mkt kärlek

nuu är året alldeles snart slut :) min kusin kmr från kroatien i eftermiddag o åker på söndag så ska dit en lliten vända o säga hej sen hem o festa. vi blir 5-6st på middag här o sen drar vi till ämme o festar satan.jag har hållt på o fixa o dona hela dagen o nu är jag snart klar. skulle gjort det igår men hade telefondejt med målle ist så inget blev gjort. mwn det gör inge :) ska bli kul o träffa henne igen :)

jag vill önska er alla en helt magisk nyårsafton. mkt kärlek till er !

wake up in the morning, feeling like myself

trött? näädå !

igår hade jag bara två kunder, men en var färg o klipp så jag fick jobba liite iaf :). efter jobb hämtade min kusin mig o sen åkte vi hem till oss på middag. hela familjen var där. skit mysigt :). gabbi är såå grymt söt. han lär sig prata mer o mer för varje dg.
sen tog jag mig ett låångt bad o då ringde sandra helt hysteriskt många ggr men jag hade mobilen ngn annanstans. så när jag badat klart ringde jag upp. hon o målle skulle egentligen försöka överraska mig , målle kmr ner på lördag :D. men iom att sandra vet att jag alltid har planer så var hon tvungen o säga det till mig så jag kunde avboka allt annat.
jag åkte  till sandra o vi tog en öl o pratade om ALLT som hänt sedan vi sågs sist. vilket var i typ april. sen ringde vi målle o hade telefondejt med henne i 4 timmar. mkt mysigt :). när klockan var föör mkt la vi oss o somna dirr.
jag hade sovmorron till 10 idag men eftersom sandra börjar jobba 8 så kom jag en o enhalv timme tidigare till jobb. men det gör nt så mkt. sitter här o chillar lite . dricker te, lyssnar på melissa o läser dagens nyheter. myyys !

efter jobb ska jag träffa martin o snacka av oss lite :) o ikv blir det fix fix fix till nyår :D. fan får nt vara död på lördag, då e d aallll iin babyy ! ska bli dunderkul. alltså börjar det nya året med spänning :D. i kroatien säger man att det du gör första dagen på dett nya året kommer att spegla resten av året. då blir mitt 2011 spännande, roligt och socialt. det tar jag gärna.

nästan alla man pratar med har bara hade problem 2010. det var visst ett mörkt år för många. 2011 blir bar bättre :D

vilken energi jag har idag, craazzyy !! inte dåligt efter bara 3,5 timmars sömn de senaste två nätterna.

ska du ha ngt nyårslöfte ? jag tror att jag skippar det. fast det finns ju många grejer man vill ska hända. iår ska jag faaan hoppa fallskärm. på min födelsedag ska jag fan göra det. wiiihoo.. slänga mig ur ett plan från flera tusen meter upp i luften. hela världen under sig. fallande fritt med ett pirr i magen. vinden som dånar i öronen. fort fort fallande neråt. jorden drar en tillbaka med all sin kraft. och så vips dras man uppåt igen. sen singlar man neråt långsammare än förut och kan se sig runt på världen, se dess skönhet och mäktighet. adrenalinkicken.. den måste vara obeskrivlig.

sammanfattning

när jag tänker på året som snart gått är det blandade känslor jag får.
mkt har hänt, jag har blivit klar frisör och egen företagare. vilket aldrig funnits i mina planer. jag började röka igen dum som jag är. jag började träna men slutade med det för jag är för lat :P. många vänner som man hade näääära har nu en mindre biroll i ens liv. och personer som förr hade biroller har nu ledande roller. hittat tillbaka till en av mina bästa vänner och jag tackar varje dag för att jag får ha henne i mitt liv .
jag öppnade mig för kärleken. jag gjorde verkligen det. och den kom. som en stoor röd ballong blockade den min utsickt. det hände mer än en gång, två hela gånger. vilket är sjukt för jag blir aldrig kär, jag blir förtjust haha :P. en av gångerna gick det verkligen långt men vi föll på målsnöret. men det är risker man får ta och det gör inget.
under året har jag utvecklats enormt som person. förra året var jag rädd, jag vågade inte riktigt vara mig själv helt och var rädd för vad folk tyckte. men nu kan ingen trampa på mig för jag är bekväm i mitt eget skinn och jag vet vad jag vill ha och vad jag är värd. alla är vi olika och om folk inte kan acceptera någon annans olikhet så finns det ingen plats för dom människorna i mitt liv. äntligen kan jag vara stolt för den jag är, och mina värderingar.
läser jag min blogg från året som gått så blir jag nästan lite ledsen , för jag har fokuserat för mkt på en sak eller person att jag glömt bort mig själv i perioder och det får inte ske. men man lär sig av allt och blir starkare av allt.
detta året har ingen i min familj gått bort "peppar, peppar". det har varit dödsfall nästan varje år.
jag har upplevt de mest insensiva ögonblicken i mitt liv och de tackar jag för.

im gonna give all my secrets away

onsdag redan.. br det har gått snabbt. inatt har jag nt fått mkt sömn, men ibland får det bli så :)
min kund imorse avbokade men det kom en drop in efter en stund och så har stina varit här o färgat o klippt sig. schnyggt ! dagen har gåt brutalt fort, men så är det när man har kul tidsfördriv ;). köpte en ny fin konlocktång. yey överfina lockar. sessig på nyår :D.
snart kmr min kusin o hämtar mig o så e d familjemiddag som gäller. :D

imorron har jag två kunder sen drar jag hem tidigare. ska träffa martin imorron :) ska bli kuul. sen blir det till att fixa inför nyår. oh skit måste handla all mat. vi blir 6 på middag hos mig o sen drar vi till lomma för fedefest. ska bli dunderkul. längtaar. på nyår kan ALLT hända. alla ingredienser finns där, det beror bara på hur dom används. intressant..


sista veckan på året

ibland behöver man en glimt av det förflutna för att inse att nutiden är en gåva. i söndags hade jag en dejt med det förflutna. och gud vad skönt det kändes att inse att det är mycket bättre nu. jag är mkt bättre nu. nu är jag en människa som jag trivs med. då var jag inte det. idag har jag utvecklats o mognat o är lycklig.

julafton:
ja ni vet ju redan hur min förmiddag var - kanon. och kvällen var lika bra den med. vi kollade på kalle anka. myys o sen åt vi o drack. spelade julklappsspelet o delade julklappar. min morbror blev helt blödig o började krama o pussa på alla. det slutade med att alla stog upp på stolar o sjöng massa kroatiska låtar med armarna i vädret. vi sov över där o hadeitkul hela natten.

lördag: vaknade vi relativt tidigt faktiskt. alla lite bakis men inte så farligt. jag danijel o oliver åkte till entre o shoppade lite. fyfan vad mkt folk. när vi kom hem kollade vi film o segade oss. palle kom dit på eftermiddagen en stund o fikade . sen åkte vi hem till mig så jag fick duschat o så var det iväg till serhan på födelsedagsfest. det var jätte kul att träffa pinnens familj efter två veckor. folket på festen var ganska blyga o bara satt. jag o palle ville köra stop dance men ingen var på. efter ett tag skulle jag o palle till mina kusiner o festa. vi fick tillslut med oss pinnen. hos mina kusiner var det sjukt kul. kvällen var en av dom intressantaste på länge. kul när man möter folk som delar samma tankar o intresse. så större delen av kvällen förflör i djupt prat. mkt uppskattat !! runt halv 3 åkte vi hem till jonas o sabina som bor på min gård men det var bara 5 av oss som åkte dit. därblev det ännu mer festande o mkt snack om musik. sjukt trevlig kväll. kl halv 6 gav vi upp så jag johanna o danijel drog hem till mig o sov.

söndagen: vaknade av att gabbi o benji kommit hit. mys.. eller nt. gabbi är såå skön kille för han e så lugn o lyssnar medan benjamin är vild som bara den. vi hyrde tre filmer men lyckades inte se en enda för ungarna störde. så vi la det på hyllan. under dagen lekte vi. åt chilla mös.m.m. när dom dragit hem satte jag o mamma på en av filmerna. "flickan från ovan". se den inte. sjukt flummig film. o ganska långtråkig. men bra story dock.. sen fick jag ett samtal från det förflutna o drog ut på en liten promenad. när jag kom hem kollade jag o  mamma på "the blinde side". sjuuuuukt bra film. se den !!!

måndag: jaa igår.. då jobbade jag. hade 4 kunder o två till kom in men kunde inte vänta en stund tills jag blev klar med kunden i stolen så dom fick gå.. klippte page på johanna. såå snygg hon blev. grr :D.
när jag kom hem hade jag duuunder huvudvärk fyfan. la mig i ett bad o sen kollade jag på en sjukt intressant dokumentär om frimurarna. älskar att lära mig nya saker. får rysningar.

idag:
jag tänkte först ta ledigt hela dagen men drog ist till salongen kl halv 1. imorse åkte jag o tog nya blodprovet , vilka alla var bra utom att jag har vitamin B brist. men d e inget. sen hämtade jag upp palle o vi drog till mobilia för att handla lite nyårskläder. där fanns iiiinegnting alls. fyfan va tråkiga affärer. kul att man fårr pressentkort där :P men en söt kavaj blev det iaf :)
efter jobb åkte jag ingrid o ingvar hem till mig för mamma hade bjudit dom på middag . sjukt mysigt var det faktiskt. dom gick halv 11. så nu e jag trötttttt..

fått upp kontakten med sandra igen o hur börjar det, om inte med att planera en resa upp till gbg i slutet av januari när målle flyttat upp. wiiiie ska bli skitkul.

idag på jobb blev jag deppig  uuuuush vad jag vantrivs med mitt jobb ibland. det är ingen mening med det. jag uträttar inget rogivande där. jag vill bli själsligt tillfredsälld genom mitt jobb.. fan alltså.. men jag fick mkt tröst genom en vän o det tackar jag för :)

nuuu ska jag sova. god natt

juldagsmorgon

inatt kunde jag inte riktigt sova. vaknade vid midnatt och var pigg, men somnade om. vanade vid 6 men somnade om och steg upp halv 8 för då kunde jag inte sova mer.
gick upp o tände alla jusstakar o julgranen o satte på kaffe till mamma. hon steg upp efter en stund o då öppnade vi våra julklappar som vi alltid gör på julaftonsmorgon. fick jättefina saker av mamma :) men den bästa julklappen fick jag precis...
satt och kolla på tv, så skickar martin sms. han är i norrland o är sjuk, hostar ut sina lungor och mår piss. hans inneboende joel är hemma hos sina föräldrar över julen o jag har tyckt shit synd om honom för att han är själv över jul. ensam i ett hus utanför östersund. i en vecka har vi pratat om att han ska fira jul själv o inte få vara med sin familj.
kvart över 9 ringer det på porten o mamma öppnar, jag hör ngn säga " är iza hemma". o där står han !! han har lurat mig jättelänge att han ska vara själv bara för att kunna överraska mig på julaftonsmorgon. snacka om att jag blev glad. han hade åkt 18 timmar med tåg o kom direkt från centralen för att säga hejj. bästa julklappen man kan få, när en oväntad vän kmr på besök. :D denna julen kmr bli fin, den har redan börjat fantastiskt.

nu ska jag o mamma mysa fram till halv 3 då vi ska åka till mina kusiner. i år ska vi se kalle anka. det har vi aldrig gjort förr. jag har försökt tvinga mina kusiner men har aldrig lyckats. men iår är benji stor nog o gabbi kan också titta så det ska bli mysigt. ooh vilken härlig julkänsla. ryser i hela kroppen :D. ska bli sååå mysigt att få umgås med familjen heeeela dagen o natten.

god jul på er alla o hoppas ni får en lika fin jul som min o att ni får ett julmirakel.

dan före doppare dan

lilla julafton ! hmm känns lite som om julen är mallplaserad detta året. julgranen är uppe, julklapparna ligger under, maten är lagad, kakorna bakade och det hemmagjorde julgodiset uppdukat. men det känns inte alls som jul. vilket är ganska skönt. för när det känns som jul så vet man att snart är det nyår. och nyår ger en lite ångest. dagen ska vara sååå fantastisk, ska bli den bästa nyår ever. och dagen efter börjar ett nytt år. då ska livet ändras för det nya året ska bli det bästa någonsin och man ska göra allt man drömt om.
men så känner jag inte i år. det nya året är välkommet men inte för att allt ska "starta på nytt" för jag e väldigt nöjd med min situation. jag är frisk och mår bra. har mina vänner närmare än förra året och samma med familj. ojj nu känner jag att jag nästan borde börja sammanfatta 2010 men det väntar jag några dagar till med att göra :) måste tänka igenom allt som hänt. och det är mkt som hänt.

idag gick jag hem tidigare från jobb för att hanlda julklappar och jag fick tar på det jag skulle. linnea har varit här o fikat o vi tog igen lite för tiden vi inte träffats på. mkt mysigt :)

jag ska nog lägga mig tidigt idag för jag känner mig helt slut.

fick en önskan om en grej jag borde blogga om, men det är ett föör stort ämne för mig just ikv , men jag lovar att komma tillbaka till det :D gooooood natt !

konsten att bevara en hemlighet

fick ett brev från gyn. idag. o jag ska tilbaka om ett halvår för att ta nya prover o se fall cellförändringarna har förändrats. tydligen så var det inte helt bra nu. men det blir bra. dom e nog borta tills dess.

ikv har jag packat lite julklappar o bara tagit det cool lugnt. e astrött i kroppen. måste vila.
imorron kmr linnea hit, har inte träffats på sjukt länge eftersom hon bor i stockholm nu. ska bli kul o ses o ta igen lite :)

rolig dag förövrigt. mkt intressanta saker har kommit upp de senaste dagarna.. får se fall det håller i sig.

nä jag har inget kul att blogga om så lika bra att låta bli. tja tja

-13

fruktansvärt kallt ute. gick till bussen kl 8.20. stog o väntade o väntade. kl 9 gav jag upp, 40 min senare. halvt ihjälfrusen gick jag hem o ringde taxi 97. 5-6 min sa dom. så jag gick ut o när den inte kommit på en halvtimme gick jag hem igen o ringde 23 som kom direkt. 130kr till limhamn, dyyrt men fan så värt d . kallt som satan. när jag kom till jobb hade min kund smsat o avbokat sin tid. sjuukt störigt. så nu sitter jag här utan kunder. dom flesta har redan fixat sig inför julen. o dom som inte har behöver nog inte, elr så pallar dom inte elr så tror dom inte att ngn har tid. men satar som mig, vi har tid :P

ikv ska jag träffa hanne men vi får se fall jag orkar. det är flöööör kallt att stå o vänta 30-40 min på en buss som aldrig kmr. igår hade nårra väntat 2 timmar på 34an på kvällen. gaalet !!.

julen är snart här o d e för många som ska sitta ensamma :( önskar att jag hade råd att åka till norrland o fira jul med en vän. men det är på toook för dyrt. o så vill jag vara med min familj. jag har inte köpt nårra julklappar än.. knappt om tid ? jotack !

igår hos tim var det myyyys. längesen vi tre hängde som förr :D. vi spelade yatzy o jag vann :D första gången i mitt liv slog jag en yatzy :D. tror det var tecken på att saker börjar ändras till det bättre. för nu är ovissheten bortblåst o allt känns mkt bra. befriande. kedjorna som höll mig nere är nu brutna. för när man inte vet varken ut elr in är man fångad.

ingrid ska hem tidigare idag så jag får sitta själv sista timmarna. jippiii NOT !. men men.
fyfan julafton snart.. hinner jag vara med ?

om jag inte vet vart min resa bär, hur ska jag veta när jag är framme ?

...

juuullooov :)

ja nt för mig, men alla barnen i limhamn springer omkring o jublar " juulloov wohooo" o slänger sig i snödrivorna. det värmer i hjärtat. så mysigt. o solen skiner idag. härliig dag !

imorse tog jag lite sovmorron o sen åkte jag till grossen o handlade vad jag behöver till en kund.
när jag kom till jobbet skulle jag springa iväg till affären och träffade en av ingrids kunder precis utanför salongen. denna damen är 91 år ich vääärldens gulligaste människa. hon kom pulserande med sin rullator. jag frågade hur d gick o precis utanför salongen var det rent o fint så jag hade följe med henne. men när vi kmr en bit ner på gatan är den helt täckt av snö o Rut kunde inte köra den så hon lyfter den o slänger fram en liten bit den o sen går hon ifatt den men två steg. tillslut tvingade jag henne ge mig den, för nog är hon envis. så jag bar rullatorn o rut höll mig under armen. och så fortsatte vi tills vi mötte en man med egen rullator. o vägen var mkt smal så det fick inte plats med mötande trafik o två rullatorwr. så jag ställde mig i en driv med rut aå nära mig som möjligt aå gubben kunde gå förbi. sen fortsatte jag o rut igenom hela limhamns centrum. men hon skulle in på en sidogata o där var det katastrof. men efter 30 min kom vi fram iaf. så jag lämnade henne hos fotvården o begav mig till affären. men när jag kom till en gata var det en äldre man med krycka o sån rullväska som skulle gå över drivorna för att komma över gatan. så jag frågade om jag kunde hjälpa honom så han gav mig handen o så tog jag kärran. sen gick vi. o när vi var över försökte han säga tack men stackarn kunde knappt prata.
det är heemskt att alla gamla blir så förlamade så fort det kmr snö. att komunen inte kan hålla gator o gångbanor rena är en sorg. jag har iaf gjort vad jag kunnat.

jag har försökt o försökt. men att bli ignorerd är det värsta jag vet. då tappar jag snabbt respekten för folk. ist för att ignorera kan man säga som det är och inte lossas att det inte är ngt. make up och break up ! finns inget mellan det. antingen pratar men eller så har man ingen kontakt alls. klarar inte av att leva i ovisshet. den är min störtsta fiende.

skulle till halmstad på lördag men bestämde mig för att stanna hemma. för mkt kaos med tågen o för mkt pengar som hade smällts på en kväll. iinte värt det. kan lika bra vara med på brakfesten här hemma :)

på nyår blir det middag o förfest hos mig sen bär det av till ämme i lomma o dääär ska det braka lööööös !! kmr bli sjukt kul

får fint besök från norrland i mellandagarna. ska bli kul o mys. kanske precis som förra året, fast helt annorlunda förståss !

jaaaa jag hoppas att jag får klarhet i saker o ting innan nyår för jag tänker inte börja året med att undra. såfall får jag väl ta ett eget beslut. men eftersom hoppet är det sista som lämnar en människa så ger jag inte upp riktigt än. allt vi har är hopp om kärleken. !! käärleek !!!! kärlek !! för kärlek har jag att ge. o jag ville ge hela mig till dig. ville.. vill.. ville.. vill.. ?

my own epic drama

mkt har hänt de senaste timmarna som har fått mig att utvärdera mitt liv och min situation.  ser bara ljusningar längre fram..
allt handlar om att kämpa och att förbi sann mot sig själv. det kmr alltid komma berg som överväldigar en. om man ser ett berg, ser man det oftast som en stor, oövervinnerlig massa. men om man tar isär berget, bit för bit.. är berget som skymt den underbara utsikten snart borta. jag har börjat ta isär mitt berg, det har jag egentligen gjort i flera år nu. och snart är det helt borta. det känns helt fantastiskt och befriande.

jag hade en dröm för några år sen som jag aldrig kmr glömma.jag drömde att det var 3e värdlskriget och för att göra en lång historia kort, träffade jag profeten mohamed i öknen. han gav mig sin vandringsstav och sa att jag skulle bli den nya islamska profeten.
och som katolik fattade jag inte vad drömmen innebar. jag tänkte ; ska jag konvertera, vad fan handlar detta om?
så jag kontaktade en präst som kom men den enkla förklaringen att ; jag hade det tufft under den perioden när drömmen kom. och i livet fick jag hjälp från ett oväntat håll.
precis detta har hänt nu. just som jag håller på att flytta mitt berg , kommer hjälpen från ett oväntat håll.TACK !

if you know what you got, you aint got much

måndag måndag. kom lite sent till jobbet för jag tog en sen buss för att slippa jobbigheter men självklart så väljer denna jobbighet också att ta en senare buss. otroligt. men jag klarade mig lindrigt undan haha. så elak jag är uuush !
väl på jobb var det jobb jobb jobb. hade 6 kunder fram till kl 2. o nu har jag ätit o sitter o vilar lite. men det får gärna komma lite till jobb :) känns otroligt bra idag :D

igår jobbade jag på hyllie. jättemysig kväll med eva :) sen hämtade vi palle o precis när vi kommit hem ringde min morbror o ville att vi skulle komma dit. så vi åkte hem till dom en stund. gabbi var där :D ( han o cyntia har nämligen flyttat ). det var skiiit kul o se den lilla ängeln. han skulle sova när vi kom så jag la honom hos mig men sen blev han pigg o sprang omkring o pratade med oss fast vi fattade inte så då tog han till teckenspråk haha. han e så söt. saknat honom !

vi åkte hem efter en stund o jag o palle satte oss o snackade om allt som hände på festen o efter. sjukt att man kan ha så mkt att prata om med en person fast det bara var mindre än 24 timmar sedan vi sågs.
hon sov hos mig o imorse blev det flippigt värre :) båda blev försenade till jobb/skola.

ikväll ska jag installera min fjärrkontroll o ta ett lååååångt bad. sen är det hyrafilm som gäller. myspys :)

pusss

mormorstrosor och anabola

kvällen igår !! SÅ ! JÄVLA ! BRA ! FEST ! :D kunde inte blivit mer lyckad.
när jag kom till palle hade asmkt att göra, vi trodde nt vi skulle hinna med. alla julklapparna blev superbra utom tomis. den fuckade upp sig totalt, men han får den riktiga i efterhand så d e lugnt ändå. o serhans. vi kunde inte skriva ut den bilden vi hade tagit så han fick en gamal ist. men det är tanken som räknas haha :P.
efter att vi stressad klart ( fst det var typ hysteriskt kul när vi stressade ändå :P ) så satte vi oss o tog en drink o lugnade ner oss. folket dök upp o vi satte oss o käka. sen började de roliga historierna, snuskiga snapsvisorna ( som ingen gillade förrutom johanna o camilla hahha pinsam stämning :P ) o skålandet. serhan skulle gå först så han fick sitt paket sen skulle vi egentligen vänta på stina för att öppna de andra men vi kunde inte hålla oss så vi samlade alla i vardagsrummet o började dela ut. tanken med våra julklappar var att det skulle vara en personlig grej som var ball/pinsam/drev med personen i fråga. dessa var julklapparna vi delade ut :

andre ( hannes pojkvän som aldrig varit i malmö o som aldrig träffat oss ): ett malmö kitt med hemmagjort knogjärn, rånarluva och ett gram weed (som var dragon haha :P )
kriss : tik tak som det stog anabola på ( krampig kille som fan )
tomi: mixcd med beat som jag o palle gjort med hjälp av att slå på kastruller o glas, rapplåt som vi själva skrivit o annat trams
danijel: kondomer o glidmedel ( nybliven singel )
malle : solkräm ( hon har nog aldrig använt solkräm i hela sitt liv o e typ emot det )
hanne: spypåsar ( så hon nt ska snea när hon röker på som hon gjorde i amsterdam)
sluren: kontaktannons ( jag o palle anmälde honom till mötesplatsen.se och gjorde en sjukt ball profil o profilbild där så han kan ragga på folk)
paul : en t-shitr där det stog Palle 2 på ( han kallas oxå palle o pauline o han typ tävlar om vem ska är palle ett )
nicole: en hemmagjord shiitfin krona ( hon är modell )
melih: ett paket minimorötter fr mcd ( internt skämt där )
stina: nappar ( hon slutade inte använda napp förrän hon var 10 år )
serhan: bild på mig o palle ( för vi fick små bilder på honom att ha i plånboken så vi tänkte att han kan få en bild på oss)
johanna: bandana ( också en intern grej )
camilla: rumpinlägg ( hon har stor j.lo röv o har gått ner tio kg så vi skämtade lite om att hon inte hade ngn rumpa kvar så hon bejövde inlägg)

det roliga var rimmen som var kloockrena men dom orkar jag inte skriva in.
tomi var BÄÄST ! han hade ett paket till mig o palle var sitt. när vi öppnar dom är det enorma mormorstrosor hahahaha :D han e så jävla lik oss. grym kille. han hade tänk köpa ngt fint sa han. men så ångrade han sig o tänkte driva tillbaka med oss :P. sen fick jag en FJÄRRLONTROLL TILL TVN av palle. bääästa presenten ever !! hennes rimm var grymt : för att danjilen slarvade bort din, får du en som är ny och fin. nu slipper du lyfta din anal när du ska byta kanal. ! haha

sen blev det massa dans. vi dansade ringdans till julmusik över heela huset. alla i ett tåg. vi dansade kollo o hade battles.
kvällen var verkligen klockren ! och alla hade shitkul som tur var :)
runt 3 kom oliver o hämtade mig palle o danijel o körde oss hem.
idag är jag liiiite svagt bakis fast det visar sig bara genom att jag är seg. ska jobba 2-9. sen är det fullllt på salongen imorron jiippiiii :D. denna veckan lär bli intensiv men rolig. mkt händer utanför jobb. ska leka med emma tim o grönan på tisdag yeeey :D o träffa hannee på onsdag. ja sen är det julafton o fedefest den 25e :)

ni får ha en skön söndag allihop ! ciaoo

no limit

ja som jag trodde gick vi inte ordnat allt igår. det slutade med att jag palle, jeanette o andre stod som galningar o sjöng gospel o dansade, käkade middag i evigheter o snackade roliga historier. såå då återstår tomis cd som ska göras, serhans, hannes, danijels jonnes o slurens pressenter som ska göras o packas in. snapsvisor ska skrivas ut, göra klart bordsplaseringarna, duka, laga mat och fixa oss. allt detta på 3 timmar. lyckatill till oss :) men fyyyfan vad peppad jag är :D ska bli craazy as mother fucker kul !

när palle körde hem mig ringde min kusin o han var hos jonas som bor på min gård så vi stack dit o där var dom as kalas fulla. sjukt kul att höra på fulla människor när man e nykter. min kusin påstår att kroatien var hitlers högra hand vilket är nog så fel.
där var vi ett tag sen drog min kusin med mig hem o så decka vi. han skulle också upp 6 för att jobba så kan körde mig. härliigt.
dagen på jobb gick mkt bra. mysigt o snabbt :) nu måste jag kila för nu e d brådis. ha en skön kväll allihop. muuuaah :-*

Guess I'll never know

...

livet spelar mig ett spel.. och jag vill vara med !

bra bra dag !! ganska lugnt på salongen bara tre kunder . var av en jag åkte hem till. en kund frågade mig i veckan om jag kunde tänka mig klippa hennes mamma hemma för hon hade inte kunnat gå ut på ett halvår så jag ställde upp. gryyymt fin lägenhet o mysig dam :)
på måndag har jag redan 5 kunder inbokade och då har jag tillome halva dagen kvar så jag får in 5 till om d skulle vara :) niice :) its rooolllliiinnng !!

snart bär det av till pallushka o det ska stökas o stånkas med julklappar o rimm. bara vi får det gjort idag för senaste gångerna har vi bara tramsal, brukar bli så med oss två. men men.. längtar till imorron. :) wiiiiee pirrar i magen :D

ibland är livets nycker heeelt otroliga. hände sjukaste grejen idag. men det håller jag hemligt :P

ready ? ready !

yess I am !! för allt som livet har ett erbjuda.

igår:
mkkkktt uppfriskande dag på jobbet. hunnit komma iväg till NY med hjälp av min bok mellan kunderna. haft tre kunder, killklipp. superkuuul :D. charlie kom o klippte sig. han e såå fantaastisk o inspirerande människa. killen sitter i rullstol men låter inget stoppa honom. han e så sjukt smart o har visa ord. vi satt o snackade om allt mellan himel o jord medan vi väntade på taxin . vi var klara 45 min innan den kom så vi kan snacka om massa. han är en inspiration för mig,att aldrig ge upp och aldrig sluta hoppas.
för nårra år sen, typ 4. hade hans syrra student o då blev han lite full så vi gick ut o satte oss o tog luft. det blev att vi satt där o snacka i två timmar. o då började vi fantisera om att hur coolt det hade varit om han hade lärt sig gå och gått upp på podiet på studenten ( för han skulle ta studenten med min klass fast han inte ingick i min klass ). när skolan sen började kom han gående med rullator o skrek över hela skolgården " izabeela titta jag går".
han hade alltså börjat träna som fan o på studenten stog han uppe på podiet med oss alla andra o höll sig i räcket. ingen rullator eller rullstol. det kalla jag mäktigt.

efter jobb hämtade vi upp palle sen stack jag o hon till ica maxi o handlade allt till julfesten. hade sjukt kul där. flippa ut till max. inte normalt o bete sig som oss bland folk haha men vem bryr sig. man måste ha lite självdistans.

idag har det varit myyys. hade en gullig kund imorrse sen har jag bara suttit o läst. läste ut min bok. ooh hon är såå grym, denise rudberg. hennes stil att skriva passar mig perfekt. nu måste jag läsa den 3e boken men d e kö på den på biblan. kanske får köpa den ist.

idag ska jag baaaaraa ta det lugnt o mysa. ska tappa upp ett bad o lägga mig där i nårra år.

allt börjar kännas lättare. om man hakar upp sig på jobbiga saker så är det klart att livet blir surt. lika bra att bara glädjas åt alla småsaker så kommer de stora lyckorna av sig själva. mm härlig känsla.

nyår är lite difust. hoppas att det händer ngt kul. vill inte på vääärsta röjjar festen men vill inte sitta hemma o glo tv haha :P. jaja det brukar bli bra tillslut.

ute e d snökaos o kallt. när jag var ute o rökte lyssnade jag på musik o höll mig varm genom att dansa moonwalk. folk trodde nog jag var knäpp, men det bjuder jag på :)

egentligen skulle jag posta detta inlägget igår men tydligen glömde jag det innan jag tryckte bort sidag så det kanske är lite konsrigt att läsa men wtf :P ciiiiaaaooo everybody

sliiiingoor

sho bre ! dagen började lite segt men när jag kom till jobb o johanna kom flög alla bekymmer iväg. suuperkul att träffa henne efter mer än 2 månader. klippte henne så hon blev assnygg o så satt vi o snackade en massa om vad hon varit med om. sen kom malle o blev klippt o slingad o tonad. också jääätte snyggt :) johanna dröjde sig kvar så vi tre att o snackade jättelänge. myyyyys :D. på eftermiddagen kom en kund som var hos mig för två veckor sen o blev klippt. denna gången skulle hon slingas. men denna tjejen har SJUUUUKT  tjockt o LÅÅNGT hår. hon hade tre olika färger i håret. svenskt råttfärgat/blondt, svart o ljusbrunt. det var fanemej en utmaning  så fick avfärga vissa partier o sen slinga. efter mkt jobb o typ 250 slingor blev det assnyggt. kul me nöjda kunder. dagen har verkligen varit dunder. :) ojj d rimma haha.

efter jobb körde palle mig till stan. hon dök in på jobbet o fikade lite haha älskar att ha henne där. hon o ingrid har blivit bundisar med så nu ber ingrid henne sätta på kaffe o grejer :P palle e en i gänget haha :D
i stan mötte jag upp johanna igen för en fika på lilla torg o snacka om allt som inte passar sig i en salong där folk kan tjuvlyssna haha :P. skulle fikat md maria. men maria är maria o avbokar alltid precis i sista sekund. men d e chill. kvällen blev lyckad ändå.

nu ligger jag i sängen o kollar på tv o värmer mig. fyfan vad kallt det är ute. brrrr.
imorron har jag tre kunder bokade o hoppas på lite drop in :)

helgen närmar sig och så julfesten. imorron ska vi köpa allt till festen o ordna det sista vi inte hann igår. camilla kmr ner från halmstad och ska vara mdd på festen. fyfaan vad kul det ska blii :D inte träffat henne sen i somras, den varmaste natten på hela året. med takterassfesten hos johanna, jammfesten hos sillen och natt\morgondoppet efter den sjukaste natten på länge. det kmr bli bravader på lördag :D jiiippii

julafton nästa vecka :O o nyår om två. oh gud hur ska man hinna. vad händer på nyår :O ? har nog mina aningar..

joobbigt jobbigt jobbigt. önskar man kunde gå tillbaka ibland o att allt ska vara bra. men man får inga prövningar som man inte har styrkan att klara av. så det är bara att ha tålamod o kämpa. MEN man ska nog hellre följa sitt hjärta än sitt huvud. för följer man huvudet blir det alltid fel. iaf i mitt fall

god natt min skatt. puss

Quiet is my loudest cry

I'm breathing in your skin tonight
Quiet is my loudest cry
Wouldn't wanna wake the eyes, that make me melt inside
And if it's healthier to leave you be,
May a sickness come and set me free
Kill me while I still believe that you were meant for me...

I’m finding my own words, my own little stage
My own epic drama, my own scripted page
I'll send you the rough draft, I'll seal it with tears
Maybe you'll read it and I'll reappear
From the start it was shaky and the characters rash,
A nice setting for heart ache where emotions come last
All I have deep inside, to overcome this desire
Of friendly intentions and fair-weather smiles


morgonen var hemsk,jobbig. men ju mer dagen gick destu lättare blir det. som mörker, i början ser man inget, men efter en stund så har ögonen vant sig och man kan se konturer iaf.
dagen gick faktiskt ganska fort. hade en kund bara och det preciiiis när jag skulle hem , kom han o ville bli klippt. lika bra o göra det .
läste ut boken idag & nu har jag ääntligen fått tag på storlek 37, andra boken i serien jag läser. superbra var första boken. fastnade direkt o kunde inte släppa den. så ikväll blir det nog lite läsmys :)
mitt batteri på mobilen dog när jag var på jobb så jag la över simkortet i en annan lur , men jag tryckte fel pinkod 3 ggr så det blev puk. kom hem efter 3 timmar o letade letade letade efter papprena men kunde inte hitta dom, o halebop har bara internet support. så jag fick gå in på chatten där o fick min kod. men det var fel kod, så jag fick gå in igen o vänta på min kötid o tillslut fick jag rätt. jävlar vad det ska vara jobbigt att få tag på dom. lika bra att ha ett nummer som man kan ringa tycker jag. aja nu e d fixat iaf.

snart kommer palle hit o vi ska planera allt inför julfesten på lördag. nårra har droppat av men dom närmsta kmr iaf, (alla utom en ). har mkt att stå i men det ska bli kul att få annat på tankarna .

johanna har kommit hem :D hon kom imorse. så imorron kmr hon till salongen o ska bli klippt så ska vi ta igen lite. har saknat henne som fan. det finns så mkt vi har att prata om. men det hinner vi nog inte imorron. imorron har jag bokningar hela dagen. ett jätteprojekt men det ska bli kul :)

imorronkväll ska jag träffa maria o fika. henne har jag inte träffat på flera månader då vi kom ifrån varandra. men iom att vi är barndomskompisar o har varit som systrar sen vi var 6 så är det svårt att heelt komma ifrån en sån person som betytt så mkt för en. det ska bli riktigt kul att träffa henne o prata. men det finns nog folk som misstycker om den fikan, men ska man lyssna på alla andra kan man lika bra lägga sig och dö ! ;)

mkt verkar hända i min familj just nu. saker faller sönder och ändras. men jag står utanför. jag har inte varit delaktig i vad som hänt den senaste månaden eller två. jag har varit på mitt håll och haft mitt att ta hand om. kanske dags att kasta sig in igen och aggera support ? vi får se när jag orkar. får reda mig själv innan jag kan hjälpa andra att reda sig .


baby steps

fucked up jobbigt måste jag erkänna. 10.10, g.o.b. ska ngt mer komma ? drar täcket över huvet. and Im goooonnne !

..och fortsätter krossa tills det bara är pulver kvar

går nya dagar till mötes, men det är inte lätt. tur att jag har ett armband som skyddar mot onda ögon. för det behöver jag nog nu. tack


put me anywhere on Gods green earth, and I'll tripple my worth

när du är förkyld dricker du litervis med te, du köper hem nässpräy och har näsdukar i fickan,i väskan, på nattduksbordet. du tar på dig lite extra kläder och försöker hålla dig varm. du vet vad som krävs för att din kropp ska komma i form igen. men hur läker man ett brustet hjärta ? du vet att tiden läker alla sår och att det är precis som ett sår, blodet börjar koagulera så fort du fått det, börjar såret i hjärtat läka på samma sätt, på en gång ? även om man ibland vet vad man ger sig in på, man vet att om man leker med eld riskerar man att bli bränd. det är som att gå ut på en frusen sjö och veta att när som helst kan isen brytas under dig men du är villig att riskera allt för att finna lyckan ! ibland går det inte bara.. hur mkt man än är villig att riskera. men då är det väl inte meningen heller

nog om tråkigheter. veckan har gått fruktansvärt fort. minns knappt vad jag gjort om jag ska vara ärlig. inga speciellt roliga grejer har hänt förrutom i helgen.
i fredags var jag på tjejkväll hos betka. dzana, jelena & annika var där. inte träffat töserna på lääänge. det blev singstar som alltid, guitar hero, alias och massa massa dans. juggelåtarna pumpades haha iom att 3 av oss är juggar så hade de andra inget val :P supermysigt var det. sen åkte jag till stan för att träffa upp nårra o gå ut, men det blev mat ist för utgång. lite tråkigt men wtf. igår åkte jag till pinnen o vi skulle på 30års fest hos hennes polare. det var bordsplasering o jag hamnade med ett kul gäng men senare flyttade folk runt o satte sig lite var de ville o dansade. då hamnade jag med 3 killar som var sjukt intressanta. diskusionerna flödade vilt. mkt trevlig kväll där. efteråt gick allt åt helvete. gjorde en del saker jag skäms för fast egentligen inte för jag måste få säga oh reagera när jag känner att det är feeeel ! . sen hämtade palle mig, vi åkte o hämtade tomi o sen åkte vi till malle en stund. efter det släppte dom mig i stan och jag mötte upp emma, ämme, marie & nån mer. vi dansade o dansade o när ämme & en till sjöng karaoke hejjade jag o marie på som baara den ! det blev show, folk kom fram o dansade o det blev en show med ämme dom sjöng till marie o den andra till mig. lite mamma mia på det (för dom sjöng abba ) haha. kl 4 orkade vi inte stå mer så vi stack o käka sen drog vi till bussen som visade sig skulle gå om 2 timmar så det blev taxi hem ist. jag var iiiiiiiskall & hade så ooont i mina fötter. kaastrooof !

idag mår jag bra, inte alls bakis. konstigt med tanke på allt vin jag drack igår. har städat hela huset och tvättar. mamma har bakat supergoda kakor så lägenheten luktar muummmss! ikv ska jag träffa pallush en stund o kanske hem till malle senare. det är ju lussevaka idag. TYPISKT att det är på en söndag o man ska upp o jobba imorron. förr kommer jag ihåg att man sket i om det var en måndag eller vilken dag som, för lussevaka skulle man o det blev oftast på hell night. sjukt roliga tider. men idag är man "vuxen" o måste ta ansvar :P vi får väl se med den saken haha !

idag känns det nästan som vår. solen skiner o gräset är grönt med liiiite stänk av vitt, men det får man bortse från. jag är sugen på att resa. på att ge mig uuut !  blir nog en lite weekend resa snart, fast det blir nog bara stockholm, men det är kul det med .

Johanna kommer äääääntligen hem  antingen idag eller imorron. mer än 2 månader sedan jag träffade henne o jag saknar henne såå ! ska bli så kul att höra om alla äventyr hon har fått vara med på. hon är så modig o gryym! som bara släpper allt o åker till indien, malaysia, thailand, kambodia o indunesien. o om tre dagar ska natte också iväg till indien. varför är alla så grymma ! en dag ska väl jag med bryta mig loss från kedjorna som heter ansvar och förnuft. och bara åka !

jduegeiwkoswdh

damp !
jag kmr fan gå in i väggen. jag jobbar heeeeeeeeeellla fucking tiden. mån-fre 9-18 och varannan lördag-söndag. alltså har jag max 4 dagar i månaden ledigt. denna månaden har jag bara 3 dagar ledigt för förra helgen skulle jag varit ledig men då hade jag kunder i salongen o öppet hus. förra måndagen var jnag hos läkaren så därför var jag ledig, hade jag inte tagit mig ledigt då , hade jag jobbat 23 dagar i rad.
och när jag nån gång går lite tidigare får jag skit från ingrid. VA FAN VILL ALLA !! jag är ingen jävla robot ! gå o dö !!! jag kan fan inte dela på mig och vara på hundra ställen samtidigt. jag kan inte alltid vara i salongen. jag vill fan inte ha ett sånt liv att allt kretsar runt mitt jävla jobb. har inte salongen kommit igång ordentligt till sommaren kastar jag den jävla utbildningen o drar. jobba för att leva, inte leva för att jobba !! fuck detta !!

blää

oh så sukt irriterad just nu. får speel på henne ibland. bläää !!! vill bara heem NU!


sunday

jäättee mysigt på jobb idag. jag bakade lussebullar ocfter maten tog min kollega in ett fat fullt med snö så att de gamla kunde få känna på det lite, alla tog varsin hand o sen började snöbollskriget i köket. alla kastade på varandra. vi fyllde på med snö och alla skrattade och blev som barn igen. shiit kul :D. uppskattar mitt jobb jätte mkt. alla är så mysiga :D

igår efter jobb drog jag , pinnen o angie till möllan o tog en öl. hanna o hennes polare anslöt sig och det var shit kul. efter ett tag blev vi elva st men då fick jag dra vid heåt för att få ynka 5 timmars sömn innan jobb. mkt trevlig kväll..

nu ska jag ta mig ett lååångt bad .

ha en bra söndagskväll. puss o kram, vi syns på stan

booooooom

igår gick det jätte bra på jobb, hade några drop in och sen slutade jag 4 föratt ta min in till stan o träffa martin. har är hemma i malmö efter ett år. inte träffats på ett år. sjukt. vi satte oss o tog en öl o snackade om allt som hänt sedan vi sist sågs. det var mkt trevligt.
sen hämtade linda mig o fiona och vi åkte till lund. kom till hilay och johan. jag gick på toa o genom dörren hörde jag en tjej som jag inte kände snacka om " jävla flatjävlar" o förbanna alla homosexuella. OKEEJ ! tänkte jag  fuck it. gick ut o hälsade.  vi käkade o tjejn börjar mala på om att hon tycker illa om lesbiska o bögar o en annan instämmer. då fick jag nog o släpte BOOOOMBBBEN !! klockrent. alla blev tysta o resterande 30 min försökte dom släta över det dom just sagt.
hahah mkt rolig situatiin. BAAAM ! man vet aldrig vad det är för änniskor i ett rum, och om man inte känner alla ska man inte säga fördomsfulla ord.
men resten av kvälln var sjukt trevlig o vi snackade om allt mellan himel o jord. mkt nice :) åkte hem vid halv 2 när jag nästan somnat haha :P

idag jobbar jag på hyllie. huuur mysigt som helst. efter kvällsmaten satt vi med alla dom boende o sjäng allsång. jag fick tårar i ögonen så sööta alla är. mm myys !! imorron är det jobb igwn men det kanske blir en öl men den bästa ikv ändå !!

duuuuu , ääääärrr , såå, viiiktiiig , fööör, miiiig !! tack för allt !! Ive FOUnd love !

avatar

myspys igår. palle kom till salongen o hängde sista timmen. sen åkte vi hem till henne o lyssnade igenom massa gamla skivor från när vi gick i 8an. vilka jävla gb's vi var haha vilken musiksmak :P. sen kom tomi o vi kollade på avatar. jag är nog den enda i världen som inte hade sett den. den var bra men jag hade förväntat mig mer. men bra var den iaf :). vi spelade mario kart o drack bira. mm så gott det var med en öl. inte druckit öl på nån vecka. om man kör mario kart o dricker öl, räknas det som rattfylla ? haha

idag har det varit supermys på salongen. en drop in kund imorse som blev shit fin och en slingning precis. kvinnan bor i stockholm men har lägenhet här i malmö också så hon kommer hem ibland. hon sa att hon skulle fortsätta komma tillbaka. hade varit kul :D. nu väntar jag på nästa kund som ska färgas. kuuuul :)

ikv ska jag träffa pinnen, ut o promenera i snön om det inte är för mkt kaos. hoppas inte. är trött på att sitta inne så mkt. vill uut o leka :D.

ha en bra dag pusss

yeah right

precis haft en sjukt skön kund. han hade ganska långt hår o ville klippa av allt kort. kul o göra stora förändringar :) kul med kunder i ens egen ålder , lättare att hitta grejer o snacka om då.
palle kmr snart hit, som vanligt. hon är nästan här mer än mig :P nää men d e mysigt när hon alltid är här. fattar nt att hon pallar bara haha. ikv blir det myyys. jag o palle ska ha myspys. kanske åka pulka :D fast det tvivlar jag på faktiskt.

dagen har gått rätt så fort. städat o haft mig.

på fredag är det after work i lund som gäller. med tjejerna från hyllie. ska bli riiktigt roligt faktiskt. kan tänka mig att det kmr gå rätt galet till. sen äre jobb i helgen med som gäller men det ska bli mysigt :D. längtar nästan lite.

kanske inte ska bli blond after all, men vet fortf nt. kan inte bestämma mig. inte idag iaf.

dagen har varit fetttt skum. både på bra o dåligt vis.

lucka nr ett

shit 1a december. var heelt säker på att det var den 30e idag. kenza kmr till malmö imorron, kanske skulle man åkt till entre o fått en idol bild signerad? NOT !

solen skiner idag, men den stör mig för den reflekteras i fönstrena i byggnaden mitt emot o bara irriterar mig. men nejj ! så ska jag inte vara. skönt med sol :). min första kund avbokade idag pga vädret :( så nu får jag hoppas på drop in och så har jag en bokning i eftermiddag ! kommsii !
har städat lite här på salongen idag. finns snart inget mer att städa. golvet är inte lönt att skura eftersom man drar med sig snö in ändå.

ska nog bli blond igen. färgen jag har nu är shit snygg o den passar mig men jag känner mig inte riktigt bekväm i den. jag känner mig bäst när jag är blond. och blondiner har ju roligare :P så ikv ska stackars palle kämpa med mitt hår. hoppas det inte blir föör blondt nu haha fuck it. jobbigt !

sitter o lyssnar på julmusik o har ganska tråkigt faktiskt. denna veckan känns inte så pepp men wtf.
förresten så är jackar perfekt nu. kunde ha tjoocka tröjor under o den är supervarm o skön. har inte haft luva på en jacka sen jag var liiten. nice ! luva är underskattat :P iaf av mig.

detta året har jag inte planerat nyår än.. brukar veta vad jag ska göra nån månad i förväg. men kusinerna ska ha fedefest så det blir kanske där man firar det nya året. ska man ha nyårslöften iår ? får gå tillbaka och se om jag uppfylld några från förra året, för att se om det ens är lönt.