mormorstrosor och anabola

kvällen igår !! SÅ ! JÄVLA ! BRA ! FEST ! :D kunde inte blivit mer lyckad.
när jag kom till palle hade asmkt att göra, vi trodde nt vi skulle hinna med. alla julklapparna blev superbra utom tomis. den fuckade upp sig totalt, men han får den riktiga i efterhand så d e lugnt ändå. o serhans. vi kunde inte skriva ut den bilden vi hade tagit så han fick en gamal ist. men det är tanken som räknas haha :P.
efter att vi stressad klart ( fst det var typ hysteriskt kul när vi stressade ändå :P ) så satte vi oss o tog en drink o lugnade ner oss. folket dök upp o vi satte oss o käka. sen började de roliga historierna, snuskiga snapsvisorna ( som ingen gillade förrutom johanna o camilla hahha pinsam stämning :P ) o skålandet. serhan skulle gå först så han fick sitt paket sen skulle vi egentligen vänta på stina för att öppna de andra men vi kunde inte hålla oss så vi samlade alla i vardagsrummet o började dela ut. tanken med våra julklappar var att det skulle vara en personlig grej som var ball/pinsam/drev med personen i fråga. dessa var julklapparna vi delade ut :

andre ( hannes pojkvän som aldrig varit i malmö o som aldrig träffat oss ): ett malmö kitt med hemmagjort knogjärn, rånarluva och ett gram weed (som var dragon haha :P )
kriss : tik tak som det stog anabola på ( krampig kille som fan )
tomi: mixcd med beat som jag o palle gjort med hjälp av att slå på kastruller o glas, rapplåt som vi själva skrivit o annat trams
danijel: kondomer o glidmedel ( nybliven singel )
malle : solkräm ( hon har nog aldrig använt solkräm i hela sitt liv o e typ emot det )
hanne: spypåsar ( så hon nt ska snea när hon röker på som hon gjorde i amsterdam)
sluren: kontaktannons ( jag o palle anmälde honom till mötesplatsen.se och gjorde en sjukt ball profil o profilbild där så han kan ragga på folk)
paul : en t-shitr där det stog Palle 2 på ( han kallas oxå palle o pauline o han typ tävlar om vem ska är palle ett )
nicole: en hemmagjord shiitfin krona ( hon är modell )
melih: ett paket minimorötter fr mcd ( internt skämt där )
stina: nappar ( hon slutade inte använda napp förrän hon var 10 år )
serhan: bild på mig o palle ( för vi fick små bilder på honom att ha i plånboken så vi tänkte att han kan få en bild på oss)
johanna: bandana ( också en intern grej )
camilla: rumpinlägg ( hon har stor j.lo röv o har gått ner tio kg så vi skämtade lite om att hon inte hade ngn rumpa kvar så hon bejövde inlägg)

det roliga var rimmen som var kloockrena men dom orkar jag inte skriva in.
tomi var BÄÄST ! han hade ett paket till mig o palle var sitt. när vi öppnar dom är det enorma mormorstrosor hahahaha :D han e så jävla lik oss. grym kille. han hade tänk köpa ngt fint sa han. men så ångrade han sig o tänkte driva tillbaka med oss :P. sen fick jag en FJÄRRLONTROLL TILL TVN av palle. bääästa presenten ever !! hennes rimm var grymt : för att danjilen slarvade bort din, får du en som är ny och fin. nu slipper du lyfta din anal när du ska byta kanal. ! haha

sen blev det massa dans. vi dansade ringdans till julmusik över heela huset. alla i ett tåg. vi dansade kollo o hade battles.
kvällen var verkligen klockren ! och alla hade shitkul som tur var :)
runt 3 kom oliver o hämtade mig palle o danijel o körde oss hem.
idag är jag liiiite svagt bakis fast det visar sig bara genom att jag är seg. ska jobba 2-9. sen är det fullllt på salongen imorron jiippiiii :D. denna veckan lär bli intensiv men rolig. mkt händer utanför jobb. ska leka med emma tim o grönan på tisdag yeeey :D o träffa hannee på onsdag. ja sen är det julafton o fedefest den 25e :)

ni får ha en skön söndag allihop ! ciaoo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback