni svaret !! haha :)

jag har fått en uuuursexig Iphone 4 VIT :D jag sa att jag aldrig skulle falla för det, men efter att ha haft 4 mobiler sen januari & alla har flippat ut totalt o fuckats så tänkte jag att jag kör på en stadigare mobil :) och hittills ÄLSKAR jag den, fantastisk skapelse faktiskt.

jag har varit rökfri i 5 veckor idag :D STOLT !!! höll på att ta ett bloss 2 ggr, men höll mig och det är jag asglad för .

Hmm finns det ngt annat att berätta ??... lite små roliga saker som fest på jobb igår som var riktigt kul, Maria som jobbade med mig var o hälsade på härromdagen :) jag har stämt min gitarr ( eller jag tror att jag har gjort det hahah ) men ackord är ju URSVÅRT att ta ! kommer nog behöva öva i åratal innan jag lär mig böja fingrarna så som det behövs. onormalt haha :P

livet har inte känts så här bra på flera år. allt är bra, ALLT ! jag är superkär , trivs asbra med mitt jobb, redo att starta om på ny kula, har bara bra människor runt mig i mitt liv, och det var längesen det inte fanns någon som drar ner en pga olika anledningar. livet leker :):)

OCH jag har klippt mig, klippte av ca 12 cm på den längsta delen av håret, och det vet alla som känner mig att DET är inte normalt för att vara mig, men jag trivs i det lite kortare ( nu snackar vi ca 5 cm nedanför axlarna ) men de är kort för mig haha :P nu är det friskt o glansigt igen, inga sahara-toppar :D

yepp det var det för denhär gången. Ciao

gbg igen

så då är man tillbaka i gbg. men först kan jag berätta lite om mina dagar i veckan.
i tisdags var jag ute o shoppade med malle, sen träffade jag upp sandra för lite sol o häng i parken. på kvällen åkte jag till palle o åt middag med henne o hvarennes mamma fölr palle fyllde år :) sen drog vi till lilla torg med yuksel o milan. drack öl o snackade skit. sen blev det en tripp till bo01 där det blev lite utflippat :) sjukt kul kväll.
på onsdagen o torsdagen jobbade jag. i fredags var jag uppe med tuppen, åkte till mobilia när dom öppnade o shoppade lite, vidare till elliot o sara för bröllopsplanering med sofie :) vi kom mkt långt o nu är jag helt lugn med mitt ansvar som toastmaster, ska bli jättekul ;) läängtar ! sen drog jag till sandra o käka lunch, vidare hem för att städa, packa o fixa lite inför gbg-resan. på kvällen åkte jag tilllbaka tilll elliot o sara. vi grillade o drack öl. sen kom staphie o vi körde spel. askul :) hela kvällen drack vi gått, spelade spel o sjöng rent som vanligt :) inte en festkväll utan rent ;P
igår kom jag till gbg vid 2-tiden. hann bara hem o lämna grejerna för att sen åkte o träffa ingela vid brunnsparken. där överraskade knubbe o c/o målle , hon trodde bara att jag hon o ingela skulle fika. men hon blev påsatt en ögonbindel, musik i öronen, o en öl i handen. Så fick hon åka från brunnsparken till laserdome. vi körde 2x20 min. SJUKT tyrött blev man, men fy faaan va vi kriga. andra rundan va vi asbra. vi teamade upp. jag sanja o ingela. vi täckte en hel våning bara vi tre. döda alla ! asgrymma :D efter det drog vi till vasastan o käka på resturang , drack öl o shottkanna. där satt i i nån timme o snackade skit o hade astrevligt. Sen drog vi till gretas. Där har jag aldrig vatt förr. men eftersom det var eurovision så visade dom spklart det på nedervåningen för den som ville se. Vi kollade in lite då o då mellan drinkarna o dansen för att se vad det stog. synd att sverige inte gick vidare, men aaaasfett att azerbadjan ( hmmmm .. stavning? ) vann. grattis. det var grymt. för ett land som inte varit med på så många år, att dom vinner. (y). ja resten av kvällen/natten dansade vi loss på dansgolvet :) AS BRA DAG !!!!!
idag vaknade vi tidigt, städade o bakade blåbärsmuffins o lagade mat. kl 4 kom hela målles familj. vi käka o snacka massa i tre timmar sen åkte dom hem. jättemysigt var det. fullt hus :)
av mig fick målle ett par ljuslila converse, en dj-hero m. 2 spel. 2 guitar-hero med spel o the big bang theory sesong 3 :) hon blev glad o då är jag nöjd :)
nu kollar hon på hocky-vm, jag e inte så intresserad så jag sitter här o uppdaterar. men nu ska jag faktiskt sätta mig hos henne o titta :) sverige-findland i final. , yess vii hörs ! ciao

liseberg

riktigt bra helg <3<3
startade fredagen med resa till gbg med emma o palle. tror nog hela tåget hörde oss.. som vanligt haha. framme i gbg bar det av till ches för iskall öl, svingod mat, o jätte roligt sällskap av sanja, sandra, lise o therese. jävligt bra kväll :D
igår drog vi till Liseberg vid halv 12 så vi kunde vara där när dom öppnade. och det gjorde typ resten av gbg med haha :) vi köpte våra band o sen drog vi o åkte "billarna" som jag kallar dom, ROLIGASTE karusellen ;D sen drog vi till flum rider, ställde oss i kö. sen plötsligt håller någon för mina ögon och vem står inte där om MALLE <3<3 underbaraste malle åkte upp o överraskade mig !! finaste finaste finaste !!
vi åkte flum rider o blev lagom blöta :) Alltså jag är VÄRLDENS största MES när det kommer till karuseller. Jag är livrädd. men tillslut vågade jag mig upp i både balder o en annan svinäcklig där det snurrar o man svingar från sida till sida, nästan upp o ner. jag tror att hela liseberg horde mig. jag vrålade utan bara helvete. alla hade sjukt kul åt mitt vrål medan jag nästan började gråta hahah ! hemskt.
vi gjorde kaos på colorado. åkte två gånger i rad. Ena gången hoppade vi runt i båten för att inte bli blöta , men andra rundan var vi tvugna att sitta BLIXT stilla, vi fick inte ens luta oss fram om vi fick vatten på oss. och självklart är det JAG kom kommer MITT i vattenfallet o får en hel flod natten över mig, jag var plask våt sen haha. men alla var nöstan lika blöta :) sjukt kul.
jag o målle vann ett ENORMT geisha :) MUMS !
vi tog bilder med kaninen :) , Målle, emma, malle o ingela åkte Atmos fear. FATTAR inte att dom våga. den är 146 m hog. Fritt fall. höjdskräcken är 50 m, gyllene tornet i kph är 96 m. FATTA då hur jävla grotreskt hög denna är. men dom vågade fan ta mig. jag hade aldrig i mitt liv satt mig i den . det var en tjej brevid målle som fick panik och började gråta o skrika hysteriskt tills karusellkillen lät henne gå av så hon slapp åka. jag hade grinat som ett barn , ush fyyy !! men modiga måste man säga att dom var :):)<3
vi var på liseberg i 10 timmar. från att dom öppna till dom stängde. vi blev nästan utslängda ur "bilarna" för dom hade stängt haha :)
sen var vi SÅ döda att vi åkte hem o kollade på film o snackade skit. men alla var så utmattade att vi somna. kl 2 åkte emma, malle o palle till centralen o tog bussen till malmö.
idag mår man INTE bra. har ont i halsen , för vi blev helt blöta o gick omkring så hela dagen, ont i huvudet o varje liten muskel i kroppen värker. är hes så man nästan inte hör vad jag säger. men det var det värt.
det är strålande sol ute o vi ska ut o mysa i solen.
jag fick dom bästa presenterna av min älskling. Vita converse som jag tänkt köpa, ett JÄTTE fint armband OCH EN GITARR!!!! oooh vad lycklig jag blev. jag har velat ha en gitarr i två år o aldrig köpt en , o nu har jag fått en fin svart gitarr  . är såå glad :D <3<3
ikväll ska vi till målles mamma på middag o vi ska spela bingo lotto :) sjukt mysigt.
ha en bra dag alla ! <3 pusshaaaajjj