! ! !

Ikväll ska det firaas  !!

midsommar

veckan har varit dunder! I tisdags åkte jag till trelleborg till emma & fanny. vi grillade o drack bira, sen kom Grönan & vi åkte ut till en uuunderbar strand. Kändes inte som sverige, vit fin sand. Där satt vi o chilla, drack & spelade boll. MYYYS <33

igår var det midsommar. Vi samlades runt 1 på dalabadet & satte upp tälten, bebispolen till ölkylningen & satte upp Lottas hemmagjorda lilla majstång, shiiitfin! Dalabadet hade midsommarfirande så jag & emma dansade runt stången me småbarnen haha :) sen grillade vi & stack till stranden & badade. denna stranden var om möjligt vackrare än den i tisdags. utomlandskänsla till max ! Vi badade & spelade volleyboll. faanva grym jag blivit wow ! och jag har kommit över min rädsla för at slänga mig så jag hottade mig flera gången och nu har jag skadat knogen och har 3 blåmärken på armen men det får man ta , sportskada :P jag tyckte inte det var så väärst stark sol igåreftermiddag men ändå brände jag båda axlarna, haha alltid jag  ! kvällen var heeeeeeeeellt underbar. Det anslöt sig fler & det blev sjuuuukt mkt irländsk julafton. om och om och om igen ! superkul! kvällen avslutades underbart, ute på bryggan, med fullmånen som lyste upp allt och hela havet framför UNDERBART! <3 kan inte beskriva hur BRA midsommar var iår ! superlyckat !

Ooh va det är fantastiskt med sommarnätter !

<3<3<3<3<3<3 I BELIVE !


trellehulla

yes nu e jag leeedig i 6 dagar ! jobbar fem på raken, & nu får jag njuuuta. Igår blev det fotboll o bus hos celia. alltid lika crazy! :) idag ska vi fortsätta filma på marias film & efter det blir det en tripp till trelleborg till mina älskade emma & fanny <3 deet ska blii buuuuuuss !  vi ska planera midsommar & dricka iskall öl ute i solen  ooh sommar ! denna veckan lär bli ganska galen :S farligt. !

ja på fredag är det midsommar & då bär det av till trelleborg för camping på dalabadet. just nu är vi 13st säkra, men det finns ett antal till som sagt att dom vill med. tarek & patte följer med vilket är sjuuukt kul <3 :D

Nu ska jag träna sen bär det iväg :D ciaao


OOOH! Baby this time, I think its love  ! <3

yes siir !

nu äre verkligen sol ute. satt ute i solen igår typ en timme o så brände jag mig lite på näsan :S orka hahah ! jaja d lägger sig snart. kvällen igår är hemlighetsstämplad så den tänker jag inte prata om men BRA, deet var den !

snart midsommar, vad händer? för första gången har jag inga planer haha men det kommer. antingen campa eller på poolparty eller strandfest elr ngn annan fest. will see. idag mår man lite som man förtjänar men det var det fett värt. snart jobb som gäller. superballa arbetskamrater idag :D nu är det kneg i 5 dagar som gäller. men lite lek ska det bli på lördag när gabbz & kia har födelsedagsfest, me då blirre nog ingen utgång för min del. måste spara på pengarna..

skattepengarna är slut & dom skulle jag betala en räkning med, ILLA ! fick dessutom en räkning på 1007 kr fr halebop. vet inte om det är för det jag ringt o smsat för sen jag skaffade det men det kan det fan inte vara, på en månad kan jag väl inte ringt så mkt. för jag har 3000 fria sms & ringer gratis mellan 00-06. så där emellan kan jag faan inte ringt för 1007 kr. ringer för 0.19 öre till ALLA så d e skumt . OCH dom har inget NUMMER man kan ringa till kundtjänst, allt sköts på internet. pallaa..


<3<3<3

I can be a freak

yess siiir, bästa låten just nu http://www.youtube.com/watch?v=MKBxpXDD58Y 

sool sool sool ! underbart ! nu har jag köpt mitt sommarkort så nu blirre till att åka runt skåne ! idag har jag myst me ronja i stan. superhärlig dag. snart ska jag träffa bettan & hennes boo izzy o mysa i pildammarna. sen blirre sebbedejt & senare debaser emd ronja & hennes fruga & annat folk. yes d e  härligt att vara ledig.
men nu jobbar jag 5 dgara i rad. men sen är jag leeediig 6 dagar & då blir det midsommarfirande & gbg ! yess ;)

spruulandeee känslaa!

Ohhh vilken uuunderbar daaaag ! Fan vad det var längesen jag kände mig så här levande. varenda cell i kroppen pirrar & jag har snart kramp i kinderna för att jag inte kan sluta lé. Sjukt hur ngt så enkelt kan göra en så sjukt glad. har fått kväva finss-attacker hela eftermiddagen .. Oooh det är för underbart !

Idag har jag jobbar, det var mer eller mindre kaos ett tag. vi tappade bort en boende, eller rättare sagt vi trodde han hade rymt. så alla sprang omkring o letade , jag & en kollega åkte ut med bilen o letade & efter 20 minuter hittade vi honom hos fotvården :S CP!

Sen har jag varit med maria & tina. Maria skriver ett filmmanus så idag skulle vi provspela. var rädd att jag skulle överspela och att det inte alls skulle verka naturligt, men man jag e en naturbegåvning hahahaha nä nu överdriver jag. men det gick suvve !nästa provspelning på torsdag ! :)

Imorron är jag ledig & har verkligen planerat in varje sekund. woh ! 12- träffa ronja <3 16- träffa betka 19- träffa med sebbe. men det ska bli kul för jag har inte träffat dessa människorna på lääänge ! yess siiiirrr  !

now im off to new adventures!

SICK <3

Oh you blew my mind !

<3

universum är på min sida

Good karma ! denna helgen har varit magisk. jag bad om en helg bättre än på länge och det var just det jag fick. WOW ! Gårkvällen.... finner inga ord! Det är ödet, good karma, attaktionslagen, inslagna önskningar, ja kalla det vad du vill, it happened ! Min kusin hade fest, och som vanligt var det jag o carina som satt o inte diggade musiken för dom spelade bara massa jugge , albanskt, turkiskt shit som vi inte alls var in the mood för att lyssna på. Och som vanligt smsar carina sin bror o han har såklart fest. så vi packar ihop oss allihop o drar dit. När vi kommer in möts jag av ngt magiskt. o hela kvällen var magisk magisk magisk ! 

Ni vet när man inte är kär o verkligen inte känner ngt för ngn, så vill man ändå bli kär. man vill veta vem som smsar en utan att kolla, man vill ha ngn att ringa när man vaknar. man har ngn som man automatiskt tänker på när man gör ngt kul eller något händer. Man har någon att göra sig fin för, någon som får det att pirra till i magen. JAG VILL INTE HA DET DÄR LÄNGRE  ! så jävla jobbigt när det inte bli bra !  

men heelgeeen var maaaaaaagiiiisk ! <3<3

sanndröm

har du någon gång drömt ngt sen händer det dagen efter ? Det har hänt några gånger men oftast är det bara småsaker. Men igår hade jag en dröm, om en person som jag inte träffat på nån månad. Drömmen var inte så positiv för mig men den satte perspektiv o klarhet på saker o ting. när jag vaknade var jag ganska ledsen o hade en klump i magen som man kan få när man drömmer dåligt. Men, tänkte jag, thats life ! Just move on ! .. Jag gick till jobbet o hade en superdag ! Efter jobb stack jag till Reza & vi drack lite öl o snacka shit. Sen stack jag till en tjejkompis som skulle ha fest så smsade jag henne o frågade vem som var där. & just då var det bara hon OCH mannen i min dröm !!! WHAT!??? Oh yes. Har inte träffat honom sen , jaa ett tag, inte pratat med honom, INGET! MEN ändå drömde jag om honom OCH träffar honom dagen efter. Vet inte, det kasnke inte alls är konstigt så men det fick mig att få en sjuk känsla. Vi hängde där & spelade Buzz, drack & hade sjukt jävla nice. Men allt gott har ju sitt slut, så kl 4 drog jag mina ben efter mig hem. Med både glädje o sorg. 

Kl 8 vaknade jag och skulle upp till tosselilla. Vädret ute var KATASTROF! det var möörka moln & blåste som fan. Regnjackan fick gå på och sen åkte vi. första timmen klagade jag som ett litet barn. jag fröööös & det blåste o blää! Men när vi började åka karuseller blev det fort kul igen :D jag blev som ett litet barn. Jag & tina skulle kasta bollar på burkar & få en uppblåst gitarr. vi spelade 4 gånger var men varje gång fick vi ner alla utom en . STÖRIGT! Där finns ett "frittfall" för barn som är hmm kanske 5 m max. Den åkte vi 9 gånger hahah han som hade asvar för karusellen skrattade varje gång för jag gapade som ett barn hahah ! Till och med min mamma blav som ett barn & skulle upp på hoppbergen. SUPERKUUL! Dagen var superlyckad. Vi grillade & körde radiostyrda bilar :D 

Nu har jag sovit i två timmar & ska hoppa in i duschen för nästa fest. Min kusin har fyllt år så det är fedefest på gång ! JADDÅÅ! 

ha en superkväll!!! CIIAAAOOOO <3<3

http://www.youtube.com/watch?v=WqFWUpfcO_E&translated=1 

öga

Jag har hört att blå ögon har starkast kraft när det kommer till att "Öga" ngn. ! Hmm jag tänker inte ta reda på om det är sant.

Idag är vädret som igår, shit bull!  Men jag är full a energi, ska iväg till jobb om nån timme, Jobbar me 2 superroliga människor ! :D det gör det alltid lättare att gå till jobb. Efter work ska jag iväg till möllan o dricka biiiir me massa goa gubbar . härleet ! imorron bär det av till tosselilla kl 8.30. om vädret är fint villsäga. och så kommer taareeek :D <3

för någon dag sedan fick jag en vänförfrågan på face. Det var en barndomsvän till mig som bor i gbg. När vi var små åkte vi alltid till dom o dom kom hit. Vi umgicks relativt ofta för att bo så långt ifrån. vi snackade i telefon alltid, hon var den som först bekantade mig med redbull vodka och då var vi SMÅ ! efter ett tag tappade vi kontakten, vet ej hur.. men NU hittade hon mig. SUPERKUUUL! ska upp till gbg om 2 helger så då får jag träffa henne med ! yeah! facebook är allt bra ibland !  :D

I sommar ska jag köpa sommarkortet. ett kort som man kan åka i hela skåne med i 2 månader. fan vad det ska bli utflyckter. trellehulla till emma, ängelholm till Ida, hässleholm till Kajsa & jonna, ystad till Alex, hbg till felle. Yes det sak bli massa massa utflyckter o bus !

nuu I need 2 gå och make ready till jobbet  ! c ya!

10/6

Regn regn regn, det är vad de lovar, dom där som vet o kan allt  ! ja, jobbar jag så spelar det ingen roll, då har jag hellre regn för då behöver jag inte ha ångest för att jag inte kan vara ute o leka!
Gårkvällen var sjukt underhållande. återigen har jag upptäckt att det jag letar efter finns där ute.. fast helt platoniskt såklart !. Ikv blir det Killuminati-tv som gäller. upplys ,upplys,upplys!

ja nu måste jag jobba vidare


zupp

Idag har jag legat på soffan & myst med min bok som är sjukt jobbig att läsa. Språket är så klyddigt skrivet men den e feeet annars! Sen har jag varit på bo01 med Nirre & c/o. Somarens första volleybollmatch är avslutad! greaat! Min styrka : sörvar ( tror nt det stavas så :S ) , min svaghet: vågar inte slänga mig  ! Men wtf, d va askul iaf ! Imorron är det woorkk! Sen ska jag träffa ingrid efter & diskutera viktiga saker om jobb.

Helgen kommer bli AWESOME! Fredag fest, lördag tosselilla, ölbrännboll & fest. alla är välkomna till brännbollen, säg bara till !

Njuter av en superkväll! God natt världen nu släcker jag min lampa. !

tiden går..

Sen sist vet jag nt riktigt vad som hänt. Min kusins student är avslutad & den blev KANONBRA ! Solen tittade fram lagom till jobbhelgen. Hanne har varit hemma en runda & vi hade margaritakväll. Somarens första strandhäng är avslutat. Brasa, roskildestereon & nostalgisk hemgång kl 4 på morgonen när solen var påväg upp & syrenerna doftade ! Tripp till trelleborg med massa galenskaper & en kraftig förkylning. check ! Läst ut "Min vän, Leonard" och har börjat på den efterlängtade "1984". Försökt se "old boy" vid fel tillfälle & fattade inget. varit i salongen o haft kunder. Längtar som fan till kroatien. Den mest oproblematiska tiden på året. Tiden på året då "tiden står still". Jag har alltid sagt att jag inte hade kunnat bo där, men nu börjar jag tänka att jag kanske hade kunnat det. Inte hela året kanske men från april till oktober. kanske någongång ! Jaa annars vet jag inte vad som har hänt. Förrutom att jag går på lyckans stig med ovissheten som resekamrat. Men för första gången i mitt liv så bryr jag mig inte, utan njuter !