hurra hurra hurra, 23 ida´

yepp då är ma ett år äldre, och OOOH så mkt visare ;) :P 23 är en bra ålder, 24 är nog en tråkig ålder, så mitt emellan.
vaknade vid 10, suttit o pysslat ett bra tag, duschat, packat o nu kollar jag på Engelska bröllopet på tv4. lite intressant är det, men det måste ju ses :) hinner ju se vigseln med innan det bär av till Götet med dom bästa. Även i år får jag fira min dag med emma <3  fast detta året är det två STORA plus. jag får fira med min andra hälft palle & min stora kärlek Målle :) mkt har förändrats på ett år, helt sjukt hur man kan se dom stora stolparna såhär på ett år. men allt har bara bivit så mkt bättre :):)

helgen bjuder på massa galenskaper o skojj. lisseberg o utgångar, bus o hyss :) stannar i gbg till torsdag så att jag har lite tid själv med min älskling, LÄNGTAT såå mkt !

SÅ ha en bra helg allihop :) PUSS & KÄRLEK ! <3

påsk-kärring

tjo, jag e kass på att skriva. men det orkar jag inte tjata om.

om en vecka fyller jag år :) ska faktiskt bli kul. Jag Palle & förhoppningsvis Yuksel åker upp till Målle o kickar Lisseberg o gör stan osäker med brakfest ! ska bli askul ! :) o så stannar jag nårra dagar extra i gbg o myser med min älskling.

förra helgen var KANON. målle kom hit, vi drack öl på möllan med elliot, sara, steffie, sofie o nathalie. lördagen bestog av sjukt barnsliga lekar som jag inte kan gå mer in på för det var inte direkt moraliskt rätt haha ! sen drog vi o bowlade. sjukt bra helg. mkt hände men det låter inte precis som det på sättet jag skriver me what ever.

jobbet går bättre än någonsin. Chefen, mina arbetskamrater, de boede och de boendes anhöriga har alla sagt hur duktig jag är och hur glada dom är för att jag gör allt jag gör o att dom får ha mig där.
idag gick vi påskkärringar på jobb. jag tog med mig massa sjalar o vattenfärg o 2 kg godis. Målade tanterna o mina arbetskamrater sen gick vi runt till de övriga boendena o bjöd på godis och önskade glad påsk. sen målade vi massa ägg till påskbuffén. ja askul är det på jobb iaf :)

nu till en tråkig grej. Min brors son Oliver, som skulle födas NÄSTA vecka, dog i torsdag. :( Hans fru tvingas föda honom ändå. Hon ska alltså föda sin döda son och de har inte lyckats få igång värkarna. Hon har varit på sjukhuset sen igårnatt och försökt få igång dom. förhoppningsvis går det fort nu. mina tankar är med er <3<3

sommaren känns nära nu. underbart väder. får se vad denna vårkväll bjuder på :) Ha det bra. Puss

kritisera för kritiserandets skull ?

tro det eller ej men jag har börjat läsa bibeln. Nya testamentet men mer sammanfattat. jätte intressant faktskt. i princip allt där finns med i The secret men formulerat på ett annat sätt. jag kommer nog aldrig bli en frälst människa som går i kyrkan o älskar Gud mer än min mamma, pappa m,m men det är inressant att läsa en av världens mest lästa böcker. Det bok som hela USAs rättsystem bygger på.