free

idag är jag ledig. Nice. fast självklart så regnar det. men det gör egentligen inte så mycket för då känner jag mig inte stressad och tvingad att hitta på massa saker. det var sköt att vakna av sig själv, utan alarm. och det är skönt att inte behöva slänga sig upp o göra sig iordning för dagen direkt. skönt med lite lugn och ro :)

jag längtar efter att resa lite, bara en weekendresa och det ska nog bli av snart. ojj.. om en måna fyller jag år.. jippi? nja.. gillar inte riktigt födelsedagar, men det får gå haha.

färgade mammas hår o klippte henne igår, det blev snyyyyyygt. page.. mamma i page lixom. det hade hon aldrig tänkt sig. men jag bestämde och det fick bli så och det blev mkt snyggt :) fina mamma <3
hon grät förra veckan för att det slog henne att jag verkligen tänker flytta till gbg. söööt ! hon blev ledsen för att hon inte kan komma till mig o dricka kaffe när hon har lust och vi inte kan ses när vi vill. men när jag flyttar ska jag åka hem ofta. minst en helg i månaden och nån enstaka dag här och där.
det kommer vara jäääääävligt svårt att flytta från alla. hemskt jobigt. men det får man ta, vad gör man inte för kärleken. och jag behöver komma bort från malmö och rutinerna och den onda cirkeln. det kommer bli bra för mig, en nystart. jag har mkt att lära av livet och det gör jag där. sen har jag alltid älskat gbg, förutom dom senaste åren. men det kommer tillbaka nu :) känner mig hemma där..

jaja nog om gbg.. haha :) nu blir det frulle . ciao

have you ever felt this way ?

ojoj det var jätte längesen jag skrev. vet inte ens vad som hant sen sist..
jag har iaf jobbat as mkt. det känns riktigt bra. jag älskar verkligen mitt jobb. det känns rätt att arbeta med människor på det sättet, hjälpa dom och få så mycket tillbaka. jag kan inte beskriva hur det jobbet får mig att må, men det är jättebra iaf.
idag stog jag o åt ett äpple efter rapporten och tittade runt och tänkte på allt som skulle göras, så såg jag en av våra boende sitta vid matbordet och vänta på att det skulle bli kaffe. han satt själv och såg ut att ha tråkigt. så jag snabbade mig med det jag skulle göra sen serverade jag honom kaffe och så sa han ; jag sitter ju ensam , jag har inget sallskap. jag satte mig med honom och började fråga honom om massa saker, hans umgdom, om han var ute och dansade mycket och sen spann han på och berättade massa om sitt liv. jag satt med honom en halvtimme och bara pratade, sen var det hemgång för jag hade redan slutat. han var jätte glad o sa tack för sallskapet, jag satt ju ensam innan du kom och satte dig med mig.
jag fick ont i hjärtat när han sa det. dom bor där 12 st i vårt hus och då kan man tänka att dom har varandra att umgås med, men de flesta hör dåligt, ser dåligt, eller mår dåöigt. så de är lika ensama för det. hemskt hemskt hemskt. önskar att jag kunde sitta med dom hela dagarna och prata. det ska bli lite ändring, jag ska införa nya saker på jobb. det finns massa att göra hela tiden, alltid något som måste fixas. MEN egentligen borde vi ha tid, för vi har fått avlastning med städningen så vi städar inte längre, där vinner vi iaf en halvtimme så då borde vi hinna sitta med dom och prata. igår satt jag och läste för dom. jag ska försöka införa att alla i personalen tar en eller flera boende minst 20 minuter per dag och antingen går ut och går, läser, sitter och snackar, spelar spel eller något annat. jag vill inte att någon ska känna sig så ensam som han gjorde idag. dom brukar inte säga något, utan bara säger att det är tråkigt och då sätter vi på en film eller musik eller nyheterna, så att dom har någon stimulans medan vi gör alla "måsten". men det räcker inte på låååånga vägar.

jag har mått kasst de senaste dagarna, kännt mig febrig o förkylningen smyger sig på mig. men imorron har jag tagit mig friheten att vara ledig, o jobba fredag istället.
detta är min lediga helg och det ska bli skönt. ska på melihs födelsedagsfest på fredag , det ska bli skitkul. o resten av helgen ser ganska lugn ut. förhoppningvis åker jag till gbg redan på lördag eftermiddag men det får jag se. annars åker jag söndag o blir borta till torsdag. niiiicccee.. längtar .. <3

visst är det härligt när man hittat kärleken <3.. på riktigt !!

livet är bra, men ganska enformigt. jag jobbar mkt, men på min lediga tid är jag så trött o ba chillar hemma. jag festar aldrig stenhårt som innan. det saknar jag lite faktiskt. när malle kommer hem från usa får det bli en all-in-all-girls-night ! :)

nu börjar det rulla på med möhippan. jag har kommit på bra grejer som kan bli askul. men folk är så jävla snåla. "jag har inte så mkt pengar så vi kan väl göra billiga grejer (alltså gratis, typ skämma ut elliot på stan). snälla människor, SPARA DÅ! det handlar inte om tusentals kr. kanske 500-600kr per person. sparar du 150 kr i månaden fram till möhippan så har du dom pengarna där. det är för fan once in a life time thing för elliot, o då ska det fan va bra också. blä på sånna människor. eller säg NEJ jag kan inte vara med så slipper man tänka på allas ekonomi hela tiden. haha

jag har inte haft tid att träffa alla som jag borde träffa och lovat att träffa. Men det finns bara 24h på ett dygn o bara 7 dagar i veckan. o om man jobbar 5-6 av dom måste man prioritera sin lediga tid.men jag ska bättra mig, sry :)

imorron när jag är ledig / ska kurera mig o vila. ska jag rensa ut min garderob o slänga allt jag inte använder, upptar plats. o så vet man vad man har för kläder. och så ska jag vila såklart så jag orkar jobba på fredag. fast det är jag riktigt pepp på nu när jag ska göra reformer på jobb :)

jag vill bara säga att jag har världens finaste, vackraste, underbaraste flickvän. kan inte förstå att det kan rymmas så mycket godhet i en och samma själ. jag är lyckligt lottad. älskar dig <3

nu har jag inget mer att skriva eller uppdatera om, eller jo. jag var på lasse-stefanz koncert i lördags. haha fyfan vad kul det var. palles bror ville gå men ingen ville gå med honom så han gav upp hoppet. Så jag o palle kom o överraksade honom och tog med honom dit. söööt andré, han stog framme vid scenene heela tiden. Jag och palle dansade loss. men bugg är inte vår starka sida så vi försökte härma de andra, fast kruxet var ju att alla dansade olika. vi kom fram till ett bra alternativ iaf haha. det var sjukt kul. men folk på sånna dansbanor har ju INGEN hänsyn till någon annan. alla sköter bara sig själva. det är mer kaos på den banan än det är i trafiken i Indien. INGEN kollar var dom dansar eller vilka de slår i. dom kör över allt och alla. haha. i början slängdes jag o palle runt som två trasdockor på dansgolvet av alla par, och vi bad om ursäkt varje gång. men tillslut tröttnade vi och gjorde likadant, körde över alla i vår väg och då gick det bättre haha. nä men dansband.. sjukt kul !

NU har jag inget att skriva om ! såååå ciao <3

lögnare

ingrid är sån lögnare att det inte är klokt. mamma träffade henne o pratade med henne. hon försökte ljuga om smsen hon skrev. mamma sa att hon var grymt besviken på henne att hon skrivit så, så började hon bortförklara sig o ljuga, så sa mamma att hon hade läst dom och att det inte var okej att skriva så. tackar min mamma för att hon stod upp mot ingrid på det sättet. hon satte ingrid på plats. o så ljög ingrid om att jag INTE hade sagt till henne att det var upp till henne hur länge hon ville att jag skulle vara kvar på salongen. vilken fitta alltså. helt galet. jaja jag e glad som slipper henne ! nu ska jag bara fixa dom jävla grejerna hon tjatar om. grejen är att när jag började där "lånade" jag en blekning, ett vax, en spray, o 2 väteperoxid av henne, som jag senare skulle betala tillbaka. sen i november köpte jag varor för 5000kr o där inräknat var varor som jag beställde till henne. bla 2 blekinings burkar, minst 8 färger m,m. o hon skrev aldrig ner vilket som var henne. jag tog det som var mitt med senare har jag ju glömt vilket jag har köpt iom att jag använt massa av det. (men notera att hon inte har en aning om vad hon köpt ) . hon sa till mig att, vi kan göra på två sätt. antingen så betalar du min del av fakturan med så stryker vi dom grejerna du tog av mig i början (vi är kvitt alltså ) eller så betalar jag min del o så får du betala mig för dom grejerna du tog . men dom grejerna jag tog kostar typ max hälften av det hon köpte när vi beställde. men jag tänkte skit samma eftersom jag är där gratis så kan jag ju betala det och skita i att jag betalar mer än jag ska .
MEN nu börjar hon snacka om dom grejerna, att vi ska räkna ut hur mkt jag e skylldig ect. JAJA skitsamma hon ska få som hon vill så kan hon inte snacka skit senare. jävla hagga. antingen så är hon helt dum i huvet eller så är hon senil o glömt vad hon själv sagt typ 5 ggr..

kass?

skit vad kass jag varit på att uppdatera,men jag pallar inte sitta vid datan 24/7, har bättre saker för mig :P haha (leker viktig )

senaste 1 ½ veckan har varit underbar. varit med målle :)
åke upp till henne förra torsdagen. på fredagen var det en tur till sjukhuset som gällde, sen åkte vi till malmö med bosco :) på kvällen träffade vi upp Emma, johanna o gabbi på Sapla . drack massa öl o snackade skit. det blev show när vi fått i oss nårra öl :) mkt kul kväll :) lördagen fick jag spendera på jobb, söndagen med. men efter jobb på söndagen åkte vi till gbg igen o mös delux.
resten av veckan förflöt i massa underbart mys, badade bosco, gick på bio, åkte till ikea o köpte ny soffa m,m. tog ett jäävla bra tag att sätta ihop soffan för hur idiot-säkra deras beskrivningar än är, gjorde vi fel 1000 ggr. fast till vårt försvar så var den instuktionsboken INTE bra ! för den var inte tydling med vilka rutor man skulle följa beroende på vilken sida divanen skulle vara på. så nej inte så idiotsäkert haha ! SJUKT härlig vecka. jag åkte hem på fredageftermiddag o på kvällen var det tjejkväll hos malle. vi käka pizza, drack vin o dinkar o åt ostbricka. gaaaaalen kväll. det blev heelt hyper med oss fyra (palle maria malle o jag ) . ado o fredde kom, o vi terrade livet ur dom. haha mkt mkt mkt bra kväll. på lördagen hämtade mina kusiner mig, vi åkte hem till dom, kollade fotboll, käkade tacos o spelade kort. mkt mysigt. sen åkte vi o hämtade målle på centralen o vidare till Mirella. där dracks det. men jag var inte sugen o målle mådde inte så bra så hon drack inte heller. sen kom palle o vi stack o hämtade malle o sen vidare hem. i söndags vaknade vi tidigt , för gabbi som sov här väckte mig haha. vi hade fullt hus efter bara en timme. gabbi, tina, benji, danijel o mirella. vi käka frukost o lekte med barnen. sen åkte jg o palle , målle o yuksel till T.G.I.F o käka lunch o snacka skit. vi åkte en snabb runda till bo01 för att visa målle. sen åkte vi hem o hyrde filmer o hade filmkväll :) strålande dag :)
i går vaknade vi, o umgick till halv 4 när jag åkte till jobb o målle hem till gbg :(
heelt fantastisk vecka.

nu har jag varit från salongen i nästan 2 veckor och det känns underbart :) allt är så glatt nu. ingen press eller jobbiga ångest dagar. :) men ingrid e roooooliiiiig. hon ringde mamma på JOBB o frågade om hon ville trffa henne o snacka o fika " det hade varit mysigt" . hahaha så idag ska mamma dit. ska bli SÅ intressant o höra vad hon har att säga.

så nu e jag tillbaka på hyllie igen och det känns braa. mkt mkt bra ! ! älskar att jobba med människor o göra skillnad i deras liv. så jag tror att jag har kommit på ngt jag kan tänka mig hålla på med i nårra år. jag ska bli ambulanssjukvårdare. mkt händer, jag jobbar med människor o hjälper dom. perfekt !!
men först måste jag plugga upp matte b :( o sen blir det 3 års utbildning tilll sjuksköterska. o sen 1 å med inriktning på ambulans. kommer bli kämpigt men sjukt kul :) så det ska kollas upp nu :)

ja jag tror nog att flytten till gbg närmar sig. känns så. känns sjukt hemma där, mer hemma än här. o om jag ska plugga så ska jag göra det där :) JIPPYY !

idag är det internationella kvinnodagen och fettisdagen. så jag tänkte städa lite här hemma, laga mat o baka semlor :) myyyysig dag. har massa att göra. posta brev till skatteverket, o hämta paket på posten. yey. ska ta mig ett långt bad senare o läsa min bok som jag nyss börjat på :)

o jag vill tjata lite igen. för er som gillar lättslukade böcker, tjejböcker men som inte bara handlar om kläder o skit, med lite tyngre problem. så rekomenderar jag Denise rudbergs böcker, vänninan, o.s.a och storlek 37. sjukt bra alla tre. (läs dom i den ordningen eller str 37 innan o.s.a men vänninan måste läsas först för att fatta dom andra )

yes nu pallar jag inte sitta här o skriva mer, jag ska börja med min dag nu. ha det bra.