bravader

igår.. ja va fan gjorde jag på dagen.. bra minne. jag jobbade. ingen kund på heeela dagen, dryygt. men men. efter jobb åkte jag hem o sen kom ronja o hämtade mig, vi åkte till stan o fika o sen såg vi narnia 3d. första gången jag kollat 3d och det var ju inget wow. men ändå häftigt. filmen var bra, den kom igång lite trögt men den var bra. fick lite tårar i ögonen i slutet haha.
efter bion åkte vi o hämtade sara, sofie o evelina. vi drog hem till sandra o steffie kom efter en stund. vi sjöng rent, gamal 90tals pop o sjöng jättemkt singstar. INGEN slog mig :D eller jo ronja på aladin men annars är jag obesegrad :p haha. skryter lite väl nu va?.. folket drog vid 2 o då fortsatte jag o sandra. vi satt o sjöng låt efter låt o hennes grannar måste blivit galna för vi slutade inte sjunga förrän 5 o volymen var inte precis låg. vi låg o snackade om allt skit till kl halv 7 sen deckade vi. korten är lagda på bordet !

idag vaknade vi relativt tidigt, satt o snackade och det resulterade i att vi båda satt o grät. vet inte varför jag o sandra har det som grej. när vi börjar prata massa kommer alltid tårarna. men det är mysigt.
minkusin hämtade mig o så åkte vi till salongen o så klippte jag benji. det gick jättebra. fyfan fick muta sönder honom men det blev iaf skitbra. nu ligger jag på soffan o slappar, ska till casinot ikv. orkar egentligen inte faktiskt men nu måste jag. kommer säkert bli superkul iaf :)

imorron jobbar jag kl 7-3 o sen ska jag fortsätta packa ner hela rummet o köket så dom kan måla. o på kvällen kmr baby till malmö :D längtar, saknar.

puuussss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback